בית"ר ירושלים 09/10- אורי מלמיליאן מאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏4/7/09.

1. Igi Member

לדעתכם מעבר של השניים לליגה ההולנדית מבית"ר באמת לא היה משדרג אותם? אני חושב שהם דוחים קצת יותר מדי את העניין ויותר מדי מוותרים על הזדמנויות.

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/09
  2. Fabio Junior Member

המהלך של יצחקי יועיל לקבוצה, אך פגע בו עצמו ואולי אף בנבחרת.
    רמתו של יצחקי כבר לא תעלה יותר בליגה הישראלית, לא בצורה משמעותית.
    אם הוא באמת ויתר על שכר גדול בהרבה מזה שיכל להרוויח בליגה ההולנדית, אז בכלל.
    אני מבין את השיקול שלו, הוא חשב שדן האג לא קבוצה מספיק גדולה בשבילו ועדיף לו להישאר בבית"ר כסמל שויתר על הכסף הגדול בשביל האוהדים, לפחות לעת עתה. טעות.
    בליגה ההולנדית, רמה אחרת מזו בארץ, הוא יוכל להתקדם, להרוויח טוב יותר, ולעבור לקבוצה טובה יותר אם יהיה ברמה מתאימה, ואני מניח שסקאוטים של קבוצות בכירות יותר יתעיינו יותר בליגה ההולנדית מזו הישראלית. מהלך טיפשי.

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק במאה אחוז. הוצאתה לי את המילים מהפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. beitar4ever Member

ויש את הצד השני שאומר שיכול להיות שיצחקי יפרח עד ינואר ויצא לקבוצה יותר טובה באירופה יותר בשל..
    זה שהוא לא הלך לדן האג זה לא חרץ את גורלו, הן לשלילה והן לחיוב. ברק יכול לעשות שינוי בכל רגע נתון אם הוא יהיה מרוכז בליגה לפחות עד ינואר ויספק את הסחורה. אין לי ספק בכלל שאם הוא יעשה את מה שאמרתי קודם, הוא יצליח לעבור לקבוצה טובה מהאג.
    מה גם שהאג היא לא מציאה גדולה, וכפי שברק יכול להרשים בהאג בליגה ההולנדית ולתפוס את עיניהם של סקאוטרים גם בליגה שלנו הוא יכול לעשות זאת.. בשנים האחרונות, עם מעברם של לא מעט שחקנים לאירופה הסקאוטינג במשחקי ליגת העל הוא לא דבר חדש.
    בכל זאת, כל מה שהצגתי הוא רק תיאוריות מכיוון שעל פי היכולת העכשווית של ברק הוא לא יצליח לעבור אפילו לקבוצה מסדר גודל של האג(בינואר) אם ימשיך ביכולת הירודה הזו.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגובת בית"ר לאלימות המשטרה כלפי אוהדי הקבוצה במשחק בסכנין שלשום:

http://www.beitar-jerusalem.net/article_3403

הקבוצה זכתה היום בניצחון טכני 0-3 על מכבי נתניה בעקבות שיתופו הבלתי חוקי של אחמד סבע מנתניה, המשחק הקודם בין שתי הקבוצות הסתיים ב3-3 כאשר גומז(2) ואלברז כובשים לבית"ר.
    טבלת גביע הטוטו:
    1. בית"ר 6 נק'(משחק חסר)
    2. הפועל ת"א 4 נק'(משחק חסר)
    3. בני יהודה 4 נק' (2 משחקים חסרים)
    4. מכבי נתניה 3 נק'

המשחקים שנותרו: בני יהודה(ב) הפועל ת"א(ב) בני יהודה(ח).

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

את הזמן הזה להתפתח בליגת העל,שיהיו סקאוטים וכו..הוא כבר מיצה,הוא חזר מגנק,הוא היה לפני זה בבית"ר,לא מובן למה הוא לא עוזב את בית"ר לטובת אירופה.

בקשר לאוהדי בית"ר,כל הזמן נופלים עליהם,אבל הפעם כשראיתי איך השוטרים התייחסו אליהם קיוויתי שכל האוהדים של בית"ר ירדו מהאוטובוס ופשוט יקרעו לשוטרים את הצורה,ביזיון.
    שמתייחסים לאנשים כמו חיות הם הופכים לחיות וחבל שהשוטרים המטומטמים לא למדו את זה.
    עכשיו יש למשטרה קלטות עם פרצופים ברורים מי עשה את זה שיתחילו לעשות שם עריפת ראשים כי זה היה גועל נפש לראות את זה,אם זה היה קורה במקום אחר היינו אומרים וואי,ה..... כל כך דפוקים,אז הגיע הזמן שזה לא יקרה לנו.

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/09
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי ריאיון של דוד אמסלם בוואן שבין היתר הוא אמר שהוא מקנא ספורטיבית במכבי חיפה שהם עלו לצ'מפיונס ושכל הכבוד להם ושחבל שבית"ר לא עשתה את זה כשהיתה לה הזדמנות, אז להזכיר לאדון אמסלם שגם אם הם היו עוברים את קופנהאגן וויסלה קראקוב הקבוצה שלו היתה מודחת בקלילות, פעם אחת על ידי בנפיקה/שחטיור דונייצק ובפעם השניה מן הסתם כמובן על ידי ברצלונה, אז שייכנס לפרופרציות, לקבוצה שלו לא היה סיכוי להגיע לצ'מפיונס והיא לא קיבלה גם את ההגרלות הליצניות שקיבלה מכבי חיפה כגון אקטובה, גלנטורן וזלצבורג (אבי לוזון עד היום תוהה איך הם במוקדמות הצ'מםיונס ומכבי פ"ת לא, למרות שהם משחקים במדינות נפרדות).

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שצריך ל"קנא ספורטיבית" במכבי חיפה, זה שהם עלו לצ'מפיונס זה דבר יפה בפני עצמו(את קופנהאן וויסלה קראקוב הם לא היו עוברים בחיים אבל זה כבר לא קשור לכאן) אבל זה לא שבית"ר מועדון קטן שלא יגיע לאירופה בשנים הקרובות, הזמן שלנו עוד יגיע כמו שיש שורה בשיר של האוהדים - "עוד יבוא היום נכבוש את העולם".
    אם רק תאמינו.

9. Beitar Member

אני דווקא אוהב את הכנות הזאת. לדעתי אין הרבה שחקנים, בטח אצלנו בארץ, שלא חולמים לשחק עם הטובים ביותר. אמסלם אולי יצליח להגיע לליגת האלופות עם בית"ר כחלק מהצוות המקצועי או כחלק מההנהלה בעתיד, אבל כשחקן הוא כבר לא יעשה זאת, ולכן אני מבין את ה"קנאה" והאכזבה שלו על כך.

10. omer80 Member

את ויסלה נכון לה היה סיכוי לעבור ולא הגיע לנו, צודק..אבל קופנהאגן?אתה ראית את המשחק שאתה מדבר?
    דבר ראשון במשחק הראשון בקופננהאגן פסלו לנו שער שעד היום לא מבין על מה כי נבדל לא היה..ובגומלין בטדי פשוט היינו 2 רמות מעליהם, ואם לא ההחטאה של זנדברג באחד על אחד היינו כבר בשלב הבא ושלא נדבר על הטעויות הפאטיות של קאלה...פה באמת הגיע לנו לעבור..

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אתה אומר שמכבי חיפה מודל 2009' טובה יותר מבית"ר ירושלים של 07/08?
    אנחנו עשינו את המשחק מול קופנהאגן קל, אבל בסופו של דבר בגלל הנאיביות שלנו לא עלינו ועדיין אני בטוח שמכבי חיפה לא עוברת את הדנים כי קופנהאגן היא 2 רמות מעל זלצבורג(הלוואי עלינו קבוצה לקבל אותם).

12. AronB Member

אוהדי חיפה צריכים בהחלט להגיד תודה על זה שהם קיבלו את זלצבורג.
    בכלל בתמכונת החדשה של המוקדמות קבוצות כמו חיפה מקבלים נגרים וקבוצות שחלשות מהם בכמה רמות, גם אנחנו במודל 07/08 היינו מגיעים לצ'מפיונס.
    קופנהאגן טובה בהרבה מזלצבורג וכנ"ל גם ויסלה, פשוט תגידו תודה.
    אה... ומברוק.

13. omer80 Member

זה בדיוק מה שאני לא אומר....שביתר הייתה צרכיה לעלות ובנתה קבוצה באמת חזקה וכי אמרת שאותם בחיים לא היינו עוברים..מול ויסלה קרקוב היה משו אחר, ביתר באו עם שאננות יתר וזלזול וחטפו על כך..

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

דייגו קלמנטינו יגיע להתרשמות בקבוצה

http://www.mensagensvirtuais.com.br/celebridades/Diego_Jose_Clementino.Xxx

דייגו קלמנטינו או כפי שהוא מכונה בברזיל "דייגו" יגיע השבוע להתרשמות בקבוצה שהמטרה היא להחתימו.
    דייגו(25, 1.75) משחק בקבוצת בוטאפגו בהשאלה מקרוזיירו בה גדל, התפקיד שלו הוא חלוץ וההגעה שלו היא בעקבות העזיבה הצפוייה של ברק יצחקי לאירופה בינואר הקרוב.
    עונה אחת שיחק הברזילאי באירופה וזה היה בעונת 06/07 בקבוצת נאסיונל מפורטוגל וב-32 משחקים הוא הבקיע 10 שערים.
    יצחק שום שוקל במקרה של הגעה של הברזילאי לשחק עם יצחקי בכנף על חשבון בן-שושן או בכנף הימני במקומו של ברוכיאן שיעבור לאמצע.

http://www.youtube.com/watch?v=dHlbnYIMkj8

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/9/09
  15. Yotam Member

אתה טועה בגדול על פי הסטטיסטיקות שאתה ממציא :
    הוא שיחק 11 משחקים בנאסיונל ביניהם כבש 5 שערים בלבד ומכל ה11 משחקים שלו רק 3 משחקים הוא שיחק 90 דקות וזאתי עונתו הקסומה היחידה בקריירה המבוזבזת שלו ,
    והוא אינו 1.75 ,לא צריך לייחס אותו כנמוך , הוא 1.81 מטר .
    שחקן לוזר ששיאו כבר חלף ,
    קודם כל אם הוא יגיע אז במקרה הזה הוא בחינם מכיוון שמועד ההעברות של שחקנים חופשיים הוא עד סוף ספטמבר.
    לבית"ר יש 5 חלוצים ואם כבר עוד חלוץ אז שיהיה כנף וישראלי ,
    במקום עוד זר שהוא חלוץ אז עדיף שחקן בורג מרכזי שישנה את פני ההתקפה של בית"ר .
    והנה יותר סטטיסטיקות על שחקן זה :
    בליגה הברזילאית הוא לא כבש ולו שער אחד בלבד ,
    ויותר מחצי קריירה שלו הוא שיחק בהשאלה.

לסיכום : אלוף הלוזרים ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

אני רוצה לדעת לאיזה שחקן אתה (COM) מייחס אותו בישראל .