בית"ר ירושלים 09/10- אורי מלמיליאן מאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏4/7/09.

1. ישראל היום Member

אמר התוכי המושפע.הוא גם אמר לתת זמן לעידן טל להיכנס לעניינים.אכן דברים משעשעים של "מבין בבית"ר. :aaarofl:

2. ארסנל ונגר Member

3. ישראל היום Member

יש עוד תמונות נדב? גשום ביקנעם? התחזות זו שריטה קשה, אבל יש לה טיפול באברבנל, גניבת זהות זו כבר עבירה פלילית.

4. ארסנל ונגר Member

מה?! אתה מתכוון אליי חיים? אם כן, מן הראוי שתתנצל, ותקח את דבריך בחזרה. קוראים לי אושרי ואני ירושלמי מבטן ומלידה. כשתרצה הוכחה לכך, אני אשלח לך באמצעות הודעה פרטית, צילום של התעודת זהות+פרוטוקולים מבית המשפט בתקופה ששפטו אותי.
    כנראה בילדותך קראת יותר מדי הרלן קובן. אתם אדם מבוגר וחכם, וככזה, אני מצפה ממך לחזור בך מדבריך ולהתנצל.

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/10
  5. ישראל היום Member

http://sports.walla.co.il/?w=//1636387/@@/item/printer

לו אני הייתי צריך לכתוב על המצב של בית"ר, לא הייתי כותב את זה יותר טוב, ויותר מדויק.

יאללה כבר פירוק-ההקבוצה הזו שייכת לבית"רים, לא לאוכלי חינם!

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם גביע הטוטו זה תואר וטוב שידענו לזכות בגביע הזה אחרי ניצחון די קל למען האמת על הפועל רעננה החלשה מאוד שמאוד רצתה וניסתה אבל לרגע לא היוותה יריב ראוי, קבוצה עם קצת יותר מזל וקילריות הייתה מביסה את רעננה שהביאה המון ילדים לאיצטדיון אבל השחקנים שלה למעט רבע השעה הראשונה לא היו במגרש.
    בנוגע לשחקנים:
    הרוש - מנייה בטוחה, נכס.
    טיבי, בנאדו ובן-יוסף - משחק סולידי שלהם בלי הרבה עבודה.
    ריקן - הצטרף יפה להתקפה שהיה צריך והוסיף על כך עם בישול יפה לורד, צריך להחליט איתו מה הוא יותר, מגן או קשר?
    מויאל - משחק טוב של קובי, הזכיר את מויאל של הנוער ובני יהודה בעונה שעברה רק שימשיך כך.
    דה-לה האסה - היה בסדר, לא עשה שום דבר מיוחד וגם לא הזיק יותר מדי.
    ורד - מגיע לו לכבוש את שער הניצחון, אחד המקצוענים היחידים בקבוצה ומי שאמור להוביל את הקבוצה בשנים הבאות.
    בן-שושן - תמוז גנב לו שער אבל מלבד זה לא היה במשחק טוב במיוחד.
    תמוז - כרגיל רוצה מאוד אבל כמעט לא חושב, החלוץ הטוב ביותר בקבוצה ביי פאר.
    יצחקי - אני לא רוצה להיות כפוי טובה לשחקן שהבקיע הרבה שערים לקבוצה ותרם לזכיות בתארים אבל באמת שכבר עדיף שאנחנו ניפרד מיצחקי לאירופה כבר בסוף העונה ולא אכפת לי אם זאת דן האג או בירסחוט.
    כרגיל ברק עם פרצוף חמוץ ועמידה בסגנון של 'מתי זה כבר נגמר', נמאס מהכידרורים שלו 25 מטר מהשער כאשר כל שחקן אחר מחויב למסור מהר כי לו לא קוראים ברק יצחקי והוא הכוכב בה' הידיעה.
    ההחמצה שלו זה רק הדובדבן שבקצפת החרא התנהגות שהוא מפגין במשחקים, ובכלל אני מתקשה לספור כבר כמה החמצות מול שער ריק במשחקים חשובים היו לו מאז שחזר - נגד ויסלה קרקוב, הפועל ת"א, מכבי חיפה בגמר והיום בשיא האדישות.
    וזה שהמצב בינו לבין שום לא טוב זה לא ממש מעניין כי בסופו של דבר שום מעלה את יצחקי ב-11 בכל משחק כמעט, צריך שיבוא מישהו ויבעט לו טוב בתחת.
    ויסה שנכנס כמחליף לקראת הסוף נתן 2 כדורים יפים מאוד לתמוז ולא הזכיר את ויסה המעצבן שלוקח לו שעתיים לשחרר את הכדור, אם הוא יתחיל לשחק מהר כמו שעשה מאז שנכנס אנחנו נקבל שחקן טוב כי יש לפרואני כישרון.

7. ארסנל ונגר Member

אין הרבה מה לומר על הזכיה בגביע הטוטו. הגענו לגמר מול יריבה חלשה, ניצחנו ויש לנו עוד תואר בארון, גם אם הוא לא מסוג התארים שנספר לנכדים. היה חשוב לנו לקחת אותו בעיקר בגלל הכסף וזה מה שעשינו. נשאר לנו עוד תואר אחד להאבק עליו השנה - גביע המדינה. אני מקווה שנצליח להשאיר את גביע המדינה בירושלים, וגם אם לא אז גביע הטוטו הוא סוג של סיום נחמד לעשור הזה. כולי תקווה שהעשור הבא יהיה פורה מבחינת תארים, נשמה ויציבות כלכלית (ונפשית).

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/10
  8. ישראל היום Member

צריך לחלק את הכסף לאנשים נזקקים, עידן טל למשל,קורנפיין, ובכייני.

9. Don Joan Roman Member

צריך לשים אותו טוב טוב בקופת המועדון למרות ששום כלום דורש עוד שחקני חיזוק.

10. ישראל היום Member

http://sports.walla.co.il/?w=//1636387

"גומא אנחנו אוהבים את הכסף שלך, משוגעים על המחלה שלך" ( חבורת פרזיטים מקבלי השכר מגומא המסכן, נצלנים של אדם חולה חסר ישע, לשעבר נצלני הפראייר ארקדי )

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/10
  11. ארסנל ונגר Member

12. Don Joan Roman Member

לפעמים קצת יותר מדיי, כולי תקווה ששום כלום ייתן לו לפתוח בהרכב ביום שבת.

13. ישראל היום Member

שחקן שם גול, וישר מקבל כפולה. איזו תקשורת אינפנטילית, ואיזה ספין שקוף להעלות את מחירו במו"מ שמנהל עבורו מישהו. אפילו כיפה אדומה מפליצה מרוב צחוק. מי שחושב ששחר יזיע או יעלה את ההצעה שלו, אז שיברר אם יש מקום פנוי ליד גומא.

14. ישראל היום Member

( ספורט 5 ).

1. מלמיליאן, על הרבה פחות מזה ( לא התאמץ באימון ), הועף על ידי קשטן ליציע. זה רק מראה כמה שום וקורנפיין חלשים וחסרי אונים.אפסים!
    2. "עידן טל שחקן חשוב בבית"ר". :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaagath: . מי הליצן שהוציא את התגובה ההזויה הזו? המאושפז בכפיה? אולי רוצים לתת לו חוזה חדש ל 3 שנים? אצל קורנפיין שדואג ללקלקניו, הכל יכול להיות.

15. Don Joan Roman Member

מה בדיוק רצית שאיציק יעשה? במקום כל הזמן להתלונן בוא תגיד לנו מה אתה היית עושה לעידן טל כשאתה יודע שיש לו חוזה, אסור לקנוס אותו בלי שהעורך דין שלו יהיה חלק מהבוררים במשפט ושיש לו סעיף בחוזה שאם אתה קונס אותו בלי שהעורך דין שלו יהיה נוכח הוא יכול לדרוש את מלוא חוזהו מה שיביא לבעיה תקציבית קשה? מספיק להתלונן כל היום ולשפוך רעל בפורומים דרך המקלדת שלך, תן פעם אחת בחיים רעיון הגיוני, ריאלי לפיתרון של בעיה כל שהיא במקום להתנגח בכל העולם ואחותו, בחייאת אתה בן 50, לא 5.

וגם תזכור שאיציק קורנפיין לא מחליט לשום מי עולה בהרכב ומי מתלבש ל-16, אז ככה שאם אתה רוצה להעיף את עידן טל ליציע תפנה את חיצייך לכלום שעומד על הקווים ולא לאיש ששמר על שער בית"ר משך 13 שנים ושומר עליה גם היום מכל מיני אזוגים למיניהם.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/10