בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/08.

1. gustavo_broccoli Member

אבל כבר מצאתם את אבראו,וחתמתם איתו חוזה,שיתפתם אותו באירופה,אבל ז'וז'ה ארקדי לא מרוצה ממנו או ממצב חשבון הבנק שלו.

לפי מה שראיתי אתמול,אני לא מבין בשביל החזרתם אותו ועוד בכפול כסף, בדיוק השטות של חיפה עם קטן.

2. N כמוני Member

בחים שלי לא ראית כזאת התקפה נטולת רסן של בעלים על שחקן.הסתכלתי על הטלוויזיה והייתי בהלם.הוא נשמע כמו ילד קטן וטיפש.אני לא מבין איפה עטר בכל הסיפור הזה? הבוס שלו פוגע ככה בשחקן והוא לא אומר מילה? אני במקומו של גרשון מבקש לצאת לרשימת העברות.כשארקאדי אמר דברים פחות חמורים על אוחנה,הוא שם את המפתחות והלך,כנראה שלגרשון אין כבוד עצמי.רק כסף מענין אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/08
  3. beitar4ever Member

בוא נגיד שאחת הבעיות בקבוצה היא חוסר מחץ, לא אמרתי שזו הבעיה היחידה. לבית"ר יש המון בעיות וחלקן(ואולי רובן) אפילו הן בחלק הניהולי.
    בכל זאת,שוב אני יאמר אבראו חייב להישאר בקבוצה, נ-ק-ו-ד-ה.

4. oFiRzZz Member

הייתי על הרצפה כשראיתי איך גאידמק יורד על גרשון . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

5. Don Joan Roman Member

היציאה על גרשון היא מטומטמת ומעוררת חלחלה אבל זה האיש וגם גרשון יודע את זה.
    מילה אחת או שתיים של גאידמק לא ישפיעו על שחקן מנוסה כמו גרשון שהוא בלם מצויין שתורם המון שקט וחוכמה למשחק של בית"ר, הפנדלים זה לא קשור כי כנראה שאין לו את הביטחון הזה שהיה בהפועל מאלף ואחד סיבות ולכן הוא לא צריך לבעוט בעיטות עונשין אבל מקומו הוא בהרכב כי הוא פשוט הבלם הכי טוב בישראל ולא יעזור לאף איש תקשורת, אוהד אדום או כל עסקן בעל אינטרס לפגוע בבחור, הוא יסתכל, ינס הלפגוע ויראה את גרשון מנהיג בעוד משחק את ההגנה של בית"ר, בלם ענק שתמיד משחק מלהב ועם הנשמה.

(ולפניי שאתם יוצאים אני לא בא ואומר שגרשון אוהב את בית"ר, יישאר בה כשלא יהיה כסף ובלה בלה בלה אלא שהוא מכבד את המועדון ואת המקצוע ונותן 100 אחוז בכל אימון ובכל משחק)

6. gustavo_broccoli Member

:aaarofl:

7. FC_Bayern Member

וואו, הצילומים של גאידמק שיוצא על גרשון פשוט הדהימו אותי. איפה הצנזורה? איפה הכבוד המינימלי לבנאדם?
    איך ארקדי מרשה לעצמו להוציא מילים כאלה מהפה? אם אני גרשון, אני עף משם כמה שיותר מהר. אני לא רוצה לחשוב איך הייתי מרגיש אם הבוס שלי היה מדבר עליי ככה מול כל מדינת ישראל.

גועל נפש, פשוט בנאדם נבזה.

8. Don Joan Roman Member

מזל שגרשון לא חושב כמוכם והוא מבליג על כבודו ונשאר בבית"ר כי הוא יודע שהאוהדים מעריכים אותו ושזה יותר חשוב מאשר ההערכה של סתם בן אדם שמנפנף בדולרים שלו ומונע על ידי גורמים אינטרסנטים כמו גאידמק.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הייתי מחכה עם ההצהרה הזאת כי לדעתי גאיידמק עדיין יותר מקובל על האוהדים מאשר שמעון גרשון, לא? בכל מקרה פנדלים גרשון כבר לא לוקח, לפחות עטר הודיע על כך, או זה אולי רצון הבוס? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

בכלל עטר די מאבד את הקרדיט שלו בצורה הזאת:
    http://www.one.co.il/Article/123638.html
    "כשהבוס מדבר אז מפנימים?" או יותר נכון להגיד: "כשהבוס צועק כמו בבון אז כדאי לבצע את רצונו אחרת מעמידים אותך נגד הקיר"?

ראיתם את הקטע עם גאיידמק בספורט5? בחיי, אני ממש מתחיל לרחם על אוהדי בית"ר...אייל ברקוביץ' כותב בטורו שבעוד כמה שבועות בית"ר תציג את אותה כדורגל נהדר והיא תחזור לשייט לאליפות נוספת, האמנם? תוך שבוע יש סערה חדשה כשאדון גאיידמק פותח שוב את פיו.

10. gustavo_broccoli Member

11. shabaaz Member

בוא נניח שגרשון היה אומר דבר חמור לא פחות בשידור כבל עם ועדה על ארקאדי מה היה קורה?
    הוא היה עף מהמועדון.שלא נדבר שבבית"ר הוא היה עף עם חוליות חיסול.

אבל בבית"ר:גרשון הוא הוא סמרטוט מן הסתם-של הכסף.לא מגיב,לא יעזוב ולא יגן על הכבוד שלו.פשוט אפס.כשהבוס שלך מצהיר מול כל העולם שהוא לא סובל אותך ואתה נשאר בבית זה ממש כמו כלב שהבעלים בועט בו ועדיין הוא בוחר לחזור הביתה.ככב פתאטי.

לגבי ארקדי:מה אכפת לו שכל אחד יעזוב את המועדון אז מבחינתו לפתוח את הפה על כולם.ככה זה במועדון לא מקצועי שכולם מתנהגים כמו כלבים ושרצים מאולפים של הבוס.אין סמל,אין מסורת,אין כבוד.

לגבי עטר:אם עטר רצה לצאת גבר במבחן הראשון שלו הוא היה מגן על גרשון.אבל למה לו.הוא יצא נמושה כמו כולם.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אני אגיד...שאתה הולך אחרי הכסף ועוזב בית חם ואוהב זה מה שקורה.

בקשר לגאידמק,הוא ליצן ופחות מבין בכדורגל מהאוהד הכי אינפנטיל.

13. gustavo_broccoli Member

אוסיף תעוקל על ידי הבנק.מתי הנושים שלו יעקלו גם את בית"ר?

זה רק עניין של זמן שההסתבכות הכלכלית והמשפטית של היצור הזה תפגע גם בבית"ר.חבל.

14. Number 8 Member

גאידמק ועטר הראו איך הורסים בטחון של שחקן למשך תקופה ארוכה מאוד.

15. gustavo_broccoli Member

זה שארקדי הוא טיפש ואין לו מושג בכלום חוץ מסחר בנשק לאנגולה,זה ידענו, אבל היום מספרים לנו כאילו קורנפיין יזם את הסולחה,וזה מצחיק.

פשוט המופע שלו היה כל כך מגעיל,שהיועצים שלו הבינו שהוא עשה טעות.זה קורה לפעמים שליועצים יש שכל.

עטר וקורנפיין בובות ולא יעיזו להעיר על משהו ל"בוס".

ובית"ר? היצור הזה רק גורם שם לאי שקט קבוע ולא נותן להם להתאושש מההשפלה לויסלה.