תזכיר לי כמה שילמתם על בוזגלו? קורנפיין ממש לא חי בסרט ויש קבוצות בישראל שיסכימו לשלם את הסכום הזה ואם לא מכבי ת"א אז מכבי חיפה ואם לא אז הבועל ת"א, לא חסרים כאן פראיירים ובמצב שנוצר שבו אנחנו חייבים למכור 2 שחקנים כדי להמנע ממצב לא נעים אז אני מעדיף למכור את יצחקי ותמוז על פני ברוכיאן, ורד ובן-שושן. אמנם יצחקי כרגע הוא המסכן כי קיללו אותו באימון ובמשחק נגד בני יהודה, אבל בואו נודה שזה הגיע לו על כל-כך הרבה משחקים שהוא רץ מתי שבא לו והשיא היה נגד בני יהודה, דבר כזה עוד לא ראיתי ששחקן בא פשוט אנטי למשחק ולא מתאמץ, אם היה לנו מאמן עם ביצים יצחקי כבר היה מקבל תחת מרובע מכל הישיבות על הספסל אבל לא היה לנו כזה העונה.
עד היום אנחנו בוכים על הסכום ששילמנו על בוזגלו. מכבי היו בטוחים שבוזגלו ייתן 2 עונות מעולות וישר ימכרו אותו לאירופה בסכום גבוה יותר. אבל דווקא בגלל זה אני מאמין שהלקחים נלמדו וטעות כמו טעות בוזגלו לא תחזור. מה גם שיצחקי לא ילד (26?), ותזכור מה אני אומר, בית"ר בחיים לא יקבלו מקבוצה ישראלית יותר ממיליון וחצי דולר.
אני חושב שהגיע הזמן שיהיה את השידוך הזה,מלמיליאן מאמן יסודי ורציני שהבעיה העיקרית שלו היא שהוא כתב יותר מידי חש את עצמו ולא מוכן להתפשר,אבל בסופו של דבר אני מאמין שהוא כן יכול לעשות הרבה עם בית"ר.
יודע מה? הייתי נגד אבל עכשיו בעד, שיכנעת אותי, לא חשבתי על עניין ברוכיאן. האמת שהעדפתי את מוטי איווניר אבל עכשיו שהעלת את נושא ברוכיאן זה יכול להיות מעניין.
אני לא הייתי רוצה לראות את יצחקי עוזב, יחד עם בן-שושן וברוכיאן הוא השחקן המועדף עליי בסגל וקשה לי לראות איך האוהדים מתייחסים אליו.ץ שיצחקי יעזוב כולם יבינו איזה טעות הם עשו שיראו איך הוא יפציץ בכל מקום שאליו הוא יילך, שחקן גדול שנמצא בתקופה לא טובה ואנחנו האוהדים צריכים לתמוך בו ברגעים האלו אחרי שהוא כבש לזכותנו כל כך הרבה בשנים שלו בקבוצה.
Amit Ben Shushan, מילא אם יצחקי היה מתאמץ ואם זה היה רק מקרה אחד אבל כל העונה הוא מחרבן עלינו כאשר גם הוא יודע שהסיכוים שלו להישאר הם כמו הסיכוים של ואסקז להישאר לעונה נוספת(רמז: סיכוים אפסיים), לי קשה לתמוך במי שעושה לי אצבע משולשת. ----- קצת חדשות: * שי חדד(הפועל ר"ג) ושי ניסים(הפועל י-ם) יחזרו בעונה הבאה מהשאלה, מתן בראשי ויהונתן זאדה(הפועל י-ם) יושאלו לעונה נוספת ולגבי טל משעלי(הפועל כפ"ס) תתקבל החלטה רק לאחר שבקבוצה ידעו מה יהיה עם תמוז, בן-שושן ויצחקי שעשוים להימכר. * יש כרגע 4 מועמדים סופיים לעמדת המאמן בעונה הבאה: דוד אמסלם, גיא עזורי, ג'ון גרגורי ואורי מלמיליאן. אמסלם בכל מקרה ישאר בצוות המקצועי אבל עדיין לא ידוע אם זה כמאמן ראשי/עוזר מאמן/עבודה משולבת עם מאמן נוסף, אמסלם ימשיך כמאמן ראשי רק אם יתקבל הסדר עם תעודת הפרו שלו וזה תלוי בעיקר בהתאחדות לכדורגל, אם ג'ון גרגורי/אורי מלמיליאן יתמנו למאמן אז אמסלם יעבור לעמדת העוזר כמו בתחילת השנה אבל הסיכוים שהשניים יהיו בעונה הבאה מאמני בית"ר קטנים מאוד. יש גם אפשרות שבה אמסלם יעבוד עם עוד מאמן שיש שני אפשרויות: גיא עזורי וז'אן טלסניקוב, גיא עזורי הוא האופציות היותר ריאלית והסיכוי שזה יקרה די גבוה. * איציק קורנפיין מתכנן כרגע למכור רק את ברק יצחקי וטוטו תמוז כאשר המטרה היא להשאיר בקבוצה את ברוכיאן, ורד ועמית בן-שושן. אם יצחקי יימכר אז האופציה המועדפת של קורנפיין היא מכבי חיפה שלה קורנפיין הבטיח זכות ראשונים על החלוץ וגם כי מכבי חיפה "פחות שנואה" על קהל בית"ר ומעבר של יצחקי למכבי חיפה יתקבל ביותר הבנה ע"י האוהדים. תמוז עשוי לעבור למכבי ת"א שמעוניינת בו, בית"ר לא תעמוד בדרכו של תמוז.
בקשר למאמן בעונה הבאה,לדעתי הגיע הזמן להביא את המושכות למלמיליאן,לא הייתי נותן לגרגורי לאמן את בית"ר עדיין - עדיין לא ברור איך הוא יסתגל לליגה,בינתיים לא באשמתו אבל הוא רק הוריד קבוצה ליגה ולא ברור איך הוא מאמן במשך עונה שלמה פה. בעניין ההעברות,אם ארביטמן יעבור באמת לחו"ל אני אשמח לראות את ברק יצחקי אצלנו,האמת גם במקום דבאלשוילי יהיה אדיר לראות את יצחקי,אחד השחקנים שאני יותר מעריך בליגה הוא פשוט חלוץ מצויין.
המשחק האחרון שבו הייתי היה העונה במחזור הראשון מול הפועל. היום קניתי כרטיס למשחק במחזור האחרון מול הפועל שיסגור מעגל. אין לכם מושג איך האוהדים מתכוננים למשחק הזה. ברור שהיינו מעדיפים שהכל יהיה תלוי בנו למרות שאנחנו נחותים מקצועית מול היריבה, ומנסים להוציא איזה תיקו שדווקא הוא יהרוס להפועל, אבל מצד שני למה לקחת סיכון? מכבי שיחקו אותה בשביל כל עם ישראל, ואנחנו נתקע את היתד הסופי. אם אין תרגום במילון אבן שושן למילה 'אטרף' הגיע הזמן שיעדכנו אותו, צריך סה"כ להיות נוכח במשחק הזה.
אורי מלמיליאן הודיע שלא ימשיך עוד עונה באשקלון, לדעתי הוא יושב בבית ומחכה לטלפון מקורנפיין שהבטיח לו בשנה שעברה שיקבל את הקבוצה ברגע שיהיה נקי מהתחייבויות(אמממ יצחק שום) ונראה שאין כרגע שום כיוון באופק ועדיין לא ידוע מי יאמן את הקבוצה. בגזרת הרכש אז מי שיהיה כנראה הרכש הראשון לעונה הבאה הוא סטיבן כהן מהפועל רעננה אבל שוב כמו כל דבר בבית"ר זה עדיין לא סגור.
http://sports.walla.co.il/?w=/316/1673372 דרק בואטנג נבחר לשחקן העונה בחטאפה שתסיים במקום ה6/7 (תלוי בה ובויאריאל) - מיקום שיא בתולדות המועדון. ללא ספק הקשר האחורי הכי טוב שהיה בישראל.