בית"ר ירושלים 10/11: רוני לוי עוזב לסטיוואה בוקרשט

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏9/7/10.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

המכירה של יצחקי, תמוז, ורד וטיבי זה 15 מיליון, תוסיף ספונסרים, חסויות, מנויים, תקשורת(4 הגדולות מקבלות את הסכומים הגבוהים בליגה בפער גדול מהאחרות) והכנסות צפויות מכרטיסים(צפוים להיות בערך 5-6 משחקים עם עניין גבוה שיביאו לטדי 10-15 אלף צופים ומעלה).
    תקציב לא משקף את הכסף שיש בקופת המועדון כי בתקציב שלנו ההכנסות מתקזזות עם ההוצאות וזה לא תקופת ארקדי שתמיד יש מישהו שיפתח את הכיס בכל עת, ההחתמות של כל השחקנים הם רק מההכנסה ממכירתו העתידית של תמוז העלוקה.

אורי עושה רושם בונה סגל עמוק עם 2 שחקנים על כל עמדה, רק לא מובן לי למה צריך את מור דהאן הרי יש לנו את קוז'אק(אולי מגן שמאלי?) ובראשי שהם בערך יהיו באותו מעמד כמוהו של מחליפים ואת גרשון, בן-יוסף וכנראה גם מישאלוב(אולי קשר אחורי?) ככה שאנחנו כבר מלאים שם.

קבוצת הניהול שנועדה לקום היא למנוע מצב שבו בית"ר תצטרך בקיצים הבאים למכור שחקנים כדי להתקיים, ברגע שתוקם קבוצת ניהול ההסכם יהיה ל-3 שנים שבהם הקבוצה תהיה ביציבות כלכלית וגם תהיה קלה יותר לרכישה בעתיד.

2. yakov_y YNWA

Don Joan Roman ו-Nigel de Jong
    עכשיו הכול מובן לי, תודה רבה על המידע.

3. Don Joan Roman Member

בינתיים דהאן לא חתם וגם מישאלוב לא, בית"ר ירושלים מחזיקה באופציה א' לכל שחקן ובאופציה ב' לכל שחקן, אם מישאלוב יבוא מחר לקורנפיין ויקבל את ההצעה שהוגשה לו הוא יהיה בבית"ר ומור דהאן ישוחרר, בדיוק כמו מקרה ערן לוי וסטיבן כהן, ללוי הוגשה הצעה על סך 80 אלף דולר והוא דחה אותה וסטיבן כהן קיבל הצעה של 60 אלף דולר וקיבל אותה עקרונית (סיכום סופי עדיין אין, ברגע שיהיה הוא יפורסם מיידית באתר המועדון) ולכן סטיבן כהן הוא זה שישחק בבית"ר ירושלים בעונה הקרובה(אם הוא אכן צודק בדברתו שהוא שחקן חופשי), בית"ר ירושלים נמצאת בתקופה שהיא מתנתקת מהכסף הגדול של גאידמק ומשלמת אך ורק לפי יכולתה הכלכלית, מי שיקבל את התנאים יזכה לחוזה בקבוצת המנורה ומי שידרוש יותר יקבל את ברכת ההצלחה והבריאות ויילך לדרכו, סוף סוף מישהו עושה את מה שקודמיו היו צריכים לעשות הרבה לפניי.

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/10
  4. Fanatic Member

לפי מה שאני יודע, מישאלוב קיבל בעונה שעברה בקפריסין בסביבות ה200 אלף יורו לעונה.
    כמה הוא כבר הסכים להוריד בשביל לחתום בבית"ר?

5. Don Joan Roman Member

מישאלוב קיבל בקפריסין 180 אלף יורו לעונה ונשארהכ לו שנה אחרונה בחוזה אם אני זוכר נכון, בית"ר הגישה לו הצעה על סך 80 אלף דולר לעונה בחוזה של שנה עם אופציה שלו ושל המועדון להמשיך לעונה נוספת.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מור דהאן חתם ל-3 שנים בבית"ר י-ם

http://www.nrg.co.il/images//archive/300x225/847/895.Xxx

בבית"ר ממשיכים לנסות לסגור את הסגל והחתימו היום בבוקר את מור דהאן.
    דהאן בן ה-21(1.89 מ') גדל במחלקת הנוער של מכבי חיפה והספיק לשחק כמושאל בעירוני רמה"ש ובאחי נצרת והיה אמור לחזור הקיץ למכבי חיפה אבל לא היה בתכניות של אלישע לוי ושוחרר, דהאן זומן לאימונים בבית"ר והרשים מאוד את מלמיליאן שהחתים את דהאן שוויתר על שכרו העומד על 70 אלף דולר במכבי חיפה כדי לחתום ל-3 שנים בבית"ר בשכר נמוך יותר.

-----
    אם אורי התרשם ממנו מאוד אחרי שבוע של אימונים אז מי אני שיעביר ביקורת על ההחתמה שלו, הוא נראה שחקן צעיר עם פוטנציאל ואני שמח שהחתימו אותו ל-3 שנים שגם אם לא ישתלב נוכל להשאיל אותו ולהחזיר אותו אלינו טוב יותר, מעניין מה החחתמה הזאת אומרת על עתידם של קוז'וקין ובראשי.

נראה שפרננדס מתקרב לפאוק וזה יהיה מכה גדולה מאוד עבורנו, אמנם נרוויח עליו לא מעט כסף אבל מהבחינה המקצועית הוא היה משדרג אותנו בצורה משמעותית, אני מקווה שקורנפיין יעשה איזה קסם וישאיר אותו כאן.

7. שגיא Guest

אני מקווה בשביל מור דהאן שסופסוף ישחק בקבוצה טובה. האמת שהיה לי בו הרבה אמונה כשהגיע לחיפה. אין ספק שמבחינת מבנה גוף הוא בנוי טוב. הוא די חסון וגבוה. בעונה הראשונה בחיפה הוא עוד קיבל הזדמנות קטנות פה ושם אבל כשהתחיל במסע ההשאלות היה ברור שיהיה לו קשה לחזור. הוא ירד לליגה הלאומית וכשחזר לליגה הראשונה זה היה רק במדי אחי נצרת. האמת, על פי מצבת הבלמים שלנו, אני חושב שבהחלט יכל להיות אחד מהארבעה.

8. Don Joan Roman Member

מושיקו מישאלוב סיכם את מרבית תנאיו וצפוי מחר לסכם סופית עם יו"ר הקבוצה איציק קורנפיין על סכום של 80 אלף דולרים לעוה והסגל מתחיל לקבל צורה, כל שנותר הוא למכור את טוטו תמוז בשעה טובה לבלגיה, לקבל את טופס השיחרור מרעננה(כנראה מחר) לגביי סטיבן כהן, להעביר את כל המצטרפים החדשים בבקרה: ליאור ראובן, סרג' איילי, מור דהאן, סטיבן כהן, מושיקו מישאלוב, כריסטיאן אלבארז,לשכנע סופית את סופרמן(דאריו פרננדס) להישאר בקבוצה ואם מישהו מהזרים ירשים את אורי להחתים אותם, לסגור סגל שלפניי חודש וחצי נראה לכולנו דמיוני ולהגיד לאיציק קורנפיין: תודה רבה.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

סגל לא רע יהיה לבית"ר,יורכב מהרבה שחקנים שיש להם הרבה מה להוכיח אבל יש להם גם לא מעט פוטנציאל.

10. Don Joan Roman Member

ממשיכים בבנייה: המגן הצ'יליאני כריסטיאן אלבארז אשר בעונה שעברה הושאל לקבוצת צ'איפאס ממקסיקו האריך את חוזהו במועדון בשנתיים נוספות וישחק בשלוש העונות הקרובות בקבוצת המנורה והוא ירוויח 400 אלף דולרים לכל התקופה(מה שהיה אמור להרוויח במשך עונה אחת) השיחרור שלו הגיע והוא יוכל ליטול חלק במשחקה של בית"ר מול הפועל ב"ש בגביע הטוטו ביום שבת באיצטדיון "טדי".

חדשות נוספות:
    הקשר-חלוץ חן עזריאל נפצע במהלך האימון וצפוי לחזור רק למשחק הפתיחה מול מכבי נתניה.

אבירם ברוכיאן התאמן לראשונה מאז הפציעה עם כדור והוא צפוי להיות כשיר למשחק הראשון מול מכבי נתניה.

טוטו תמוז טס לבלגיה על מנת לקדם את מעברו לקבוצת בירסחוט המקומית, לסיים את הסאגה המאוסה ולתת את האישור למסע הרכש של בית"ר ירושלים.

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/10
  11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלבארס חוזר לטדי - חתם על חוזה חדש ל-3 שנים

http://beitar-jerusalem.net/_media/userfiles/images/album/gallery_344/22965.Xxx

בבית"ר ממשיכים לעבוד והיום הושג הסיכום הסופי על חזרתו "הביתה" של כריסטיאן אלבארס, המגן הצ'יליאני שהונחת כאן בקיץ 2007 חתם על חוזה מקוצץ ובתמורה בית"ר האריכה את חוזהו ב-3 שנים.
    אלבארס הבקיע במדי בית"ר 7 שערים בכל המסגרות שהשער הזכור ביותר היה בגמר הגביע נגד מכבי חיפה.

-----
    למרות שהוא חוזר מהשאלה אפשר לקרוא לזה רכש כי אלבארס הוא רמה מעל שאר המגנים כאן בארץ למרות שסביר להניח שתהיה ירידה ברמתו עדיין היכולות ההתקפיות וההגנתיות שלו עולות על שאר המגנים הימניים בארץ, וגם אם יתופקד כמגן שמאלי/קשר ימני זה נכס לקבוצה ואני שמח שהסכימו לסכם איתו ומי ייתן והוא יביא לנו עוד רגעים יפים כמו בקדנציה הקודמת שלו כאן.

הסגל אוטוטו נסגר וכעת נותר לחכות שפרננדס וסטיבן כהן יחתמו סופית וגם שמישאלוב יצטרף ויהיה לנו סגל עמוק ומוכשר, אמנם לא לאליפות אבל יהיה לנו בסיס טוב לשנים הבאות, כל הכבוד לאיציק ואורי על העבודה בקיץ הזה למרות שלדעתי היה אפשר לוותר על ההחתמות של ראובן, איילי ומישאלוב.

12. Carlo Zampa Member

אין לי מושג מה נקבל ממנו, באיזה כושר הוא מגיע, אני רק יודע בוודאות שקיבלנו אחד משלוש המגנים האיכותיים בארץ.
    מקווה מאוד שפרננדס יעדיף את הבית בסופו של דבר, ומי יודע עם ההתלהבות ומומנטום טוב אנו יכולים למצוא את עצמנו מעל המקום הרביעי.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלבארס מלך :aaa8:
    ולדעתי גוטמן יאכל סומבררו על זה שוויתר עליו למרות שמין הסתם יש אצל כריס ירידה ביכולת הוא עדיין מגן טוב יותר מקנדה, בונדר, משומר, סבן, עותמן, זיו ושאר המגנים הימניים בארץ.
    אם הוא יתופקד כקשר מצד אחד זה יכול להצליח כי יש לו יכולות התקפיות טובות מאוד וגם כמגן הוא נמצא המון ברחבה של הקבוצה השניה, מצד שני יש לי עדיין זכרונות רעים מהעונה שעופר טלקר שיחק קשר ימני אצל אלי כהן, מצד שלישי עופר טלקר זה לא אלבארס.

מקום רביעי צריכה להיות המטרה המובהקת וגם זה לא יהיה כ"כ קל כי למרות שיש לנו יתרון איכות על כל הקבוצות שהם לא הפועל, חיפה ומכבי עדיין אי אפשר לדעת איך תתפתח העונה ואם אנחנו נתחבר כי יש המון שחקנים צעירים בקבוצה אבל אני מאמין שיהיה טוב.

14. Don Joan Roman Member

המטרה היא קודם כל לשחק כדורגל טוב ומהנה ואח"כ לנסות ולתפוס מקום באירופה, עונה יכולה להתפתח לכל מיני כיוונים ותלויה בהרבה מאוד משתנים לכן אני לא אוהב לזרוק מקומות לאוויר.

ואלבארס הוא מגן גדול, אני עדיין כועס עליו על ההתנהלות שלו מול בית"ר כשהפועל ת"א רצו אותו אבל אין ספק שהוא חיזוק נהדר לעמדה הזאת שהייתה מאוד בעייתית אצלנו בשנה שעברה ואני מאמין ששכל שהזמן יעבור וכריס ייתן את כל מה שיש לו בתוספת של איזה גול נחמד אז הכל ישכח כי בסה"כ מדובר באדם חיובי שייתן הכל למען המועדון(לכל מועדון שהוא ישחק בו) ואני מקווה שהוא למד לקח ויותר לא יתנהג בצורה מגעילה, מה גם שהוא התנצל בפניי כל הגורמים במועדון וצריך לדעת לסלוח.

ואמוס כריסטיאן! :aaa8:

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/10
  15. אלי מתחן Member

ציפיות הן האוייב הכי גדול שלנו, אני מאוד מרוצה מהקבוצה שבנו בבית"ר. צעירים + שחקני ליגת על שהביעו רצון לשחק בבית"ר והסכימו להתאמן בהתנדבות + פרננדז ואלברס = קבוצה שיכול להיות מאוד כיף לראות אותה.
    האמת, עם המירוץ חימוש שהלך בת"א הקיץ, אני שמח שאנחנו לא חלק מזה. עדיף לנו להישאר למטה ולהנות מכדורגל מאשר להכנס למאבקים עם 3 קבוצות שעדיפות עלינו.