בית"ר ירושלים 09/10- אורי מלמיליאן מאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏4/7/09.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://msc.wcdn.co.il/archive/584602-18.Xxx

ג'וניור ויסה עשוי לעזוב כבר בינואר לאליאנזה לימה

אליאנזה לימה הקבוצה הפרואנית שממנה הגיע ג'וניור ויסה לבית"ר מעוניינת בקשר בחזרה, אליאנזה הציעה לבית"ר תחילה להשאיל את הקשר בינואר עד לסיום העונה עם אופציה לרכישה בסיום העונה.
    בית"ר סירבה ואמרה שהיא לא מוכנה להשאיל את ויסה אלא רק למכור מיידית בינואר.
    ויסה עצמו אמר לתקשורת הפרואנית שהוא קרוב מאוד לחזרה לקבוצת נעוריו בעוד סוכנו אמר שויסה ישמח גם להישאר בבית"ר.

ויסה מאכזב אותי מאוד מתחילת העונה הפעם בניגוד לקדנציה הקודמת שלו הוא משחק בתפקיד הטבעי שלו והתחיל להתאמן עם הקבוצה כבר בקיץ אבל היכולת שלו חלשה מאוד, המון איבודי כדור מיותרים שנובעים מעקבים וכל מיני פדאלדות למיניהן שגוררים גם המון עבירות מצידו.
    במשחקים האחרונים הוא כבר לא פקטור ועזיבה שלו לא תזיק לבית"ר כי ויסה מתחילת העונה הוא רק נעלם גדול, את הכסף שיתקבל עליו אנחנו צריכים ועדיף שבמקומו יתקדם שחקן צעיר ברוטציה ויקבל דקות משחק.

עוד חדשות:

* גם בשבת מחירי הכרטיסים הם 30 ש"ח נוער/חייל/סטודנט/אישה ו-60 ש"ח מבוגר.

* אבי ריקן מוצהב ואלירן דנין יפתח במקומו בשבת.

* עידן ורד, עמית בן-שושן, קובי מויאל ופאולו דה-לה-האסה מתחרים על 2 עמדות בקישור, מי שמקומם בהרכב מובטח הם ברוכיאן ועידן טל.

2. Don Joan Roman Member

בנוגע לויסה, שחקן בלי ביטחון הוא שחקן שלא יכול להראות כלום ממה שיש לו וזה עוד אחד מהפאקים של יצחק שום ואולי העיקרי בשנה הזאת, לאחדים כמו ויסה, בן שושן וגומז אין שום גיבוי ממנו, אין להם שום ביטחון ממנו ולאחרים יש בשפע, חבל מאוד ששחקן כ"כ מוכשר מתבזבז אצל מאמן שלא מאמין בו ועדיף בשביל כל הצדדים שהוא יחזור לפרו.

3. נועם אסולין Member

ביתר חייבת לנצח כדי לשמור על המומנטום.
    המשחק הזה מאוד חשוב לבוא בדהירה לבלומפילד עוד שבועיים להראות שיש לנו אופי,
    לתת חשק לאוהדים לכבוש את בלומפילד.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

את בלומפילד נכבוש בכל מקרה מבחינת אוהדים כי תמיד האוהדים שלנו נותנים שם תצוגת עידוד אבל אני מקווה שאתה ושאר האוהדים לא תסתנוורו מהניצחונות האחרונים כדי לחשוב שנוכל לעשות משהו רציני בשני המשחקים הקרובים.
    נגד מכבי הלא מלהיבים במיוחד אפשר להוציא נקודה ואפילו לנצח כי יש לנו חומר שחקנים יותר טוב וביום טוב של יצחקי וברוכיאן הכל יכול לקרות.
    נגד הפועל ת"א תיקו ייחשב לתוצאה טובה, הם פשוט הרבה יותר טובים מאיתנו ואוכלים לארוחת בוקר קבוצות כמונו בלי דרך ובלי שיטה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/09
  5. Igi Member

ויסה אכזבה גדולה בבית"ר העונה. תפסתי ממנו אחד השחקנים הטובים בליגה בעונה שעברה(והוא באמת היה כזה), אבל ראיתי אותו לא פעם ולא פעמיים העונה בבית"ר והוא באמת לא הצליח לשחר אפילו בקצת את מה שראיתי וציפיתי ממנו משנה שעברה.

6. ארסנל ונגר Member

יש המון שחקנים שמביאים לידי ביטוי את יכולתם רק בקבוצות בינוניות ומטה, ויסה הוא אחד מהם.

7. Don Joan Roman Member

לא הייתי ממהר להגיד את זה כי אליאנסה לימה היא אחת מהקבוצות הכי פופולריות והכי טובות בפרו, כל משחק שלה מלא ב32 אלף איש, לחץ של קבוצה גדולה זאת לא הבעיה שלו, יש לו בעיה אחרת.

8. alexshw Member

תגידו, זה נכון, שגומא נעלם למאבטחיו ומקורביו, ירד בחשאי לים המלח ל - 24 שעות, ובחזור עשה תאונה?

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

לגבי ויסה, מי אמר שהליגה בפרו היא ברמה יותר גבוהה מהליגה שלנו?
    כנראה שממש לא. לא יודע מה הייתה ההתלהבות מויסה בעונה שעברה. הוכיח שהוא שחקן של קבוצות קטנות.

9. ארסנל ונגר Member

אסף שקד כתב בפורום בית"ר נט שהכל בסדר וגומא בבית.

10. Don Joan Roman Member

יכול להיות שהליגה בפרו הרבה פחות טובה משלנו, אבל אין לזה קשר לכך שהוא לא יכול לתפקד בקבוצה גדולה ותחת לחץ, הרי הלחץ באליאנסה לימה ובבית"ר אמור להיות פחות או יותר אותו הדבר ויכולת להיות בליגה הזאת הוא הוכיח שיש, הבעיה עם ויסה בבית"ר היא אחרת והיא לא ניתנת לפיתרון כרגע ולכן עדיף לשניי הצדדים שהוא יעזוב.

11. alexshw Member

אני לא מכיר קבוצות פרואניות, אבל יכול להיות שהרמה שם פשוט יותר נמוכה, ולרמה כמו שם הוא מתאים להיות כוכב.
    סיבה אחרת יכולה להיות התאקלמות לא הכי טובה.

12. Don Joan Roman Member

הסיבה העיקרית היא חוסר ביטחון, לפחות לדעתי.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.ynet.co.il/PicServer2/28102008/1805819/GP5L2424-(Large)_2_wa.Xxx

ב'ידיעות ירושלים' חשפו פרטים מההתעניינות של מכבי חיפה בעידן ורד, לפי העיתון יעקב שחר שכבר שנה וחצי עוקב אחרי ורד הציע לאיציק קורנפיין תחילה את ליאור רפאלוב ושי מיימון תמורת מספר 20 של בית"ר, קורנפיין כמובן סירב.
    שחר שידרג את ההצעה למיליון דולר כבר בחלון ההעברות הקרוב אבל קורנפיין שוב סירב.
    בבית"ר הבהירו שאם יעקב שחר רוצה את עידן ורד אז תג המחיר של הקשר הוא - 2 מיליון יורו.
    מכבי חיפה גם הציעה לורד משכורת משודרגת + מענק שיחרור מהצבא(במארס 2011).

עידן ורד אמר על הנושא:

"אני נמצא במועדון גדול שנתן לי את הבמה ואין לי שום סיבה לעזוב. אילו הייתי משחק בקבוצה קטנה או בינונית הייתי תופס את ההצעה של חיפה בשתי ידיים".

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hello2.Xxx

עוד חדשות:

* הפועל ת"א, הפועל פ"ת ומכבי נתניה מעוניינות בדייויד גומז ובעקבות אי-האמון של שום בחלוץ הוא יעזוב בינואר הקרוב.

* מכבי ת"א הביע התעניינות בטוטו תמוז אבל תמוז הודיע שהוא מעוניין להישאר בבית"ר.

* ג'קי בן-זקן סירב לבקשת בית"ר לבצע טרייד על דימיטאר מקרייב.

* בבית"ר שוב יבדקו בינואר אופצייה לצרף את אופיר עמרם מהפועל.

* סוכנו של כריסטיאן אלברז הודיע שאלברז לא יגיע בכל מחיר לאחר שבבית"ר הבהירו למגן שאם הוא רוצה לחזור אז רק בשכר של 120 אלף יורו לעונה.

* שי חדד שמושאל להפועל ר"ג חוזר מחר לטדי בפעם הראשונה לא במדי בית"ר, חדד מצטיין עד עכשיו במדי העולה החדשה ועשוי לחזור לקבוצה בסיום העונה.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמח שזה המחיר שבית"ר שמה בשביל מכבי חיפה. הגיע הזמן באמת שאם מכבי חיפה רוצה מישהו שהיא תשים את הכסף הגדול ואם לא אז שתלך לחפש שחקנים בנס ציונה. זה התג בדיוק שבני יהודה צריכה לקחת ממכבי חיפה על אלירן עטר, 2 מיליון יורו.

אני במקום קורנפיין הייתי מוכן לקחת את רפאלוב ושי מימון, אבל ביחד עם מיליון יורו, זה נראה לי דיל שווה בשביל בית"ר...אתה מקבל 2 שחקנים מוכשרים שהעתיד עוד לפניהם ומיליון יורו.

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/09
  15. נועם אסולין Member

לא מדמיין את רפאלוב במדים של ביתר..
    באמת אני שמח שזה המחיר ועוד יותר אני שמח לשמוע שטוטו תמוז מעוניין להשאר בביתר,
    הוא חוזר לעצמו אחרי תקופה קשה מאוד שבקושי קיבל בהם דקות והייתי בטוח שההצעות יבואו הוא גם יעזוב, שמח שהוא נשאר.(בנתיים)