בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/08.

1. King Kenny Member

ואיך ארזי אשם ב"כשלון" המקצועי?

אחרי שלוש שנים של ניהול קבוצה גאידמק עדיין לא הבין איך מנהלים קבוצה. קצת לא מצליחים וישר לפטר את כולם, גם אם אין קשר בין המפוטר לכביכול כשלון.

בלינק הזה יש טבלה שמראה את כל מי שעזב את בית"ר בתקופת גאידמק (לא כולל שחקנים כמובן).

2. Cup of Tea Liverpool, UK

3. Dimitar Berbatov Member

מה מגעיל בחתימה שלו? גם אני חושב שכל הקבוצות שמשחקות באירופה מצייגות את עצמן ולא את המדינה.

4. Don Joan Roman Member

הם פוטרו מסיבות כלכליות גרידא, שום דבר מקצועי, שום דבר אישי, מיסטר גאידמק הבטיח למיסטר לוזון שהוא יקצץ את התקציב באופן משמעותי מאוד אז הוא מתחיל מההנהלה, ארזי שהרוויח 4.7 מיליון ש"ח בשנה פינה את מקומו וקורנפיין שמרוויח מיליון ש"ח בשנה תפס את מקומו, בגלל שאיציק כבר חלק מהמערכת זה חיסכון של 4.7 מיליון שקלים בעונה, זרגרי הרוויח מיליון ש"ח בעונה, כנ"ל הגברת פניג'ל ואייזנברג הרוויח מיליון וחצי ש"ח, בעלי התפקידים החדשים (ממה שאני יודע המנכ"ל הולך להיות דדש(שזה הדבר הכי מטומטם שיכול להיות כי לתת לדדש לשמור על כסף זה כמו לתת לחתול לשמור על חלב) שכבר אמר שהוא מוכן לשמש כמשהו בקבוצה גם ללא שכר(אבל בטוח שהוא יקבל), איש השיווק הולך לשוב ולהיות שמוליק לוי(שעשה עבודה מדהימה, כל מה שקרן פניג'ל מתגאה בו, בנה שמוליק לוי) וגם הוא הולך להרוויח הרבה פחות ממיליון ש"ח בעונה, בנוגע ליועמ"ש אני מקווה שיביאו מישהו ברמה של אייזדנברג כי הוא היה פשוט תותח.

אם אני אוהב את זה? ממש לא אבל אני לא יכול לבוא ולהגיד על איציק קורנפיין שהוא לא בחירה טובה כי הוא בהחלט כן בחירה טובה.

בנוגע לחוזה של טוטו, איציק לא אשם בשום דבר, הוא הגיש את החוזה שאושר בבקרה כבר שנתיים רצופות אלא שהשנה החבר'ה של רבינוביץ' החליטו משום מה שהסעיף לא חוקי ודרשו לבטל אותו, חוץ מזה שגם אם זו הייתה טעות של איציק הרי שהיא נעשתה בתמימות מלאה ולכל אחד יש את הזכות לטעות פעם אחת בחיים שלו, בטח ובטח לאדם מדהים כמו איציק קורנפיין.

ד"א אני מקווה שאיציק ישכנע את שום השמן ללכת הביתה כי אם הוא לא יילך הביתה בטוב או שיפטרו אותו הוא יילך הביתה ברע אחריי התקף לב, שישאל את אלי גוטמן מה קורה כשמישהו מתעלק על הנשמה של בית"ר ירושלים.

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/08
  5. JR-Riquelme Member

כל הקבוצות מייצגות את המדינה, אפילו אם הן לא רוצות. עובדה שכל הישג של קבוצה באירופה מקדם לא רק אותה אלא גם את המדינה שלה.

וואלה, הפועל לא מייצגים את המדינה... למי אכפת? שימשיכו לעשות הישגים והמדינה שלנו תרוויח מזה.

6. gustavo_broccoli Member

יש מישהו בבית"ר שהחזיק בתפקיד שלו יותר משנתיים מאז שארקדי הגיע?

העיקר שמילשטיין תותח.

7. King Kenny Member

הדובר שפוטר היום, עודד זרגרי החזיק שנתיים וחודשיים.

8. Don Joan Roman Member

אין אחד כזה ובגלל זה כששמענו על כך שמליארדר אמריקני הציע לרכוש את בית"ר או להיכנס כשותף עם גאידמק וארקדי דחה אותו התאכזבנו.
    החלום של רובנו זה לראות מליארדר אחר רוכש את המועדון, ממנה את איציק ליו"ר, מביא מאמן אירופאי ומעניק לו שקט לבנות כאן קבוצה לתפארת בית"ר ירושלים, חשבנו שזה יכול קלרות עם ארקדי, שנתיים שלמות הוא נתן לנו תחושה שזה יכול קלרות אבל החל מהתבוסה לקראקוב ועד עכשיו הוא מוכיח לנו את ההפך.

מה שהכי מציק זה שהדבר נעשה לא בגלל סיבות מקצועיות אלא בעיקר בגלל העצות אחיתופל של יוסי מילשטיין ואם מיסטר גאידמק חושב שככה הוא יזכה בראשות עיריית ירושלים(וגם ככה הוא לא יזכה) אז הוא טועה ובענק כי מה שקורה עכשיו בבית"ר לא רק שלא תורם לקמפיין הבחירות שלו אלא גם הורס אותו.

9. Dimitar Berbatov Member

לא יאמן! שולה זקן ביחד עם עוד כמה כלומניקים ומשה דדש אחד (בכל זאת, ארקדי צריך את הקולות של הירושלמים ואהדת הקהל, לא?) יהיו חלק מקבוצת הניהול החדשה.
    שולה זקן! אתם מבינים, בשביל זה גידאמק פיטר את כל ההנהלה. שכונת חיים.

10. Don Joan Roman Member

והאיש הבא בטח יהיה יגאל עמדי.

11. gustavo_broccoli Member

עכשיו קראתי ( מרוב כתבות ושינויים כבר אי אפשר לעקוב ) שאיזה אחד סימו טובול יחד עם שולה זקן ( ההיא מהמעטפות ) ינהלו את בית"ר.

זה כבר באמת מצחיק, מצחיק עד דמעות.

אולי שיצרפו לקבוצת ניהול גם את ההוא מהחמוצים והליצן הזה עם העניבה שקוראים לו בומה?

תגידו לי רק משהו, ארקדי הזה שפוי בכלל? הוא חושב שיש לו סיכוי להכניס מישהו למועצת עיריית ירושלים?

12. Don Joan Roman Member

1. נומה, שהולך לסבול אחושרמוטה מזה שקרן לא שם, אבל אם אברם ו/או דדש יהיו הם ידאגו לו לכרטיסים חינם והסעות חינם לכל משחק של בית"ר בארץ ובחו"ל.
    2. הם אמורים להיות יועצים חיצוניים או משהו.
    3. לא גאידמק צריך פיסכיאטר זה מילשטיין ואופירע.

13. gustavo_broccoli Member

אני מבין מדבריך ששולה זקן תהיה אחראית על מעטפות מלאות כל טוב לאוהדים?

והטובול הזה, הוא יהיה אחראי על בניית הקבוצה, כי קראתי עכשיו שהוא סוחר גדול בחומרי בניה, זה יהיה התפקיד?

אם אני שחר או בושינסקי או עמוס לוזון אני משתין עכשיו מצחוק בתוך החליפה.

אני לא מבין ת'אדישות של אוהדי בית"ר,נראה לי הם בהלם, ואני לא מתפלא כי כל דקה נופל עליהם פטיש חדש.

14. Don Joan Roman Member

לא יודע מה יהיה, אבל הם לא ישתתפו בניהול השוטף של הקבוצה.
    למה אנחנו אדישים? מה אנחנו כבר יכולים לעשות? אנחנו מחכים למחר-מחרתיים-סוף השבוע שהכל יהיה ברור ולא מעורפל כמו עכשיו ומקווים שמעז ייצא מתוק, כרגע ידינו כבולות.

15. gustavo_broccoli Member

אתם לא יכולים לעשות כלום, כי התותח והתותחית מנהלים את בית"ר, הם קובעים מי היו"ר, מי השיווק, מי יועץ משפטי, מי הדובר, מי המאמן, ומחר הם גם יקבעו מי ההרכב, ואיפה הפסים בחולצות.

מחר הם יגידו לכם ברדיו לנבוח כמו כלבים, ואתם תנבחו.

חרם על משחק אחד או שניים, וכל האינטרסנטים מקפלים את הזנב, כי לפסיכי וחבורת היועצים שלו אין סבלנות, מחרתיים הם לא יהיו פה.