בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/08.

1. shabaaz Member

אולי אתה קורא לרזאק,מסודי,כהן,נ'סומבו,כהן וטגה חוטבי עצים...אני קורא לזה תירוצים.
    ראיתי קבוצות בלי אף כוכב משחקות כדורגל מצוין וקבוצות עם סגל שלם של שחקנים לא משחקות בכלל.

בקיצור הבלוף של והדי בית"ר נמשך:כשעטר אימן בנתניה הם היו קבוצה עלובה שלא שווה להתייחס אליה-בונקריסטים,פתאום כעטר מאמן אותם "זה בגלל שלא היו לו כוכבים..."

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תודה לך ארקדי שפיטרת את שום

יאללה בונקר!!!!!!!

7 מחזורים והוא מפוטר.
    ארקדי יאכיל את אוהדי בית"ר צואה ויגיד להם שזה שווארמה והם יסכימו.ככה זה שכיף להיות שפוטות.

נערך לאחרונה ב: ‏4/9/08
  2. henry1 Member

ילדון, תן כבוד לנתניה, ואל תקרא לה קבוצה עלובה. אני מסכים איתך על שאר ההודעה שלך, אבל אל תקרא לנתניה עלובה אף פעם.

3. Don Joan Roman Member

תמשיכו לגחך, תמשיכו לזיין במוח, תמשיכו לקשקש על הקהל "השפוט" של בית"ר ירושלים ותעשו מה שבראש שלכם.

המטרה שלנו הייתה ונשארה לקחת את תואר האליפות גם השנה כדי לנסות את מזלנו במוקדמות הצ'מפיונס ליג גם בעונה הבאה ובתקווה להצלחה גדולה יותר במפעל, לא משנה מי המאמן ראובן עטר, אלי אוחנה או מומי זפרן אנחנו ניתן לכל מאמן את מלוא התמיכה עד שהוא יוכיח שלא מגיע לו אותה, הקהל של בית"ר לא כפוי טובה והוא גם לא תמים, אם ראובן עטר ישחק כדורגל משמים וגוטמני לא נהסס לעשות הכל כדי לנפנף אותו מהמועדון שלנו כמו שעשינו עם אלי גוטמן, אם ראובן עטר לא יביא את הקבוצה למצב שהיא משקיעה בכל משחק ומשחק את המקסימום נעשה הכל כדי לנפנף אותו כמו שעשינו עם שום יצחק, הקהל של בית"ר ירושלים לעולם לא קיבל ולעולם לא יקבל תכתיבים מאף בן אדם אבל כן ייתן הזדמנות לכל בן אדם להוכיח את עצמו.

שיהיה לנו ולראובן עטר בהצלחה גדולה והמשימה הראשונה זה להחזיר את כוח ההרתעה עם ניצחון על הצהובים מת"א והעובדה שאנחנו באים "קטנים" אני מאמין תבוא לטובתנו.

בכל מצב אני חושב שליצחק שום מגיע תודה על התרומה שלו למועדון, על הדאבל ההיסטורי ועל הכל, אבל להמשיך כאן פשוט לא הגיע לו.

ד"א למי שאמר שזרקו את טיק-טאק, אז לא זרקו אותו, עטר כמו כל מאמן רוצה עוזר משלו ובחר באדם אחר, סרגיי מונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער ויעביר את מורשת בית"ר לילדים מהגיל הקטן ביותר ועד גיל 18, שיהיה גם לו בהצלחה.

4. gustavo_broccoli Member

תגיד, מי זה צדוק מלכה? זה נשמע כמו שם של זמר חתונות או שאני טועה?

5. Don Joan Roman Member

הוא היה שחקן (חלוץ) במכבי חיפה של שנות ה-80, חבר טוב מאוד של עטר.

תגיד את מי אתה אוהד?

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדון ברוקולי, עם כינוי שכזה אני מקווה שאתה כן אוהד מכבי חיפה? ואם כן, אז צדוק מלכה לא תמיד היה ממש כוכב, אבל איתן אהרוני את מכיר? או זאהי ארמלי? ברוך ממן? עופר מזרחי? איתי מרדכי? רוצים שאמשיך? אהה כמובן רפי אוסמו הגדול והקטן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx . נו טוב, אני כבר זקן...

בכל מקרה הנ מידע מעניין מאתר הרשמי של מכבי חיפה:
    http://maccabi-haifafc.walla.co.il/ts.cgi?...=player&id=2212

נחמד לראות ולקרוא הרבה חומר טוב על השחקנים בשנות השמונים. הרבה היסטוריה ונוסטלגיה טובה...

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע, רגע, רגע, מה חשבתם שילד בן 10 שעולה ארצה מהולנד חשב כשהוא היה צריך לבטא את השם מלמיליאן? מכל המלמלמ כבר לא ידעתי מתי לעצור...

עכשיו בטח עשיתי מעצמי צחוק, כי הייתי צריך להחזיר על עניין כוסאמו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

8. shabaaz Member

עדיין לא הבנתי דבר אחד:את עניין "הזהות הביתר"ית"

ארקדי וקורנפיין רצו לנות מאמן שיחזיר את הזהות הביתרית ולבסוף
    מינו צצות אימון מחיפה ועוזר מאמן מקייב?

9. gustavo_broccoli Member

הם רצו להחזיר עטרה ליושנה,חיפשו וחיפשו את העטרה,לא מצאו, פתאום מישהו צעק "עטר" ,אז החתימו אותו.

אותו דבר עם העוזר מאמן, רצו מלך, חיפשו וחיפשו, ולא מצאו,אז החתימו מלכה.

אם היו מחפשים כהן אולי היו מחתימים את לוי.

10. TariboWest Member

לא, אלו היו כוחות מיסטיים שגרמו לקבוצה לשחק יפה.

11. burning soil Member

עטר יכול להחזיר לבית"ר את שמחת החיים שכל כך חסרה להם בפתיחת העונה, הוא יצטרך
    לעורר לא מעט שחקנים בבירה. מנגד, עטר עדיין לא אימן קבוצה בסדר גודל של בית"ר, נראה
    אם תהיה לו היכולת להוביל את הבית"רים לתארים,או שהם ייאלצו להסתפק בכדורגל משכנע
    ללא תוצאות.

12. gustavo_broccoli Member

הנה משהו שיחזיר מאוד את שמחת החיים לאוהדי בית"ר

מי יהיה במקומו? פניג'ל? גד זאבי? המפרק? אולי המופתי של מזרח ירושלים? אוהדי בית"ר ישמחו לקבל בעל בית מוסלמי.

13. אלי מתחן Member

תאמין לי שבנאדם שהגיע לארץ וקנה כל דבר שזז במחיר פי 5 ממה שהוא היה שווה כנראה שיש לו עוד כמה קלפים בשרוול, והרבה יותר כסף מתחת לבלטות שיש לשחר, יאמר ומוני הראל ביחד בבנק.

14. gustavo_broccoli Member

כנראה שנגמרו לו הקלפים בשרוול:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3592222,00.html

כנראה שעטר הימר לא ממש נכון.

15. אלי מתחן Member

אתה תראה שבית"ר תשחק עם הבוגרים, בסגל מלא.