בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏9/7/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה לעזעזאל בית"ר עדיין עם הסט המגעיל הזוהר הזה?! אי אפשר היה לעשות את החולצה צהובה? צ-ה-ו-ב-ה! לא "תעצור בטרם תעבור!"

2. Carlo Zampa Member

ברוכיאן :aaa8:
    ליצחקי יש כבוד מינימלי ובשונה מגוטמן הוא לא יברבר וימציא סיפורים. שמח מאוד שעשה את ההחלטה הנכונה ועבר למכבי. לא הייתי מסוגל לראות אותו חוגג מול שער 5 צבוע באדום, זה היה הורג אותי.
    הצעד להיפרד מבית"ר היה בלתי נמנע, הרומן הספיק ליצחקי ולאוהדי בית"ר. אני יודע שלפי מה שאני הצלחתי לשמוע במשחקים רוב הקהל לא אהב אותו בלשון המעטה בעונה שעברה בגלל הפוזות והרוח שהיה עושה, אך אני מקווה שיתנו לו קבלת פנים ראויה וחמה. אני אתן.

3. Don Joan Roman Member

כי בשנה שעברה חתמו על חוזה אימוץ עם אדידס לשנתיים לפניי שידעו איך החולצה תיראה והחולצה השנה תהיה בדיוק כמו זאת של השנה שעברה ובעונה הבאה בעזרת השם יוחלפו המדים.

בנוגע לברק: זה ידוע שעוד מתחילת העונה שעברה גוטמן ושכטר מטפטפים לברק יצחקי בלי הפסקה עד כמה הם רוצים אותו בהפועל, עד כמה יהיה לו טוב בהפועל וכמה שהוא החלוץ הישראלי הכי טוב מאז אלון מזרחי ושאר ניסיונות שכנוע כדי שהוא יעבור לאדום כבר בינואר של השנה שעברה לא היינו צריכים את אבירם בשביל זה וגם לא בשביל לדעת עד כמה גוטמן והצוות המקצועי שלו הם חבורה של צבועים.

יותר חשוב מה שהוא אמר על בית"ר ואני מאמין לו.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/10
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי הרבה "מילים טובות" לשפוך על גוטמן אבל אני אוותר על זה ורק יביא דוגמא אחת שתסביר לכם מי זה:
    ברגע שגוטמן לא הצליח להחתים את יצחקי אופציית החלוץ הישראלי ירדה כי בהפועל לא האמינו שיצליחו להביא את בן סהר אז הם החליטו לוותר על אלבארס לטובת שחקן זר, התירוץ של הפועל לשיחרור אלבארס היה "כושר משחק ירוד של הצ'יליאני", ומאז השיחרור שלו הם רק הכפישו אותו בתקשורת דרך כל הפשכצקים למיניהם למרות שעבר את הבדיקות הרפואיות בהצלחה! גועל נפש.

עומר,

בית"ר בד"כ משחקת בגביע הטוטו עם התלבושת של העונה הקודמת ואת התלבושת החדשה(ובע"ה השם צהובה) יציגו כמה ימים לפני נתניה לפי דעתי(לא סגור על זה).

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין בעיה עם אדידס אבל הבעיה היא צבע, הרי מה הבעיה לשנות צבע בחולצה?

6. Don Joan Roman Member

יש בעיה עם אדידס כי היא לא מוכנה לשנות את הצבע, היא אומרת "חתמתם על חוזה? זה מה יש".

ואבירם הוא המלך!

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אל תגיד לי שמויאל, הרוש, כהן, ראובן, מישאלוב, ושאר שחקני הנוער מנוסים, גם לא בן שושן למרות שהוא כבר כמה שנים טובות משחק, עדיין לא מימש את הפוטנציאל שלו..

הקבוצה לא גדולה, אבל יחסית לתסריטים הראשוניים ולסכנת ההתפרקות בית"ר מעמידה קבוצה לא רעה, הכל יחסי.

שאף אחד לא יבלבל את השכל על מקומות 1-3, מקום 4 למרות הכל יהיה טוב ויפה, בתקווה לקטוף את הגביע.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הבעיה לקבל תלבושת חדשה? לשחק שנתיים עם אותה תלבושת זה מקובל אם זאת תלבושת נורמלית שגם הצלחנו איתה כמו תלבושת הפסים בעונות האליפות והדאבל אבל לא מספיק שעם התלבושת המחורבנת הזאת עברנו עונה טראומתית עכשיו אנחנו נסבול אותה עוד שנה והיא גם לא צהובה ובצבע זרחן מגעיל.

ואם כבר מעלים את נושא התלבושת, אני הכי אהבתי את התלבושת הפשוטה מהעונה של לואיס פרננדז, חולצה צהובה ומכנסיים שחורים בלי קישקושים, הכי יפה.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/753537/15_wa.Xxx

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אם הייתי אוהד בית"ר, הייתי יותר מוטרד מסמלי הספונסרים שלא תאמו לבצע המדים, כגון: 014, ב. יאיר, אלדן ואני בטוח שהיו עוד, פשוט לא עולים לי לראש.

10. Carlo Zampa Member

התלבושת של רסידו בלי תחרות. למזלי יש לי אחת של אוחנה, למזלי הרע גדלתי קצת והיא קטנה עלי.

11. Don Joan Roman Member

אני מאוד אהבתי את חולצת האליפות מעונת 06/07, חולצה עוצמתית שמשדרת ליריבות דבר אחד "תתרחקו ומהר כי זה ייגמר כואב" וככה זה גם היה בדרך כלל, היום זה ללא ספק התלבושת הכי מגעילה שהייתה לבית"ר מאז שאני זוכר את עצמי, תלבושת של נחנחים.

אבל התלבשות הכי יפה, הכי מרגשת, הכי עוצמתית, הכי מדהימה, הכי הכי זה החולצה שכתוב עליה רסידו ומאחוריה מתנוסס המספר של האיש והאגדה שבזכותו התאהבתי במשחק ובקבוצה הלוא הוא האחד והיחיד, השחקן הישראלי היחיד שהשיג תואר אירופאי(גביע המחזיקות): אלי אוחנה :aaa8:

הוא המלך האמיתי 11 לעולם ועד!

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מי זה בעל ניסיון אצלך יוסי בניון?

ושלא יטעו אותכם פה,התלבושת תישאר אותה תלבושת מעונה שעברה,ככה הדובר של הקבוצה אמר.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מול הפועל באר שבע הקבוצה הירושלמית עלתה בתלבושת החוץ. זו הולכת להיות התלבושת שתלווה את הקבוצה ברוב העונה כדי 'להתגבר' על הירוק המזעזע? זה יכול להיות רעיון לא רע.

14. Don Joan Roman Member

אני מקווה מאוד, החולצה השחורה ששיחקנו איתה היום נראית פיצוץ לעומת הזוהר המחריד.

15. אלי מתחן Member

לפי וואלה רוצים להחזיר את אלירן דנין, אני חושב שאני מדבר בשם כל האוהדים כשאני אומר : לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא