בית"ר ירושלים 09/10- אורי מלמיליאן מאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Jul 4, 2009.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל טוב ויפה אבל מאיפה הבאת את הנתונים האלו? מהפוטבול מנג'ר 2009? בפעם הבאה שאתה סוטר אנשים אחרים תדאג להביא הוכחות.
    דרך אגב הבאתי בסרטון שלי שערים שלו מהליגה הברזילאית ככה שאתה מאבד מהאמינות שלך.
    את הנתונים עליו העתקתי מבית"ר נט אם שאלת.

2. Yotam Member

ימבוגר אחד , אל תתחיל נגד נערים כמוני .
    הגעת להודעה מספר 2000 , יא זקן אחד !
    ביתר נט יותר אמינה מTRANSFERMARKT ?
    אני לא משנן את ההודעות שלך כי מבחינתי את בהודעות שלך איני מעמיק .
    לך תשאל את השחקן באיזה גובה הוא .
    והכי חשוב - הוא לוזר !

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנהלים איפה אתם? איך ההודעה הזאת עדיין לא נמחקה?

-----

בקבוצה לא מתלהבים מהגעה אפשרית של דייגו והאינפלציה שהולכת להיות בחלק הקדמי כאשר על 3/2 מקומות(תלוי בהצבה של ברוכיאן) יתחרו 6 שחקנים - יצחקי, תמוז, בן שושן, גומז, עזריאל ודייגו.
    קיים מצב שעזריאל או גומז יושאלו או שדייגו בסופו של דבר לא יוחתם ושום יישאר עם הקאדר הקיים.

http://www.beitar-jerusalem.net/article_34...5fc50e5513738e5

-----
    מצד אחד אמנם נראה שדייגו מיותר לקבוצה אבל אם נעבור אחד אחד נראה שרק בן-שושן כרגע הוא מנייה בטוחה(ההתלהבות והרצון שלו בכל משחק שווים זהב מבחינתי).

יצחקי - הראש שלו לא נמצא כאן, אם ימשיך להיראות כמו מול סכנין אנחנו בבעייה גדולה כי יצחקי בכושר טוב שווה המון נקודות.

תמוז - טוטו בעצמו לא יודע מה עושה כאן, ממשיך את הכושר של השנה שעברה, חלוד עם לא מעט קילוגרמים עודפים אסור לנו להסתמך עליו.

עזריאל וגומז - שני סילונים שכרגע לא ברמה של ההרכב, צריכים להשתלב לאט לאט, כמובן שהגעה של דייגו תזיק לאחד מהם(כנראה עזריאל) ותגזול דקות משחק מהשניים.

יצחקי עוזב בינואר ב90%, תמוז לא מועיל בגרוש וגומז ועזריאל הם לא בדיוק חלוצי שפיץ אידיאלים כמו גם בן-שושן ואנחנו חייבים את תמוז בכושר(דבר שנשמע בידיוני לחלוטין) או חלוץ זר שיחזיק לנו את החוד לקראת הסיבוב השני ומשחקי הפלייאוף.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3773672,00.html

למה בית"ר מסתבכת תמיד עם אנשים כאלה? כן קרה לא קרה, ברגע שאתה רואה איך האיש מתנהג אתנחנו יודעים שזאת לא תהיה הפרשה האחרונה שהוא יהיה מעורב בה. ההערכה שלי שתוך שנתיים שלוש הוא יברח מהארץ כמו גאיידמק.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין איך כל הסיפורים מהעבר של אגייאר חוזרים לחייו כאשר הוא "התפרסם" ונכנס לתודעה של הציבור בישראל...
    כל אחד מנסה לתפוס על ההצלחה שלו טרמפ, לא צריך לייחס לזה חשיבות גדולה, אז הוא עשה כמה שטויות לפני כמה שנים? ביג-דיל, אפשר לחשוב שהוא רצח בן-אדם או פשע.
    אפשר למצוא מקרים כאלו על כל בן-אדם, לא צריך להיתמם.

6. Don Joan Roman Member

זה לא בית"ר מסתבכת עם האנשים האלה, מה אנחנו אישה שמתאהבת בבחורים לא טובים? אלה הרוכשים שיש והם בעלי הממון והם המשקיעים, מי שלא טוב לו יכול לאהוד את הנאורים מוולפסון, השחצנים מהצד הצהוב של ת"א או את קבוצת החזון של איש אחד מחיפה, ומאלו "שהתמזל" מזלם והפכו לאוהדים של אחת מהשלוש, נבקש לא לבוא ולנפנף לנו בזה כי אנחנו מודעים לכך וזה חלק מהאדרנלין שלנו, ניפגש בקריה.

נ.ב כן אני יודע שאתם בצ'מפיונס ליג בפעם השנייה בתוך שבע שנים, תהנו.

Last edited: Sep 10, 2009
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיכום שלי:

הרוש - משחק מצוין שלו, הוציא כדורים קשים ולא עשה טעויות, השער לא באשמתו - 6.
    קוז'וקין - משחק טוב שלו, עשה הרבה פעולות התקפיות ושמר טוב את בן-חיים - 6.5.
    בנאדו - אין לבנאדו מקום ב-11 הפותחים והאדום שלו היום הוכיח את זה, איטי ומסורבל - 4.5.
    גרשון - סביר - 5.5.
    ריקן - מגן שמאלי נהדר גדל כאן, יכל לסיים את המשחק עם שער או שניים והיה טוב בהגנה - 7.
    מויאל - הוכיח היום שמקומו בהרכב ולא חשוב במקום מי, רק פעולות חיוביות עשה - 7.
    טל - דווקא היה סביר אבל אני לא מצפה ממנו להרבה, כמה בעיטות יפות אבל לא מעט איבודים - 5.5.
    ורד - איזה שחקן מצוין בכל מקום על המגרש, יחד עם ריקן והרוש הוא השחקן היחיד שהרשים בכל שלושת המשחקים עד עכשיו - 7.5.
    ברוכיאן - היה טוב במחצית הראשונה ונחלש בשנייה, זה עדיין לא זה - 6.
    בן שושן - משחק סביר של עמית, יכל לכבוש לא פעם אבל החמיץ ברשלנות - 5.5.
    יצחקי - היה חד מאוד ויכל לסיים את המשחק עם 2 שערים לפחות, שיחק עם פציעה מאמצע המחצית הראשונה - 6.5.
    תמוז - לא להאמין שטוטו אחרי שנתיים של הליכה סוף-סוף חזר לרוץ! - 7.

ורד הוכיח היום שלמרות שגם את תפקיד קשר ה50-50 הוא עשה בצורה טובה הוא עדיין צריך לשחק כקשר קדמי שם הוא מייצר מצבים ותורם המון למשחק ההתקפי של הקבוצה.
    מקומו של בנאדו לא בהרכב, קוז'וקין ובן-יוסף יכולים למלא את המקום שלו, בנאדו פשוט איטי שזה מביך.
    למרות משחק סביר שלו היום עידן טל עדיין צריך לפנות את המקום שלו בהרכב, אני מאוד מקווה שדה לה האזה הובא על חשבונו ולא חשבון קובי מויאל הנהדר.
    יצחקי וברוכיאן מתחילים לחזור לעצמם, עד שהם יסדרו את הראש טוב שיש את ורד ותמוז.

8. Yotam Member

אני נוטה להאמין דווקא לעיתון "ידיעות אחרונות" של מחר כך שאני הגעתי למסקנה שיש לא מעט שחקנים ב"ציונים" שלך שכן שיחקו לא רע במשחק ,
    איך זה שאתה כותב על שחקן ששיחק לא מבריק במיוחד מילה אחת ?
    אתה אוהד בית"ר , כך שאיך לא תתןלהם ציונים מעולים ?
    אין איזה ציון על יצחק שום ? גם הוא היה לא רע היום כפי שרואים בהצבת השחקנים ובחילופים .

בקיצור , לבית"ר ירושלים יש עוד על מה לעבוד ,
    היא 90% לא תיקח את האליפות .

9. אלי מתחן Member

ידיעות אחרונות נתן לעידן טל 6 במשחק האחרון, אי אפשר לסמוך על שום דבר שהם רושמים.
    בנאדו לא היה גדול אבל היה הרבה יותר טוב מקוזוקין שפשוט צריך לשבת איתו וללמד אותו איך לא לשבור נבדלים.

היחידים שהיו טובים במשחק לדעתי היו ריקן וורד, שבולטים על רקע האדישות של השאר.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

Mister Joe Cool

מויאל היה אדיש? מה עם ההופעה הטובה של הרוש בשער? וגם צריך לציין את תמוז שהיה טוב מאוד מאז שנכנס(ואני לא מחזיק ממנו בכלל).
    ריקן ועידן ורד בהחלט היו מצוינים אבל רואים את זה בכל משחק מתחילת העונה.
    האדישים ביותר היו היום ברוכיאן ובן-שושן אבל יצחקי דווקא היה מאוד מסוכן במחצית הראשונה.

yotis

לא כל מה ש'ידיעות אחרונות' כותבים זאת תורה מסיני, כל אחד רואה את המשחק בדרך שונה ולכן אין אף פעם ציונים דומים.
    זה שאני אוהד בית"ר אומר שאני נותן בציונים שלי(זה לא כל-כך חשוב, סתם דרך שלי לסכם את המשחק) 10 לכל שחקן? ממש לא, אין שום היגיון במשפט שאמרת.
    לגבי ה-2 שורות האחרונות שלך, קשה לי מאוד להסכים איתך בגלל העובדה שמעשית אף קבוצה לא נראית דרגה אחת מעלינו ובסך-הכל נגד הפועל ת"א ומכבי פ"ת נראינו לא רע והיינו טובים יותר בהרבה מהיריבה.
    אם היינו מנצחים את מכבי ם"ת 1-6(לא היה רחוק) אז פתאום 70% לא היינו לוקחים אליפות, הליגה עוד רחוקה מאוד מלהסתיים וסתם לזרוק משפטים לאוויר זה לא חכם במיוחד.

11. אלי מתחן Member

מויאל לא היה אדיש חס וחלילה אבל לא בלט במיוחד.
    הרוש לא עשה שום טעות אני אתן לו את זה, יותר מזה הוא לא הראה כי הוא לא צריך.

12. Yotam Member

וגם לא כל הסיכום שאתה כותב הוא תורה מסיני ,
    אתה אומר שבית"ר ירושלים שווה למכבי חיפה ???   :aaarofl:
    מכבי תל אביב ומכבי חיפה יותר טובות (מוכשרות) מבית"ר ירושלים.

בית"ר הייתה על סף ירידה לליגה השנייה וגם היא לא שיחקה במפעל אירופי שלדעתי היא לא הייתה מבצעת את אותו הדרך שבצעה בני יהודה .
    בני יהודה לא פחות טובה מבית"ר !

13. אלי מתחן Member

מה הקשר עם ההודעות האלה?
    בנאדם רשם את הציונים לדעתו, תראה את המשחק בפעם הבאה תהיה במקום שיש לך זכות להסכים/לא להסכים איתו.

14. Yotam Member

התת פורום הזה נוגד לדעתי , לא ארשום יותר בפורום זה , תת פורום מכבי חיפה עדיין מובילה עליכם .

בית"ר ירושלים לא תמריא למקומות גבוהים בטבלה .
    אני מחכה לשלושה מחזורים רצופים שלאחר המשחק מול הפועל פ"ת :
    הפועל ב"ש - בית"ר ירושלים
    בית"ר ירושלים - בני יהודה
    מכבי חיפה - בית"ר ירושלים .

לדעתי , לא תעברו את קו 3 הנקודות בשלושת המשחקים הללו .

15. אלי מתחן Member

זאת זכותך המלאה לרשום ככה, לא דיברתי על הדעות שלך.
    לבית"ר כן יש סגל טוב ומוכשר. ורד מוכיח השנה שהוא הצליח לעשות את קפיצת המדרגה ולהפוך לשחקן מוביל. ברוכיאן ויצחקי עדיין הם השחקנים הכי טובים בליגה במשחק טוב שלהם וההגנה של בית"ר מצויינת, מלבד אולי קוזוקין, אבל גם לחיפה יש את משומר בעמדה הזאת.
    כמובן שאם שום ימשיך במדיניות של עידן טל בהרכב כל משחק בלי קשר ליכולת שלו, ולא ירענן את השורות מדי פעם (כמו בקדנציה הקודמת בדיוק), בית"ר יכולה ליפול לתקופות גרועות.