בית"ר ירושלים 09/10- אורי מלמיליאן מאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Jul 4, 2009.

1. Dimitar Berbatov Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    מתאר פחות או יותר את מה שאני מרגיש כלפי בית"ר של היום.

2. FelaKaT Member

חבל, ב30 דקות הראשונות עשינו מספיק כדי לכבוש לפחות שער אחד, אבל אלוהים יודע למה המשוטט עזריאל פתח ולא טוטו, אולי איתו זה היה אחרת.

עד מתי, שום (למרות שבמחצית הראשונה ראו שהפעם הוא לא עשה בטן גב)?

אגב, מי זה המאמן כושר של בית"ר? כולם גמרו היום את האוויר אחרי המחצית הראשונה. בושה.

3. אלי מתחן Member

האמת שכמה שקשה לי להגיד, אפילו הגול השלישי של בוקולי כשמאחורה 4000 חיפאים צוהלים לא הזיז לי במאומה. הקבוצה הזאת גרמה לי לפתח רמת אדישות שיצאה מגבול הטעם הטוב. אני מנוי 8 שנים, הייתי בתקופה של הגוב, הייתי בתקופות של פניג'ל, הייתי באליפויות, הייתי בשנים שלפני, אבל תמיד היה אכפת לי וכאב לי כשהקבוצה הפסידה ושמחתי כשהיא הפסידה. אני יודע שגם אם היינו מנצחים את המשחק היום לא היה מעניין אותי. בואו נגיד שהניצחון של אתלטיקו היום מול ברצלונה היה מבחינתי הרבה יותר משמח מכל ניצחון של בית"ר העונה.
    אני רק מקווה שהעונה הזאת לא עשתה נזק בלתי הפיך לקהל של בית"ר. אני מאוד מקווה שיהיה בי את הרצון להמשיך לאהוד מקרוב גם בשנה הבאה.

4. Don Joan Roman Member

מסכנים השחקנים שנתנו מעצמם המון אבל לא יכלו לסדר, האירגון, המהירות והכושר הגופני של הירוקים, מסכנים האוהדים שנתנו תצוגה ענקית עם עידוד לאורך כל שלבי המשחק ובנו תפאורה נהדרת ומסכן גם סטפן שאלוי שבא לראות ניצחון וראה שום כלום(עד מתי הוא ימשיך להתעלל בנו?).

מאמן כושר? אני לא בטוח אבל נראה לי שלבוגרים ולנוער יש את אותו מאמן כושר וגם הוא חבר של שום כלום אז תתאר לעצמך למה הכושר חרא.

ד"א בית"ר מתאמנים על כושר בדיוק 10 דקות בכל אימון וגם אז זה ריצות של ילדים בבית ספר.

Last edited: Feb 15, 2010
  5. alexshw Member

כאחד שעדיין חושב ששום הוא ממש לא שורש הבעיות של בית"ר, אני מתקשה קצת להבין למה שומי מתעקש להשאר בקבוצה. אני מבין שמשכורתו מאוד גבוהה, אבל גם לא מדובר בבנאדם עני. ממש ממש לא.
    גם ככה החוזה מסתיים, אז למה לא לחשוב קצת על כבוד עצמי? הוא כבר איבד את חדר ההלבשה, שלא לדבר על האווירה מסביב לקבוצה שלא תרמה ולא תתרום לו בכלום בחלק המקצועי.
    עכשיו הוא רק גורם נזק לקריירה שלו. לדעתי זה נזק הרבה יותר גדול מעוד כמה גרושים שהוא ירוויח בחודשים הקרובים, אם ישאר.
    כסף זה לא הכל בחיים. בטח כשזה כבר לא סכום יותר מדי משמעותי בשביל מאמן שהרוויח שנים את הסכומים של שום.

Last edited: Feb 15, 2010
  6. AronB Member

שומי בן 61, את השיא של הקריירה שלו הוא עבר ואני חושב שסביר להניח שאחרי שייגמר החוזה שלו בביתר הוא ישב בבית שלו וינמנם קצת על כל הדולרים שהוא הרוויח.
    הוא מרוויח עוד קצת כסף ובמידה והוא יפוטר (מה שלא יקרה) ישלמו לו אפילו עוד פיצויים, אם הוא מתפטר הכל מתבטל, אז למה לו? ביתר גם ככה גמורה העונה וגם ככה תצטרך משהו מיוחד לעונות הבאות מה שגורם לי לומר:
    בקיץ - עידן טל, שמעון גרשון, תומר בן יוסף ואפילו אריק בנאדו הביתה.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא אני חושב ששומי פגע בעצמו בבית"ר,אם לא העונה הנוראית בבית"ר הוא היה מועמד לגיטימי לנבחרת וגם ביוון עדיין זוכרים לו את הדאבל הסופר היסטורי עם פנאתינאיקוס.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי הוא הגונב דעת הגדול ביותר שקיים כאן, סתם רודף בצע שהשנה ריסק קבוצה באופן הקשה ביותר ומבריח את האוהדים שלה מהמגרשים, גם מנויים לא מגיעים קבוע ויש לא מעט שמתכוונים לא להגיע יותר(אני אחד מהם).
    בהתחלה הוא אמר אליפות, אחר כך ירד למקומות 2-3, גם מקום 4 זה לא רע, ובסופו של דבר אמר שזה לא אסון לסיים במקום החמישי-שישי, זה שקרן ממדרגה ראשונה שחושב שהאוהדים מטומטמים.
    מילא אם היה אומר בתחילת העונה שזה עונת בניה ונותן לילדים לשחק, אבל למעשה הוא הספיק לתסכל כבר את כל הצעירים שכל 2 משחקים הוא מוריד אותם לספסל וגומר להם את הביטחון, ואת בן-שושן הוא החזיר 3 שנים אחורה, את יצחקי הוא לא איפס ואחר כך הוא לא מבין למה הוא עושה טובה שהוא משחק, ברוכיאן עם פציעה בברך מתופקד באגף וצריך לרדוף אחרי המגנים במקום לשחק באמצע.
    בנאדו, גרשון, בן-יוסף ועידן וטל(למרות שהוא שחקן גמור הוא היחיד שבאמת אכפת לו) זוכים לקרדיט בלתי נגמר, הזרים שהוא הביא זרים לכדורגל.
    הוא מנצל את זה שאי אפשר לפטר אותו ועושה מה בא לו, הלוואי שזה יחזור אליו בבומרנג והוא ישאר מובטל כל החיים.
    אף קבוצה גדולה יותר לא תיקח אותו, ואת הנבחרת הוא יראה רק מהבית אף אחד לא מספיק טיפש לקחת אותו לרסק גם אותם, מגיע לו.

Last edited: Feb 16, 2010
  9. eran levy Member

יש מספיק טיפשים שיקחו אותו. בחייך, אפילו את אייל לחמן עדיין לוקחים, אז את שום לא יקחו?
    חוץ מזה גם אם אף אחד לא ייקח אותו ספק אם הוא ירעב ללחם. עם כל הפיטורים שהוא חטף הוא יכול לחיות רק מהפיצויים כל חייו. יצחק שום אולי גונב דעת אבל בטח לא פראייר, לפחות כלכלית.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הבדל גדול, אייל לחמן תמיד היה מאמן של קבוצות קטנות ולא חשובות כמו הרצליה ודומותיה בעוד שום מבחינת שם הוא מהמאמנים המובילים כאן והתרגל לקבל ג'ובים בקבוצות גדולות, אחרי בית"ר אף אחד לא ייקח אותו בטח שבהפועל ת"א הוא שרוף ומכבי חיפה ומכבי ת"א נראות כמו קבוצות שבונות משהו ואף אחד לא יחליף שם מאמן בטח לא את נימני.

בב"ש יש פראיירית גדולה כמו אלונה ברקת ואולי היא תיקח אותו, אבל הפועל ב"ש זה לא בית"ר ומכבי חיפה והתל-אביביות מבחינת הכל ושום יורד ברמה כמו החבר הגונב דעת שלו שפיגל שאחרי הביזיון שלו במכבי חיפה עבר לאמן את ראשון.

בכסף אני לא דואג לו יש לו יותר מדי, החוזה המקוצץ שלו עומד כרגע על כמעט 400 אלף דולר לעונה נראה לי זה פי 2 מאלישע לוי אפילו יותר.
    אבל יש את העניין שלשבת בבית בלי עבודה ועוד בן-אדם בגילו כאשר גם בטוח לטלוויזיה לא יקחו אותו כי הוא הרי לא יודע לדבר כמו חבר שלו שלמה שרף, אני בטוח שאם זה יקרה הוא יעדיף להפסיד כסף ולעבוד.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. Don Joan Roman Member

הוא פגע בנו יותר, פי עשר יותר.
    הוא הביא אנשים שלא ישנו ימים ולילות ובאו לבית משפט לאחר עונת זאבי לכך שהם לא מסוגלים לראות משחק באיצטדיון וגם בטלויזיה קשה להם, הם מעדיפים לשבת ולאכול ציפורניים בתוך השירותים ואז להתעדכן בתוצאה במקום לראות מה הקבוצה הזאת מציגה.
    הוא מחק לכל הילדים שלנו את החיוך מהפנים, אין היום אף שחקן בבית"ר שאתה יכול להגיד שהוא אפילו קצת מאושר וזה לא קשור למצב המועדון כי אשתקד היינו במצב הרבה יותר קשה וראינו אצל לא מעט שחקנים תשוקה לנצח ולשחק כדורגל.

הוא מחריב פה כל חלקה טובה שיש, מקבוצה שאמורה להתמודד על מקומות 2-4 הוא הפך אותנו לקבוצה שמקבלת תבוסות מקבוצות כמו אשדוד ומכבי נתניה ומנצחת בקושי רבהקבוצות של שקל ותשעים כמו אח"י נצרת והפועל רמת גן.

משחקנים יצירתיים כמו ברוכיאן, יצחקי ועידן ורד הוא עשה חבורת סמרטוטים, מאחד הקשרים האחוריםי הטובים בליגה בשנה שעברה(קובי מויאל) הוא עשה מסננת שלא מסוגל לרדת לגליץ' נורמאלי, ושלא נדבר על התפקודים המוזרים שלו: תמוז חלוץ מרכזי משחק קשר ימני, עזריאל חלוץ משחק 7 משחקים כמגן ימני, אח"כ הוא לא מתלבש 5 משחקים רצופים ופתאום הוא פותח בהרכב מול מכבי חיפה ומוחלף במחצית, גוניור ויסה פליימיקר אמיתי אמור להיות קשר אחורי הורס התקפות וחסר מושג כמו דה לה האסה שאמור לשבת מאחורה ולכסח יריבים הופך לי פתאום לעושה משחק, הוא הביא את הואסקס הזה ואמר לנו שהוא קשר אחורי ובינתיים הוא נותן לו לשחק חלוץ ועוד המון המון דברים, זה לא מאמן זה גזרה.

13. AronB Member

לפחות קיבלו קצת שכל.. אחד מהשחקנים הכי מוכשרים שיש לנו, אם לא הכי מוכשר.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. הרצליה Member

אני חושב שהמודעה הזאת שאגב גם מופיעה בחתימה שלך קצת חורגת מגבול הטעם הטוב.
    יש גבול.

זה נראה כמו מודעת אבל לכל דבר ולא כל כך משנה מה התוכן שלה.