כל אחד מהם יקבל בלחץ 60 אלף דולר וכל אחד מהם עשה בכדורגל יותר משי חדד ועצם העובדה שהם באים להתאמן בבית"ר ונותנים לה עדיפות על פניי קבוצות אחרות שמציעות להם יותר לא צריכים לתת להם נקודות שליליות אלא נקודות זכות, במצבנו היום כל שחקן יכול לעזור לנו במיוחד שכל אחד משחקני הרכש מביא נופך אחר, אני סומך על מלמליאן.
גם סרג' איילי בנוסף לערן לוי, רביד גזל ומישאלוף יגיע לאימונים ובעצם סיכמו בקבוצה, מה שמכעיס אותי זה שקראתי שהסכום שייכנס מעידן ורד יממן את השכר שלהם, במקום שישאירו את ורד וישחררו את "ארבעת המופלאים" מוכרים שחקן בית לחיפה ומביאים שחקנים בינוניים, בנוסף רק משחררים שחקנים, אין אור בקצה המנהרה
בית"ר ירושלים מודל 2010/2011 פתחה עונה עם אימון בכורה, באימון היו לא מעט שחקנים אלמוניים, חלק שחזרו מהשאלה וחלק שעלו מהנוער, מי שהיו חסרים הם כמובן עידן ורד שיעבור בימים הקרובים למכבי חיפה ושי ניסים שנמצא בארה"ב למטרת ניתוח בראשו, אבירם ברוכיאן היה באימון אבל חוץ מללכת על הדשא ולדבר עם אנשי התקשורת הוא לא עשה משהו מיוחד ולפני שהאוהדים ירדו לדשא הוא כנראה הוברח לחדרי ההלבשה לא הבנתי מדוע. עכשיו גם הבנתי שטוטו תמוז קיבל הוראה לא להתאמן מכיוון שדחה הצעה מהפועל ת"א, אבל בכל זאת הוא כמובן עלה עם השחקנים להתאמן, לא מספיק שתמוז שחקן טיפש על המגרש גם מחוצה לו הוא לא חכם במיוחד ולא מבין שכדי לפתוח את העונה הבאה הוא צריך לעזוב והאמת לא אכפת לי לאן, לא מחזיק ממנו. אם אני מגיע לעניין האוהדים אז מצד אחד היום הגענו במספרים גדולים(בערך 1,500) שאני בטוח שאף קבוצה בליגה במצב שבו בית"ר נמצאת לא הייתה מביאה כמות כזאת כאשר כל אוהד יודע שבית"ר הולכת לעונה קשה ובעונה שעברה גם היה קשה ובמחזור האחרון הפועל חגגה לנו אליפות בטדי ועדיין אנחנו עם הקבוצה ומגיעים בחום לאימון(לפני שנתיים מכבי חיפה הביאה 6 אוהדים לאימון הפתיחה אחרי שסיימו במקום החמישי עונה קודם לכן) אבל מצד שני גם די התביישתי בעיקר מהקללות לאיציק קורנפיין, "קורנפיין בן-זונה" ושלל גידופים בגלל המכירה של עידן ורד למכבי חיפה, אז נכון זה לא נעים להיות במצב שבו מוכרים 2 כוכבים ליריבות כמו מכבי חיפה ומכבי ת"א, גם הרימון עשן שגרם לשרפה היה מביך ומציק, מעניין אגב מי אחראים לקללות לקורנפיין ולחזיזים ולרימוני העשן... תגובות: אבירם ברוכיאן:"אני שומע דיבורים על זה שיש ספונסר,אין ספונסר, אין כסף, אין שחקנים שרוצים להגיע, אבל אנחנו חייבים לזכור שאנחנו משחקים בבית"ר ירושלים. המועדון הזה הוא מועדון מפואר וכל אחד רוצה לשחק כאן, תשאלו את אלה שבאו לכאן ואני גם שומע את זה כל הזמן בנבחרת. מה שיש כאן אין באף קבוצה אחרת בארץ. אני רוצה שהעונה הזאת יראו אותנו שמחים, יראו אותנו מגובשים, יראו אותנו נהנים. אני רוצה שיהיה מצב שבו בנאדו ויצחקי ידברו ביניהם ויגידו אחד לשני: 'תראה מה הולך בבית"ר ירושלים, איזה כיף להיות חלק מקבוצה כזאת חבל שאנחנו לא שם'". "חייבים להבין שהמכירה של יצחקי וורד היו הכרחיות. הם רצו להישאר וגם אני רציתי שיישארו. אני מקווה שורד יהיה הפוטו פיניש. עידן ורד אמר לי אישית שהוא לא רוצה לעזוב. אני אישית התקשרתי למספר אנשי עסקים כדי שינסו להשאיר אותו, אבל כרגע זה המצב". אורי מלמיליאן:"באתי למקום שאני מכיר ואני יודע לאן הגעתי. גדלתי פה מגיל אפס. ההתרגשות היא טבעית, זה היום של האוהדים. אני לא אוהב שמרימים אותי על הכתפיים. עכשיו על הכתפיים צריכים להיות השחקנים. האוהדים הצעירים לא ראו אותי משחק והוותיקים באו עם הילדים וזה מרגש. אני מאימן שתהיה עונה טובה כי בית"ר זה מקום מחייב. הגיעו חמישה שחקנים מבחוץ שרוצים להיות בבית"ר וזה חשוב. אני מקווה שתוך שבוע-שבועיים הכל יסתדר. לא משנה מי שיחק בבית"ר, תהיה לנו קבוצה טובה. לאמן קודם כל זה כיף, על אחת כמה וכמה בבית"ר. כמו שהם העריצו אותי, אני הערצתי בגיל שלהם את השחקנים של בית"ר. הייתי מאחורי הגדרות בדיוק כמוהם". רביד גזל:"אני שמח מאוד אבל עדיין אין לי חוזה. הקהל היה מדהים. לא צריך להלל את הקהל של בית"ר, כולם יודעים מיהו. הסכמנו להתאמן בלי חוזה, אבל דיברתי עם האנשים במועדון ואני בטוח שהם ימצאו את הדרכים והאנשים לפתור את הכל. זה מועדון ענק, שאיפה של כל שחקן להגיע לפה. תמיד אהבתי לשחק בטדי ואני מקווה שנעשה עונה טובה והקהל יתמוך". תמונות: http://www.beitar-jerusalem.net/_media/userfiles/images/articles/3741_big.Xxx ארבעת שחקני הרכש לוי, מישאלוב, גזל ואיילי http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg939314.Xxx המאסטרו אורי מלמיליאן שוב במדי בית"ר http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg939312.Xxx שי חדד שחוזר מהשאלה
הוא עלה במשקל או שנדמה לי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs062.snc4/34455_1516578519534_1386619726_1389914_3496306_n.Xxx
יש לו אחלה טכניקה,בעיטה מדהימה והדבר היחיד שמפריע לו זה בעצם האופי הדפוק שלו,הוא במשך שנים היה כישרון גדול שלא פרץ ואגב הבעיטה החזקה שלו זה משהו באמת מיוחד.
לערן לוי יש גם יכולת מסירה אדירה. בכלל, בכל מה שקשור למשחק מהמקום, בלי הרבה תנועה, הוא אחד התותחים שהיו בליגה. הבעיה היא שכדורגל זה משחק שבין היתר גם צריך לרוץ בו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ערן לוי מזכיר לי את תקופת שנות השמונים. היו בליגה שחקנים (שהמייצג הגדול ביותר שלהם היה עודד מכנס) שידעו לעשות דבר אחד או שניים בצורה מעולה ולא יותר. ערן לוי ממצה את מה שיש לו בצורה הטובה ביותר מבחינתו. זה שהוא עצלן אפשר לקלוט מהר, יש לו בעיטת תותח והוא רואה משחק בצורה טובה. לרוץ? טוב, לא סתם אמרתי שנות השמונים, הדבר או שניים שיש לו זה לא לרוץ. הוא הרי לא ייצא לחו"ל, הוא לא יגיע לקבוצת פאר (לכל אוהדי בית"ר - הקבוצה שלכם היא קבוצת פאר, אני מתכוון למצב הנוכחי בלבד), הוא יודע את זה ותמיד נדמה לי שהוא עושה את המינימום הנדרש על מנת שעדיין יהיו לו דורשים בשוק. גם זו דרך. בהצלחה לערן לוי.
הקללות הגיעו מכיוון מאוד ברור, חבל שאנשים התעסקו בלקלל את איציק במקום לעודד לאורך כל האימון את הקבוצה אבל זה חלק מההווי של הכדורגל הישראלי וחבל. אני אישית מאוד התרגשתי כשראיתי את אורי עולה לאימון, היו לי דמעות בעיניים ולמרות שראיתי משחק אחד ויחיד שלו במכבי ת"א ועוד תוכניות בעיקר בשחור לבן על בית"ר אני מרגיש שזו סגירת מעגל מרגשת מאוד ושזהו צעד חשוב מאוד למועדון, אין מתאים יותר מאורי מלמליאן כדי להחדיר לקבוצה שתהיה פה בעונה הבאה את הביטחון הדרוש כדי לעשות עונה יפה ובעיקר את מה שאפיין את בית"ר ירושלים לאורך כמעט כל שנות קיומה: נחישות והקרבה. אני לא יודע מה עם שאר אוהדי בית"ר אבל אימון הפתיחה הזה השאיר בי הרבה רגשות וציפייה ענקית לתחילת העונה שתבוא עלינו בעזרת השם לטובה. בזמנים קשים ליבי שלך!
אין על מלמיליאן. לי יצא לראות יותר ממשחק אחד של אורי מלמיליאן, גם כששיחק בבית"ר, והוא היה השחקן האלגנטי ביותר על המגרש, גם ברגעים בהם הוא לא עשה כלום. כולם העריצו אותו, גם האוהדים של מכבי כשהיה בבית"ר. הוא זה שצריך להיות שם, אחרון הנפילים.
ערן לוי שחקן לא רע בכלל שיכול לתרום מאוד לבית"ר ואין מה להוסיף על היתרונות שלו שכבר צויינו פה בכמה תגובות האחרונות. הבעיה איתו זה האופי.. עד היום שלומי דורה היה המאמן היחיד שהצליח להתמודד עם ההתנהגות של ערן לוי ולרסן אותו. השחקן הזה הוא אתגר פסיכולוגי מאוד גדול עבור אורי מלמיליאן. אני לא יודע איך מלמיליאן נוהג לעבוד עם שחקנים בעייתיים אבל אם לא יהיה מי שירסן את ערן לוי הוא יותר יחליש את הקבוצה ממה שיתרום לה.. לדעתי העזיבה של שלומי דורה את הפועל חיפה הביאה את ערן לוי למצב שהוא מסכים לעזוב את המועדון שהחזיר אותו לקדמת הבמה.
מה שהביא אותו לעזוב את הפועל חיפה זה העובדה שגם הוא יודע שבאף מצב אחר הוא לא יזכה ללבוש את החולצה של בית"ר ירושלים והוא רוצה להוסיף את זה לרזומה שלו, במיוחד כשהמאמן הוא אגדה כמו אורי מלמיליאן, ואורי הוא איש עקשן, אני בטוח שהוא יסתדר עם לוי ואם לא אז לוי פשוט יפספס פה בענק.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx תגובה מאד נכונה וממצה. באמת סטייל שנות ה-80 ובאמת כבר לא יגיע יותר לקבוצה גדולה ועבורו לשחק בבית"ר במצב שלה כרגע יהיה רענון בקריירה.
איציק קורנפיין ראוי למחמאות עבור מה שהוא עושה לבית"ר. כמוכן, אני חושב שזה יפה שהוא מתראיין ברוחב לב לכל כלי תקשורת שפונה אליו, והוא לא מסתיר כלום מהקהל. למעריב ספורט הוא אמר כי יש בעייה עם המכירה על-אף שבית"ר דווקא אמורה להיות אטרקטיבית יותר כי היא בלי חובות, אין בקשות גדולות מידי פרט להשארת הקבוצה כאטרקטיבית ולהזרים סכומים נורמלים, התייחס לעניין עידן ורד וכמוכן הוא הצהיר שמחפשים בנרות מישהו לפרק זמן ממושך. הכתב שאל אותו האם לא עדיף למצוא מישהו שיסתום את החורים למשך שנה אחת, וקורנפיין ענה - לא טוב עבור המועדון להחליף בעל-בית כל 12 חודשים. מה דעתכם, אוהדי בית"ר, בעניין הזה? כמוכן, קורנפיין התראיין לספורט5 וסיפר שיש קרע בין בית"ר לקהל שלה(הוא אישית משלם מחיר מסויים על רצונו לשנות דברים אצל הגוש הבעייתי של האוהדים) ובעניין זה הוא בטוח שמלמיליאן יחזיר את העסק לדרך הישר.
קורנפיין יכל לדעתי לסחוט עוד קצת זמן עם המכירה של עידן ורד, אולי גם להתפשר על עוד ספונסר שיחזיק לפחות השנה את הקבוצה, זה לא רציני להציב תנאים נוקשים כמו התחייבות ל-3 שנים כאשר צריך כל שנה להפקיד 3 מיליון דולר, אנחנו רק מוכרים שחקנים ועדיין נצטרך למכור עוד ואלו שמגיעים מאוד בינוניים, חוצמזה שעוד עונה של ורד בבית"ר רק תגדיל את המחיר שלו, העונה הוא היה פצוע מהמחזור העשירי ומאז הוא פעם שיחק פעם לא ונאלץ לסיים את העונה 11 מחזורים לסיום ועדיין חיפה תשלם עליו 1.2 מיליון דולר. אז אנחנו כנראה ננסה להלביש את תמוז על מכבי חיפה, באמת שלא משנה לי שתמוז הולך, הוא כבר 3 שנים דורך מקום ויש כאלו שיאמרו שגם הולך אחורה, השנה למרות 12 שערים(בליגה המצחיקה שהייתה בעונה האחרונה זה לא מדד) היו לו יותר החמצות קריטיות, גירסה קצת משופרת של ליאור אסולין לא יותר. מחר מלמיליאן יודיע על 24 השחקנים שיצאו למחנה האימונים או יותר נכון על 19 השחקנים שיצאו כי יש כבר 5 בטוחים(השמן, איילי, מישאלוב, גזל וראובן) ועל המקומות שנשארו "יתחרו" השחקנים שהיו כאן בשנה שעברה, אלו שחוזרים מהשאלה והשחקנים שעלו מהנוער.