בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/08.

1. שגיא Guest

אני לא חושב שלמאמן כזה או אחר תהיה השפעה יותר מידי גדולה על הקבוצה. מה שבית"ר צריכה זה פסיכולוג. אם השחקנים יעברו את הטראומה הזו אז המאמן כבר לא יהיה פקטור יותר מידי.

מה שכן, מסיבת העיתונאים צפויה להיות מעניינת.

2. Number 8 Member

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/08
  3. Dimitar Berbatov Member

4. קינג לדלי Member

כל כך כיף שאונה חטף בננה.
    שונא אותו יותר מאחמד טיבי.

חתיכת אפס מאופס.
    שימשיך לבלות בשקט בויסקי אגוגו.

5. Jack Wilshere Member

מסיבת העיתונאים הזו היא בדיחה עצובה.

מאיה חסון מבישה את מוסד העיתונות. סלבה ברזילאי פחות עילג ממנה.

לפתע פתאום אוחנה הוא מאמן ראוי, אחרי שגאידמק הפך אותו לכלומניק שבכלומניקים.

אין לי ספק שגאידמק פזל לכיוון אוחנה ומלמיליאן, אך הוא התהפך כמו חביתה לאחר שהוא שמע את רחשי הציבור.

שני הליצנים (גאידמק וארזי) שלא מבחינים בין כדור לכדורת (כמו שקופמן אומר) החליטו להביא את פרננדז.

שפיגל האינטילגנט מיהר לברוח (ובצדק) מדיר החזירים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/8/08
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין מדוע יצחק שום צריך להישאר בצוות המקצועי, כל זמן שלואיס פרננדז אמור לחזור לבית"ר ירושלים. ארקדי גיידאמק צריך לתת את המפתחות אך ורק לצרפתי. רק הוא מסוגל לבנות לבית"ר ירושלים קבוצה בסדר גודל אירופאי ולהביא לה את הערך המוסף.

7. beitar4ever Member

אני מאוד שמח לראות שפרננדס חוזר לירושלים ולא אוחנה. יהיה מאוד מעניין לראות את השילוב בינו לבין שום. כאמור שני האנשים הללו הם אנשי מקצוע גדולים. עם זאת שניהם אוהבים לעשות את עבודתם בלי שיפריעו להם, ואם יש סיכוי קטן שיהיה ביניהם נתק זה בגלל האופי שלהם. שום ככל הניראה, הסכים למינויו של שפיגל כי הוא ידע ששפיגל הוא אחד שלא מחפש להתערב בכל דבר ואפשר להסתדר איתו. לעומת זאת , פרננדס הוא אחד שיתערב לשום בכל החלטה מקצועית וזה בדוק.
    בכל מקרה אני מאחל לשניהם הצלחה רבה בתפקיד ומייחל לפרננדס קדנציה שניה מוצלחת ,ושבעזרת ה' בעוד שנה נהיה כבר אחרי שלב אחד באירופה,סןף סוף.

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/08
  8. Pele Member

איזה סמרטוט יצחק שום, לא יאמן.
    מוכן שידרסו לו את הצורה העיקר להישאר שם ולקבל את הצ'ק השמן שלו.. מביאים את פרננדס לידו והוא נשאר.

בכל מקרה בהיבט המקצועי הדבר הזה לא משנה כלום. בית"ר תיקח אליפות בהליכה עם שום, פרננדס או טון קאנן.

9. אנתוני שגיא Member

ארקדי שיחק אותה לדעתי. הוא גם לזעזוע בקבוצה, יש לו צוות מקצועי נהדר לואיס ושומי(הישראלי הפנוי הבכיר אחרי גרנט וקשטן), בקיצור ארקדי יצא גבר, גם מילא את הרצון של אוהדי בית"ר גם גרם לזעזוע וגם שמר את שום.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא בדיוק נכון. בית"ר ירושלים חטפה את התבוסה בפולין, לא משום שהסגל שחקנים שלה היה רע, אלא משום שלא היה לה אופי. אותו העדר אופי שגם היה מונע ממנה לחזור לחיים בליגה המקומית שלנו. עם לואיס פרננדז, לצערי, לא יקח לה הרבה זמן לחזור לעצמה. גם אם יצחק שום יפתח את העונה, ויעשה את זה בצורה רעה מאוד, לואיס פרננדז יהיה שם מיד כדי לתקן.
    חבל שבישראל ממעיטים בחשיבות המאמן. אבל, בעצם, מה הפלא? הרי אין לנו באמת מאמנים ישראלים ובדיוק בגלל זה לואיס פרננדז חוזר לבית וגן.

אני עדיין מתקשה להאמין שיצחק שום מוכן להישאר בקבוצה בתנאים החדשים. גיורא שפיגל התפטר מתוך מחשבה שהוא נכשל, אז מה גורם לתפוז המכני לחשוב שדווקא הוא לא היה הבעיה? ואני אפילו לא מדבר על התנאים שהוא נשאר בהם, אלא רק על המחשבה שלו.

אנתוני שגיא - גם דניאל יאמר יכל לשמור את ראובן עטר ביחד עם לותר מתיאוס. השאלה היא למה זה טוב? אין שום צורך ביצחק שום, כל זמן שלואיס פרננדז בדרך.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/08
  11. Dimitar Berbatov Member

ושאני יבין, בגלל שהם הביאו את פרננדס הם ליצנים שלא יודעים להבחין בין כדור לכדורת?

גם אני לא מבין בדיוק בשביל מה שום נשאר ויעבוד ביחד עם פרננדס. יותר משאני לא מבין את הסיבה להשארתו של שום, אני חושש מחלוקת הכוחות בין שניהם. אני לא רואה את שניהם מצליחים להגיע לעמק השווה בנוגע למי ילך ומי ישאר, לא רואה את שניהם מצליחים לקבוע את ההרכב. אבל אני בכל זאת מקווה שכמו שכולם חששו מהשילוב בין שפיגל לשום שבסופו של דבר עבד ובגדול, שגם שום ופרננדס יעבדו כמו שצריך ביחד.

12. Dario Member

אני לא מצליח לראות איך שום ופרננדס יעבדו ביחד, בעיקר בגלל האופי של הצרפתי.

אני אישית מקווה שבסוף ה"קרב" לואיס יישאר ולא שום, כמו שקרה לפני 3 שנים.

13. beitar4ever Member

יניב ,פירשת את מה שאמרתי מקודם בצורה הטובה ביותר. החששות שלי במינוי זה הם איך יסתדרו הצמד ? איך שניים עם אופי כ"כ קשוח יסתדרו בסופו של דבר?
    את האמת ,מן ההיבט שהצגת המינוי הזה לא מאיר לי אור, אך אני מקווה שהם ידעו לשים את כל האגו (או איך שלא תקראו לזה) שלהם בצד וינהיגו ביחד את בית"ר לגדולות בליגה ובאירופה.

מה רצית להגיד פה בעצם? מה רצית לחקות את הקוף?
    מה ארזי וגאידמק לא עשו פה נכון?
    תסביר את עצמך, ואל תהיה דביל כמו הקוף שרק יודע לזרוק דברים באוויר בלי להוכיחם.

14. Jack Wilshere Member

מה יש להסביר... מי שצריך לקבל החלטות מקצועיות במועדון כדורגל צריך להיות בנאדם שיש לו מושג בספורט, ולא איזה אוליגארך, שבא לעשות עלינו סיבוב, או שוטר, שעצם המינוי שלו היה פופוליסטי. לשניהם אין מושג ירוק בכדורגל. שלא יהיה לכם ספק: בהתחלה גאידמק רצה להביא את אוחנה או מלמיליאן, אך כשהוא שמע את רחשי הציבור (לואיס פרננדז), הוא נמלך בדעתו. זו לא החלטה אוטונומית של גאידמק. זו החלטה פופוליסטית-קפריזיונרית, שבאה לרצות את קהל האוהדים, כמו כל ההחלטות של גאידמק כמעט.

15. JR-Riquelme Member

בטח שירצה את האוהדים? מה אתה רוצה שהוא ילך איתם ראש בראש?
    גם הוא ריצה את האוהדים, גם הביא את המאמן הכי טוב שהיה אפשר להביא. מה יותר מזה? למה כל הזמן תלונות לגאידמק? חאלאס, תעזבו את הבן אדם, זה לא שהוא קובע איזה שחקנים להביא הוא קובע מי יהיה המאמן(כמו שכל מנהל בכל קבוצה מחליט)