בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Don Joan Roman, Jul 8, 2008.

1. The Rossoneri Member

עד כמה שידוע לי, בית"ר ירושלים מתיימר להיות מועדון אירופאי לכל-דבר.
    מה שכנראה ארקדי לא יודע הוא שבאירופה, מקובל להחתים מאמנים לחוזים-ארוכי-טווח בכדיי לאפשר למאמן חופש-ביטוי וביטחון בתפקיד.
    לואיס פרננדז הוא המאמן המתאים ביותר. הוא מקצוען והוא יודע היטב מהם צרכי המועדון במטרה לפאר אותו הן מבחינת כדורגל והן מבחינת תארים.
    עוד לא שמעתי על מינוי שמגיע עוד לפניי מו"מ.

המועדון זקוק לשקט-מערכתי, מה שארקדי לא מנחיל.
    אדון גאידמק מפיל פצצות כמו חול ורק מזיק. חבל.

2. Don Joan Roman Member

שנה וחצי הוא ישב בשקט והמועדון לקח אליפות ודאבל, ברגע שהוא והמקורבים שלו התחילו שוב להתעסק ולבחוש שוב נהיה בלאגן ואנדרלמוסיה.

אני רק מקווה ש"מיסטר גאידמק" יעביר כבר את חמשת השחקנים שלא עברו בבקרה ולא ימשוך לנו את הזמן כי אין לנו כזה, לא מספיק שהוא משאיר את שום שאיבד שליטה על הקבוצה, לא מספיק שהוא מבטיח ולא מקיים הוא גם לא מעביר חוזים של חמישה שחקנים חשובים וזה מתחיל להימאס עליי אבל בעיקר להדאיג אותי.

Last edited: Aug 25, 2008
  3. beitar4ever Member

אני לא יודע מה יחליטו אך אני בדעה שפרננדס חייב לחתום. עם שום אני לא רואה את בית"ר מציגה יכולת טובה , לפחות לא בזמן הקרוב.
    חייב רענון במערכת , חייב. וכמובן שפרננדס צריך לחתום לחוזה של שנתיים-שלוש לפחות כי אחרת זה לא מעשה נבון לטווח הארוך.

4. The Rossoneri Member

המועדון לא בתקופה טובה ושקט זה הדבר שהמערכת זקוקה לו יותר מכל. ארקדי רק מרעיד אותה כל פעם מחדש.

5. Number 8 Member

בנתיים עושה רושם שפרננדז לא יגיע... אבל תחשבו על זה, אם בסופו של דבר פרננדז אכן לא יגיע לארץ, בית"ר לא עשתה כלום בנוגע לתבוסה לויסלה. אמרו שינויים... מהפכה... חיזוקים... פיטורים... בנתיים כלום אולי מלבד הפיטורים של שפיגל אך הוא רק בורג קטנטן מכל המערכת שנכשלה, כך שאני מתייחס לכך כאל כלום.

6. Don Joan Roman Member

כנראה ששפיגל אמר את האמת והוא התפטר בעצמו מבלי שאמרו לו מילה, אחרת אני לא רואה סיבה למה שום ממשיך (בלי שום קשר ללואיס פרננדז, שום אחראי לכישלון הרבה יותר משפיגל)

7. Dimitar Berbatov Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    אני מאסתי בגאידמק מהרגע שהוא התחיל עם רכבת המאמנים. קאנן, עזורי, פרננדז, אוחנה..אפילו אני כבר התבלבלתי. ואז הגיעה שנה שקטה יחסית כל הדרך על הדאבל, אין החתמות מפוצצות, מחזקים את הקבוצה בעמדות הנחוצות ולא שופכים בוכטות של כסף, לא מדברים על מחליף לשום, אבל אז ארקדי האמיתי התעורר והזכיר לי כמה אני לא סובל אותו ואת ההתנהלות שהוא הנחיל בבית"ר ירושלים. מקורבים, לא מקורבים, הוא אחראי לכל מה שקורה כרגע בבית"ר ירושלים והוא האשם.

אני לא חושב שזה יהיה כזה אסון גדול אם פרננדס לא יחתום לעונה הקרובה. השילוב הזה של שום ופרננדס מההתחלה לא נראה לי טוב, ואני חושב שנחסכו לנו 8 חודשים של סכסוכים, בלאגנים וחזרה לימי קאנן העליזים. שום סך-הכל מאמן טוב, אני מקווה שהוא יתאפס על עצמו ויעשה את השינויים האחרונים. שינוי חייב להעשות במוקדם או במאוחר, אבל הוא יכול לחכות לשנה הבאה ושיהיה לטווח ארוך.

8. Number 8 Member

וזה כבר כישלון של הנהלת בית"ר ששום נשאר, אבל אם פרננדז היה מגיע, זה היה ממתיק במעט את הגלולה המרה.

9. Don Joan Roman Member

זה לא כישלון של הנהלת בית"ר, זו החלטה מטומטמת של בעלי בית"ר, אם זה היה תלוי רק באלי ארזי הצוות המקצועי של בית"ר היה מורכב מלואיס פרננדז, גיא עזורי ועוד עוזר שהם היו בוחרים יחדיו.

אבל מה לעשות שארזי לא האיש שנותן את הכסף והמילה האחרונה היא של ארקדי גאידמק שמקשיב לכל העולם חוץ מלמי שצריך להקשיב.

יניב לא יהיה אסון אם לואיס לא יחתום בבית"ר, לעומת זאת אם שום יישאר בבית"ר כן יהיה אסון וזאת משום שהשחקנים כבר לא ממש שמים עליו, אותם שחקנים שיצחק שום נתן להם גב ופידבק (כשהדברים אמורים בעיקר לגביי עידן טל ודרק בואטנג) עכשיו מלכלכים עליו, שום איבד את השליטה על השחקנים והוא חייב לעזוב במידית אחרת העסק ימשיך להתדרדר, לצערי מה שאוהדי הפועל אמרו נכון, שום לא בן אדם שיתפטר בעצמו, גם אם בית"ר ירושלים תרד ליגה הוא לא יעזוב מבלי לקבל את הפיצויים שלו, בן אדםפ בלי כבוד עצמי, כנראה בגלל זה אף אחד לא באמת סופר אותו.

בכל מקרה אם זה לא פרננדז או מנג'ר זר אחר אני מאוד אשמח לראות את אורי האגדי מקבל את בית"ר ירושלים, היתרון שלו על כל השאר זה שהוא מכיר את בית"ר מא' עד ת' ושחקנים שלא יתנו את התחת יישבו עמוק ביציע כי אורי לא מפחד מאף אחד.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ובית"ר עוד רוצה להגיע לאירופה ולהיחשב מועדון אירופאי...
    לא רק שביכולת היא לא מספיק טובה, שוב אנחנו רואים שגם בניהול בית"ר רחוקה משם שנות אור, איפה ישמע הדבר שבעלים של מועדון מזמן מסיבת עיתונאים דרמתית, שבו הוא מודיע על הגעתו של איש מקצוע נוסף, וכל זאת בלי לסגור את הפרטים ולסכם... חובבנות מהדרג הגבוה ביותר, חובבנות שמתאימה לליגה ארצית אולי ובטח לא לאירופה. עם כל המיליונים... ארקדי גורם לבית"ר להיראות מבחינת ניהול, כמו קבוצה של שקל.

11. Don Joan Roman Member

מילא לבוא ולהודיע על הבאת מישהו כשאין סיכום, אבל לפחות תביא אותו!
    גם את זה הוא לא עשה ולמה? בגלל שלואיס פרננדז החוצפן העז לבקש חוזה ל-3 שנים במטרה לבנות משהו ולא לעונה אחת.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בגלל זה זה לא הסתדר? כי גאידמק לא הסכים לתת לו חוזה ל-3 שנים?

איזה טיפש.

13. Don Joan Roman Member

בגדול כן, בינתיים ארזי מנסה לשכנע אותו להסכים לתת ללואיס חוזה ל-3 שנים, נראה מה יהיה.
    לי יש תחושה שבסופו של דבר הוא כן יבוא לכאן.

14. beitar4ever Member

בואנ'ה איזה טמבל הגאידמק הזה, שיתן לו חוזה ארוך טווח.
    מה הוא מעדיף לראות את הפרצוף של שום עוד עונה אחרי שהוא הוריד לנו את הכבוד ושבר לנו את הלב?
    מה הוא חושב ששום יצליח להוציא את השחקנים מהמצב רוח הזה? בחיים לא. שום בעצמו כבר הרים ידיים מכל המצב הזה, רק שהאגו הגדול שלו מונע ממנו לקחת אחריות ולהתפטר.
    אני מקווה שלואיס אכן יבוא בסופו של דבר כי רק הוא יכול גם להוציא את בית"ר מהמצב הזה וגם לחזור להציג את הכדורגל היפה כמו בקדנציה הקודמת שלו בבית"ר.

15. roeiuzan Member

בבית"ר רק עשו רוח, פרננדז לא הגיע, השחקנים שהיו שותפים לבושה בפולין נשארו כולם. מה שנותרו הם חיכוכים בין גאידמק לארזי שגם הוא בדרך החוצה, הסמלים הירושלמים(דדש, מלמיליאן) לא מגיעים לעת עתה, נותר רק שום הפגוע לבד במערכה, וכששום פגוע הוא בד"כ לא מתפקד. בית"ר יורה לעצמה ברגל והשנה תהיה תחרות אמיתית על האליפות לדעתי.