בית"ר ירושלים 09/10- אורי מלמיליאן מאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏4/7/09.

1. alexshw Member

ואולי הוא באמת רוצה לעזוב?
    אולי אין לו אתגר בקבוצה?

2. Don Joan Roman Member

הוא לא רוצה לעזוב, אם הוא היה רוצה הוא כבר היה אדום, ירוק או צהוב-כחול, תאמינו לי שהיו לו מספיק הזדמנויות להגיע לקבוצות האלו, אחריי המעבר לגנק, בתחילת העונה וגם עכשיו אבל בשלושת המקרים הוא דחה את האפשרות לעזוב לקבוצה אחרת בארץ, ברק יצחקי מת על בית"ר ירושלים ומת על האוהדים שלה ואין לו עכשיו ולא הייתה לו בעבר ואני מקווה מאוד שגם בעתיד לא יהיה לו שום רצון לעזוב את מדי המנורה לטובת מדים של קבוצה אחרת, אם זה יקרה אז זה יהיה באשמת כל אלו שמכפישים את שמו יום ולילה ושכחו לו את כל הרגעים המאושרים שהוא גרם לנו לחוות ואת כל הדברים שהוא וויתר עליהם למען בית"ר ותהיו בטוחים שהוא ויתר על המון כסף ועל המון דברים אחרים בשביל לשחק במדי בית"ר.

מבחינתי המשוואה היא הכי פשוטה שיש
    אוהדי בית"ר יתמכו ביצחקי זה יעודד אותו לתת את הכל והוא ייתן את הכל
    אוהדי בית"ר לא יתמכו ביצחקי הוא ישקע בתוך בית הכלא של יצחק כלום, ישחק רע, לא ייתן מעצמו 100 אחוז, יעבור לקבוצה אחרת בארץ באשמתם ובהשפעתם של אלו שמקללים/יללו אותו וכו' ושם ייתן הצגות ואנחנו נתפוס את הראש בין הידיים ונאמר לעצמנו "למה, למה ויתרנו עליו", על אחת כמה וכמה שאת אותו ברק יצחקי יחליף איזה תומר חמד שיושאל מהירקת.

נערך לאחרונה ב: ‏10/1/10
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.71826.html

בסדר...עבאס סואן היה בדרך לבית"ר כאשר שיחקו בה דרק בואטנג, גל אלברמן וז'וזה רמאליו, סתם רצה לעשות כותרת לקראת המשחק מחר.
    ובכלל למה כולם רוצים לשדך לנו שחקן ערבי? אפשר לחשוב איזה כישרונות אדירים מסתובבים שם שאנחנו פוסלים אותם רק כי הם ערביים ולא כי הם לא מתאימים לקבוצה ובכלל אני לא רוצה שישחקו בקבוצה שלי שחקנים ששונאים את בית"ר ומצהירים על זה בכל הזדמנות.

נערך לאחרונה ב: ‏10/1/10
  4. Ariel Member

אגייאר תותח. כיף לשמוע אותו מדבר.

5. AronB Member

מחר חוזרים לטדי אחרי שבועיים של 4-3 בבלומפילד, בבלומפילד לא הייתי ואני חייב להודות שגם לא הייתי במשחק מאז שניצחנו את רעננה. בכלל בכל המשחקים שהיו העונה לא הרגשתי את אותה הרגשה מיוחדת של לפני משחק של העונות הקודמות, בעיקר בגלל חוסר העניין שכל כך ירד בליגה כולה ובבית"ר בפרט.
    אבל לקראת מחר אני בהרגשה הזאת, ממש סופר את הדקות ולא יכול לחכות יותר. רק ניצחון מחר , ר-ק.

6. Don Joan Roman Member

אני כל הזמן לפניי משחק מתרגש מחדש, אני פשוט אוהב את הדבר הזה שנקרא בית"ר, התוצאות לא מעניינות אותי מעבר ל25 שעות שאחריי המשחק וימות שום כלום הוא לא זה שיגרום לי להפסיק להתרגש מהדבר הזה שנקרא בית"ר ירושלים טולא יוציא לי את החשק, מרח מארחיםא ת סכנין במטרה לדרוס ולראות את ברק יצחקי חוזר לעצמו.
    ברק יצחקי 9 לב צהוב שחור לעולם ועד!

7. ארסנל ונגר Member

http://one.co.il/Article/150951.html
    ז'וסלן מאייבי סיכם את תנאיו במכבי אחי נצרת.
    נפטרנו כבר מ2 זרים וחסכנו כסף, אני מקווה שזה אכן יועיל בכל הקשור לפרסומים לגבי חזרת אלברז.
    השאלה המתבקשת היא מה יקרה חלילה במקרה והרוש ייפצע?

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

למעשה יש לנו עכשיו רק 2 שחקנים זרים בסגל(ויסה ודה-לה האסה) ולפי היכולת שהם מציגים הייתי שולח את שניהם על רפסודה לפרו, את החסר אנחנו לא נרגיש ואולי נראה במקומם את אייבינדר, ברק משה ואביתר ברוכיאן וגם הקופה תרוויח עוד כסף.
    המחליף של הרוש הוא אוהד סיידוף שאין לי מושג מה הוא שווה אבל לפחות יתפוס מקום על הספסל.

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם זה קשור לפה...אבל מישהו יודע איפה הכי קרוב לטדי יש מוניות שירות לת"א??

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליד טדי יש את קניון מלחה(אתה מגיע דרך הגשר) ושם אתה כבר תראה ליד התחנת אוטובוס יש את מוניות מלחה, אם זה מגיע עד תל-אביב אני לא יודע אבל זה קו המוניות הקרוב ביותר.
    אם בא לך ללכת קצת ברגל אז יש לך גם את מוניות גילה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/10
  11. Don Joan Roman Member

רק במרכזית, תיקח לעצמך קו 31 מליד טדי.

ובמקרה שהרוש חלילה יפצע יש לנו עוד שוער בית בשם אוהד סיידוף שבעונה שעברה היה השוער השלישי ובאימונים שראיתי אותו לא הרשים אותי אבל השנה ראיתי כמה אימונים והוא היה טוב יותר ממאייבי.

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה בכל זאת...אבל בגלל כמה בעיות לא אוכל להיות בטדי היום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

13. AronB Member

להגיד שהצגנו יכולת אי אפשר, סך הכל שער ממזל והמון החמצות של השחקנים, בעיקר של טוטו.
    אני חייב לומר שלטעמי לפחות עידן ורד חייה לפתוח. דה לא האסה שחקן סביר ובטח לא שווה מקום של זרכשיש לך את מויאל וברק משה על הספסל), עידן טל לא שווה את המשכורת שלו ואני לא קונה את היכולת שלו וברוכיאן כהרגלו.
    יצחקי היה חלש מאוד אתמול ואפילו הרוש רשם טעות אחת, אבל חיפה בהצלה מעולה.
    עזריאל וריקן מגנים מעולים, לגבי עזריאל אני דווקא הייתי נותן לו להיות חלוץ.

אחלה של אווירה אתמול בטדי, רק חבל שהערסים המטומטמים קילקלו עם התפלחויות לאוטובוס שמנעו ממנו לנסוע כמו שצריך.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברוכיאן חייב לשחק באמצע כאשר ורד מחליף אותו בימין, אבירם הוא עושה המשחק שלנו ודי ברור שקשה לו לעשות את זה בימין לאחר שהוא צריך לרדת כל פעם להגנה ולהתחיל התקפות מימין, עדיף שיעשה את זה מהאמצע וכולנו נרוויח.
    דה-לה האסה היה במשחק טוב אתמול אבל אני לא מסתנוור כי זה היה משחק שתפור עליו, בלי כדורגל ובעיקר גליצ'ים ועבודה שחורה ונגד הגדולות ראינו כבר שהוא לא מספיק טוב, זר של תקופת פניג'ל.
    עידן טל מלבד הרצון שלו כבר לא שווה כלום, אתמול הוא היה מזוויע ואיבד כמעט כל כדור ולמזלו ריקן חיפה עליו בהרבה מקרים.

15. AronB Member

אני כבר הספקתי לחשוב על מערך שיכול להתאים, אבל אני לא חושב ששומי (האהבל) יעשה דבר כזה,
    מעיך מערך של 4-1-2-2-1 , (4-3-3 בעצם) , כשיש קשר אחורי שעושה הבודה שחורה כשמקדימה לו 2 שחקני קישור עושי משחק (להלן ברוכיאן ועידן ורד) שגם תורמים למשחק ההגנתי ומחזיקים את האמצע , קדימה יותר שני שחקנים מאחורי החלוץ (להלן בן שושן וטוטו / יצחקי) וחלוץ כמעט בודד.
    בעצם החלוצים מאחורה לא רחוקים מהחלוץ במרכז והם עם המהירות חופשיים ללכת כמעט לאן שהם רוצים ולא להיות תקועים בצדדים כמו ששום האהבל עושה להם.
    אין לנו משחק אמצע כמעט בכלל, כל שחקן רחוק מאה מטר מהשחקן האחר והמשחק בקושי עובר מהגנה להתקפה חוץ ממתפרצות , בכלל ביתר פרוסה על המגרש בצורה רשלנית ולא קשורה, שחקנים אל יודעים מה תפקידם והם סתם בורחים לצדדים או למקומות שלא צריך אותם.