בית"ר ירושלים 09/10- אורי מלמיליאן מאמן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏4/7/09.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

העובדה שפרננדס עזב בהחלט מחלישה אותנו אבל לא באופן גדול, מלבדו כל ההרכב נשאר.
    אריק בנאדו סיכם בהפועל ת"א, סיכם במכבי ת"א אבל בסופו של דבר קיבל רגליים קרות ממעבר ליריבות הגדולות של 2 הקבוצות היחידות בהן הוא שיחק.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדם, משום מה אתה לא מעביר ביקורת על ההתנהגות של בנאדו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    כמו שאתה אומר, יום אחד בהפועל ת"א, אח"כ במכבי ולבסוף הוא נשאר. זה לא יפה ומכובד. אני תוהה אם המעבר שלו לבית"ר מלכתחילה לא היה בגלל הכסף של גאיידמק...בכל מקרה הפועל ת"א כבר מספיק התחזקה וגם אין לי הרבה אהבה למכבי ת"א כך שעדיף שכבר נשאר לרדוף אחרי יניב קטן בבית"ר...סתם, קצת יורד עליך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יניב קטן רצה בקיץ שעבר להגיע לבית"ר ודחינו אותו על סף כי חלוץ נבחרת אורוגוואי וריבר פלייט עמד בדלת, אבל לא נורא כי אף פעם לא סבלתי ותפסתי מקטן(אבל שקט ש-40000000 האוהדים של מכבי חיפה בפורום לא יכעסו עליי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ).
    לגבי בנאדו, ששמעתי על-כך שהוא בדרך להפועל ת"א אמרתי שאני לא מתרגש אם הוא יעבור אליהם או אל מכבי או שהוא יישאר(תעבור כמה עמודים אחורה ותבדוק).
    אני לא מעריץ את בנאדו, אם הוא נשאר או לא זה לא מזיז לי, אני לא מצפה מבנאדו לכלום ולכן ההתנהגות שלו הקיץ לא הפריעה לי.
    האמת? הוא מרוויח אחרי הקיצוץ "רק" 110 אלף דולר שיחסית לשחקן במעמדו זה סכום מעליב.

4. Beitar Member

בסופו של דבר בנאדו נשאר בבית"ר ולא הלך לכסף שהוא יכל לקבל (יותר) מהפועל או מכבי ת"א. וזה מה שצריך לזכור לו.
    ברור שהוא לא סמל בית"רי מהשנים האחרונות כמו קורנפיין או אמסלם שפרש רק השבוע, ולכן העובדה שהוא הראה נאמנות בסופו של דבר צריכה לשמש כיתרון - נקודת זכות עבורו.

5. שגיא Guest

טוב, חד משמעית לבית"ר יש קבוצה שיכולה להתמודד על האליפות. החסרון היחידי הוא שהיא התחילה את האימונים מאוחר ואולי יקח זמן להכניס את הקבוצה לכושר. בינתיים אנחנו רואים שבית"ר מצליחה לשמור על רוב השחקנים שלה. אם ברוכיאן ויצחקי ישארו, בית"ר ללא ספק אחת הקבוצות החזקות בליגה.

6. אלי מתחן Member

לבית"ר יש סגל יותר מאוזן מבעונה שעברה, במקום זנדברג השבע הגיע ויזה שעכשיו לא צריך את העומס של קבוצה שלמה על הכתפיים וקובי מויאל שישחק בתור קשר אחורי קלאסי שהיה מאוד חסר לנו בעונה שעברה.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיו לב איך ב-72 שעות בית"ר הפכה מ: קבוצה מפורקת שכל שחקניה מחפשים מפלט למועמדת בכירה ביותר לאליפות, כל השחקנים נשארים שומי חוזר לאמן ויוצאים למחנה אימון.

איך שגלגל מסתובב לו (דמיינו את השיר)

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה לא בדיוק במקום, כי ויזה אמור לשחק באמצע ולא באגף, לפחות ככה הבנתי.
    לגבי מויאל, קשר העתיד של נבחרת ישראל, אשתקד הוא נתן עונה מצוינת אצל הכתומים, הגיע זמנו להוכיח שהוא יכול לבוא לידי ביטוי גם במועדון גדול, אני מאמין שהוא יעשה את קפיצת המדרגה הזו ובית"ר תרוויח קשר אחורי מעולה לשנים הבאות.

9. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

אפשר להבין למה הפועל רעננה, אחי נצרת, הפועל פ"ת, בני סכנין, הפועל ר"ג והפועל עכו קיבלו הערכה של שבוע לגביי הצקציב בעוד בית"ר קיבלו חודש ?

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

11. *הפועל-רעננה* Member

רעננה לא תגיש תקציב בעוד שבוע.
    כולם יקבלו הארכה עד שבוע לפני פתיחת הליגה.
    הכל בסדר...

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מצחיק אותי הווידוי של קורנפיין.... "טעינו בפיזור הכסף של גאידמק...." מה אתה אומר?? ממש... צריך לתת לו פרס נובל לשלום על הגילוי.

בית"ר ירושלים נוהלה כמו קיוסק, או כל עסק שמנוהל בצורה חובבנית, רצו שם אליפויות, קנו את האליפויות בסכומים אדירים, ומה חשבו? שברגע שגאידמק יחליט לנטוש יהיה מי שיסכים להמשיך לשלם את המשכורות הגבוהות האלה? בדיחה.

למזלה הגדול של בית"ר ירושלים נראה שאגייאר מציל את הקבוצה, אם לא אגייאר... בית"ר הייתה משלמת ביוקר על האליפויות האחרונות, בשורה התחתונה, זה לא שווה ולא משתלם. מי שקופץ מעל הפופיק ישלם על כך בטווח הארוך, עסק שמנוהל בפזרנות וללא שליטה סופו לקרוס, לבית"ר היה מזל, אבל לא הייתה רחוקה מתקופה שחורה הרבה יותר.

13. Beitar Member

אבל לא קורנפיין הוא האשם. הפיזור הגדול היה בתקופתו של ולדימיר שקלאר כיו"ר הקבוצה, וצריך לומר שגם לארקדי לא ממש היה אכפת שמפזרים ככה את הכסף שלו (הוא לא התנגד לכך, נתן כמה כסף שביקשו ממנו). קורנפיין הגיע להנהלה של בית"ר כמנכ"ל, כשגם שם ההשפעה שלו לא הייתה גבוהה כמו זו של ארזי, כך שלמעשה רק כשהחל את תקופתו כיו"ר המועדון הוא יכל באמת לעשות משהו. ואכן, אם בודקים את הפעולות שקורנפיין עשה - בהחלט אפשר להגיד שהוא הצליח. זה נכון שאגיאר הזרים את הכסף, אבל קורנפיין הוא זה שנפגש עם כל המשקיעים שעל שמותיהם פורסם בעיתונים, הוא זה שיזם את התוכניות הכלכליות (קיצוץ המשכורות של השחקנים, שחרור כמה מהם, ספונסרים וכו'.), ככה שאי אפשר לא לתת לו קרדיט, במיוחד כשהוא לא היה המחליט הבלעדי עד עתה (תלוי בגאידמק). כעת הוא זה שבאמת יקבל את ההחלטות לבד ואני סומך עליו שיעשה זאת על הצד הטוב ביותר.

14. Raulito Madridista

איציק קורנפיין התראיין לאתר וואלה ספורט

מן הסתם כל אתרי האינטרנט והעיתונים רצו לשמוע מה יש לו להגיד, אבל בכתבה הנוכחית הוא אמר שני דברים חדשים:

- קורנפיין מודה בפה מלא שהכיוון מבחינתו היה להמשיך לשחק, ושום אילץ אותו לפרוש. הוא מספר שהוא נפגע מאוד(ואפילו כעס) והיה לו קשה לשתף איתו פעולה בהתחלה. יחד עם זאת, כעת הוא מגדיר את מערכת היחסים בין השניים כ'מצויינת'.
    - קורנפיין בטוח שבמידה והסגל הנוכחי יישאר - בית"ר תזכה באליפות.

דבר נוסף שאומר קורנפיין - "עד שהכסף לא ייכנס סופית לבקרה, אני אירדם ועדיין אהיה תחת לחצים".

* בנוגע לאלבארז, לפי מה שקראתי ברוב כלי התקשורת(העיתונים ואתרי האינטרנט) - בבית"ר בכל-זאת מנסים להיפטר ממנו כי החוזה שלו כבד על הקבוצה.

-----------------------------------------------

להוציא את קורנפיין נקי מהשטויות שבית"ר עשתה עם הכסף זה מאוד לא רציני, הרי הייתה לו מילה בקבוצה גם לפני העונה בה שימש כיו"ר. קורנפיין עצמו לא בורח מאחריות והוא גם דיבר על סכום ספציפי שהשקיע ארקדי בבית"ר - 400 מיליון שקל בארבע עונות. את הכסף הזה בית"ר הייתה צריכה לנצל גם לטווח הארוך ולא לבזבז אותו כל-כך מהר. בית"ר יכלה להגיע למצב שמגאיידאק לא נשאר לה כלום, והמצב יהיה הרבה יותר גרוע מהמצב שבו הקבוצה הייתה לפניכן. אלי ארזי זה אחד למשל שבא, לא עשה כמעט כלום והרוויח כמה מיליונים טובים. אני לא מאשין את קורנפיין, אבל זה היה כל-כך מטופש כל העסק הזה.
    מילה אחת לגבי העניין המקצועי כאן - אני לא בטוח שיש טעם לצאת למחנה אימונים בשלב כה מאוחר, עוד מעט מתחיל כבר גביע הטוטו. לבית"ר עדיף לקיים משחקי ידידות כאן בארץ אולי.
    נכון לכרגע אלבארז נשאר, ומעניין שאף אחד כאן לא התייחס ל'פגיעה' שלי בעניין הזה. אבל לא חשוב...

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לזה כבר ציפיתי...
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.62847.html
    בשבילכם האוהדים האמיתים אני מקווה שלא ממשיכים להחיות חולה שכבר מזמן מת...יש בכל הנושא הזה יותר מדי צדדים עם אינטרסים וכל עוד העתיד באמת לא הובטח הייתי עדיין ממשיך להתפלל באיזה קבר צדיקים.