beitar4ever - אני לא מבין למה אתם מתכוונים כשתם אומרים 'לבלוט יותר'. גל אלברמן היה השחקן הטוב ביותר בליגת העל בעונה שעברה, זה אומר שהוא עשה טעות כשיצא לגרמניה, משום שכאן הוא היה בולט יותר? זה הרי ברור שכאן ברק יצחקי יבלוט יותר, משום שהליגה בישראל טובה פחות מהליגה הבלגית.
נראה לי שלא הבנת טוב... הדוגמא של גל אלברמן מציגה טוב למה כדאי להיות בארץ. תסכים איתי שברק יצחקי לא שואף להגיע לקבוצה כמו גנק כן? הוא רוצה לצאת לליגה גדולה יותר, וע"י כך שהוא יבלוט יותר בביצה שלנו יהיה הרבה יותר קל לשים לב אליו... גל אלברמן הצליח ועבר ישר לליגה גדולה. הליגה הבלגית היא לא מה ששחקן שואף לעשות את הקריירה, הליגה הבלגית בסה"כ אמורה להיות תחנת מעבר עבור שחקנים.
הכל יחסי. גנק היא אולי לא החלום הרטוב של כל כדורגלן, אבל היא לבטח קרש קפיצה גדול יותר מבית"ר ירושלים. אנחנו לא מדברים פה על מכבי חיפה והשנים היפות באירופה, אלא על קבוצה שהמקסימום שהיא תעשה זה שרירים על הליגה החלשה שלנו. אם הוא היה הופך להיות שחקן מוביל בליגה הבלגית, זה היה נותן לו נקודות זכות רבות יותר מאשר אלו שיש לו עכשיו, כשחקן מוביל בישראל. וזה לא בטוח שהוא יחזור להיות כזה. יניב קטן ועידן טל התרסקו. גם קלימי סבן, שעבר לרומניה, שם הרמה גם פחות טובה מזו שבאנגליה, התרסק בחזרה לארץ.
אבל יניב קטן ועידן טל התרסקו בגלל שהם סתם התייבשו באנגליה ולא שיחקו כדורגל... יצחקי היה בבלגיה והיה מצוין בתקופה שלו שם, אז בגלל שהיה לו קשה מבחינה מקצועית? לא נראה לי... יש שחקנים שהמטרה שלהם תהיה לעבור לליגה הבלגית, כמובן, אבל אם יצחקי חזר מבלגיה אז אני בטוח ב100% שהמטרה שלו היא ליגה גדולה באירופה.
ברור שהמטרה היא ליגה גדולה יותר. אני לא אומר שלא. השאלה המתבקשת היא, למה ברק יצחקי חושב שמכאן יהיה לו קל יותר לצאת לאירופה? הרי הליגה שלנו לא מסוקרת ברחבי היבשת באותה המידה שבה הליגה הבלגית מסוקרת. ושוב, חובה לקחת בחשבון שמדובר בליגה טובה יותר מזו שכאן.
חבר'ה הבנת הנקרא. אם תמצאו איפה רשמתי שגנק טובה יותר אני מביא לכם מיליון דולר, אני לא טוען את זה כי אין לי בסיס לטענות הללו, אלו קבוצות פחות או יותר (אולי) באותו סדר גודל, אין שום דרך לטעון שגנק יותר טובה בדיוק כמו שאין שום דרך הגיונית לטעון שבית"ר טובה יותר, פה זה לא מנג'ר.
גלעד קצב:"דנין דיבר עם שום וביקש להשתחרר"; פרננדז עדיין ללא חוזה http://www.ynet.co.il/PicServer2/04062007/1219042/A68B0017_w.Xxx אלירן דנין נחוש לעזוב את בית"ר ירושלים ולעבור למכבי ת"א, אלא שהקבוצה לא מוכנה לשחרר אותו. השחקן שמאוכזב מאוד מהמצב בבית"ר, שומר על שתיקה בינתיים. לעומתו, גלעד קצב, סוכנו, אמר במפורש:"אלירן דנין דיבר עם יצחק שום וביקש להשתחרר, אלא ששום הצהיר שהוא לא מטפל בעניינים האלו ותפקידים הוא להכריע אך ורק מי יישחק, ולא מי יעזוב את הקבוצה. הנהלת בית"ר היא זו שצריכה להחליט". קצב ציין שהוא מצפה לתשובה סופית מהנהלת בית"ר תוך יום-יומיים, ושדנין לא ייבקש לעזוב לקבוצה אחרת במידה ואופציית מכבי לא תסתדר. לואיס פרננדז התראיין לעיתון 'ידיעות אחרונות וציין שכרגע אין שום דבר חדש בנוגע להתקדמות עם בית"ר. "אין עדיין שום חוזה חתום, דיברו איתי לפני כמה ימים כשהייתי בחופשה בספרד. אני צריך לעשות את הבדיקות שלי. כרגע אני בפריז ונראה מה יהיה עוד כמה ימים", אמר המאמן והראה שהוא מאוד לא מעודכן בכל הקשור לבית"ר ירושלים. פרננדז היה בטוח שאלברמן עדיין משחק בקבוצה, והיה דיי בהלם לשמוע שהוא עזב לבונדסליגה. "מה אתה אומר?, מתי הוא עבר לשחק שם?; אף אחד לא אמר לי, אתה מחדש לי", השיב פרננדז לכתב, דוד בן שימול" עוד הופתע פרננדז לשמוע שלשורות הקבוצה הצטרף החלוץ סבסטיאן אבראו. פרננדז נשאל האם דיבר עם שום ואמר שלא. "אם אגיע לבית"ר זה יהיה רק כג'נרל מנג'ר, תפקיד מעל המאמן, ואולי אביא איתי כמה אנשי מקצוע". בית"ר ניצחה אמש 3-0 את קבוצת הנוער, במשחק שנערך ללא שחקני הנבחרת. בואטנג, יצחקי וזנדברג כבשו לשורותיה. שמעון גרשון שלא שיחק בצמד המשחקים נגד קראקוב ומחלים מפציעה מטרידה, שותף במחצית הראשונה, בניגוד לתמוז הפצוע.
בית"ר יותר חזקה מגנק,בית"ר יותר חזקה מבוקרשט,בית"ר יותר חזקה מויסלה קרקוב,ביות"ר יותר חזקה מבנפיקה...פששש בטח.בית"ר לוקחת בהליכה כל קבוצה. בדיבורים. בנתיים המאזן של בית"ר באירופה הוא אחד המבישים אי פעם אם לא הגרוע שבהם. כמה שחקנים קבוצה כמו בית"ר או בכלל השליגה הישראלית יצאה לאירופה לעומת הליגה הבלגית? 0...0!....00000!!!!! אנחנו ליגה מאופסת,נאדה,לוזרים.לומר שאנחנו קנדידט לעומת איופה בייצאו שחקנים זאת בדיחה שלא לומר פשע.אנחנו בכלל לא צריכים לשאוף עדיין להיות כמו בלגיה.הלוואי והיינו קודם כמו שוויץ,פולין,יוגוסלביה. ואני מדבר על רמת המתקנים,קהל שמגיע למגרש,מסורת והשקעה.אין בכלל מה לדבר: בישראל מגרשים ריקים,באיטליה אנחנו נחשבים למנדינת עולם שלישי.וזה אומר הכל.למה? בגלל שכדורגל ותרבות הולכים בד בבד.אם אין השקעה בתרבות ובתשתיות אין מי שיבוא למגרש.אם אין מי שיבוא למגרש אין כדורגל.אם אין כדורגל לא מייצאים שחקנים. תביט על פולין,אוסטריה ועוד מדינות ויש להן יותר שחקנים בחול מלנו.עוד כמה שנים הם מארחים את היורו.והם יכולים גם להרשות לעצמם מפעל בסדר גודל כזה.אנחנו לא. מפעל כזה ימוטט אותנו ואצלם הרמה תעלה. בלגיה הרימה מתקנים ואירחה מספר פעמים תחרויוות חשובות,מה אנחנו אירחנו?אולימפידה למקקים? אתה בכלל משווה תרבות ספורט ושחקנים למדינה שחיה מכדורגל?אולי בכדורסל כן. אין לנו כלום,אין לנו קבוצה אחת שהגיע להישגים של אנדרלכט,ליאז' ומכלן וייצאה שחקנים כמו פרודוהם בסאג'יו ועוד לחו"ל ואתה משווה.יופי,יש לנו את בניון.ו...? ברק יצחקי.מי זה בכלל.מי שמע עליו.ומי שמע על בית"ר ירושלים.
וואו! בית"ר אלופת ישראל! עכשיו אני מניח אלפי סקאוטרים הולכים להציף את טדי העונה כן? תן לי להגיד לך משהו,אתה חי באשליה שהליגה העלובה שלנו היא משהו באירופה, צר לי לאכזב אותך היא לא. הליגה הבלגית עוד הייתה משהו בעבר וגם עכשיו כשהיא לא משהו יש משם חשיפה הרבה יותר גדולה לליגות הגבוהות מאשר הליגה בארץ. אז בבקשה מספיק לחיות באשליות.....
קטן , טל , וכל שאר הנכשלים , אם היו שולחים אותם לעונה או שניים לבלגיה היו הופכים לשחקנים פי 2 יותר טובים , פשוט מאוד הרמה שם פי 2 יותר טובה האימונים פי 3 יותר חזקים , תראו מה נהיה מברדה , אם הייתם שולחים את ברדה מהליגה הישראלית ישר לספרדית/אנגלית/גרמנית , הוא היה מתייבש על הספסל בדיוק כמו קטן , אתם יודעים למה הולכים לגנק ?? לבלגיה ?? כדי להיות יותר טובים ! הוויכוח שלכם על לצאת לספרד הוא משני ביותר , כי לשם הולכים להיות יותר טובים , ושם הופכים לשחקנים אירופים . חשוב איך אתה מגיע לשם , לא מאיפה .
http://mad.walla.co.il/archive/465830-5.Xxx חברת 'אלדן' תהיה נותנת החסות הרשמית של קבוצת בית"ר ירושלים. כן, בית"ר ירושלים. זו לא מכבי תל אביב. הוכחות: אריק בנאדו וסמל המנורה.
את האמת לא אהבתי את החולצה הזו, היא ממש חסרת טעם. הריבוע הזה של אלדן בכחול, ממש הורס את היופי של החולצה, כבר היה עדיף בלי זה. בכל מקרה, אלדן עדיפים על "בית יאיר".