הוא מקבל שכר מאוד גבוהה שלא נמדד בכסף אלא בתהילה, הוא לעד יירשם כמאמן שעבר בבית"ר ירושלים למרות שלא עשה כלום.
איזה תהילה? הוא לא יירשם כמאמן בית"ר מבחינת הקבוצה. הוא יהיה רשום ככזה גם בהתאחדות, שגם ככה הקבוצות עושות ממנה צחוק עם כל מאמני הפרו האלה שהשם שלהם כנראה נובע מהעובדה שהם יכולים כל היום לשבת בבית ולשחק בפרו, כשם שהם משמשים כבובה של המאמן וככיסוי תחת מול ההתאחדות.
ליד השם שלו ברקורד ייכתב עונת 2009/10 אימן בבית"ר ירושלים וזה שווה יותר מהכסף שהוא מקבל וגם הוא אמר את זה.
אנשים לא יודעים מה הוא עשה? תאמין לי שהעבודה הזאת תביא לו יותר נזק מתועלת. מה הבעיה להביא איזה מישהו למחלקת נוער כמו שמכבי עשו עם ניר לוין ולתת לו לשבת ליד אמסלם במשחקים.
דאריו פרננדס שמושאל לאריס סלוניקי צפוי להימכר לקבוצה היוונית שצפויה לממש את האופציה עליו, לפרננדס יש חוזה לעוד עונה בבית"ר ואם יחזור הוא אמור להשתכר 700 אלף יורו לעונה שזה כמובן כבד על המועדון והוא יימכר תמורת 250 אלף יורו לקבוצה היוונית. 14,000 כרטיסים נמכרו למשחק ברביעי נגד מכבי, נשארו בקופה עוד 3,500 שמתוכם 500 של אוהדי מכבי ואם כל הכרטיסים יימכרו יש סיכוי שהמשטרה תפשיר עוד 2,000 כרטיסים וטדי יהיה מלא.
* פאולו דה-לה האסה שירד פצוע בשני המשחקים האחרונים של הקבוצה נגד מכבי ואחי נצרת עשוי לסיים את העונה לאחר שזמן ההחלמה שלו מהפציעה צפוי להיות 5-6 שבועות. * גם אבירם ברוכיאן יעדר מהמשחק נגד הפועל ר"ג וכנראה לא יחזור לשחק העונה, ברוכיאן יסיים סופית את העונה לאחר שיחליט מתי והיכן יקיים את הניתוח. * ג'וניור ויסה שלא שיחק בליגה מאז המשחק בבלומפילד נגד הפועל ת"א יחזור להרכב במשחק ביום שבת נגד הפועל ר"ג ויפתח במקומו של ברוכיאן. * ברק יצחקי מחוזר ע"י קלאב ברוז' ועשוי לעבור לשם בקיץ, בית"ר עדיין לא קיבלה פניה רישמית מברוז'.
מוזר,כולם מדברים על שיפור ביכולת המשחק של בית"ר אף על פי שבפעם היחידה שבית"ר התמודדה מול קבוצה בינונית בדמות מכבי ת"א הם פשוט נעלמו,נסוגו לאחור,לא יזמו והגיעו למצב וחצי כל המשחק. אני חושב שעם כל הכבוד לדוד אמסלם(ויש כבוד),יש כרגע היסטריה לא מוצדקת סביב בית"ר,אומנם הם אחרי חמישה נצחונות ברציפות אך בכל זאת הם לא מספקים את הסחורה. גם במשחק נגד אחי נצרת היו הרבה דקות שבהם היה נראה שהקבוצה הטובה במגרש היא דווקא אחי. בעוד כשלושה-ארבעה מחזורים בית"ר תימדד נגד הקבוצות הטובות בליגה(הפועל ת"א,מכבי חיפה)ואני מבטיח לכם שהבועה תתפוצץ. אוהד בית"ר,אבל ריאלי..
במצב הנוכחי של בית"ר אין לה אפשרות להחזיק את יצחקי בקיץ אלא אם הוא שוב יקצץ 50% מהשכר שלו וזה לא הוגן לבקש שנה שניה ברציפות משחקן לוותר על חצי מהשכר שלו, ולא משנה אם השכר גבוה עדיין בית"ר חתמה איתו והיא צריכה לכבד את החוזה ואם אין לה אפשרות להחזיק את יצחקי צריך למכור אותו ורצוי שלא לקבוצה בארץ וגם יצחקי רוצה לצאת שוב לאירופה, הוא לא נכשל שם פעם שעברה והייתה לו חצי עונה טובה באופן יחסי בגנק וכעת אם הוא יעזוב אני לא מאמין שיהיו עליו קופצים מספרד או אנגליה כך ששוב חוזרים לאופציות של בלגיה, הולנד וגרמניה, וקלאב ברוז' זאת אופציה לא רעה בכלל וקבוצה שהגיע לשמינית גמר הליגה האירופאית ומתמודדת קבועה על האליפות בבלגיה, אם יהיו לו הצעות טובות יותר מגרמניה והולנד אני מניח שהוא יעזוב לשם אבל זה גם תלוי בדקות משחק שמובטחות לו.
אני חושב שכל מי שבאמת ראה משחקים של בית"ר בזמן האחרון יגיד לך את אותו הדבר. זה לא שיש שיפור כזה גדול, פשוט לשחקנים נמאס ושום והם נכנסו לתקופת משחקים קלה ביותר.
פאולו דה לה האסה נפצע וייעדר מספר שבועות - ONE קשר בית"ר, שנפצע מול נצרת, סובל ממתיחה ויחמיץ את המפגש מול מכבי ת"א בעוד כשבוע וחצי. ברוכיאן הסובל מכאבים צפוי להחליט על תאריך לניתוח.