בית"ר ירושלים 09/10- אורי מלמיליאן מאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏4/7/09.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קח אתה את ליאור רפאלוב..טפו...חרא של שחקן עם חרא של אישיות שלא יוסיף כלום, כבר 5 שנים מדברים עליו כשחקן עם כישרון והוא עדיין דורך במקום ואפילו הולך אחורה, כמו שאמר נועם גם אני לא מסוגל לדמיין אותו עם הצהוב-שחור של בית"ר.
    את שי מיימון אני מוכן לקבל, אח שלו אוהד בית"ר והוא עצמו בלם לא רע עם פוטנציאל אבל בלי שום קשר לעידן ורד, ורד לא למכירה, את הכסף שמכבי חיפה מציעה אנחנו יכולים להרוויח ממכירה עתידית של ורד לאירופה(יימכר ביותר ממיליון דולר).

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיליון יורו יותר יקר מאשר מיליון דולר סתם שתדע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אבל עדיין אני לא חושב שיש סיבה למכור את ורד למכבי חיפה, אני חושב באמת שמכל קבוצה בארץ אפשר לצאת לחו"ל באמת כל קבוצה. אם תמיר כהן יצא ממכבי נתניה, עומר גולן וגל אלברמן ממכבי פ"ת אז באמת שאפשר לצאת מכל קבוצה. נג'ואן גרייב יצא מהפועל חיפה. איציק זוהר, אבי נמני וטל בן חיים יצאו ממכבי ת"א ומהפועל יצאו בלילי וברדה.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה לא הציעה ולא תציע מיליון יורו כך שהתייחסתי רק להצעה הנוכחית של מיליון דולר, הסיכוי היחידי שורד יגיע למכבי חיפה הוא רק אם בית"ר תיכנס לתהליך של פירוק כי אנחנו לא אותם מועדונים שעוד לפני שמכבי חיפה מגששת חותמים על טופס השיחרור.
    אלי אוחנה, רונן חרזי, דוד אמסלם, ז'אן טלסניקוב, גל אלברמן, ברק יצחקי, יואב זיו כולם ישראלים שיצאו מבית"ר לאירופה כך שגם שחקן מוכשר ומקצוען כמו עידן ורד יכול.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם בית"ר תלק לפירוק אני לא מבין למה שהשחקנים יעזבו אותה? שפשוט ישארו במועדון וימתינו עד שאגייאר ירכוש אותה, זה לא עניין שלוקח שנים עם כל הכבוד, ואת הכסף שלהם הם יקבלו כך שגם בפירוק אני לא רואה סיבה שהשחקנים של בית"ר אם זה ורד יצחקי או ברוכיאן יילכו לחיפה?

5. נועם אסולין Member

לך תגיד להם את זה.. תמיד יש כאלה שישארו באש ובמים אבל יש כאלה שזה רק מקום עבודה בשבילם ולא מוכנים לסכן את מקום העבודה שלהם ופתאום להשאר בלי מקום עבודה.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן אבל אני לא מדבר על כולם אני מדבר על השלושה הספציפים שתאכלס הם החשובים.

7. Don Joan Roman Member

ורד מבית"ר יעבור רק לאירופה, מי שמכיר אותו אישית ומדבר איתו מדיי פעם יודע כמה הוא אוהב מעריך ומוקיר את בית"ר ירושלים על הצ'אנס שהיא נתנה לו בבוגרים שלה ולקהל שלה על האהבה הענקית שהוא העניק וממשיך להעניק, עידן ורד הוא בן אדם עם ערכים כנים ועמוקים והדבר היחיד שישחרר אותו מבית"ר לקבוצה אחרת בארץ, זה בעיה כלכלית של המועדון שיהיה חייב למכור אותו, מרצון הוא לא יילך לעולם.

8. ארסנל ונגר Member

9. ארסנל ונגר Member

יפה פניג'ל- אשתו של מאיר- הלכה לעולמה.
    בבית"ר ירושלים קיבלו היום (א') בהלם את ההודעה על מותה בטרם עת של יפה פניג'ל, אשתו של היו"ר לשעבר, מאיר, ואמא של אשת השיווק לשעבר, קרן פניג'ל. בהודעה מטעם הקבוצה נאמר: "מועדון הכדורגל בית"ר ירושלים משתתף בצערה של משפחת פניג'ל עם מותה בטרם עת של יפה. מי ייתן ולא תדעו עוד צער".

יהי זכרה ברוך.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שאיבד את הבן שלו אורן ז"ל בשוד מזוין בארה"ב גם נופלת עליו המכה הזאת, שיהיה חזק, למרות הטעויות הרבות שלו כבעלים הוא בא מאהבה ולקח את הקבוצה במצב קשה.
    תהיה חזק מאיר.

יהי זכרה ברוך.

11. נועם אסולין Member

מסכן..
    יהיה זכרה ברוך.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק נגד הפועל ר"ג היה האחרון בשנת 2009 בטדי בו לא הפסדנו במשך יותר שנה, ההפסד האחרון בטדי היה בסביבות נובמבר 2008 להבועל 2-0 במשחק הגניבה המפורסם כמו שרק הפועל יודעת.
    זה גם היה הניצחון הראשון בתולדותינו על הפועל ר"ג(כן כן).

13. Don Joan Roman Member

בחור טוב פניג'ל, הוא יתגבר, רק בריאות ואושר.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.youtube.com/user/yallabeitar123.../28/z3IaOAmexok

גמר גביע המדינה לנוער 2006 בין בית"ר להפועל ת"א בו זוכה בית"ר אחרי ניצחון בפנדלים.
    בשורות בית"ר שיחקו באותו משחק - קוז'וקין, ריקן, מויאל, עזריאל ועוד שחקנים ששייכים כרגע לבית"ר כמו שי ניסים, מתן בראשי ושי חדד ועוד כמה מפוספסים כמו עמית שמש וירדן אזולאי(כרגע בראשון אם אני לא טועה).
    גם בהפועל ת"א אם תתאמצו תמצאו את בן סהר, ערן זהבי וביברס נאתכו באותו משחק שיחקו לדעתי גם אברבנל ודואני.

15. ארסנל ונגר Member

הייתי במשחק הזה שהיה בהרצליה כמובן. יחד איתי היו עוד 3,000!!! אוהדי בית"ר, כשהפועל הביאו בקושי 500 אוהדים, הייתה אווירה שלא תבייש גם משחק בוגרים בין שתי הקבוצות.