סופית: אחרי 4 שנים בנאדו עוזב את בית"ר וחוזר למכבי חיפה http://www.ynet.co.il/PicServer2/28102008/1709681/GP5L5061_wa.Xxx עוד שחקן שעוזב את בית"ר י-ם בקיץ זה, הפעם אריק בנאדו שחוזר לקבוצת נעוריו מכבי חיפה. בנאדו שיחק בבית"ר ירושלים 6 עונות במצטבר(4 האחרונות ועוד שתי עונות באמצע שנות ה-90' כמושאל), במהלך ארבע העונות האחרונות בנאדו זכה עם בית"ר ב-2 אליפויות, 2 גביעים ועוד גביע טוטו אחד, העונה בנאדו הבקיע במדי בית"ר 2 שערים, העזיבה של בנאדו למכבי חיפה חוסכת לבית"ר 200 אלף דולר שזה השכר שבנאדו היה מרוויח אם היה נשאר בבית"ר. ----- בשתי העונות הראשונות שלו בבית"ר אריק היה מצוין והיה חלק מההגנה החזקה של הקבוצה שזכתה בדאבל, גם בעונה שעברה בנאדו היה טוב והיו לו כמה תצוגות גדולות כמו בגמר הגביע נגד מכבי חיפה, העונה האחרונה הייתה מבישה, בנאדו היה חלש מאוד וחלוצים מהירים פירפרו אותו, רק להיזכר במה שמאיוקה עשה לו העונה ולהבין שזה לא הבלם של פעם, בכל מקרה העזיבה שלו מבטיחה בודאות ששמעון גרשון ישאר בעונה הבאה בבית"ר, כנראה גם בן-יוסף ישאר. ----- ביום רביעי(30 ליולי) בית"ר תחל את אימוניה לקראת עונת 10/11 בבית וגן, אימון הפתיחה יתחיל ב-11 בבוקר(לא סופי יכול להיות שידחה לאחר-הצהרים), לאימון יגיעו 30 שחקנים, ביניהם: אריאל הרוש, שמואל קוזוקין, שמעון גרשון, תומר בן-יוסף, עמית בן-שושן, אבירם ברוכיאן, טוטו תמוז, עידן טל, חן עזריאל, דן איינבינדר, אביתר ברוכיאן, צחי אליחן, אבי ריקן, ברק משה, עידן ורד, קובי מויאל, אוהד סיידוף, עדן מלכה, עדן נחמני, יהונתן זאדה, מתן בראשי, טל משעלי, טל בן-כליפא, יוני קים, שי חדד, רביד גזל ומושיקו מישאלוב.
http://one.co.il/Article/160866.html כמו שפירסמתי לראשונה, ערן בבית"ר. אישית אני מאחל לו בהצלחה, לפי דעתי אם כיוון נכון והורדת כמה קילוגרמים, ערן יכול להתברג כאחד השחקנים היותר טובים בליגת העל, כי יש לו כישרון. תנו לו ביטחון, אל תפסלו אותו מהר מידי, אתם בסה"כ תהנו ממנו.
אין. ערן לוי כמו גם מושיקו מישאלוב ורביד גזל סיכמו עם מלמליאן שהם יגיעו לאימוני בית"ר ויחתמו אם יימצא פיתרון כלכלי, כרגע הוא לא נמצא אז הם רק יתאמנו.
אורי מלמיליאן בינתיים מבצע מהלכים תמוהים מאוד. כאוהד של קבוצה שנמצאת במצב דומה מאוד לזה של ביתר ירושלים, אני יכול להעיד שהייתי מאוכזב מאוד אם ראובן עטר היה מחליט לצרף לקבוצה כל מיני שחקנים בינוניים על חשבון שחקני הבית. אם כבר לצרף שחקנים, אז כאלה שגם אם הם לא איכותיים, אז לפחות כאלה שיוכלו מדי פעם להלהיב את הקהל ולהשאיר טעם של עוד. למה שאוהד ביתר ירושלים ירצה להגיע לטדי כדי לראות איך שחקן מוגבל כמו רביד גזל תופס את המקום של קובי מויאל? אם לא רצים לתארים, אז לפחות שיהיה עם מה להזדהות. אגב, אורי מלמיליאן התבטא מתישהו בנושא אבירם ברוכיאן? מעניין אותי מאוד לדעת אם הוא הולך להפקיד את הקבוצה בידיו ולתת לו לשחק במרכז או שגם הוא יעדיף להציב אותו באגף ימין.
עד עכשיו ההישג הכי גדול של בית"ר הוא המבוי סתום שיש בין עידן ורד למכבי חיפה. מרשים לראות איך שחקן בית אוהב כל-כך את המועדון ונחוש להישאר על אף הערפל הכבד והסיטואצייה הבעייתית, מה גם שמכבי חיפה הוכיחה בעשור הנוכחי שהיא הקבוצה הגדולה בישראל. אם ורד אכן יישאר בבית"רזה יהיה נפלא עבורה כי מדובר בשחקן שהוכיח שהוא קורץ מהחומר הנכון - בתקופות הלא טובות של בית"ר הוא הצליח להציג יכולת טובה גם במשחקים הגדולים. אני חושב שמלמיליאן צריך לקבל יותר קרדיט על מה שהוא עושה כי המצב בבית"ר לא פשוט, מה גם שצריך להבין שבזמן הקרוב לא יגיעו לבית"ר שחקנים מאותה הרמה של פעם - היא לא תוכל לקחת את הבלם והקפטן של הפועל ולשלוף אותו או להביא את הקשר המצטיין של חיפה. אני לא יודע לגבי ערן לוי(יש לו ראיית משחק טוב ובעיטה מרשימה, אבל הוא משדר חוסר מקצוענות עם המשקל שלו והוא לעיתים גם עצלן, מה גם שהוא לא בידיוק חלוץ ובית"ר זקוקה לאחד שיהיה בשפיץ), אבל לגבי גזל לטעמי מדובר בצעד נכון. גזל שחקן לא רע בכלל, יש לו קצת מכל דבר - קצת טכניקה, תנועה לא רעה, מדובר בשחקן משקיען, הוא יודע לבשל שערים ולבית"ר חסר קשר אחורי. לגבי אריק בנאדו - שנתיים מעולות שלו בבית"ר, שנה אחת טובה ועונהה אחת מתחת לכל ביקורת. העזיבה שלו הייתה צפויה פחות או יותר ובית"ר עושה מהלך נכון - בנאדו לא מסוגל כבר לחטוף כדור בלי פאול והוא מקבל הרבה הנחות מהשופטים.
חיפה הציעה לורד חוזה ל-5 שנים והמו"מ נמשך ההערכה היא כי השחקן בסופו של דבר יחתום ויצא למחנה האימונים. מתוך אתר ערוץ הספורט.
היי חברים יקרים. תראו נכון שעונת 2008/2009 הייתה ללא ספק עונה מדהימה וסיימו אותה עם דאבל היסטורי ועונת 2009/2010 הייתה לא טובה בכלל. אך אני מאמינה שעם כל המצב הקשה שעובר על ביתר ירושלים כרגע,בעונה הבאה הם יעשו ויצליחו ואפילו ישאפו להצלחות גדולות יותר,אז נכון שיצחקי,ריקן,בנאדו,טיבי, עזבו את בית"ר מה שנשאר אצלנו הם כמעט כל הנוער ואני מאמינה כי בית"ר תסתדר גם בלי השחקנים הטובים האלו. בואו ניתן למלמיליאן הזמנות כולם יודעים שהוא מאמן ענק ואין ספק כלל שעם הסמל של המועדון חזר אז לבית"ר תהיה יותר מוטיבציה ורצון להצליח ולעלות על המגרש כל פעם מחדש ולנצח את מי שתתמודד מולה . כל מי שעזב את ביתר עזב אותה כי לבית"ר אין כסף אך אני סבורה כי עם ביתר ישובו להיות מהקבוצות עם הקופה הכי גדולה בארץ ויתנו הצעות מפתות לשחקנים הם יחזרו לבית"ר כמו נמלים ! :aaa031: :aaa031: :aaa031:
ערן לוי? בעיות כספיות זה בסדר, קורה, במקרה כזה יש לבית"ר את שחקני הבית שבנוסף לבסיס הקיים צריכים להספיק לעונה מכובדת, אבל פאקינג ערן לוי? סימן לשפל החדש אליו הגיעה הקבוצה, אני מאוד מקווה עבור אוהדי בית"ר שזה לא סופי או קרוב לסיכום.
למה שפל?הוא אמנם פח זבל מבחינת המקצועיות אבל יש לו כישרון בכמויות ואם מאמן נכון הוא יוכל לעזור הרבה לבית"ר.
איזה כישרון ואיזה נעליים זיו... אין לו שום דבר חוץ מבעיטות מרחוק, אין לו שום יכולת טיפול בכדור, הוא באמת שמן כמו שכולם אומרים, שחקן שבאמת אני לא מצליח להבין איך מועדון כמו בית"ר ירושלים מוכן להביא שילבש את החולצה הצהובה.
שחקן שכונתי שמתאים למועדונים עם ניהול שכונתי כגון הפועל חיפה וגם בית"ר ירושלים. מקווה בשביל האוהדים הירושלמים שהוא לא יגיע, שחקן שלא שומר על איכות חיים ספורטיבית, מגיב כמו ילד בטרום א' כאשר הוא מסופסל ואני לא רואה סיבה שזה לא יקרה גם בבית"ר, אם וכאשר יחתום. זה לא מה שיגרום לבית"ר להפוך מקבוצה חלשה/בינונית לטובה, ממש לא.
עוד לא יולי וכבר 7 שחקנים עזבו, גם פרננדס, אלבארס, בן-יוסף, תמוז וחלילה גם עידן ורד יעזבו ומי אנחנו מקבלים? את מושיקו "גם בשנים הקשות של מכבי הייתי החוליה החלשה" מישאלוב, את רביד גזל המוגבל ואת ערן "the fat bastard" לוי. אנחנו כבר היינו בתקופות של קבוצות מחורבנות עם שחקנים מתחזים כמו מיקי עטיה וגולן חרמון, תקופות כאלו שחטפנו תבוסות והיינו הבדיחה של הליגה, אז בסדר השנה תהיה קבוצה חלשה כי אין כסף ואת זה אני מוכן לקבל אבל אל תביאו לי שחקני קקמייקה מבחוץ, תנו לילדים שלנו הבית"רים לשחק, אלו שבגיל 13 היו ביציעים של טדי כמונו ולא איזה רביד גזל שגם במכבי נתניה לא מצאו לא מקום ואת השחקן הכי שמן בליגה. לנו האוהדים אומרים 'עונה פיננסית' של שחקנים צעירים אבל בפועל נותנים לכל שחקן צעיר הרכב-ספסל-הרכב-ספסל וגומרים לו את הביטחון, מביאים 2 קשרים אחוריים כמו גזל ומישאלוב למרות שיש את מויאל, איינבינדר, ברק משה וגם אחד בשם עידן טל, לשי חדד מציעים 35 אלף דולר לעונה בעוד שלגזל, מישאלוב והשמן מתכוונים להציע 100 אלף לכל אחד, את חן עזריאל החלוץ הכי מוכשר שגדל בנוער מאז אלי מציבים כמגן ימני וקשר ימני וגומרים אותו. ואחר כך מצפים מאיתנו לקנות מנוים ולא להתלונן שהמצב חרא.