בית"ר ירושלים 09/10- אורי מלמיליאן מאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏4/7/09.

1. ישראל היום Member

http://sports.walla.co.il/?w=//1636387

והכתבה פיספסה את חבירתו של העריק, לאיש המזיק.

וכמו תמיד, המושפעים אינם חושבים, והם חזק בדיקלומים. זה לא חדש שהם לא הצליחו להפריד בין תפקוד מעולה של אוחנה כחלוץ ענק, לבין אוחנה כמאמן בינוני ומטה. עכשיו הם לא מצליחים להבדיל בין שוער בינוני ( שבצדק לא זומן לנבחרת, ולולא בלם מצויין בדמותו של טרטיאק לא היה שורד בכלל ), ליו"ר כושל, וחסר אונים, שדואג לשמר את כסאו, ואת חבורת הליצנים מסביבו שמלקקת לו כל יום, כל היום, ושרה לו "אתה גדול" ( תמורת כסף כמובן ), בדיוק כמו באותה אגדה לילדים.

הבאתו של עידן טל היא כישלון ענק של שום, ושל מי שהסכים לחתום על חוזה שערורייתי.מי יודע, אולי בית"ר מפצה אותו, ובמקום פרמייה שהוא מפסיד אם לא שותף במשחק, הוא מקבל בונוס ענק? כשיגיע המפרק, יראו אור כל המסמכים המביכים, כל הבזבוזים, כל השחיתויות, כל התקציבים שיכלו לממן מתקן אימונים לתפארת במקום המחראה הקיימת. זה לא כל כך רחוק.

ומה אחרי הפרוק? תהליך לא קצר, שיצריך סבלנות ( שאינה קיימת אצל המושפעים, אנשים שמתנהגים כמו תוכים ), אולי אפילו יחייב ירידת ליגה ( אם אין ברירה, ואם זה חוסך כסף ), ושאם ייעשה בדיוק כמו בחיפה של צביקה וייצנר, ואחר כך יענקל'ה שחר, יביא את בית"ר סוף סוף להיכל האימפריות.

והחלום האישי שלי: אקדמיה לכדורגל, בתנאי פנימיה, למחוננים, עם מיטב המאמנים והמורים, הרצאות, אימונים מפרכים, חיים נכונים, הכנה ללימודים אקדמאים, "בית חרושת" של כדורגלנים שיוכלו לצאת לשחק גם באירופה, ללמד בעצמם באוניברסיטאות/מכללות, אנשים עם חינוך למצויינות בספורט, לתרומה חברתית. במילה אחת: בית"רים. כמו שדוד הורן זצ"ל היה. כמו שזאב ז'בוטינסקי זצ"ל רצה.

והערה לגבי התקשורת: בא לי להקיא מעיתונאים, בכל התחומים, וזה לא חדש. אבל כשיש כבר אחד או שניים עם יושר, ועם יושרה, אז צריך לכבד אותו. ולא, לא מעניין אותי אם הוא אוהד בית"ר, או הפועל, ימני או שמאלני, סטרייט או גיי, ערבי או יהודי, רק שיהיה ישר, שיכתוב עובדות ולא ימציא, שתהיה לו יושרה ולא הטיה. עודד זרגרי היה כזה, כמו דוד בלך היום.כמו מאיה חסון, שבמקרה גם באה מבית בית"רי, ועוד איזה בית.ורון קופמן, סרקסטי, אבל ישר, ולא דופק חשבון.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחר לפני המשחק מול הפועל ב"ש בטדי יקבל שוער הפועל ב"ש טברטקו קאלה מתנת הוקרה גם מהקבוצה וגם מהאוהדים.
    קאלה עמד בשער הקבוצה במשך 2 עונות וזכה עם הקבוצה באליפות ו-2 גביעים כאשר בגביע הראשון יש לו חלק מכריע לאחר שהוא עוצר במהלך כל הסיבובים 5 פנדלים כולל שני המכריעים בגמר נגד הפועל ת"א, גם בעונה שעברה במשחק חצי הגמר הוא הציל שערים בטוחים מברק בדש(שעבר השבוע לב"ש) במצב של אחד על אחד.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/02022009/1845094/090221dv002_wa.Xxx

-----

והנה תצוגת השיפוט של אלי חכמון במשחק הקודם נגד ב"ש שהרס את אחד המשחקים הטובים העונה ומנע מבית"ר 3 נקודות.

http://www.youtube.com/watch?v=k1NKABgqlvw

אלי חכמון בן זונה!

3. alexshw Member

לא נורא, זה התקזז עם משחק הבית מול הפועל חיפה.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון מאוד זה התקזז עם המשחק נגד הפועל חיפה, למרות שאלף פעם כתבתי למה לא אתה ממשיך לבוא עם המשפט הזה, אתה פשוט אטום ואין לי כוח אפילו לענות לך ברצינות.

------
    יו"ר הבקרה התקציבית עופר אורליצקי אמר לעיתון 'ידיעות ירושלים' שבית"ר תוכל לפתוח את העונה הבאה בלי צורך בפירוק בגלל שהקבוצה תימנע ממענקי אליפות ותשתחרר מכמה חוזים כבדים, לדעתו בית"ר יכולה בעונה הבאה לפתוח את העונה עם תקציב של 24 מיליון ש"ח בלי אגייאר כזה או אחר.

5. Don Joan Roman Member

קאלה חוזר ולפחות מבחינתי הוא אחד מארבעת השוערים הגדולים ששיחקו בתולדות בית"ר אחריי יוסי מזרחי, איציק קורנפיין ויוז'י סורינוב שכל מילה אשר אכתוב עליהם רק תגרע מאיכויותיהם ותרומתם למועדון הכדורגל העוצמתי הזה, ואני שמח לארח אותו בטדי ואני גם אקרא בשמו במהלך החימום, אך כמובן שמרגע שריקת הפתיחה נאחל שקאלה יתפוס משחק גרוע כי יש לו ימים שהוא פשוט בלתי ניתן להכנעה.

בנוגע לאורליצקי, נקווה שמה שהוא אומר בהחלט יתממש ואז זו תהיה מכת מחץ למבקשי רעתו של האיש שמנווט בהצלחה גדולה את הספינה הבית"רית אל עבר חוף מבטחים.

6. ישראל היום Member

יש חוזים שנגמרים, ויש חוזים שקוצצו כביכול לשנה אחת, והם חוזרים חזרה לסכום המקורי.כמו כן ישנן תביעות נגד בית"ר שמתבררות עדיין בבתי המשפט, ואי אפשר לדעת איך זה ייגמר. גם לא בטוח שבית וגן יהיה זמין בכלל, ובאיזה סכום יושכר,אם בכלל.

פירוק אינו תמיד מרצון: כל בעל חוב,ויש לארקדי הרבה כאלו, יכול לדרוש מבית המשפט להורות על מינוי מפרק, לדרוש מכירת כרטיסי שחקן, ולהעביר את תמורתם לקופת הפירוק.

ויש גם סעיף בחוקת ההתאחדות שלפושע מורשע אסור להיות בעלים של קבוצת כדורגל. ארקדי הוא אסיר נמלט, לאחר שנגזרו עליו 6 שנות מאסר בצרפת. הוא גם לא התייצב למשפטו הפלילי בארץ על הלבנת הון. השנה, בגלל שהרשעתו היתה לאחר תחילת העונה ,ההתאחדות החליקה את העניין. בעונה הבאה ההתאחדות לא תוכל להתעלם מכך.

ויכול גם לקרות נס: גומא יבריא, ישוחרר מבית החולים, ויחליט לתת לשחקן החשוב עידן טל חוזה ל 5 שנים נוספות, ואחר כך להיות מנג'ר יחד עם המאמן המצויין והמנוסה דוד אמסלם. והרי מה זה בשביל המליארדר/משיח/סופרמן/משחרר גלעד שליט בעיה לממן את החובות של ארקדי? פינאטס.

ואם כבר גומא: צו האשפוז הכפוי המקורי של השופט היה לשבועיים, שכבר עברו. מה זה אומר לגבי מצבו הרפואי, ולמה האישפוז הכפוי נמשך, תבינו לבד.

איחולי החלמה מלאים לאיש טוב שרצה לשמח אנשים.אני מקווה שגם תוך כדי אישפוזו הוא עושה הכל כדי להצחיק ולשעשע את החולים האחרים, ואת הצוות הרפואי.הצחוק טוב לבריאות.

אגב: יש לו קשר לחיסולו בדובאיי של מחמוד אל-מבדוח?

7. ישראל היום Member

אז מי הרוויח מאי מכירת כמה פרזיטים מבית"ר ( אני לא מתכוון לורד ) ? הפועל ומכבי ת"א, חייפה, בני יהודה ממכבי לוזון, הם כולם יוכלו לרכוש את כל כרטיסי השחקן של שחקני בית"ר בגרושים.

ומצד שני אין פרוק ובניה מחודשת של בית"ר, כי קורנפיין נדבק לכסא, בעצם קשה לו לקום בגלל הר השקלים שהוא מקבל.תאב בצע וחסר יכולת בדיוק כמו המאמן, והשחקנים.

8. Don Joan Roman Member

היום ה 1.2.2010 המלך חוגג יום הולדת 46, שהיה במזל טוב לאיש שגרם לכ"כ הרבה לבבות להתרגש עד דמעות כשחזר מאירופה על מנת להצעיד את המועדון אל הליגה הראשונה ואליפות השנייה שלו, ואשר היה אחד מהנטבחים החשובים ביותר בהפיכתה של מועדון כדורגל בית"ר ירושלים לקבוצה של המדינה, היום המלך מאמן את נבחרת הנוער וכולנו מאחלים לו הצלחה רבה.

חיים אני מצפה ממך לתת מינימום של כבוד לאיש הזה שגרם גם לך כאוהד בית"ר כמו שאתה טוען שאתה להמון רגעי שמחה כשחקן.

ויוה אוחנה אנחנו לך כאן שרים ויוה אוחנה ויוה אוחנה אנחנו אותך אוהבים!

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/10
  9. ישראל היום Member

טעות בתאריך: אלי הוא יליד י"ח בשבט, התשכ"ד, וזה רק...מחר.

אבל טוב להיזכר קצת:

http://www.youtube.com/watch?v=dMb03pj1-h0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=BXjzX4QVkDQ&feature=related

אחד משני החלוצים הכי טובים ששיחקו אי פעם בבית"ר. השני הוא סימון אלפסי זצ"ל. רק הזקנים מאוד, ושי נובלמן, יודעים על מי אני מדבר ( במקום לעשות בלאגנים בבית וגן, שבו קצת עם דני "גרעפס" נחמו שירביץ בכם קצת מורשת ). לפחות זכיתי לראות את משחקו הראשון של אלי, אותה צמרמורת עוברת בי גם כשאני נזכר באורי. מעניין אם מישהו יודע או זוכר את יום הולדתו של אורי.חבל.

ממש במקרה אני יושב עם אחד האוהדים הותיקים והמוכרים יותר, כמובן שזה נושא השיחה, וכמובן שחורשים בטיוב, נהנים מצד אחד, ובוכים מצד שני. לא יהיו לעולם כאלה שחקנים. לאורי שילמו גרושים, ואלי עד היום מסובך עם מס הכנסה בגלל השטויות של מפיות.

להתראות בגהינום, גן עדן כבר היה לנו, והוא לא יחזור.

כמובן: מזל טוב מחר ( לשאלוי נחגוג לפי הלועזי ) לאלי אוחנה, חלוץ בית"רי של פעם בחיים.

10. ישראל היום Member

פחחחחחחחחחחח..........איזה קרקס, ועוד הוכחה למה שאני טוען מזמן: קורנפיין לא דואג לבית"ר ,אלא רק לעצמו, ולמקורביו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3842405,00.html

על בישול הקומבינה הזו, כתבתי עוד בתחילת העונה, כי אני מכיר היטב את הנפשות הפועלות. מה לאמסלם ולאימון? מה הוא בכלל מבין? הוא בכלל התחיל קורס? יש לו תעודת פרו? אה, נכון, הוא סמל, נשמה, כפרה, זה מספיק. לא צריך ידע. לא נורא, אם כבר קרקס, אז לפחות שיהיה מצחיק. יאלללה קורנפיין, מה עם ג'וב למי שניהל את חנות המזכרות הכושלת בקניון מלחה? :aaarofl: :aaagath: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

11. ארסנל ונגר Member

מזל טוב לאלי אוחנה.

הרבה מאוהדי בית"ר ואוהדי הכדורגל בארץ, חושבים שאוחנה שיחק רק בבית"ר ירושלים. טעות היא בידיהם, במשחקים רשמיים הוא שיחק רק בבית"ר, אבל...

כשאוחנה חזר מחו"ל, הוא קודם כל בא להפועל, כן כן, הפועל תל-אביב, והוא היה איתה בשלב מתקדם מאוד של המשא ומתן. אוחנה אף שיחק עם הפועל משחק אימון.

http://up192.siz.co.il/up2/ttgjwz2eom3z.Xxx

משה דדש, גייס את יורם גלובוס, והשניים במיוחד בעזרתו של גלובוס, שהיה ערב לכמה עשרות אלפי דולרים, השיבו את אלי הביתה.

בנוסף לכך, אלי אוחנה שיחק במכבי חיפה, במשחק ראווה מול אייאקס.

מצטער על ניפוץ המיתוס.

12. אלי מתחן Member

אלון מזרחי ואוחנה בחוד, סיני מאחוריהם.
    הפועל פיספסו

13. alexshw Member

אוחנה גם שיחק במדי מכבי חיפה, במשחק הידידות מול איאקס בינואר 1996.

אני אישית חושב שאוחנה הוא החלוץ הישראלי הכי טוב בכל הזמנים.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/10
  14. ישראל היום Member

כי ראית רק אותו.

החלוץ הכי טוב היה מוטל'ה שפיגלר.נקודה.

והפליימייקר/קשר התקפי הכי טוב היה אורי מלמיליאן.

והקשר האחורי הכי טוב אבוקסיס.

והשוער הכי טוב אבי רן זכרו לברכה.

והנה בלי כוונה הדלקתי פה שריפה.

תבחרו לבד קיצונים בהגנה/התקפה.

15. Don Joan Roman Member

1. כתבתי את ההודעה ב1 וחצי בלילה כך שהתאריך היה 1.2.
    2. "ארסנל ונגר" למי שאוהד את בית"ר ומתעניין בה ובעברה לא ניפצת שום מיתוס, כולנו יודעים שהוא שיחק משחק אימון בהפועל ומשחק ראווה במכבי חיפה אבל זה לא גורע כהוא זה ממעמדו הבלתי מעורער ומתרומתו הבלתי מעורערת של אלי אוחנה לבית"ר ירושלים, ואני גם לא צריך לספר לך שהוא וויתר על סכום גבוהה מאוד כדי לשחק בסוף בבית"ר ירושלים שלא לדבר על העובדה שהיינו בליגה השנייה ואין הרבה שחקנים לא פעם ובטח שלא היום שמוכנים לרדת לליגה יותר נמוכה בשביל אהדה ואלי עשה את זה.