בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/08.

1. Don Joan Roman Member

1. עצוב כמה שאתה צודק לגביי מי שמנהל את בית"ר בפועל.
    2. ארקדי הם לא יכולים להגיד לנו מה לעשות בדיוק כמו שאנחנו לא יכולים להגיד לארקדי מה לעשות כי הוא הבעלים של הקבוצה.
    3. מה יעזור חרם? לגאידמק לא מעניין הכסף כי יש לו בשפע מהדבר הזה, אותו מעניין משהו אחר, כס ראש העיריה אבל הוא לא יזכה בזה בין היתר בגלל כל הטלטלות הללו שהוא מעביר את בית"ר שהיא תמונה מייצגת של העיר ירושלים באם ארקדי גאידמק יבחר לראש העירייה שלה.
    חוץ מזה שאני לא בא ל"טדי" בגלל ארזי, גאידמק, אוחיון או ברק יצחקי, אני מגיע ל"טדי" בשביל האהבה שלי ואני אתמוך בה ואהיה שם בשבילה עד שהחיים יציבו בפניי דברים אחרים(כמו אישה וילדים למרות שגם זה בלי נדר ובעז"ה לא ימנע ממני להמשיך ולאהוב את הדבר המדהים הזה) ולא משנה אם נהיה בליגה ב' או נהיה בצ'מפיונס ליג אני אגיע לכל משחק ומשחק שאני אוכל.

בסופו של דבר אף אחד לא יכול לבית"ר ירושלים.

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/08
  2. Don Joan Roman Member

למחוק

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/08
  3. gustavo_broccoli Member

כשלמישהו יש בעלות על משהו, הוא שולט בו, כאן מישהו אחר הוא בעל השליטה.

מה מהות הקשר והיחסים בין התותח,התותחית, ורוח הקודש, ומי קובע?

יש הרבה שמועות, יש הרבה רמיזות, אבל כמו במקרים אחרים תמיד יבואו כל מיני יודעי דבר ויגידו לנו שהם ידעו, אבל לא רצו לספר.

אחרי הבחירות בנובמבר כל הסירחון יצא החוצה ואז אולי נדע את הרוב.

תתפללו שתהיה לכם קבוצה אחרי זה,כי בבלגן הזה גם השחקנים יברחו ואני בטוח שכולם כבר יצרו קשר עם הסוכנים שלהם שמחפשים להם קבוצות אחרות.

4. Don Joan Roman Member

אם מישהו מעוניין לברוח הוא יכול לעשות את זה מחר בבוקר, הבעיה שהם לא רוצים לברוח מפה כי יש להם אחלה משכורת.
    מה שלי כואב זה 2 דברים
    1. שהקבוצה לא נלחמת.
    2. שארקדי שוב עושה בלאגן עם היועצים שלו.

שנתיים שלמות אמנם לא נהנתי מכדורגל גדול אבל נהנתי משקט, ועשור לפניי זה היה לי בדיוק הפוך, נהנתי מאליפויות גדולות והרבה חוסר שקט, בית"ר צריכה למצוא את האיזון הזה (למרות שהמועדון הזה הוא פצצת אנרגיה וצריך לגעת בו בכפפות הכי דקות בעולם) בין יכולת כלכלית לבין בנייה וכנראה שמיסטר גאידמק לא יכול לסדר את זה, הייתי מאוד שמח אם הוא היה מוכר את הקבוצה לאדם אחר ועדיף אדם כמו אלכס שניידר, שנותן לאנשים לנהל ולא מפריע להם, אבל כל עוד הוא לא מוכר אני מעדיף להישאר עם גאידמק ובלעדיו כי איתו יש לפחות שאיפות ואם הוא יעזוב וישאיר שוקת שבורה(מה שלא נראה לי יקרה אבל לכו תדעו) אז יהיה בלאגן גדול שנתקשה לסדר, כמו גד זאבי רק יותר גדול, נקווה שנמצא את פיתרון הביניים, אנחנו חייבים למצוא.

בינתיים צריך לחכות לסוף השבוע, כדי שמיסטר גאידמק יעשה את כל מה שהוא חושב לנכון, אז להתכונן שבוע באופן רצחני למשחק מול מכבי, משחק שיקבע עונה שלמה.

5. shabaaz Member

בית"ר ירושלים זה כבר מעבר לביזיון,וזה לא רק המאטריה הזקנה והחלושה ששום לא מסוגל לשפר או ארקדי לנהל-זה נרמות הניהול הבזויות והשכונתיות של הקבוצה הזאת שצריך להוקיע מהכדורגל הישראלי.
    לא יתכן שאלופה ומובילה של הכדורגל הישראליתתנהל כמו איזה בסטה בשוק.פשוט בושה.
    גאידמק מתנהל כמו במערב הפרוע ומפטר כל מה שזז סביבו.איך הוא מצפה שהקבוצה תציג כדורגל טוב אם אין יציבות במערכת ובראש ובראשונה במנהלים שהוא בחר.
    כשהוא מפטר אותם הוא בעצם מודה פעם אחרי פעם שהוא נכשל ברי"ש גלי,כשבעצם מי שנכשל זה השחקנים ולאו דווקא אך ורק המנהל והעומד בראשם.
    אבל רגע...צריך לזכור שצריך לספק ראש ערוף,ועדיף כמה אם אפשר:לתקשורת הצמאה מדם.ואת זה גאידמק עושה יפה.כי הוא חייב את הזרקורים.ואם זה עולה בכסף למי מזיז.כי יש והרבה.חייבים להראות מי הבוס,ולמי יש ביצים.ולפחות פעם בשנה.
    גם בריאל ובארסה יש כסף,גם במכבי חיפה...וראיתם אותם מפטרים 5 מנהלים מאמנים כל שנה?
    ברור שלא.את הלוקסוס של לפטר מנהל טוב או מאמן אין אצל "מקצוענים".מילה שלא מכירים ומוכירים בירושלים.

ימי המערב הפרוע עברו-וגם קבוצה כמו מכבי ת"א שהביאה את העגלקטיקוס,שלל הכוכבים:ברקוביץ',רוסו,נמני ועוד 10 אלף מנויים ותקציב עצום נפלה רק בגלל ניהול עלוב.
    וכך יהיה גם עם בית"ר ירושלים של העונה.
    אין אליפות עם כסף וכישרון.הערובה היחידה לביטחון השחקנים היא ניהול טוב.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רחוק מדי מחופי הארץ כדי לדעת האם גאיידמק עשה היום משהו חיובי למען הקבוצה, אבל ברור לי שאם למשל המשחק נגד מכבי ת"א לא יסתיים בניצחון בית"רי, השקט רחוק מלחזור. לדעתי תמיד היה ותמיד יהיה בבית"ר לחץ, אבל אני חושב שאם למשל מכבי ת"א או אפילו מכבי חיפה ירגישו שהבלאגן חוגג בעיר הבירה, תהיו בטוחים שלבית"ר בכלל לא בטוח עוד מסיבת אליפות. מכבי חיפה של לפני שנתיים הוכיחה מצויין עד כמה אווירה קשה במועדון יכולה להיות קטלנית. בשנתיים האחרונות בית"ר היתה מנצחת בקלות את בני סכנין, הפעם? אפילו חוסר הספורטיביות של המשחק בקרית אליעזר לא עזרה. זה חייב להיות סימן, לא?

7. Number 8 Member

8. shabaaz Member

עוד שני בסטיונרים.
    מלמיליאן לא אימן קבוצה ליגת על 100 שנה בגלל שהוא תמיד ביקש תנאי חוזה מונפצים דווקא בגלל שהוא טוען שהוא מאמן אירופאי(מיהו בכלל).ועטר-ראינו את הכדורגל שלו...שנות ה-50' אם לא יותר גרוע.
    הסיבה היחידה ששום לא מתפטר היא בגלל שהוא יפסיד פיצויים,והסיבה היחידה שארקדי לא מפטר אותו היא בגלל הפיצויים.
    בקיצור...אם ארקדי היה רוצה למצוא את האשמים האמיתיים באי העליה של בית"ר ז
    הוא בטח לא היה מפטר את ארזי שהיה מנהל בינוני אבל התחיל להבין כדורגל.ומה הקשר לעזעזל לפניג'ל וזרגרי?!הם שיחקו בקרקוב?הם היו על המגרש?

שפיגל התפטר מרצונו....ספק אם גם היה מפוטר.זה היה צעד מתבקש.
    מלכתחילה היה מתבקש שגם קורנפיין היה הולך עם שום....מאחר והוא היה המוח והמתווך מאחורי כסקת יצחקי ואבראו שלא היו קשורת בגרוש למציאות ולא תרמו אלא לנזק לבית"ר.
    במקום זה מי שהיה שעיר לעזעזל היה ארזי,ומי קיבל את הקידום?קורנפיין.

9. oFiRzZz Member

קחו קחו את עטר .
    אני לא נותן לו 5-7 מחזורים .
    ולא בגלל התוצאות , בגלל הדרך . (הוא מוזמן לשאול את גוטמן) .

10. Dimitar Berbatov Member

רק לא עטר. כל-כך כאב לי על אוהדי נתניה שסך-הכל רצו לראות את הקבוצה שלהם משחקת כדורגל ובמקום זה קיבלו כדורעף.
    ספורט 5 מפרסם שהכל תלוי בעטר. ואין מצב שעטר מסרב לכזאת הצעה כשהוא יושב בבית. אפשר להגיד מזל טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

11. הרצליה Member

מלמיליאן? :aaarofl:
    עונה אחת הבנאדם הזה לא הצליח כמאמן, איך הוא בכלל מוזכר כמועמד?
    עם כל הכבוד לעבר שלו כשחקן כשממנים מאמן במיוחד למועדון שמתיימר להיות המוביל בארץ צריך לשקול דברים קצת יותר רציינים מכמה שערים הוא הבקיע לבית"ר ירושלים.

היה עדיף כבר גיא עזורי.

12. gustavo_broccoli Member

קורנפיין יו"ר חלש ותלוי גם בועדת יועצים שאין להם מושג וגם בשני היועצים של ארקדי שהם קובעים הכל לפי אינטרסים אישיים שאין להם שום קשר לספורט.

קשה לי להאמין שמאמן עם כבוד עצמי ירצה לעבוד בבית"ר ולחתום על חוזה לשנה כשברור כשמש שעוד חודשיים הבלגן בית"ר יחגוג.

13. Don Joan Roman Member

אני דווקא בעד מינויו של ראובן עטר למאמן בית"ר ירושלים.
    בניגוד לדעה הרווחת פה בפורום אני חושב שעטר הוא מאמן שמתאים לבית"ר מ-2 סיבות עיקריות
    1. אתם לא יכולים להגיד ששחקנים לא משחקים בשביל ראובן עטר, שחקנים כששומעים את השם "עטר" מביעים בפניו יראת כבוד והוא נותן להם תחושה שהם חייבים להילחם כדי לשחק במועדון.

2. הוא יודע ואוהב לשלב שחקנים צעירים והוא הוכיח את זה בנתניה כשפיתח את אלמוג כהן, טל מעבי, איתי שכטר ועוד שחקנים צעירים מוכשרים ולבית"ר יש כישרון בשפע מכל שכבות הגיל.

אם הוא ישנה את שיטת המשחק שלו ויבקש מהשחקנים ללכת יותר על הארץ(ואני בטוח שהוא יעשה את זה עם המשאבים והסגל שיש בבית"ר שהוא טוב פי שש מזה שהיה לו במכבי נתניה)
    עם הכבוד שהשחקנים נותנים לו, עם העובדה שהוא יודע לטפח צעירים הוא יכול להצליח כאן.

גם רוני לוי זה מינוי טוב מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/08
  14. gustavo_broccoli Member

אין אף מאמן שיכול להתאים לבית"ר, לא סקולארי,לא ארסן ונגר,לא מוריניו,ובטח אף מאמן ישראלי.

בית"ר היא קבוצה מיוחדת במינה שחייבת להחליף מאמן כל חצי עונה לפחות, כי תמיד יהיו טענות, ומזלה של בית"ר שיש לה בוס מליארדר שיכול להביא כל מאמן,כל שחקן,כל יו"ר וכל דובר.

למזלו של הבוס שלה יש לו גם גדוד של יועצים ויועצות שהם הטובים בכדורגל העולמי והם ימשיכו להוביל את בית"ר להשגים.

הצביעו ארקדי.

15. Don Joan Roman Member

ברוקולי חוץ מלקשקש בשכל ולזיין במוח אתה לא תורם כלום עם ההודעות הציניות והמוזרות שלך.