בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/08.

1. אלי אוחנה ג'וניור Member

אני בטוח שעד הקיץ בית"ר ירושלים תמצא רוכש (או רוכש ימצא את בית"ר ירושלים), לא יתנו למועדון הזה לשקוע. רק שבשונה מארקדי, איציק קורנפיין לא יפזר כסף וינהל את המועדון בשיא המחושבות והאיזון. אפרופו קורנפיין, במקומו הייתי אומר לארקדי שאם עד סוף השבוע הוא לא מודיע מה הוא מתכוון לעשות עם הקבוצה, הוא חותך. ארקדי מודע היטב לעובדה שאם לא איציק, הקבוצה הייתה קורסת ממזמן ואף נענת לסחיטויות כסף של עסקנים חסרי-בושה ועוד.

2. Charlton Member

3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן ענק,אבל אי אפשר להגיד שבית''ר פיספסה אותו.
    (לא נכנסתי לכתבה,אבל אני מניח שאתה מדבר על פאביאנו)
    איתו או בלעדיו,בית''ר לקחה 2 אליפויות וגביע,איתו ובלעדיו,בית''ר לא הייתה מגיעה לשלב הבתים.

4. Don Joan Roman Member

אז נכון שאיתו אל היינו עבורים את בנפיקה אבלא יתו לפחות היינו יכולים לעבור את קופנהאגן ולעשות עונה יפה באירופה, הוא בהחלט פיספוס של בית"ר ירושלים.
    וקוראים לו פאביאני.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: מיכאל זנדברג צפוי לעזוב למכבי ת"א בסיום העונה.
    זנדברג מסיים חוזה של 3 שנים , התקופה של זנדברג בבית"ר מסתכמת כרגע ב2 אליפויות , גביע , וזכיה בתואר מלך הבישולים ב-2006/07.

http://one.co.il/Article/132750.html

סטטיסטיקה:
    2006/07: 4 שערים 12 בישולים (מלך הבישולים , שחקן העונה).
    2007/08: 4 שערים 5 בישולים.
    2008/09: 2 שערים 4 בישולים , בינתיים.

בסך הכל זנדברג הגיע לבית"ר כדי להפוך אותו למועדון הטוב בארץ , ובעונה הראשונה שלו הוא עשה את ההבדל עם עונה גדולה שזכורה במיוחד עם הצמד הענק בבלומפילד נגד מכבי ת"א.
    זנדברג מיצה את עצמו בבית"ר , אבל מעבר שלו יהיה כואב כי זנדברג הוא תמיד שחקן שאכפת לו ונותן תמיד את הכל על המגרש.

:aa1: טאליס פאריירה דה סילבה , שחקן ברזילאי בן 19 נבחן בקבוצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/2/09
  6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני מאמין שהמעבר הזה לא מפתיע אף אחד, זה כל כך צפוי,
    היו דיבורים על מעבר שלו למכבי ת"א כבר החל בחלון ההעברות בינואר לפני כחודש, אך בית"ר לא הסכימה לשחררו.

יהיה מעניין לעקוב אחר השתלבותו במכבי תל אביב, האם הוא ישדרג את הקבוצה
    ויהיה שחקן מפתח בהרכב או שמא יתדרדר ביכולת ויחמם הרבה את הספסל, כל זאת נדע כמובן בעונה הבאה.

7. Raulito Madridista

זנדברג היה הקשר הטוב בארץ בצוותא עם גוסטבו בוקולי, בזמן שנרכש על ידי בית"ר. בעונה הראשונה הוא היה נפלא, לכל המשחקים הגדולים הוא הגיע. היו כל-כך הרבה רגעים שהמשחק של בית"ר היה תקוע, ואז זנדברג הופיע. המגנים היו משקשקים ממנו. אני זוכר את הצמד שלו נגד מכבי ת"א במחזור הפתיחה למשל. בכל-אופן, בשנה שעברה הוא הציג יכולת לא טובה, וחשבתי שהעונה הוא יחזור לעצמו. זה לא קרה. אבל אני בטוח ששינוי אווירה יעשה לו טוב. הוא לא יהיה כישלון במכבי, אני מוכן לחתום על זה. זנדברג עזב את מכבי חיפה בגלל כסף, אבל משום מה יש לי תחושה שהוא כן יהיה מוכן לקצץ בשכר, במידה מסויימת. אני הייתי חושב פעמיים אם לוותר עליו. הוא יכול לחזור ולהיות שחקן מוביל בכדורגל. וגם אם לא, כמחליף, וזנדברג אחד שלא עושה בעיות כשהוא פותח על הספסל, הוא יכול להיות אס מהספסל. אני מחכה לראות אותו חוזר לעצמו, מדובר בשחקן שאני מאוד מחבב, וגם רציתי שיגיע להפועל. רק מה, הבאתו של זנדברג לא כל-כך מסתדרת לי עם החזון של נמני - לבנות קבוצה של שחקנים צעירים שיודעים מהי משמעות המכביזם.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זנדברג שחקן טוב, אבל בהחלט גם 'שחקן של כסף'. בכל מקרה מה דעתכם על הפטפטנות המיותרתשל בנאדו?

עאלק, "העם רוצה את בית"ר למרוץ האליפות"..., "מכבי חיפה מפחדים מאיתנו..."
    אז קודם כל מי זה 'העם'? ודבר שני, מכבי חיפה צריכה קודם כל לפחד מהכושר של עצמה. בסופו של דבר הפער עדיין 8 נק' ואם בנאדו שם לב אז גם הפועל ת"א ומכבי נתניה עדיין מעליהם.

בקיצור, שלא יעיר כלבים שישנים עכשיו...

9. Igi Member

מה דעתי? במילה אחת - פאתטי.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שקודם ינצח את נתניה ומכבי פ"ת ואחר כך ירשה לעצמו לדבר על אליפות , אכלנו את זה אחרי הניצחון מול אשדוד אבל קשה לי לראות את בית"ר לוקחת אליפות למרות שהיא יכולה , אבל פער 8 נקודות בשביל הקבוצה החסרת יציבות של עטר זה יותר מדי.

11. Sergio Ramos Member

בהקשר של זנדברג,
    בעונה הראשונה שלו הוא היה באנקר בהרכב, ואף לדעתי היה השחקן הטוב ביותר שלנו ובכלל של אותה עונה בליגת העל. בעונה השנייה הייתה ירידה דרסטית מאוד ביכולת שלו, הוא הפגין חוסר אכפתיות שאותי מאוד הרגיזה, ובדומה להרבה שחקנים בבית"ר שזהרה מכסף, קיבל את אספקת הדולרים של ארקדי מדי חודש ולא הראה הרבה מאמצים ונכונות לתרום לקבוצה. פרט להבלחות בשנה וחצי האחרונים, מיכאל זנדברג גמר את הסוס שלו בבית"ר ירושלים. באופן כללי זנדברג לא שחקן גמור, הוא זקוק כפי שאמר דור לאווירה קבוצתית חדשה ולמרץ חדש שיעזור לו לפרוח. אדרבא, מכבי ת"א נראת אופצייה מאוד טובה עבורו - הם מאוד זקוקים לקיצוני שמאלי בדמותו ויהיה מעניין לראות אותו במדים הצהובים, רק הפעם עם גוון כחול.

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/09
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיכאל זנדברג תמיד נתפס בעיניי כמלוכלך ולא מבריק במיוחד. הוא יכול להוסיף לקבוצה שרצה והוא חלק ממנה, אבל לא לחלץ את קבוצתו מתקופות פחות טובותעל ידי התעלות. מה גם שאני חושב שברוב הקריירה שלו היה לו המון מזל. מכבי חיפה וביתר ירושלים היו לוקחות אליפות בלעדיו ומכל זה איכשהו נוצר לו שם של קבלן אליפויות.
    לפי דעתי, אם ביתר ירושלים תצליח לגרום לו להתגמש, אז שווה לה להשאיר אותו. הוא כבר התרגל לקבוצה. אם לא, אז להיפרד יפה.

13. אלי אוחנה ג'וניור Member

מיכאל זנדברג הוא מקצוען עד הסוף - אם יהיה כסף, הוא ישאר, ואם לא, אז הוא ינופף לשלום כל הדרך לצד הצהוב של ת"א. הוא לא שחקן נשמה, הוא אף לא טען זאת (למיטב ידיעתי לפחות), והוא אוהב כסף. הרבה כסף. מכאן יוצא, שאין מנוס משיחרור, אלא-אם-כן רוכש מסוים יקנה את הקבוצה ויציל אותה מגל העזיבות שעובר/יעבור על הסגל, וישלם מספיק למיכאל. גם אם הוא לא ישאר בקבוצה זה לא אסון, העונה הוא בקושי משחק, לא מעט פתח על הספסל, ורמת היעילות שלו לא עולה על רמת היעילות של האפסנאי.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלי אוחנה ג'וניור, זה בדיוק מה שמפריע לי אצל זנדברג, אבל גם אצל בנאדו וגרשון. במקרה שהשחקנים מצטיינים בתפקידם מבחינתי עוזבים רק לקבוצה אחרת רק מתי שהקבוצה שלך לא רצה לאליפות. זנדברג הגיע למכבי חיפה מהפועל פ"ת ואז אולי 'מבינים' את שינוי האווירה, אבל ממכבי חיפה לבית"ר רק בשביל עוד כמה דולרים של האדון גאיידמק?

ומה להגיד על בנאדו וגרשון? אלה שני ליצנים מהסוג הגרוע ביותר. שניהם גדלו בשתי קבוצות גדולות ונטשו את הבית בשביל עוד חופן של דולרים. לא יפתיע אם גם שני החבר'ה האלה ייצטרפו למכבי ת"א...

השלישייה הזאת אולי מרוויח הרבה כסף, אבל מבחינתי ה'בגידה' שלהם בקבוצות היא דבר בלתי נסבל.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ודווקא זנדברג עכשיו הרבה יותר חכם מבנאדו...את זה אני עכשיו כן מעריך אצלו!

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/09