בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/08.

1. Don Joan Roman Member

קודם כל סבאס אבראו הוא חלוץ רחבה אמיתי, הוא אחד מהשחקנים שבשבילם המציאו את המילה "סקורר".
    ב. פרננדס לא ישחק קשר אחורי בשום מצב, הוא ישחק או קשר שמאלי(ב4:4:2) או מאחורי החלוצים(4:5:1), כי אלו התפקידים הראשיים שלו, במקרה הצורך הוא יכול לשחק גם כקשר אחורי או קשר ימני.
    ג. בקשר לעידן ורד, הוא שחקן מצויין כבר עכשיו ויש לו מקום בהרבה מקבוצות הליגה שלנו בהרכב הפותח, בטח כשהיא תגדל ל-16 אבל אי אפשר כרגע להשוות בינו ובין ברק, מה יהיה עוד 3 שנים? לא יודע, אבל אני מאחל לעידן ורד שיהיה כמו ברק יצחקי, מכל הבחינות מלבד הפציעות כי אם ברק היה נפצע פחות הוא היה שחקן הרבה יותר טוב ממה שהוא היום.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/08
  2. roeiuzan Member

א. לא אמרתי שאבראו לא סקורר, אמרתי שבשיטה של 4-5-1 כאשר הוא משחק כחלוץ יחיד, תהיה עליו קצת יותר אחריות, מפני שאין לו את הברק יצחקי הזה לידו, בשבילך, הוא יצטרך לבדו לרדוף אחרי הכדורים שהקשרים שלכם ישלחו לעברו, לעשות לחץ לבד על הגנת היריבות, וכו' וכו'.
    ב. פרננדז לא בא על תקן של קשר אחורי? אם כך אז אני מבין שהסיכויים של אוחיון לפתוח בהרכב גדולים הרבה יותר? בכל אופן ממה שהבנתי, דוקא עידן טל הוא זה שתורגל כקשר קדמי\שמאלי במחנה האימונים שלכם.

שוב בחזרה לאבראו, בשבילך אני מציע לך לא לפתח ציפיות גדולות מדי לגביו כי אי אפשר לדעת איך הוא יתחבר בפאזל, אתה עלול להתאכזב קשות וחבל. ומנסיון אני אומר את זה. ראיתי אותו כמה פעמים ואני מסכים במלוא מובן המילה שהוא שחקן בסדר גודל עצום לליגה שלנו, אבל בשביל הבריאות שלך עדיף לשמור על פרופיל נמוך.. כי אי אפשר לדעת מה יהיה. בוא נשאל הפוך, אם פביאני לא היה משחק בזמנו בבית"ר, והיום הייתי בא אליך ונותן לך קלטת עם הביצועים שלו בקלוז' ואומר לך זה בשבוע הבא מצטרף אליכם, לא היית מהלל ומהדיר אותו לפחות כמו על אבראו? והנה, בבית"ר הוא היה סוג של בדיחת פאביו ג'וניר ואח"כ פרח... ויכול להיות שבאמת אבראו יהיה הלהיט, מי יודע...

3. Don Joan Roman Member

מזה מסיקים שאמרת שהוא לא חלוץ מטרה, אבל ניחא, הבנתי אותך כשהסברת את עצמך.

פרננדז בא על תקן של קשר התקפי שמסוגל לשחק בכל עמדה התקפית ובמקרה הצורך יכול לשחק גם כקשר אחורי, זה לא משנה כ"כ לגביי הסיכויים של אוחיון כי על פי התיכנון המוקדם הוא לא אמור להיות שחקן הרכב, הוא אמור להיות שחקן ספסל, כמובן שאם יוכיח שהוא ראוי להרכב אז הוא יקבל אותו.
    בנוגע לעידן טל הבנת לא נכון, בכל משחקי האימון עד כה הוא לא תורגל בתור קשר שמאלי בהתחלה אלא עבר לשם ככל שהמשחק התקדם שזה דבר טבעי.

ודרך אגב אבאל'ה, אל תדבר איתי על פביאני כי כל פעם שמדברים עליו אני לא מבין למה יוסי מזרחי שיחרר אותו ואני מתחיל לתפוס קריזות עולם שעכשיו עם הבעיות שארזי עושה לגביי ברק זה בכלל מביא אותי לאיבוד עשתונות, ושלא תחשוב גם אז אני התרעתי ואזהרתי ואפילו אמרתי ליוסי מזרחי בעצמו שאם הוא משחרר את פביאני הוא עושה את הטעות הגדולה בקריירה שלו, היום אם תשאל אותו הוא יגיד לך שהטעות גהדולה שלו בבית"ר זה שיחרור פאביאני, גם ארקדי עד היום לא סולח לו על זה.

נחזור לאבראו ברשותך: לא יודע מה יהיה בעתיד, כרגע אני מאוד מרוצה מההחתמה הזאת.

4. Messinho Member

לגבי עידן ורד,
    לא יודע, אני אישית לא מחזיק ממנו מהכמה משחקים שצפיתי בו
    אמנם הוא השחקן הכי טכני והכי מהיר וזריז בליגה הלאומית לנוער אבל הוא משחק עם הראש בקיר, לא משחק כל כך קבוצתי וחוץ מזה הוא ממש לוקה בפן הפיזי, בן דוד שלי בן 13 והוא יותר חזק ממנו
    אם יעבדו איתו נכון וישפרו לו את הדברים האלו הוא יכול לצאת שחקן ענק... ולכן בבית"ר צריכים לקחת אותו כפרוייקט

5. Don Joan Roman Member

מבחינה פיזית הוא ישתפר ככל שיעבור הזמן, הוא התחיל לעבוד במכון כושר לפי מה שהבנתי כך שזו לא תהיה בעיה כ"כ גדולה בשבילו, בנוגע לעובדה שהוא קצת ראש בקיר, נכון הוא לעיתים מכדרר יותר מדיי אבל אשתקד הוא בישל 17 פעמים בליגה לנוער והוא ישתפר בפן הזה ככל שהוא ישתפשף הוא ילמד לקבל החלטות טוב יותר, בבעיטות הוא אחד התותחים.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה לגבי שמואל קוז'קין הצעיר, מה תפקידו הטבעי והאם בעונה החולפת הוא שיחק בשמאל בגלל מכת הפציעות ( יכול לשחק בשמאל ? ).

7. BeitaReaLiverpool Member

קוז'וקין הוא בלם/מגן. אני מעדיף אותו כבלם.
    הוא יכול לשחק בשמאל, אבל עדיף שהוא יהיה בימין וזיו בשמאל.

8. roeiuzan Member

אם זכרוני אינו מתעתע בי הוא שיחק רק כמגן ימני, מחליף לאלבארז.

9. beitar4ever Member

בליגה הוא בהחלט שיחק רק כמגן ימני ,אבל בנוער הוא שיחק כמגן שמאלי וכבלם . השחקן הזה הוא כלבויניק הוא יכול לשחק בכל תפקיד בהגנה כבלם , כמגן ימני/שמאלי ומה שטוב בו שהוא עושה את תפקידו על הצד הטוב ביותר .

בקשר להרכב נגד ויסלה לפי דעתי תהיה מלחמה אמיתית על ההרכב, אבל לבסוף שומי יבחר לפתוח עם זנדברג כי הוא הקשר השמאלי הטוב בקבוצה ואין לו אפשרויות כ"כ טובות בעמדה זו.(טל כבר שיחק שמה בעונה הקודמת והוא לא הרשים ופרננדז לפי מראה עיניי כבד מידי וזדנברג עדיף על פניו לפחות בעמדה זו).
    ההרכב בעוד שבועיים להערכתי הוא:

_________קאלה_________

אלברז(קוז'ו)____בנאדו_____גרשון______זיו___

_______בואטנג_____טל______

ברוכיאן_________________זנדברג

_________יצחקי____________

_________אבראו___________

אני יודע שהרבה יחלקו על ההרכב הזה(במיוחד בעמדה של זנדברג לאור הויכוחים האחרונים) אבל זה ההרכב הכי טוב שעולה לי בראש.

10. Number 8 Member

הייתי מציע לכם לחשוב על הרכב בלי יצחקי, כי בנתיים נראה שהעסקה רחוקה מלהסתיים, וכאמור המועד האחרון לרישום שחקנים לצ'מפיונס הוא ה-20 לחודש.

11. Dario Member

האמת, שאני מעדיף שהעסקה לא תצא אל הפועל.

אם אתם שואלים אותי מי יותר טוב - יצחקי או תמוז. אני אלך על תמוז, למרות ששניהם קצת שונים בתכלית (בעיקרון שניהם חלוצים אבל הם עדיין משחקים תפקידים שונים).
    אם יצחקי יגיע אני לא רואה מצב שתמוז יהיה שחקן הרכב אצל שום, ותמוז הוא שחקן ענק עם פוטנציאל אדיר, ושומי עשה טעות ענקית שלא שיתף אותו בהרכב שנה שעברה.
    וגם אם תמוז כן ישחק עם יצחקי, אז ברוכיאן יישב על הספסל וזה לא בא בחשבון בכלל!

12. beitar4ever Member

את האמת יש משהו במה שאתה אומר. אני חושב שאין ספק בכלל שהבאתו של יצחקי תגרום לדחיקתם של שחקנים כמו ברוכיאן ,תמוז, בן שושן . אך מצד שני מועדון אירופאי שואף שיהיו בסגל שלו לפחות ארבע חלוצים וכרגע יש שלושה חלוצים בלבד שאפילו את אחד מהם אני לא מחשיב כחלוץ(בן שושן שמשחק יותר כקשר ימני/שמאלי), ולכן יצחקי באמת נחוץ לסגל. יצחקי יכול לשחק בכל תפקיד בהתקפה גם כחלוץ מטרה וגם מאחורי החלוץ והוא עושה את מיטבו בתפקידים הללו ולכן בית"ר נאבקים עליו קשות.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעונה שעברה אחרי העזיבה של ברק בן שושן ותמוז היו המחליפים של יצחקי והם לא בדיוק סיפקו את הסחורה ורוב השערים באו מאלברמן ברוכיאן וטל.
    ההבאה של יצחקי היא הכרחית קבוצה לא יכולה להתכונן לעונה שבה היא מתכננת לזכות בכל התארים + עונה אירופית מוצלחת עם 2 וחצי חלוצים וחלוץ נוער.

14. BeitaReaLiverpool Member

לדעתי פרננדז יהיה בהרכב. מהדיווחים ממחנות האימונים ניתן להבין שהוא בלט לטובה, וכנראה שהוא ישחק.
    אם ברק לא יגיע, ההתקפה תהיה : בואטנג, טל , פרננדז.
    ברוכיאן, זנדברג.
    אבראו.
    במקרה שברק כן יספיק לחתום, אני חושב שזנדברג יירד לספסל. יותר מקווה מחושבhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

יצחקי יגיע לבית"ר, זה רק עניין כמה שעות.
    היה ברור שמאתיים אלף דולר זה לא מה שימנע מהעסקה הזאת להתממש. בסופו של דבר, הוחלט שיצחקי בעצמו ישתתף בעלות העסקה, מה שכנראה יחתום את העסקה.
    היה לי ברור שכששני הצדדים רוצים שהשחקן יגיע למועדון, הוא יגיע. במוקדם או במאוחר.