כפי שראינו גם לשוער הצעיר לא חסרות טעויות, אך אני מעדיף שוער צעיר שילמד מהטעויות שלו מאשר שוער בגיל מופלג יחסית לכדורגלנים שלא לומד מהטעויות שלו. בסה"כ לאריאל יש מבנה גוף יוצא מן הכלל לשוער ואני מקווה שהוא ישתפר עם כל עונה שעוברת, וינהיג את בית"ר בעתיד.
אריאל לשער ויפה שעה אחת קודם, אני אוהב ומעריך את קאלה אבל זה הזמן של הרוש ושלנו לנסות ולמצוא שוער לעוד 10 שנים קדימה ואם הוא שחקן בית אז עדיף, אמרתי כבר מליון פעם שלא אכפת לי לא לקחת אליפות כל עוד אריאל הרוש, קוז'וקין, ורד וחבריהם מקבלים את ההזדמנויות שמגיעות להם להוכיח שהם ראויים לשחק בבית"ר ירושלים בהרכב, אבל משחקנים כמו זנדברג, בנאדו,גרשון ושות' אני מצפה לתארים כי הם הוכיחו שהם מסוגלים והם גם מקבלים המון כסף בשביל זה.
הקבוצה חוזרת למסלול הניצחונות ומנצחת 2-1 באשדוד מצמד של ברק יצחקי , אבל מה שאני אזכור מהמשחק זה ההחמצה של עידן טל מול שער ריק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
בית"ר תועמד לדין. העונש שעומד נגדה על תנאי: 4 נקודות בפועל. השופט ליאני יציין בדו"ח את הדלקת האבוקה ע"י אוהדי בית"ר באשדוד ואם יוחלט שהסעיף שהופר הוא התפרעות אוהדים, יופעל נגדה עונש על תנאי מהשנה שעברה. נגד בית"ר כבר עומד עונש על תנאי מהעונה שעברה, על סעיף של התפרצות אוהדים או התפרעות אוהדים - הפחתת 4 נקודות בפועל. זאת בעקבות ההחלטה מה-29 באפריל 2008, אז קבע בית הדין העליון בהרכב של חמישה דיינים על העונש בעקבות התפרצות אוהדי בית"ר לכר הדשא במשחק מול מכבי הרצליה: "בכל מקרה בו תורשע בית"ר בעונת 2008/09 בעבירה הקשורה להתפרצות אוהדים ו/או התפרעות אוהדים ו/או פגיעה ע"י אוהדים וכן קריאות גזעניות יופחתו ממאזנה ארבע נקודות ליגה". שלום אבן עזרא, תובע ההתאחדות, יצטרך להחליט כשיקבל את הדו"ח של ליאני, על איזה סעיף להעמיד את הקבוצה לדין, אולם יש לציין כי הפועל ת"א, שאוהדיה הדליקו רימון בתוך היציע העונה, נענשה במשחק אחד ללא קהל, בסעיף של התפרעות אוהדים. יחד עם זאת, גם להפועל ת"א היה עונש על תנאי.
ומה בית"ר היו אמורים לעשות? להביא חברת אבטחה מעצמה כדי שתבדוק כל אוהד? פתטי. אגב, נגד חיפה והגועל יש הרבה יותר הרשעות בגין אבוקות ולהן אף אחד לא חושב להוריד נקודות.
טוב לפחות לא יתנו פה שוב רדיוס שזה העונש הכי מטומטם !! דרך אגב בית"ר לא אשמים ,אבל מישהו צריך לקבל פה עונש .. בזה אתם מסכימים ?! את האוהדים אי אפשר להעניש כי אין כדורגל בלי אוהדים .. אז את מי נשאר ?? !
דבר אחד לא ברור לי, האם האבוקה נשלחה לתוך הקהל של אשדוד או פשוט לכיוון הדשא. אני האחרון שהולך להגן על החוליגנים של כל הקבוצות (נראה כבר איך מחר עניין בוזגלו יעבור בחיפה), אבל אם לא היתה כוונה ברורה לפגוע באנשים אז יאללה, אפשר גם להוריד נקודות על כל התעטשות.
בית''ר ירושלים עצמה לא אשמה, אך האוהדים שלה אכן אשמים. מה עושים במקרה כזה?! רדיוס, חד וחלק. 2-3 משחקי בית רדיוס לבית''ר ירושלים על האירועים שהתרחשו באשדוד אתמול.
כל עניין של העמדה לדין בגין אבוקות זה ביזיון שאין כדוגמתו. כשאוהדי חיפה לנפיי כשבועיים בערך [לא זוכר במדוייק, במחזור האחרון או הלפניי אחרון] הדליקו כמה אבוקות לא זכור לי שזה בכלל הוזכר בתקשורת, שלא לדבר על העמדה לדין. כמו כן גם אוהדי מכבי פ"ת [כן, כל ה10], כמובן שמכבי פ"ת חיה קדושה...
מירו, עדיין אלירן דנין מגן שמאלי של העתיד? אין ספור חורים, אין ספור התקפות שהוא הרס וגם בסוף הפסיד לנו את המשחק. עם יואב, לפחות האחרון לא היה קורה.
מה זה משנה זיו או דנין? שניהם חלשים, לא רואה אחד מהם שעדיף בצורה בולטת על האחר. בית"ר צריכה מגן שמאלי נקודה!
כמו שנראה כרגע זו תחילת הסוף של גאידמאק,ושל בית"ר. http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.64.49089.html למי שרוצה הרחבה שיכנס לכלכליסט ולא יתקשה למצוא מבחר כתבות שמסבירות את המצב הרעוע של הבוס הבית"רי שכנראה הולך לברוח בקרוב מהארץ.