לא, דווקא לא כל אחד לא יכול, תשאל את דדש. אין לי מושג לגבי המשכורת של אבראו (לא קראתי על זה בשום מקום, רק קראתי שהוא לא עבר בבקרה), אבל כן יש לי מושג למה הוא לא עבר בבקרה. לגבי ההלוואות, אני בטוח שגנאים הוא האיש הנכון.
בית"ר מכחישה, ככה שצריך לבחור למי להאמין-לשחקן שעדיין מנסה באמצעות הסוכנים שלו לסחוט עוד כסף (ולכן גם לא עבר בבקרה) או לקבוצה עצמה, שמלבד לשלם לאבראו, שילמה סכום לא מבוטל של כסף ליותר מ20 שחקנים.
כל הקשקושים האלה בתקשורת של הארץ וידיעות אחרונות לגביי אבראו הם קשקוש אחד גדול שנועד להכפיש את שמו של אבראו, לפגוע בתדמיתו ולהסית את קהל אוהדי בית"ר כנגדו. אבבראו קיבל את המשכורת, הוא שומר על כבודה של בית"ר ירושלים, לא מסכם עם אף קבוצה שום דבר ומקווה שיעבירו את החוזה שלו בבקרה התקציבית כמה שיותר מוקדם, שום לא רצה שיעבירו אותו והיו גם כמה בעיות סוכנים, עטר כן רוצה שיעבירו אותו ואבראו ישחק לפחות עד ינואר בבית"ר ירושלים.
אני מאוד מקווה שהוא לא יעבור בבקרה ויעזוב את בית"ר במהירות האפשרית. תחת עטר, זה המתכון הבטוח לבית"ר משעממת ושבלונית.
חחחחחחחחח אחד המינויים המצחיקים.. מכל המאמנים דווקא את ראובן עטר! המאמן הזה אימן את נתניה שנתיים ואני בתור אוהד של הקבוצה הייתי בכל משחק בית ובהרבה משחקי חוץ.. השיטה של עטר היא בעיקר לשחק על כדורים ארוכים, דאיינו כל כדור שמגיע לבלם/מגן ההוראה המיידית של עטר היא להעיף את הכדור למעלה ושהחלוצים הסתדרו עם זה.. זאת שיטה שנתניה הצליחה בעזרתה לסיים במקום ה2 שנתיים ברצף אבל אחרי שנתיים מאוד מאוד משעממות וכמעט אין כדורגל שמסתמך בעיקר על מיקריות וחולשת היריב.. הרבה 0-0 משעמם ראינו בשנתיים.. אולי עם האיכות והכישרון של ביתר זה יעבור יותר טוב אבל כמו שאני מכיר את הקהל של ביתר עטר לא ישאר הרבה זמן.. בזמנו אלי גוטמן גם שיחק וסיפק תוצאות טובות עבור ביתר והם רצו חזק בצמרת, אבל בגלל משחק פחדני ובונקריסטי למרות התוצאות הטובות הקהל חרץ את גורלו והוא פוטר! אני חוזה גורל דומה לעטר.. בכל מקרה בהצלחה!
יכול להיות שבסופו של דבר זה מה שיקרה, בכל מקרה יש לו כרטיס טיסה חזרה לארץ. בכל מקרה גם אם יישאר וגם אם יעזוב, אבראו לא יבוא וילכלך על בית"ר כי זו לא המנטליות שלו, להפך.
אתה רוצה עובדות? 1.גאידמק מחסל כרגע כל עסק שנמצא אצלו בהפסדים מאחר וזה נותן לו תדמית שלילית לקראת המירוץ לעירייה.את הקץ של בית"ר הוא רק דוחה לבינתיים מאחר וקולות האוהדים חשובים לו.אבל לאחר והוא יחל את המירוץ לעירייה\צדק חברתי הוא לא יוכל מבחינה חוקית להחזיק במועדון. 2.עד יום שלישי גאידמאק חייב להמציא ערבויות חדשות מאחר והבנק עיכל לו את כל הערבויות שהבקרה אישרה לו בדרך לא דרך. 3.גאן צריך לציין שביום שלישי הוא לקח ממשפחת ויליגר הלווה של 76 מליון שקל לצורך קמפיין הבחירות שלו,לאחר ששום בנק לא רצה לאשר לו תקרת אשראי יותר גבוהה. 4.אם במצב כזה הוא לא יוכל להעביר ערבויות חדשות או כספים נוספים גם רוב'ן עטר ומרבית הסגל לא יעברו בבקרה ובית"ר תעמוד עם הנוער מעתה ואילך.
יכול להיות שכן, אבל הנסיון מוכיח שלא. מכבי נתניה לא הייתה קבוצה איכותית בשנה הקודמת, אבל היא הייתה איכותית יותר בסגל השחקנים מקבוצות התחתית בליגת העל, הכח עמידר רמת גן והפועל אום אל פאחם - אז למה לא הצלחנו לייצר יתרון על הקבוצות היריבות? ראובן עטר הוא לא מאמן שיכול לפעול כדי לפצח הגנות יריבות. הצלחתה של ביתר ירושלים תהיה תלויה ביכולת שלו לגרום לשחקנים להיות מחוייבים למערכת. הוא יודע לדבר אל הנפש של השחקן.
גם 2 המאמנים הקודמים לא ידעו איך לפצח הגנות יריבות מאורגנות והסתמכו על ההברקות של זנדברג, ברוכיאן, יצחקי וחבריהם להתקפת הקבוצה ולא על שום סדר במשחק כך שבמקרה הכי גרוע לא יהיה שום שינוי מבחינת שיטת משחק אבל יהיה שינוי מבחינת מחויבות למועדון וזה כבר דבר טוב יותר ממה שהיה קודם עם שום האפאטי. חוץ מזה שעטר כבר עושה יותר מקודמו, הוא מתחיל להפסיק את השכונה שהלכה אצל שום, והחליט שמעכשיו הם יתאמנו בימי שלישי וחמישי 2 אימונים ביום, כל יום השחקנים יגיעו ב10 למועדון ויצאו ב11 לאימון כשהם לא עוזבים את המתחם לפניי 1 וחצי בצהריים ובימים שיש אימוני ערב אז חוזרים אליו בחמש בערב. הקבוצה הזאת צריכה קצת משמעת, קצת התלהבות וקצת יותר כבוד למועדון ולמקצוע כדי שיהיה בסדר.
אוי כמה שאתה מצחיק: אחרי שני אימונים הוא כבר עשה יותר ממה ששום עשה ב 15 חודש? לא נסחפת קצת? אז שני אימונים זה כבר יותר מהדאבל, ועוד שני אימונים בית"ר זכתה בצ'מפיונס. רק שאבי לוזון לא ישמע אותך,כי הוא עלול לנסות לקחת את עטר מבית"ר כדי להעביר אימונים לכל הליגה בבוקר, ולפתוח קורס סופר סופר פרו למאמנים מאנגליה ואיטליה בערב. מי אמר שלאוהדי בית"ר אין חוש הומור? יש ואפילו פרוע.
גאיידמק בבעיות רציניות... בוא נחכה לימים הקרובים, אבל אין לי הרבה מה להגיד בנתיים על הידיעה הבאה. נצטרך כנראה קצת סבלנות, אבל קשה לי להאמין שמדובר אך ורק ברצון של התקשורת להוציא את אוהדי בית"ר משלוותם.
זה ברור שבית"ר הולכת לאבדון. הקבוצה הזו מושתתת אך ורק על דבר אחד: כסף. ברגע שהאוליגרך המתוסבך יעזוב אותה, הקבוצה פשוט תתפרק לרסיסים, לא יהיו שחקנים, רק חובות ודאגות שמרחפות מעל ראשה של ההנהלה. הסוף קרב... ושלא תבינו לא נכון, לי הקבוצה הזו מאוד חשובה כאחת הקבוצות שהן סמל בליגה שלנו, אנחנו צריכים את בית"ר איתנו ולא בליגות יותר נמוכות- בשביל התחרות, הצבע והמסורת. נכון שאני אוהד חיפה, אבל באמת שאני מאחל לבית"ר שתצא מכל הצרות הכספיות האלה לפחות..זה מאוד לא נעים ואני לא מאחל זאת לאף אחד.
ינקע'לה שחר השנה זסימן מטרה אחת:החזרת הקהל למגרשים,ואיתו הביא מאמן שישתף שחקנים צעירים תוצרת בית.אין עוד בעל בית צנוע שדבק ברג'נדה שלו ובניהול העולה שלו. מאותה סיבה מכבי חיפה תישאר מועדון מספר אחד בכדורגל הישראלי. בית"ר ירושלים תתפרק ותרד ליגה,הפעם אין מי שיציל אותה ויעמוד בחזים של השחקנים. מי שמכר את הנשמה והסמלים שלו בעד כלום נענש עכשיו. קיללתם את אוחנה,פיטרתם את את מזרחי,סילקתם את אברהם לוי.העיקר לזרוק על שחקנים סכומים לא ריאלים ולהשתחצן על חשבון כל הליגה עם יכולת לא יכולת. השנה כל הבלון הזה מתפוצץ וארקדי בורח חזרה לרוסיה.
בדיוק. אז אוקיי, לקחתם 2 אליפויות ברצף, קרעתם את הליגה בהליכה, ומה? איפה הסמל? איפה בית"ר עכשיו? איפה המחוייבות למועדון הענק הזה? הכל נעלם! זו בדיוק הסיבה שאני רוצה שגאידמק יעוף מפה כמה שיותר מהר - חוץ מנזקים למדינה הוא לא יביא כלום. את מדינת ישראל אי אפשר לקנות בכסף. צריך להיות הרבה יותר יצירתי. פשוט חבל לי על המועדון הזה. הוא בסכנת פירוק, ואני לא מגזים.