בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏9/7/10.

1. Ajax Amsterdam Member

2. Don Joan Roman Member

לפי וואלה כבר היינו אמורים להיות בליגה א'.
    אין מה להתייחס אליהם, אתר חובבני.

3. אלי מתחן Member

אם בן יוסף אמור להיות שחקן הרכב בשנה הבאה אי אפשר לדעת איזה עוד צעדים הקבוצה שלנו תעשה.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע אנחנו משחקים מול הפועל כפ"ס בלויטה משחק אימון דקה 15 0-0 שידור ישיר בONE.

מלמיליאן פתח עם:
    סיידוף
    ראובן, דהאן, בן-יוסף, ריקן
    מישאלוב, פרננדס, אלבארס
    בן-שושן, איילי
    מיקלדזה(נבחן ולאחר המשחק תתקבל החלטה לגביו)

5. Carlo Zampa Member

הגיע הזמן, כבר הרבה זמן לא ראיתי את בן יוסף עושה פנדל

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נראה לי שהיה פנדל אבל איכשהו הוא גורם לשופטים לשרוק נגדו לא ראיתי תופעה כזאת בחיים, איפה כחילה וטרטיאק איפה?
    0-2 לכפ"ס מחצית, מיקלדזה בקושי מקבל כדורים ועושה רושם שהוא מנסה להרשים יותר מדי, אם הביאו אותו עד כאן אז לפחות שיתנו לו לשחק גם מול אשדוד בשבת, פרננדס עושה רושם נזהר על הרגליים וזה מעלה מחשבות שאולי הוא בדרך לפאוק, היחיד שעוד מנסה לעשות משהו זה בן-שושן שבעט בעיטה מסוכנת לשער שכמעט נכנסה וגם אלבארס עם בעיטה מסוכנת אבל לא בכדור אלא בשחקן של הפועל כפ"ס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/10
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק האימון נגמר ב3-3, בן-שושן(פנדל), תמוז ואביתר ברוכיאן(שער ענק) הבקיעו.
    אלו השחקנים ששותפו:

שוער: אוהד סיידוף
    מגנים: ליאור ראובן (סטיבן כהן,45 (עדן נחמני,78)), אבי ריקן (מאור פרץ,45)
    בלמים: תומר בן יוסף (מתן בראשי, 45), מור דאהן (שמעון גרשון, 45)
    קשרים: כריסטיאן אלברז (אביתר ברוכיאן,64) , דאריו פרננדס (קובי מויאל,45), מושיקו מישאלוב (דן אייבנדר, 67)
    חלוצים: עמית בן שושן (עידן טל,54), סרג' איילי (אבירם ברוכיאן,64), לבאן מילקאדזה (טוטו תמוז,55)

לא נעים לומר זאת אבל ההתקפה שלנו עם טוטו תמוז ובלי טוטו תמוז שונה לגמרי והוא היה טוב מאוד מאז שנכנס ולא שזה ישנה הרבה כי הוא צריך לעזוב ולא משנה לי האמת לאן, החלוץ הנבחן סחט פנדל אבל היה בינוני והוצא בדקה ה-55 ולא נראה לי שיוחתם, מאור פרץ לא הראה משהו מיוחד גם, בסה"כ לא משחק טוב שלנו בהתייחס ליריבה החלשה אבל המשחק הזה נועד רק לכושר של השחקנים ולתת לאורי עוד הזדמנות לבחון את הסגל, יום שבת באשדוד משחק ההכנה האחרון ואז מתחילים בדבר האמיתי.

היום גם חן עזריאל חתם ל-3 שנים, אלי דסה חתם ל-5 שנים וגם מור דהאן חתם רשמית וסופית על החוזה שלו בבית"ר ל-3 שנים, עובדים על דור העתיד.

8. אלי מתחן Member

לכל שחקן יש סימן היכר משלו, גם לתומר מגיע.

9. Don Joan Roman Member

הדבר הטוב היחיד מהמשחק זה הגול של אביתר ברוכיאן, איזה רגל שמאל יש לו קטלנית פשוט, חייב לשחק השנה בעמדת הקשר השמאלי כי עם יכולת הבעיטה שלו והכישרון שלו פלוס קצת יותר נסיון וחוזק פיזי ויכול לגדול פה קשר שמאלי ברמה גבוהה מאוד, אני מתפלל שאורי לא ייתן לו לעולם לשחק כמגן שמאלי כי הוא פשוט חלש שם ובתור קשר שמאלי הוא יכול לתרום כ"כ הרבה.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא משנה איך תנסו לייפות את זה, בית"ר לא נראית טוב. נכון יש מגבלות תקציביות קשות, יש לא מעט בעיות אבל נכון לעכשיו, נכון לפתיחת הליגה כרגע, אם היתה נפתחת היום, בית"ר עם סגל של מרכז טבלה במקרה הטוב. מבין כל שחקני הסגל היחידים שלדעתי יכולים לקחת את בית"ר קדימה הם השחקנים הבאים, השאר פשוט לא מתאימים ולא רק שהם לא מתאימים, כשאני מסתכל עליהם בתור ספסל אם בית"ר נקלעת לקשיים והיא תיקלע ללא מעט קשיים במשחקים/פציעות/הרחקות, אני לא רואה מי קם והופך את הקערה וזה יכול להיות בעייתי כי היא תוכל להסתבך, וזה לא שבית"ר מציגה איזושהי יכולת יוצאת דופן יחסית לשאר 14 הקבוצות בליגה כי היא לא, ומחלקן היא אפילו פחות טובה נכון לעכשיו. עם כל הכבוד לצעירים של בית"ר, עבורם זה יהיה עוד יותר קה כי הם יהיו חייבים לקחת את בית"ר קדימה ואתם זוכרים איך בית"ר היתה אחרי פירוק זהבי ניצלה בעור שיניה מירידה, אני לא אומר שזה יקרה עכשיו אבל בואו נגיד את זה ככה, אם הסירה תתחיל לרעוד בהתחלה, זה יכול לקרות, אבל אני מאמין שבית"ר כמו שאמרתי בהימור שלי איכשהו תגיע למרכז בסופו של דבר (גם אם רוב העונה תהיה באיזור התחתית).

אריאל הרוש, שמעון גרשון, קובי מויאל, עידן טל, עמית בן שושן, אבירם ברוכיאן, כריסטיאן אלברז. 7 שחקנים שמתוכם הבאנקרים בתאכלס זה אבירם, הרוש ואלברז. בן שושן הוא ברומטר והוא תלוי יותר באחרים לאן היכולת שלו תלך, בטח שבברוכיאן. לצאת עם 7 שחקנים נכון לעכשיו למלחמה כשעידן טל וגרשון הם לא בדיוק בשיא, זה בעיה, בטח כשהם לא מנוסים כמעט אף אחד מהם בקרבות תחתית שלעיתים יכולים להיות מלחיצים, מפחידים וקשים יותר מקרבות צמרת וכרגע בית"ר נושקת לתחתית יותר מהצמרת.

אני מצטער השחקנים הבאים הם שחקני תחתית ליגת העל במקרה הטוב:

סרג' איילי, תומר בן יוסף, אבי ריקן, ליאור ראובן. עם כל הכבוד, אף אחד מהם לא מתאים לקבוצה שהיא מעבר להפועל רמת גן.

השחקנים הבאים הם סימן שאלה גדול, כי אף אחד לא יודע אם בכלל הם מסוגלים לתת לבית"ר בזמני תאכלס ולא עכשיו:

מור דהאן, אוהד סיידוף, שמואל קוזוקין, אביתר ברוכיאן, דן אינבנדר, ברק משה, חן עזריאל (הוא אף פעם למעשה לא קיבל באמת את ההזדמנות לאורך זמן בתפקיד החלוץ לכן הוא סימן שאלה), עדן מלכה, עדן נחמני, צחי אליחן.

11. Don Joan Roman Member

בוא נראה קודם שהסגל ייגמר אחריי זה אני מוכן ומזומן להתווכח איתך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    (ויש לי על מה, למשל על זה שכתבת את קובי מויאל בן השבעה הקריטים.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר יש משהו בדבריך אבל זה תלוי בהרבה דברים, קודם כל אם נחתים את כל השחקנים שאנחנו רוצים אז אנחנו יכולים לעשות עונה יפה(שולי צמרת עם כדורגל חיובי ושילוב של שחקנים צעירים) אבל יכול להיות שהעסק יתקע ושום דבר לא יעבוד ונעשה עונה מאכזבת, אין ביטוחים בכדורגל וכבר היו כאן קבוצות יותר מוכשרות שהתרסקו גם בבית"ר וגם בהפועל ת"א/מכבי ת"א/מכבי חיפה.

קודם כל הגזמת עם הכיפה אדומה שעשית לאבי ריקן שהיה הקפטן של דור הזהב שלנו בנוער(הקבוצה של מויאל, הרוש, עזריאל, קוז'אק ושאר החברה) ואחד מהשחקנים הבולטים בשנתון שלו, הלבישו עליו את תפקיד המגן השמאלי כשלמעשה הוא קשר 50-50 שיכול לשחק גם בצד השמאלי של הקישור, אני מאוד אוהב אותו.

סרג' איילי וליאור ראובן אכן שחקנים בינוניים מאוד אבל הם הובאו כי הם זולים מאוד וכדי לעבות את הסגל בעמדות בעייתיות ולהוסיף ניסיון, בבית"ר היו שמחים להיפטר מבן-יוסף אבל הוא הגדיר את עצמו כשחקן ברמה של 4 הגדולות(פחחח) וסירב לעבור למכבי פ"ת והפועל ב"ש שרצו אותו ולמכבי חיפה ולמכבי ת"א שגם התעניינו בו כבלם מחליף הוא אמר לו כי לדעתו כאן בבית"ר הוא יהיה שחקן הרכב.

אבל כל עוד אנחנו לא יודעים מה עם דאריו פרננדס אז קשה להגדיר איך בית"ר תיראה כי הוא שחקן שיכול להקפיץ את הקבוצה קדימה וכרגע לפי מה שאני מבין זה הפך מהחלטה של 50-50 ל70-30 לטובת פאוק סלוניקי, כרגע נותר רק לקוות שקורנפיין ואורי ישכנעו אותו להישאר או שאסטרואיד ינחת על סלוניקי, כי איתו ובלעדיו אנחנו לא אותה קבוצה.

13. Carlo Zampa Member

אבי ריקן פותח ברוב הקבוצות בארץ, אם זה כמגן או כקשר אגף.
    אה, והוא לא רואה את רוני גפני ממטר.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כן,בית"ר קבוצה חלשה.

ביום שימדדו יכולת של קבוצה ע"פ משחקיי גביע הטוטו ומשחקיי אימון,הכדורגל פה יקרוס.

15. Daresen Ark Member

לא מעט תלוי ביכולת של אבירם ברוכיאן.
    בעונות תחת אוחנה, הוא שיפר את שחקני הקישור לצידו וסיפק משחק נהדר. אז אולי מנהיג הוא לא, ואם יש משהו שבית"ר ירושלים של העונה צריכה - זה מנהיג. אבל הוא מסוגל להביא איתו הרבה לקבוצה. נגמרו התירוצים, אין מאמן יותר מתאים ממלמיליאן בשביל להוציא את המיטב ממנו, אם העונה הוא לא יעשה את הפריצה הגדולה ויחזיק את הקישור, אז לא בטוח מתי הוא כן יעשה.