בית"ר ירושלים 09/10- אורי מלמיליאן מאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏4/7/09.

1. ארסנל ונגר Member

sixtobastia
    תודה לך על ההרחבה שבנושא.

אני אישית תמיד אעדיף שחקן רכש ממוצא אירופאי על פני רוב הבררות שבאים מדרום אמריקה. למרות זאת, לא אשפוט אותו עוד לפני שהגיע, ואני מקווה שהעסקה תעשה רק טוב לבית"ר. עם זאת, אני לא מצפה שיגיע אלינו איזה מסי, גם בגלל הסטטיסטיקה שמעידה על דעיכה מסוימת אצל השחקן (הגיל עושה את שלו), וגם בעקבות המחיר שקנינו אותו (לא שמחיר יכול להוות אינדיקציה לגבי יכולת של שחקן כזה או אחר, אבל בכל זאת...)

נערך לאחרונה ב: ‏21/1/10
  2. אלי מתחן Member

אני אעדיף שלא יביאו רכש בכלל ולא יבזבזו לנו את הזמן והכסף. הכי טוב שהשחקן הזה יכול להיות, לאיפה הוא כבר יכול להעביר אותנו?

3. ישראל היום Member

אף אחד בהנהלה לא סופר את האוהדים, ולא איכפת לו מכלום, כולם יודעים שהסוף קרוב ומתנפלים על מה שנשאר בקופה כמו חזירים שלא אכלו חודש.ולא רק ההנהלה, גם השחקנים, כמו עידן טל שיש לו החוצפה להתלונן שקיזזו לו 4,000 ש"ח, שלא לדבר על האדישות.

בעצם סופרים חלק מהאוהדים, את הלה פמיליה, כי הם רעשנים ומפחידים, וכנראה שרק הם ממשיכים לבוא למשחקים.

נשאר רק להעביר את הזמן עד ה 15 למאי, או עד ה 1 למאי, תלוי באיזה בית בפלייאוף ניפול, אחרי זה יהיה פירוק, מרצון או כפוי, אין דרך אחרת, ומצד שני גם נגמרים הרבה חוזים מיותרים.

ואם כל זה לא מספיק, אז תקרא את הראיון ההזוי של גומא:

http://rotter.net/forum/scoops1/16982.shtml

שיחפש מי יבוא להעצר כדי לשחרר אותו.ועם האיומים המאוד מפורשים לכאורה ברצח,
    הוא יהיה סגור הרבה הרבה זמן.

4. eran levy Member

לפני שאתה שולח האשמות לעברו של אגייאר תבחן טוב טוב מי פרסם את זה - ONE, אתר הספורט המושחת ביותר שקיים בתודעה של כל חובבי הספורט, אתר שמנוהל ע"י אינטרסנטית צהובה שמתחברת ללא בושה לגורמים כלכליים ופוליטיים חזקים כדי לשרת את המטרות שלה, אתר שיוצא בפומבי למסע קידום מכירות של מועמד מטעמה לאימון נבחרת ישראל. כדאי לקחת בערבון מוגבל כל מה שיוצא מאתר ONE.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא לא במה שנאמר בראיון - אני לא שמעתי אותו, אלא רק קראתי, אבל כיוון שהיה שם גם את האאודיו שלו אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהדברים באמת נאמרו - אלא בעצם קיומו. הבן אדם אינו כשיר נפשית. הוא גם אמר שהוא נכנס לעזה ושיחרר את גלעד שליט, אז מה? יש לו בעיות וזה כבר חוסר אנושיות להשתמש בכך כדי להוציא ממנו עוד כותרת או שתיים. אבל היי, זה ONE, מה לו ולתקשורת, לאתיקה...

6. ישראל היום Member

הראיון הזוי:יש לי את ההקלטה, וגם את התימלול של הגברת, והתימלול לא ממש מדויק.

מי שמנצל מחלתו של אדם, בזוי בעיני, ומהבחינה הזו קורנפיין והגברת בדיוק באותה סירה.לקורנפיין גם אין טיפת בושה, והוא בגד במרכז בית"ר והתחבר ללוזונים בשביל כסא בהתאחדות, בטח הוא יישב קרוב לשטרן חלובה.

אין לי ספק שגומא ירה לעצמו ברגל, לא כדור, אלא צרור. התוכן היה מזעזע, הזוי, ומגעיל ברמות, רצוף סתירות,קללות , ועלבון לאינטליגנציה של כל אדם באשר הוא.

מי שמתראיין בזמן מחלה, ועוד מחלה כזו, ברור שהוא לא חכם,חסר מחשבה או שליטה עצמית. ומי שמפרסם כזה ראיון פוגע בזכותו של גומא כחולה, מבזה אותו, ומנצל בצורה צינית אדם אומלל וחסר ישע.

וגם לקחת מאחד כזה כסף, מגעיל לא פחות.

כאוהד בית"ר אני לא יכול שלא להזדעזע, להיות נבוך, ואפילו עצוב. אין שקט, ואין שמחת חיים בקבוצה הזו.

מאחל לגומא להבריא כמה שיותר, ולדאוג למשפחתו במקום לכל מיני נצלנים.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://beitar-jerusalem.net/_media/userfiles/images/album/gallery_381/24816.Xxx

אלי ששון שגדל במחלקת הנוער של הקבוצה ושיחק בקבוצה בעונות 02/03-06/07 וגם בעונה הנוכחית הוא היה רשום בקבוצה והתאמן עם השחקנים החליט לפרוש מכדורגל בעקבות סדרת פציעות ויצטרף לסמי מלכה כעוזר מאמן קבוצת נערים א' של המועדון.

8. אלי מתחן Member

זה כסף שלי?
    שישלמו כמה שהם רוצים לאיזה זר שהם רוצים, שלא יתפלאו שאחרי זה אין להם.
    בכל מקרה, תהיה בית"ר י-ם אז מה זה כבר משנה.

9. Don Joan Roman Member

אחד השחקנים שאהבתי, לא היה כישרון גדול אבל הייתה לו נשמה והקרבה, בן אדם נהדר ואני שמח שהוא נשאר חלק מהמועדון כי הוא מהווה דוגמא לבן אדם שאוהב את המשח'ק וגם את קהבוצה שלו.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי 'ידיעות ירושלים' צפוי לעלות בקרוב אתר רשמי חדש לקבוצה שיחליף את bjerusalem.co.il ומי שעומד מאחוריו הקמתו הוא אסף שקד.
    באתר צפוי להיות חנות מרצ'נדייז רשמית שדרכה יהיה אפשר לקנות מוצרים דרך האינטרנט וגם קניית כרטיסים ומנויים למשחקי הקבוצה, הפתיחה בקרוב.

11. ארסנל ונגר Member

12. Igi Member

"להפגין נגד אשפוזו בכפייה"... כשפסיכיאטר קובע שיש לך מצב נפשי שדורש שיאשפזו אותך במחלקה סגורה באברבנל זה לא שהתאשפזת שם על לא עוול בכפך, ככה לפחות הציטוט הזה נשמע.

13. ישראל היום Member

מפגן הזוי ומטומטם: ממתי איזשהו אוהד בית"ר ( חוץ מהאורטופד ד"ר ראול גלר, והפרופסור לכירורגיה וטראומה אבי ריבקינד ) מבין משהו ברפואה? זה כמו החרדים שרצו לשחרר את הילד שאימו הרעיבה אותו. דפוקים בשכל, שמקומם יחד איתו בתוך אברבנל. מעניין אם מישהו מהם הוא ללא עבר פלילי או לא הורחק לפחות פעם אחת מטדי בגלל התפרעות.מזל שיש רק 150 כאלו, גם זה יותר מדי.

לפי הראיון הנבזה איתו, עושה רושם שהאישפוז שלו יותר מאשר מוצדק, וטוב שהוא מקבל טיפול כדי להבריא.זה שהוא טוען שהוא בריא זה ברור וטבעי: יש מאושפז אחד בבית חולים לחולי נפש שלא טוען שהוא נורמאלי והרופאים והאחיות הם המשוגעים? יש אסיר אחד שלא טוען שהוא חף מפשע ותפרו לו תיק? די להיתממות הזו.
    מקווה בשבילו שיבריא ויחזור לחיים רגילים. בינתיים הוא ממשיך להיות מנוצל ברשעות ובציניות על ידי עיתונאים לצורך רייטינג, ונצלנים אחרים לצרכים כספיים. בושה לנצל ככה אדם חולה חסר ישע, ולגזול את כספו.בית המשפט צריך למנות לו אפוטרופוס שימנע הפיכתו לאדם חסר כל.

14. Don Joan Roman Member

זו לא הפגנה נגד אשפוזו של גומא אגייאר אלא הפגנה לשם תמיכה בגומא אגייאר בזמן הקשה שהוא עובר ובהענקת אהבה לאיש שהציל את הקבוצה מפירוק במטרה שזה יעזור לו להחלים מהר יותר מהמצב בו הוא שרוי.
    כל שאר הכותרות של התקשורת הן שיקריות ולא מעניינות כי היועצים של גומא ואישתו יודעים בדיוק מדוע הגיעו לשם 200 איש והם יעבירו לו את המידע בצורה הטובה ביותר.

15. AronB Member

אתה צודק במאה אחוז, בתחילה חשבתי כך אבל אחר כך הובהר לי שזה מפגן תמיכה בגומא ולא נגד אשפוזו בכפייה.
    מפגן תמיכה זה מהלך יוצא מן הכלל ובאמת מחמם את הלב, אבל הפגנה נגד אשפוזו זו כבר שטות גמורה.