חבל, הפסדנו ניצחון חשוב על המאבק להישארות בליגה בטדי עם אחת הקבוצת המרכזיות שיאבקו איתנו עד תום העונה על כך [כמובן לאחר הורדת ה9 נק' הצפויות בסביבות ינואר-פברואר].
היום ב'ידיעות אחרונות' פורסמה כתבה על אירגון האוהדים "לה-פמיליה" בין היתר נאמר שם שהאירגון נמצא בשיתוף פעולה עם ברוך מרזל ואיתמר בן-גביר מהימין הקיצוני. ושמי שאחראי על החזרה של ברוכיאן בדבריו הם הלה-פמיליה שערכו איתו שיחה לאחר שחזר מאיטליה ושיכנעו אותו לחזור בדבריו, עוד נאמר שם: על ברק יצחקי על השחקנים הצעירים על איציק קורנפיין על אבי נימני על יוסי אבוקסיס ואלי גוטמן על אבירם ברוכיאן
מעניין אותי לדעת מה אוהדי ביית"ר באתר הזה חושבים ומרגישים כלפיי ארגון האוהדים 'לה פמליה'? ובעיקר מעניין אותי לדעת מה יהיה רע אם יבוא שחקן ערבי לבית"ר? לא כל הערבים רעים הרי?
פשוט גועל נפש שנותנים במה לאנשים כאלה. מוזר, אולי זכרוני מטעה אותי אך איני זוכר כתבת שער של איזה קבוצה אוהדים של שער 5 של הפועל או שער 11 של מכבי. מה שהכי מצחיק בכל הראיון הזה הוא שהפסיכופטים האלה מדברים על ז'בוטינסטיקי ועלה כמה הם מעריצים אותו וקראו כל דבר שלו. כאשר ז'בוטינסקי עצמו מתהפך בקברו למשמע הדור הצעיר שתנועת בית"ר מייצרת.
בעיקרון עם דרוזי אין לי בעיה, גם לא עם מוסלמי. אם יבוא שחקן ישראלי ולא ישיר את התקווה לפני משחק זה קצת יפריע לי. אם יבוא ערבי ויגיד שאין לו בעיה עם מה שבית"ר מייצגת אז מצידי שישחק בבית"ר. חוץ מזה שהלה-פמיליה מרשים לעצמם יותר מדי, אנחנו לא ברוסיה ולא בסין לשחק מותר להגיד את דעותיו בלי קשר מה הן. כל אחד שמתנהג מעל הגובה שלו בסוף ילמד בדיוק מה המידות שלו.
יש לחלק מאוהדי בעיה עם עצמם, כי חלקם גזענים. מה הקשר למוצאו של השחקן? אני כאוהד חיפה מתגאה שאצלנו משחקים שחקנים, שאף אחד לא בדק ולא יבדוק את מוצאם. גזענות זה לא חלק מהכדורגל במכבי חיפה, גזענות זה חלק מבית"ר ירושלים.תתביישו.
מבחינתי כל שחקן שמתאים מקצועית, יכול ורצוי שישחק בבית"ר מלבד שחקנים מגעילים כמו ישראלביץ' ודגו שלא מסוגלים להעביר פס בלי ליפול אחריי כאילו דקרו אותם, ושחקנים כמו עבד רבאח, מאיר כהן ועבאס סואן שמתגרים בכוונת תחילה בכל מה שקשור לבית"ר ירושלים.
ישראלביץ' ודגו באמת ממציאים את עצמם כל פעם מחדש שהם משחקים נגדנו, 2 ננסים רמאים ומבחילים. עם מוסלמים ממדינות אחרות כמו ויקטור פאצ'ה ומוחמד צ'יטה אין לי בעייה, ערביים ישראלים יהיה לי קשה מאוד לעודד מהיציע בגלל הסיבות המובנות מאליו. מיסטר ג'ו קול: ליאור אסולין לא עשה צבא ושיחק כאן שנתיים, אני בטוח שהיו עוד כמה שחקנים שלא עשו צבא.
שלח לי בפרטי ואני אענה לך, עדיף שלא נהפוך את הדיון הזה לפוליטי. ----- ורד יהיה כשיר לאשדוד ויום לאחר המשחק יעבור צילום בכתף, ברוכיאן ויצחקי לא התאמנו אבל יהיו כשירים לשבת.
במשחק השלמה בגביע הטוטו שלא קבע כלום ניצחנו היום 0-2 בבלומפילד את בני יהודה, תמוז כבש את הראשון(70) יצחקי הוסיף את השני(89) המשחק הבא שלנו במפעל הוא רבע הגמר מול הפועל עכו בחוץ(נצרת-עילית). ההרכב שפתח: מאייבי, עזריאל, טיבי, בן-יוסף, ריקן, ברק משה, דה-לה-האסה, אבירם ברוכיאן, ויסה, בן-שושן, גומז. עלו מהספסל: גרשון, אביתר ברוכיאן, טל, יצחקי, תמוז.