בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/08.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני רוצה להגיב בקשר לכך שהסגל של בית"ר הוא ארוך מדי/ איכותי מדי.

הכל שאלה של מה השאיפות. אם בית"ר רוצה להצליח באירופה הסגל הזה ממש לא ארוך, אם בית"ר רוצה להגיע רחוק באירופה היא תצטרך להתמודד הרבה פעמים עם 2 משחקים בשבוע, לכן מחליפים איכותיים זאת חובה. הסגל הזה על הנייר איכותי, השחקנים לא יבכו ולא יתלוננו כל עוד הקבוצה תהיה באירופה, ברור שאם בית"ר עפה כבר נגד ויסלה קראקוב זאת תהיה בעיה, יהיה רק את הליגה ואז רוטציות יגררו תלונות ורגשות רעות של השחקנים, סגל ארוך נועד אך ורק בשביל אירופה, בשביל זה בית"ר צריכה את זה. הבנייה נעשתה באופן לא רע, אין ספק שאם יצחקי יחתום בית"ר מרוויחה פה שחקן מצויין שרק ישדרג אותה. המבחן של בית"ר הוא נגד ויסלה, אם לא עוברים את זה, בית"ר צריכה לשקול ברצינות שיחרורים או השאלות.

2. Villarreal Member

מישהו יודע למה יצחקי חוזר?
    בגלל שבית"ר באירופה וגנק לא? כי אם כן זה סיכון גדול שהוא לוקח, אבל אם זה בגלל נאמנות למועדון זה צעד של שחקן ענק כי מבלגיה אני מאמין שהוא היה מגיע כבר שנה הבאה לליגה טובה יותר, כמו עומר גולן שטוען שיש לו הצעות מקבוצות גדולות.

3. Don Joan Roman Member

זה שילוב של כמה דברים ביחד.
    1. החיים המשעממים בבלגיה והריחוק מהמשפחה.
    2. העובדה שגנק לא שואפת להתקדם ולהיות קבוצה מובילה בבלגיה שנאבקת על תארים ורוצה אירופה, נביגוד לבית"ר.
    3. אהבה גדולה למועדון(כי הוא יכל לחתום כבר לפניי שבועיים במכבי ת"א שהציעה לו סכומים גדולים מאוד אבל הוא סירב בנימוס).

4. ברק עדיין לא עבר, אז אל תחתמו את העסקה לפניי שהיא באמת מסתיימת, אל תעשו לנו עין.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/08
  4. Pipe Member

מירו,
    למה להערכתך זנדברג לא יפתח מול קראקוב?

5. BeitaReaLiverpool Member

למה שהוא לא יפתח?
    כל עוד ברק עוד לא חתם, לדעתי זנדברג יהיה בהרכב.

6. Don Joan Roman Member

יותר משזו הערכה שלי(ויש לי סיבות להעריך) זה משאלת לב.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/08
  7. Number 8 Member

טעות קריטית של ההגנה במשחק אימון כאשר שלושה שחקני ראפיד נשארו חופשיים ורק אבראו השקיף עליהם. אה, וכמובן, טעות של קאלה ביציאה הססנית משהו, שאם הוא כבר יצא, לפחות שיקפוץ לכדור בכל הכוח ולא יחזור אחורה באמצע ההרמה.

8. roeiuzan Member

לפי מה שנכתב בעיתון היו 4 שחקני ראפיד חופשיים ברחבה ולכן קאלה העדיף לא לצאת אל הכדור. בקשר לברק יצחקי, קודם כל לדעתי זו תהיה טעות שלו אם וכאשר יחזור לבית"ר, השאלה אם זה יהיה אותו ברק יצחקי שהיה לפני המעבר לגנק.

9. Don Joan Roman Member

גם ב50 אחוז יכולת ממה שהוא היה לפניי שעבר הוא לא רואה אף שחקן בליגה הזאת ממטר, וזה בגלל שהוא ווינר בנשמה שלו.
    רק ווינרים חוזרים מפציעה של חמישה חודשים למחזורי הכרעה וכובשים שישה שערים בשמונה משחקים כדי לקחת אליפות וברק יצחקי הוא אחד כזה.

10. roeiuzan Member

גם לא את אבראו?
    רק תזכור שבחודשיים שלוש הראשונים התקשורת וכל מיני גורמים מסביב יישבו לו על הזנב, "למה חזרת, למה חזרת?". זה לא כמו שהיה עם קטן בווסטהאם, שהוא בכלל לא שיחק, פה המצב שונה יצחקי שיחק והוביל בגנק ומשום מה העדיף לחזור. בוא נראה איך הוא יתמודד עם הלחץ הזה.

11. Don Joan Roman Member

שאלות מכשילות יש לך לפעמים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אבראו הוא חלוץ רחבה ועם אחד כמו ברק לידו הוא יהיה אימתני, אימתני מאוד.

אם בגלל 200 אלף יורו ואלי ארזי אחד ברק לא יהיה בבית"ר אני לא אסלח לו על זה בחיים ולא משנה כמה הוא נתן עד עכשיו לבית"ר וכמה הוא ייתן.

12. Fabio Junior Member

מירו, למה שזנדברג לא ייפתח בהרכב?
    זנדברג קשר שמאלי ויצחקי ככל הנראה ישחק או כחלוץ או כקיצוני ימני..

13. Number 8 Member

אבל הוא יצא ואז חזר... זו הבעיה. אם כבר יצאת, אל תהיה פחדן ותחזור אחורה, אלא תנסה להשיג את הכדור בכל הכוח.
    ושלא תבין אותי לא נכון, אני לא מאשים את קאלה בשער, אבל הפעולה הזו מעידה על חוסר בטחון מצידו, וזה הדבר שבית"ר הכי לא צריכה. הייתה טעות קשה של ההגנה.

14. Don Joan Roman Member

הלוואי שהיינו יכולים לשחק עם 12 שחקנים, אבל אי אפשר.

טל, בואטנג, דאריו פרננדס, ברוכיאן, ברק ואל לוקו.

15. roeiuzan Member

אכן לשום יהיה כאב ראש בריא לא קטן בקשר לבניית המערך של הקבוצה, מה שכרגע נראה תלוי בחזרתו\אי חזרתו של יצחקי לקבוצה. אם הוא חוזר, מקומו בהרכב לצד אבראו מובטח ובית"ר תשחק 4-4-2 כאשר בואטנג ופרננדז בקישור האחורי, טל באגף שמאל וברוכיאן בימין. במקרה שהוא לא חוזר ייתכן שישוחק 4-5-1, בואטנג ופרננדז במרכז, ברוכיאן בימין, זנדברג בשמאל וטל מקדימה כאשר אבראו חלוץ בודד(שיטת משחק שלא תתאים בדיוק לארגנטינאי היות והוא לא בדיוק חלוץ מטרה), בכל מקרה לדעתי משה אוחיון וטוטו תמוז לא יהיו שחקני הרכב קבועים, אבל ישחקו הרבה במהלך העונה תודות לרוטציה המצויינת שיודע לעשות שומי.

מירו, אני מבין שאתה חולה על שחקני בית מוכשרים של בית"ר, אז בשבילך אני שמח "להזכיר" לך שיש לכם חלוץ צעיר ומוכשר בשם עידן ורד, עם הכוונה נכונה תוך 3 שנים הוא טוב יותר מיצחקי הנוכחי.