בית"ר ירושלים 09/10- אורי מלמיליאן מאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏4/7/09.

1. Don Joan Roman Member

אגן היה שחקן לא רע והוא ניסה את מזלו בהפועל חיפה, הפועל רמת גן ועוד 2-3 קבוצות ולא הצליח, בחור מוכשר ובן אדם מצחיק ברמות מטורפות(והיה לו אחלה חיבור עם הקהל, אני זוכר אותו פעם אחת במסיבה של שלומי) אבל כנראה שהמנטליות שלו לא טובה.
    ויש שאומרים שאם לא היינו משחררים את ארבייטמן אז לא היינו מגלים את ברק ואני אישית מעדיף פי אלף את ברק.

2. Charlton Member

האגן היה שחקן נחמד ולא יותר מזה, שיחק אצלנו ועזב לאיזה ליגה שנייה באירופה.

3. מיכל3 Member

שאלה לאוהדי בית"ר,
    חברה שלי רוצה לקנות כרטיסים למשחק גביע, המכירה ב"לאן" החלה היום בערב והייתה אמורה להתחיל גם ב"בימות" והיא אמרה לי ובדקתי ואין באמת כרטיסים עדיין. בלאן גם כתבו שאפשרי לקנות רק במשרדים שלהם (בימות) בירושלים..
    זה הגיוני? מה עם אוהדים מהמרכז? גם להשיג אותם טלפונית בלתי אפשרי כמעט.

4. אלי מתחן Member

יש כרטיסים רק בבימות, אין כבר נוער.

5. AronB Member

סופר מפתיע.

6. מיכל3 Member

תודה ג'ו קול, למרות שלא ברור לי איך לא חושבים על אוהדים מהמרכז וממקומות אחרים בארץ.. לא לכל אחד יש אפשרות לנסוע לירושלים במהלך השבוע.

דבר שני, מומלץ לה לקנות לשער 8? הבנתי שאוהדי בית"ר מתכוונים לקנות לשם למרות שהשער הזה שייך לאוהדי הפועל. אני מניחה שימכרו כרטיסים לשם רק בקופות בוולפסון ולא באינטרנט כדי שאוהדי בית"ר לא ישתלטו עליו..אבל זו כבר לא בעיה מבחינתה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/10
  7. Don Joan Roman Member

שתקנה ל-13 ישבו שם מלא אוהדים, גם 8 יהיה מאוכלס בכמה אוהדי בית"ר, מה שכן שאם היא קונה ליציעי האדומים שתבוא כאילו היא יוצאת לעיר או משהו ובלי דברים של בית"ר.
    ואתמול מכרו גם בלאן כרטיסים ליציעי בית"ר אבל רק באינטרנט.
    אני הייתי שם היום ב8 וחצי וכשהם פתחו ישר קניתי 2 נוער.

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/10
  8. נועם אסולין Member

כמו שהוא אמר.. ביציע 13 ישבו הרבה אוהדי בית"ר, אני יודע על המון שקנו לשם כבר..

9. מיכל3 Member

תודה לשניכם, אמרתי לה להזמין ל-13, שאלו אותה אם בצד או למעלה.. אמרתי לה בצד, אני מקווה שזה בצד ימין ליד 10-11 ולא ליד שער 2.

תהנו במשחק, ושיהיה בהצלחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. Don Joan Roman Member

בצד, למעלה האוהדים שלנו מתפשטים על הכל, גם בגמר שלפניי שנתיים לפחות אלף איש צהובים שחורים היו ביציעי הזבל האדום.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי לראות אותנו עושים משהו ביום שלישי ואני מהאופטימיסטים, יש לנו יותר מדי חסרי יכולת/שכל בקבוצה.
    תמוז פשוט מחמיצן אפס, טיבי חמור ובן-יוסף זה סכנה תמידית לאדום או פנדל וגם אדום ופנדל, בן-שושן אפרורי מדי, עידן טל תוקע את המשחק של הקבוצה ועזריאל מעופף לגמרי, צריך נס שנעבור את הבועל בבלומפילד ויכולת אלוהית של הרוש.
    בלי ברוכיאן ועידן ורד אין לנו קישור, דה-לה האסה ומויאל חסרים בקישור האחורי והפועל מגיעים עם סגל מלא, קשה מאוד.

12. FelaKaT Member

למזלנו מויאל לא ישחק נגד הפועל-על כל כדור שהוא מרוויח הוא מאבד 3, והפועל ת"א חיה מאיבודי הכדור האלה.

אני לא רואה שום הרכב שבו בית"ר יכולה להקשות על הפועל, מה שכן, עזריאל ובנאדו לא צריכים להיות בהרכב.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רואה את בית"ר עושה משהו מול הפועל מהסיבה הפשוטה:

א. אין לה הגנה חזקה, צמד הבלמים שלה איטיים והצמד באגפים נוטים לעשות שטויות.

ב. אין לה שום יצירתיות בקישור. ברגע שברוכיאן וורד גמרו את העונה, אין מי שבאמת יתמודד עם הפועל על הקישור והיצירתיות וייתן כדורים ליצחקי ותמוז, כי אחרי הכל הקישור וההגנה של הפועל זה לא הפחים של מכבי. וזה עוד בבלומפילד כך שהיתרון באווירה אצל הפועל.

ג. אם תפסידו 2:0 תגידו תודה, אין מה לעשות זו לא השנה של בית"ר ומכבי...

14. Don Joan Roman Member

ולמרות כל זאת אנחנו עדיין קבוצה שחיה המון על אמוציות והגביע זה השטח לקבוצות כאלה, ברור שהפועל פיבוריטית בצורה הכי ברורה שיש אבל לפעמים גם האנדרדוג מפתיע.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא כשהמשחק במגרש של הקבוצה השניה שבעצמה נמצאת בכושר מפחיד ויש לה יריבות עזה מול הקבוצה שלך...הדברים שלך נכונים ויפים כשמדובר באנדרדוג שבא מול איזה קבוצת צמרת שלא סופרת אותה, במקרה של הפועל זה לא כך, זה נכון אם זה הפועל ר"ג-מכבי חיפה, הפועל ר"ג-מכבי ת"א, קרית שמונה-יפו, הפועל ר"ג-ב"ש, אשקלון-בני יהודה וכל הדוגמאות למיניהן, בהפועל נגד בית"ר זה לא. בדיוק שזה היה ככה בבית"ר נגד מכבי בסיבוב הקודם. הלוואי ואני טועה ובית"ר יעפילו, אמן שזה יקרה! אמן!!!!! אבל קשה לי לראות את זה קורה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/10