בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/08.

1. Number 8 Member

השילוב של אורי מלמיליאן והצעירים של בית"ר ירושלים יכול להיות מעניין מאוד, ואם זה אכן יצא לפועל, לפי דעתי זה יהיה מהלך נכון, בנוסף לכך שהוא סמל של המועדון.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

Beitar רק עוד שבוע נדע לאן המועדון הולך.
    כרגע יש כמה אופציות:
    אגייאר + גאידמק, מאוד לא ריאלי.
    אגייאר לבד, רוכש את המועדון אחרי פירוק או הקפאת תהליכים.
    אגייאר כספונסר.
    4 משקיעים מארה"ב יתרמו כ-5 מיליון דולר למועדון.

גם אם יהיה פירוק בסופו של דבר לפחות יהיו אנשים שייקחו את המועדון אחרי פירוק, אגייאר נשמע מאוד מבטיח אבל הוא רק נשמע ולא עושה בינתיים שום מהלך.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמית בן-שושן מדבר לראשונה מאז המקרה בחגיגות הגביע של בית"ר:

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=60541&lang=HE

-------------------

עשו מבן-שושן גזען ולא הזכירו שהיה שיכור ושלא התכוון באמת לשיר את השיר על טועמה.
    בן-שושן גם הזכיר שבעונה הבאה הוא מתכוון לקצץ כדי להישאר בקבוצה וטוב מאוד ששחקן בית כמוהו מוכן להקריב עבור הקבוצה.
    בן-שושן השתפר מאוד בשנתיים האחרונות, סוף-סוף בונים עליו והוא הפך לשחקן הרכב וגם כובש הרבה יותר.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אוהב את מה שבן שושן עשה,אבל בחיית,אפילו טועמה לא התרגש ואמר שבן שושן בחור טוב,אז למה לעשות סיפור מזה אם אפילו טועמה לא עשה,סבבה,בימים הראשונים זה קיבל כותרות ובצדק,זה לא אמור לקרות ולא בסדר שזה קורה,אבל הגיע הזמן שיעזבו את בן שושן.

5. Beitar Member

כמו שהרבה אנשים כבר אמרו, המקרה הזה נופח מאוד למימדים לא הגיוניים. גם בספרד לפני כמה שנים, סמואל אטו קילל את ריאל מדריד במהלך חגיגות האליפות של ברצלונה - וחוץ מהגברת השנאה של אוהדי ריאל כלפיו והתנצלות שנדרשה מהקמרוני, שום צעד משמעתי-חוקי לא ננקט נגד אטו. באותה מידה, טבעי שאוהדי סכנין או כל מי שנפגע במידה מסויימת מהעניין הזה - ישרוק בוז לבן-שושן בפעם הבאה שבית"ר תשחק מול הקבוצה שלו, אבל מכאן ועד חקירה "פלילית" המרחק הוא עצום (הטענות של "שיכור" ו"חגג בלי לחשוב" מתקבלות). בן-שושן התנצל, הסיפור נסגר, גם החקירה הייתה ל"פרוטוקול" כמו שעמית אמר, ואפשר לומר שכרגע זאת הצרה הכי קטנה שעימה בית"ר נאלצת להתמודד.

6. Don Joan Roman Member

עכשיו עתידה של בית"ר ירושלים תלויה באיש אחד: ארקדי גאידמק, אישור שלו להזרים 3 מיליון דולר למועדון יביא לתחילתם של ההכנות לעונת המשחקים הקרובה, סירוב והקבוצה תלך לפירוק.

7. Beitar Member

* בעניין בן-שושן, היום החליט בן-עזרא בהחלטה מאוד "חכמה" וללא ספק מאוד "אמיצה" להעמיד את השחקן לדין. לא רק שהשחקן התנצל, ולא רק שטועמה סלח לו, גם עבר כ"כ הרבה זמן יחסית (מאז סוף מאי) מאז שהאירוע אירע. כל אלו לא מספקים את בית הדין של ההתאחדות, שכמו בלא מעט פעמים קודמות, חושף כמה שיוויוני והוגן הוא. לוזון יכול להיות מרוצה.
    * בנוסף לעניין אגיאר-גאידמק (היום פורסם שאגיאר עשוי להשקיע כ-3 מיליון דולר בקבוצה ללא קשר למעשה זהה מצד גאידמק), מדובר היום גם ב"ידיעות אחרונות" וגם בספורט 5 על הרוכשים הפוטנציאליים החדשים של המועדון - בעלי "כפר השעשועים". כרגע מדובר בעוד אחת מהספקולציות, כשהיום בראיון עמו כץ אומר כי הוא יופתע אם הקבוצה שבראשה הוא עומד לא תרכוש את בית"ר לבסוף. בכל אופן, תגובת הנהלת המועדון הייתה שמדובר בעוד רעיון מני רבים שעומדים כרגע על הפרק.

8. ofiro Member

זה נכון שהולכים לעשות מופע של כל מיני זמרים בשביל להציל את בית"ר מהיתפרקות ?

9. Dimitar Berbatov Member

באמת שאני לא מבין מה אתה רוצה..
    טועמה סלח לבן שושן כי בניגוד לרפעת טורק (שחקן גדול, בן אדם קטן שתמיד מחפש להראות איך דופקים את הערבים) הוא בן אדם גדול. אבל זה לא אומר שלבן שושן לא מגיע עונש על קריאות גזעניות גם אם הן לא היו במודע או משכרות, אקסטזה או איך שלא תקראו לזה. מגיע לו את העונש. ואני כבר סלחתי לו, סך-הכל ילד.

ואתה יודע, זה שעבר הרבה זמן (הרבה זמן, אפשר לחשוב, לפני פחות משלושה שבועות) לא אומר שחל כאן חוק ההתיישנות. עניינים בירוקרטיים מייגעים וארוכים

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/09
  10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שאני לא מצליח להבין, זה למה בוחרים להתנפל דווקא לעמית בן שושן, כשאלירן דנין ואפילו יתר שחקני ביתר ירושלים יוצאים נקיים. יודעים מה? עזבו את יתר הקבוצה בצד. את אלירן דנין רואים קופץ ושר יחד איתו בצורה הברורה ביותר שיש.

ואגב, מגיע לעמית בן שושן עונש. כמה שאני אוהב את הבחור, הוא עשה שטות והוא יודע את זה בעצמו. יש לו מזל שסלים טועמה מיהר להצהיר בתקשורת שהוא סולח לו, כי אז העונש שלו ודאי היה חמור יותר פי עשרה.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרגשה שתופסים כאן שעיר לעזאזל, בן-שושן התנצל 5632568971659 פעם וטועמה סלח 45675618560 פעמים.
    הוא הבין שעשה טעות ואין כאן שום הסתה לגזענות.
    אפילו שנגמרה העונה מוצאים דרך להיטפל לקבוצה ובאמת על עניין שנגמר.

12. FelaKaT Member

אני לא מבין, אם שחקן יסית לאלימות בבית שלו למשל גם אז להתאחדות תהיה אפשרות לעלות אותו לדין? מה הקטע?

13. Sergio Ramos Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

משום מה התקשורת החליטה להעלות רק את שמו כקורבן כאשר רואים בבירור שגם יתר השחקנים, לפחות עוד שלושה ארבעה, שרים יחד איתו. באופן עקרוני בן שושן ראוי לעונש על קריאה גזענית, אבל אני מקווה שהוא לא יהיה חמור וגדול כמו ההייפ העצום שעשו בתקשורת סביב הקריאות שלו לערבים, זה בהחלט עבר כל גבול ואחרי ההתנצלות שלו וכשלכולנו ברור שלא הייתה לו כוונה אמיתית לדבריו, נחכה לראות אם בית הדין יפעל בשיקול דעת או שמא יירחב על הגל שניתן לו ויזמבר את בן שושן.

14. Don Joan Roman Member

עמית יודע שהוא צריך לקבל עונש והוא גם מוכן לקבל עונש, אבל בטח לא עונשים שאבן עזרא הולך לתת, אם עמית בן שושן ייפגע בשקל אחד מכיסו ו/או יורחק מחמש דקות של משחק זו תהיה בושה שאין כדוגמתה, העונש של עמית צריך להיות עונש חינוכי בלבד כי עמית בן שושן הוא בן אדם זהב ואני בעצמי ראיתי אותו יותר מפעם אחת מבקר בבתי ספר באזור ירושלים ומטיף לאחווה ושלום.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאמין שההתאחדות תעשה אותו שעיר לעזאזל,זה כל מה שההתאחדות יודעת לעשות.