בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/08.

1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כמה שנים בתחתית, כאשר כל עונה היה זה מישהו אחר שהציל אותנו בדקה ה92', בחייך...

2. Don Joan Roman Member

היא הייתה קיימת? היא שיחקה כל שבת? היה לי בשביל מה לקום בשבת מוקדם ולהתארגן לקראת משחק? היו לי פרפרים בבטן לקראת כל משחק? אז זו המשמעות של קיימת בשבילי, אני אוהב את המנורה על החולצה, אני אוהב את ההיסטוריה, אני אוהב את מה שהמועדון הזה מייצג ואני אוהב את השחקנים שלובשים את החולצה של המועדון הזה ולא משנה אם יש לנו תקציב של מאה מיליון ש"ח או תקציב של 20 מיליון ש"ח, אז בלי ארקדי לא ניאבק על תארים אלא ניאבק על הישרדות, אז במקום ארקדי לא יהיה לנו בואטנגים ופרננדסים וקאלאים ןגרשונים אלא יצחקים וברוכיאנים ודוד אמסלמים כאלה חמודים שיאבקו בתחתית אבל ישאירו את המועדון מעל פניי המים, זה שווה הרבה יותר מסתם אוליגרך וזו ההגדרה של קיימת בשבילי.

3. Number 8 Member

4. Lupo Member

אוהדי בית''ר סירבו להאמין שהוא יעזוב אותם, אבל הראיון הזה מגלה את פרצופו האמיתי של האיש.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

גאידמק לא השתגע, הוא עשה את הכל כי חשב שהוא יקנה את האנשים בכסף וכך גם את דרכו לשלטון.
    בית"ר היא רק כלי, דרך לנצל את האנשים להצביע.

"אף אחד לא הצביע לי בירושלים. הקולות האלה הם של אנשים שמקבלים ממני הרבה כסף והצלתי להם את החיים. רק בבית החולים 'ביקור חולים' יש 700 עובדים. זה מקום שהיה בפשיטת רגל. רק העובדים האלה ובני משפחותיהם היו צריכים הביא 10,000 קולות".

כאן הוא לא מסתיר שהוא לא עשה הכל מתום לב, אלא כדי לקבל תמורה.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שהשתגע זה מי שחשב בעבר שהוא עשה הכל מטוב לב או משהו כזה. לא מעט אנשים אמרו שהוא בסך הכל מנסה לקנות אנשים וקולות, והנה - הוא בעצמו מודה שזו היתה המטרה. הפתעה גדולה.

7. זיגמונד פרויד Member

הפיצוץ עם גאיידמק היה צפוי מהיום שהוא הגיע לפה.
    הרי היה ברור שהוא קונה את בית"ר מתוך אינטרס מסויים.
    האינטרס היה להגיע לשלטון.
    ברגע שהבין שכבר לא יצליח בכך, הוא פשוט מנסה לנער מעליו את בית"ר.
    אין לו כבר שום צורך בה.

ולמרות כול הבלאגן שהביא איתו ארקדי,
    אני לא חושב שיש אוהד בית"ר שמתחרט על התקופה איתו.
    הוא הביא להם הרבה אושר והחזיר את בית"ר להיות אימפריה.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאתה הבנת מי האיש שנקרא ארקדמי גאיידמק. הרבה וטובים אחרים הלכו אחריו שולל, עזבו רגע את הגרעין הקשה שכנראה גם יותר מדי עסוק באלימות כלפי האוהדים אחרים, אני מתכוון לרב השפוי בבית"ר. אני באמת ובתמים חושב שיותר מדי אנשים שפויים לא הבינו מי האיש החלקלק הזה, לי כבר ברור הרבה זמן שגאיידמק השתמש בחבר'ה האלימים של בית"ר כדי לטפס לכיוון השלטון בארץ. זה שהם נפלו בפח זה כבר ברור למה, אבל ההצלחה של השנתיים האחרונות לדעתי סנוורה הרבה אוהדים.

אני מקווה שבית"ר תמשיך לתפקד, אבל הייתי עכשיו מאד נזהר מהרוכשים העתידיים. אם אלה אנשים שהיו קשורים יותר מדי לגאיידמק, בית"ר תמשיך בדרך הזאת. עזבו רגע עם אלה רוכשים עם רקע רוסי, זה גזעני, אבל לדעתי הרוכשים הבאים צריכים להיות אנשים שמרוחקים מהאידאולוגיה המאפיונרית של גאיידמק.

לגבי האיש בעצמו, כמה זמן לדעתכם ייקח עד שהוא יברח מהארץ? ברור לי שזה יקרה כי הוא עלול במוקדם או במאוחר להיות נאשם בעבירות פליליות. לא סתם יש נגדו גם כתבי אישום בצרפת, לא? אני מניח שיימצא כבר איזה מדינה עולם שלישית שתקלוט אותו...

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

השאלה היא האם הוא באמת רציני והתייאש סופית, או שמא אחרי המשחק הערב (שהשחקנים מתכננים לעלות עם חולצות תמיכה בגאיידמק) הוא ישנה את דעתו, או לפחות לא יהיה כל כך פגוע מכל העולם ואישתו.

אגב, בלי או עם קשר, בואטנג סיכם בפ.צ קלן מהבונדיסליגה.
    משהו אמר מכירת חיסול?

10. Jonny Evans Member

אפשר להגיד שהיום הפנים המכוערות של ארקדי נחשפו. הוא אמר בפרוש שהוא ניצל את אוהדי בית"ר, את המטופלים ואת העובדים בבית החולים "ביקור חולים", ובכלל שניצל את תושבי ירושלים, תושבי הצפון ותושבי שדרות. כל זה היה ידוע (לפחות לי) לפני הכתבה שפורסמה ב"מעריב", הוא עושה את הכל בשביל להיכנס לפוליטיקה. מקווה שהכתבה בכל זאת ניפצה את הבועה לאנשים שחשבו אחרת ממני.

ארקדי בנוסף אמר בכתבה ש"אני אתנהג בדיוק כמו אותם אנשים בעלי ממון שלא תרמו ולא עזרו כי זו אולי הדרך הנכונה", הוא רק לא יודע שיש אנשים שתורמים כי יש להם לב, ואין להם שטר של מיליון דולר במקום.

ארקדי חזר ואמר "לא אכפת לי", כאילו הוא מעניין את אוהדי בית"ר ואת שאר האנשים והחברות שהרוויחו מהטיפשות שלו.

אני חייב להגיד שנהנתי לקרוא את הכתבה על האיש שחשב שיעמוד בראש ירושלים בגלל שהיה לו הרבה כסף והוא לא ידע מה לעשות איתו, וכול הכבוד לתושבי ירושלים (ובמיוחד לאוהדי בית"ר) שלא הצביעו לו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

למרות שאני לא ממש רואה כדורגל ישראלי, אולי אני יפתח על ערוץ 10 כדי לראות את התגובה של אוהדי בית"ר לכתבה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/08
  11. זיגמונד פרויד Member

עצוב כמה השחקנים מוכנים להשפיל את עצמם בשביל לרצות את ארקדי.
    בהתחלה הם הביעו בו תמיכה מאולצת ביום הבחירות.
    עכשי הקטע עם החולצות.
    מה השלב הבא, לשלוח לו הביתה פרחים עם שוקולד?

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחיר קטן לעומת הירידה בשכר שצפויה להם.

13. Sergio Ramos Member

איזה יופי. בוא נראה עכשיו מה יש לכל מסונוורי הדולרים להגיד. זה היה ברור, זה היה צפוי, וסוף סוף הבועה הזאת התפוצצה בפנים של הרבה אנשים שאולי עתה התפקחו ויבינו עם מי בדיוק יש להם עסק...

אגב, תקראו את הטור של פניג'ל על ארקדי באתר וואן. אתם תקבלו חום מעד כמה בנאדם יכול להיות לקקן.

14. זיגמונד פרויד Member

צודק שחכתי במי מדובר.
    רוב שחקני בית"ר הם תאבי בצע.
    במקום הראשון אצלם- כסף!
    אחר כך כול השאר.
    איפשהו ממש לקראת הסוף נמצא הכבוד העצמי שלהם.

15. Raulito Madridista

אפשר להבין חלק מהתסכול המתמשך של גאיידמאק, הוא חשב שיותר מעריכים אותו,
    גם היה ברור שהוא לא יצליח לשמור על שתיקה לאורך זמן ארוך,
    אבל באמת לא ברור לי למה ההתבטאות הזאת מגיעה דווקא בטיימינג הנוכחי, אולי המשחק הכי חשוב של בית"ר העונה, מה השחקנים אמורים להרגיש עכשיו, כאשר גאיידמאק לפי הדיבורים שלו גזל את החלק שלהם משתי האליפיות הרצופות של בית"ר?; ואם כבר להתראיין, אז בוודאי לא בצורה בוטה שכזאת, הוא ייצור אש גדולה בקהל, תסיסה ארוכה נגדו שאין ממנה דרך חזרה, ואם בית"ר תפסיד היום הרעש יהיה כפול.

אני מתחיל לחשוב כבר מה ייקרה לבית"ר אחרי העידן של גאיידמאק, סיום העידן יהיה בתום העונה הזאת לפי דעתי. יכול להיות שהתקציב יהיה נמוך משמעותית, אבל יחסית לשאר קבוצות הליגה הוא יהיה גבוה, בוודאי בסביבות של מכבי ת"א. מה שחשוב - האיכות ולא הכמות, החוכמה ולא הכמות. לבית"ר היה המון כסף בשנתיים האחרונות אבל עושה רושם שההתנהלות שם הייתה חובבנית, הרבה כסף הקבוצה הפסידה לשחקנים שקיבלו פיצויים - זרים שנכשלו. אולי בית"ר סוף סוף תלמד התנהלות יעילה מהי, אולי סוף סוף יהיה בעלים שנותן קצת שקט לקבוצה.

בית"ר הייתה לפני גאיידמאק ותיהיה גם אחריו.
    והסמל האמיתי יחזור, השחקנים יישחקו בשביל הסמל.