בית"ר ירושלים 09/10- אורי מלמיליאן מאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏4/7/09.

1. ogabona Member

לא זה לא, זה שאתה יהודי לא הופך אותך למשהו מיוחד, אתה שווה בדיוק מה ששווה נוצרי או כל דבר אחר.
    וכן יש לכל אחד זכות לצחוק על מי שהוא רוצה, גם אם הוא תרם לכל מני אוכלי חינם כסף.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי כוח להגיב על כל המשחק עכשיו אבל רק נקודת אור אחת: אביתר ברוכיאן.
    נכנס לא בתפקיד הרגיל שלו ועשה מה שאחיו ושאר השחקנים לא עשו במשך המשחק - הכניס כדור מדויק לרחבה, זה נגמר רק בשער אחד אבל לפחות יש עתיד.
    עוד 12 מחזורים + פלייאוף ואין יותר יצחק שום כלום.

3. גומ_אוויר Member

גם אין יותר איציק כלום, ובלגי כלום, ומלי כלום, ואילנה כלום, ותומר כלום, ופסיכי כלום.

הפרוק יחזיר את הקבוצה למי שהיא שייכת, לבית"רים אמיתיים.

והטרמפיסטים? את מי זה בכלל מעניין.

4. ארסנל ונגר Member

תרשו לי - אבירם ברוכיאן הוא אחד מהפלופים הכי גדולים של בית"ר ירושלים. אם עד קראקוב הוא היה שחקן של 10 דקות במשחק, היום (למעלה משנה) היום הוא שחקן של 2 דקות ומול קבוצות כמו רעננה. עשרות איבודי כדור, וגם אלו שמגיעים לכתובת הנכונה מעמידים את השחקן שקיבל את הפס במצב לא נוח מה שגורם גם לו לאבד את הכדור. אני עומד ומתחייב על כך - אבירם הוא פלופ! הזמן יעשה את שלו ויוכיח את שלי.

לגבי המשחק, מתחילת העונה אנחנו רואים את עקב האכילס בקבוצה - הקישור. לא רק שאין קשר אחורי שהורס ליריב (אני לא מאמין שאני מתגעגע לדריו פרננדס הנופל וקם) אלא גם חסר לנו את השחקן היצירתי שיכניס כדורים לחלוצים (אבירם כבר אמרנו?)

כפי שכבר כתבתי באחד הפוסטים הקודמים שלי, התקפה יכולה להסתמך על יכולת אישית של שחקן כזה או אחר וגם על פוקסים. הגנה לעומת זאת, זה אך ורק אימון, ובפעם המי יודע כמה ראינו איך ההגנה שלנו נראית היום, כל זאת ייאמר לחובתו של שום שצריך ללכת הביתה. מה עוד שהוא ההיה זה שהביא את דה לה חאסה, והגנה מתחילה קודם כל בקישור האחורי.

5. FelaKaT Member

מי זה הבית"רים האמיתיים? עזריאל, קוזוקין ומויאל? אם זה העתיד של בית"ר אחרי הפירוק, אז העתיד לא ורוד.

טיבי ובן יוסף למרכז הרחבה וטוב שעה אחת קודם.

נערך לאחרונה ב: ‏17/1/10
  6. גומ_אוויר Member

ואיך הוא יבנה קישור אחורי? יחבר את אלבארז דרך האימייל?

שום נכשל, בטוח, ואף אחד לא יצליח עם כזה אוסף פראזיטים ואוכלי חינם, ובוס שלא אכפת לו מכלום חוץ מהמשכורת ודאגה למקורבים שמלקקים לו.

מברוכיאן אני הכי מאוכזב. על הרוש אני מרחם, והוא היחידי ששווה עידוד. שיחזיק מעמד ולא ישבר.

אגב המאושפז בכפיה: המשפחה שלו קיבלה שכל, והיא מתכוונת לפטר את כל היועצים שלו. לפחות הוא ינצל מגורלו של ארקדי שנוצל על ידי סמירה ויוסוף.אוכלי החינם בלחץ! :aaarofl:

7. eran levy Member

עכשיו גם ראיתי את התמונה. על זה מתווכחים? סתם תמונה אידיוטית.

8. AronB Member

על אבירם ברוכיאן אמרתי את זה תמיד, אבל התגובות שקיבלתי היו "אתה נרדם בעמידה" , "אתה מדבר שטויות" , "אתה לא מבין" וכו' וכו'.
    ברוכיאן תמיד היה שחקן של 10 דקות, כולל הטקס שעשו לו אחרי ש"ניצח" את הפועל עונה שעברה.. יאללה.
    צא לאירופה בחור.

לגבי העונה הזאת.. כמה חבל שראובן לא מאמן, הוא אולי היה מוציא מחבורת הכשרוניים שיש כאן את מה שצריך להוציא.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכירת חיסול:

אלירן דנין, אריק בנאדו, תומר בן-יוסף, עידן טל, ג'וניור ויסה, פאולו דה-לה האסה, איתן טיבי.
    וכמובן יצחק 'עליתי עם חיפה לליגת האלופות' שום כלום שעם משכורת של 350 אלף דולר לעונה מחרב את בית"ר.
    יצחקי וברוכיאן אם אפשר בקיץ אז רק לאירופה כי הם נתקעים כאן.

10. AronB Member

פשוט עצוב לראות את הקבוצה היום ועוד יותר את האוהדים שמגיעים למגרשים.. איפה הקבוצה שאני גדלתי עליה?
    אני גדלתי על האליפויות של שנות ה90 המאוחרות, על הסיפורים של אבא שלי ועל איך הוא מראה לי איפה בדיוק הוא טיפס בימק"א, אפילו על עונות "הנפל" של תקופת הגוב ופניג'ל.. מצטער חברה - זו הייתה בית"ר, ניצחון ורקדנו לרוחב היציע את "שבחי ירושלים" , הייתי מגיע מהחלק שליד הצפוני במזרחי עד ליד הגדר שהייתה אז בדרום מזרחי בערך.. איזה תקופות.

11. גומ_אוויר Member

אבל מי יקנה את איציק? צריכים אותו+המקורבים שלו בברצלונה/ריאל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

בפעם האחרונה כשהגיעו מעקלים ( הוא אז עדיין השוער ) הוא ברח עם האוטו והתחבא. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

12. ארסנל ונגר Member

חיים, אשמח אם תסביר לי במה איציק נכשל מקצועית ואם תשכנע אותי, אז למה לא צריכים לתת לו עוד צ'אנס? אם אתה מתכוון לבסס את תגובתך על זה שהוא שמר על כסאו, הרי זה מה שהיו עושים 99% במקומו.

13. גומ_אוויר Member

שבחי? ומה עם "בדד" של זוהר? ו"כל הליגה על הזין"?

בדיוק עכשיו אני רואה את "ברוכים הבאים לגהינום", עונת 96/97 . זהב. היום יש משהו דומה: השתן של כל הקבוצה המחורבנת הזו.

פופאי ז"ל, סבא מאיר חיים השם יקום דמו, ודוד שמואלי ( "עראק" ) ז"ל , מתהפכים בקבריהם.

העיקר שב 15 המשכורות חינם נכנסו לבנק.

14. AronB Member

וואי היה גם השיר של הגוב..
    "אוו נשבענו לאהוב את המנורה תמיד טועמה הוא שאהיד אני חבר בגוב, של האריות!"
    ובכלל שלא לדבר על שיר האליפות של 96/97
    "איציק השוער הוא כמו חומת ברלין.."

15. ארסנל ונגר Member

זה היה ההמנון בכל בית ספר יסודי או תיכון בירושלים!
    הפסקנו לשיר את זה מסיבה די טפשית. בגלל שהמקור שייך לאוהדי מכבי ששרים "אוווו נשבענו לאהוב את המגן דוד טועמה הוא שהאיד גאה להיות צהוב..."