עטר הגיב הכי טוב לדברים של גאידמק וקורנפיין כמו קורנפיין תמיד יודע לעשות את הדבר הנכון. פתרנו את העניין הזה בצורה מעולה. עטר לא יצא נגד הבעלים שביקש סליחה מהשחקן שיצא כנגדו, עכשיו נשאר שגרשון יפתח מול הכח והכל שוב יחזור למי מנוחות עד היציאה הבאה של הגביר.
אני כבר לא יודע מי גורם יותר נזק לקבוצה הזו,הפסיכים שזורקים אבנים ומרביצים לאוהדי היריבות,או ה"בוס" שהורס את הביטחון העצמי וגורם חוסר שקט תמידי עם הפה הגדול שלו וההחלטות המוזרות שלו.
"עטר פתר את העניין"?כמה אפשר להיות עיוור?כמה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מבחינתי עטר הוא הנמושה השנייה בסדר הגודל אחרי גרשון:"כשהבוס אומר משהו מפנימים,גרשון לא יבעט את הפנדל הבא"...נ-מ-ו-ש-ה!!! אולי במשחק הבא ארקדי גם יקבע מי מי ישחק באגף הימני ועם איזה צבע גרביים הקבוצה תעלה.כשמככוון לך אקדח לראש בטח שאתה פותר את העניין יפה. אני עבדתי עם כמה בוסים מחורבנים בחיים אבל על הכבוד שלי בחיים לא ויתרתי לטובת כסף.מי שמאמין בכישורים שלו תמיד ימצא עבודה בסוף.אבל מי שאין לו כבוד עצמי בפעם הראשונה תמיד יתן לבוס שלו להלקות אותו כמו איזה עבד גם בעבור שקל. איזה קבוצה של שפוטות.
אין ספק שגאידמק הופך את בית"ר לשכונה וזה בלשון המעטה, זאת דיקטטורה שם וזה לא חדש, לקורנפיין אין מילה והוא רק מבצע את העבודה השחורה, בדיוק כמו שארזי היה לפני, וכנ"ל עטר... יש בוס מה לעשות, והבוס הזה מחזיק בחוטים. כמו בכל מועדון אגב, פשוט בבית"ר זה בוטה ובולט כי לבוס אין מושג בניהול קבוצת כדורגל... אז זה נראה כמו שזה נראה. היום מתחילה ליגת האלופות.. הקבוצה מקפריסין שם עם תקציב שלא מתקרב לנעליים של גאידמק... והם עשו בית ספר לקבוצות כמו ראפיד וינה ואולימפיאקוס. קבוצה מבלארוס, בוריסוב, מדיחה את אנדרלכט.. כולן יכולות, רק אלופת ישראל לא מסוגלת לתת פייט לקבוצה מפולין. ואחר כך יש עוד אנשים שטוענים שעדיף לשחק פה מאשר בבלגיה... בדיחה. עדיף לשחק בכל מקום באירופה כמעט ולא בארץ, בקצב הזה עוד מעט יהיה כבר עדיף לשחק בקפריסין.
למה שלא לשחק פה? אם שחקן חוזר לארץ 5 חודשים אחרי שהוא ברח,ומקבל כפול כסף,למה שישאר לבכות לבד בלילה בלילות בבלגיה? הוא יכול לחזור לכאן ולהחמיץ מול שער ריק מ 5 מטר. וזה שקורנפיין הוא בובה ולא מחליט ולא קובע כלום כבר אמרתי כשהוא מונה.צדקתי. כמו שזה נראה,גם בית"ר תעוקל על ידי הנושים של ארקדי,העלאק מליארדר עם 10 מליארד שקל.
הפתרון היחיד, זה שאין מעולה ממנו, הוא שארקדי יסיים את דרכו בבית"ר. די, חאלס, נמאס מלהיות הבובה על חוט של אוליגרך שמשרת את רצונותיו בעזרתינו. הכסף הגדול כבר לא מעניין. בית"ר ירושלים מאבדת את הזהות שלה כקבוצה עם האוליגרך שיורה לכל הכיוונים ללא הרף, ושום כסף ושום ירוקים לא שווים את זה. אני רק מחכה ליום שהטרוריסט(ובחייאת שלא יקפוץ החמור באמירה הצפויה:" ה'טרוריסט' הזה הביא לך דאבל", זה לא קונה אותי) הזה יבעט את עצמו מבית"R, ואנחנו נחזור להיות בית"ר ירושלים האמיתית, עם קצת שקט ונחת. הכסף הגדול, הבואטנגים ושאר שכירי החרב שמשחקים בקבוצה לא כי הם רוצים, לא מעניינים אף אחד כאשר בית"R זו כבר לא בית"ר הטבעית.
הוא לא טרוריסט ומספיק לקרוא לבן אדם ככה, גם אני רוצה שהוא יעזוב כי נגמר לי מהכסף שלו ובעיקר נגמר לי ממההתיחסות שלו לאהוב ליבי אלי אוחנה(שגם אני לא רוצה אותו כמאמן אבל לשלוח את אופירע לנסות ולהוציא את אלי רע? לא אסלח על זה בחיים), אבל אני לא אבוא ואכפיש אותו כי הוא גרם לי שנתיים שלמות אושר רב שספק אם הייתי זוכה לו בלעדיו, חוץ מזה שזה גם ככה לא יפה להכפיש אדם כך, איפה הוכח שהוא ביצע מעשי טרור? בשום מקום.
פשוט תת רמה איך שארקדי מתנהג לגרשון !!! אם גרשון גבר שיגיד לו שייתן לו שחרור ישלם לו מה שמגיע לו ושלום על ישראל.....
גבר, כל עוד גאידמק מביא כסף ,הופך את בית"ר לקבוצה הטובה בישראל ומספק לקבוצתי האהובה רגעים מתוקים שיירשמו בדפי ההיסטוריה(כמו הדאבל ההיסטורי אשתקד) אין שום סיבה שבעולם שאני ירצה שהוא יעזוב את בית"ר. זה נכון שיש לו פה לא קטן, אך את מי זה מעניין בכלל? כל עוד גאידמק לא נמצא אשם באיזשהי עבירה והוא מספק את הסחורה כפי שאמרתי כבר, אני מרוצה.
גרשון יצא הכי גבר שיכול להיות. שמע את השטויות שפלט הגביר, לא הסכים להתייחס לזה בכלי התקשורת כדי לא ליצור בלאגן ונתן לאיציק קורנפיין לדבר עם הבוס ולהסביר לו הכל.
לפי דעתי גאיידמאק ממש לא סידר את העניין. הוא עשה טעות והוא היה צריך לתקן אותה. גם אם ארקדי חושב שגרשון לא תורם כלום לקבוצה ואולי אף מזיק - זאתאומרת שהוא לא מתחרט על מה שאמר, לכלי התקשורת הוא היה צריך להגיד דברים אחרים, לפחות כדי שירדו מהסיפור הזה ויעזבו את הקבוצה בשקט. לא היה קורה כלום אם הוא היה מתנצל גם בפני גרשון, סתם מתוך כבוד הדדי לשחקן שמשחק בקבוצה שלך. אבל ארקדי שוב הוכיח ששכל זה לא הצד החזק שלו. לפי דעתי האמירה של ארקדי דווקא עשתה דבר הפוך ויותר הזיקה מאשר הועילה. גאיידמאק אמר במילים אחרות שהוא חושב שגרשון פשוט נזק ואם זה היה תלוי בו אז הוא היה בועט אותו לקיבינימאט. כל עוד ארקדי נשאר בבית"ר אז ארכיון הציטוטים המשעשעים ממשיך לגדול ולגדול.
אני לא מופתע מארקדי... בן אדם כל כך טיפש. בשבילי כל העניין הזה מצחיק, אבל עבור אוהדי בית"ר עצוב מאוד שככה הקבוצה שלהם נראית. השכונה במיטבה. פשוט מאוד... גרשון הבין שהוא לא יקבל באף קבוצה אחרת את הכסף שהוא מקבל בבית"ר ולכן החליט לוותר על הכבוד העצמי שלו ולהישאר, אבל זה לא מפתיע אותי כאשר מדובר בגרשון. עזבו שחקן כדורגל, בן אדם עלוב ביותר... עכשיו גם לא יפתיע אותי אם שאר השחקנים יתנהגו ככה... כולם בובות.
נמאס כבר מהדרך שהמועדון הזה מתנהל. נמאס כבר מארקדי העבריין עם הניהול הכושל ומהגעיל שלו, הלוואי והוא יילך כבר. נמאס שרוב השחקנים משחקים בשביל הכסף ולא בשביל הסמל. עם 50% מהתקציב של בית"ר ועם בעלים נורמליים, לא פושעים אינטרסטנטיים, בעלים סוג יעקב שחר, היינו מגיעים להישגים שבית"ר הגיעה עם ארקדי ואפילו ליותר. איזה כיף, ארקדי הולך לאכול אותה בבחירות של ירושלים, פחח אני לא מסוגל לחשוב על שני אנשים שיילכו להצביע לו , גם לא אוהדי בית"ר. אני מקווה שהוא ייעלב מאוד, יבין שכסף לו יכול לקנות הכל, ויעוב אחת ולתמיד! אמן!
פרסום ראשון: בתיהם של גאידמק ובתו שועבדו בשל הלוואה נוספת עלאק הוא יבנה לבית"ר מגרשי אימון חדשים,אפילו הבית שלו ושל הבת שלו משועבדים. מליארדר,אה? בעצם מה הוא צריך בית,אולי הוא בונה על הכלא?
אבראו שוחרר מבית"ר לאחר שיחות שהתקיימו בימים האחרונים בין קורנפיין לסוכניו של אבראו השוהים בארץ, הושג היום סיכום בין הצדדים לגבי תנאי עזיבתו. בית"ר תפצה את החלוץ הארגנטיני, עם זאת, ההסכם בין הצדדים טרם נחתם והנושא אמור להיות מוכרע סופית בשעות הערב. ההודעה על שחרורו של אבראו אינה מגיעה כהפתעה גדולה מאחר וחוזהו של השחקן עדיין לא אושר בבקרה התקציבית. http://img228.imageshack.us/img228/4449/1013cv2.Xxx סבסטיאן 'לוקו' אבראו. עוזב את האלופה ושב לארגנטינה. דיווחים גורפים בארגנטינה ביממה האחרונה, ידעו לספר על כך שהוא ינחת בבואנוס איירס כדי לסכם את חזרתו למיז'יונרוס. בית"ר מצידה תצטרך לשלם לשחקן פיצוי על הפרת החוזה ועל התקופה בה שיחק בישראל, אך זו עשויה להגיע לכ-15% מעלות העסקה הכוללת.