http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1009970.html כתבה על אלי ארזי, ששו מראה שהוא היו"ר הכי טוב שהיה לנו.
בנוגע לא', תסמוך עליי שאני מבין ויודע על מה אני מדבר. בנוגע לב' כבר ענו לך. בנוגע לארזי: הוא נכס וכבר אמרתי את זה טריליון פעם, אמנם לפעמים הוא יכול להיות וולגרי ובוטה אבל הוא יו"ר מצויין שעושה בבית"ר עבודה נפלאה והמאבק הזה שלו מוכיח את זה מעל לכל ספק.
גאידמק וארזי קבעו מסיבת עיתונאים למחר ב18:00 שבה יכריזו על מאמנה הבא של בית"ר. גאידמק הדגיש ואמר שכל האופציות פתוחות, אך ככל הניראה הקרב על האימון יהיה בין פרננדס שמועדף ע"י ארזי לבין אוחנה שכבר פורסם שגאידמק סיכם עמו לשלוש שנים. לכתבה המלאה: http://one.co.il/Article/121398.html אני מאוד מקווה שגאידמק יקשיב לארזי ולאוהדים שמעדיפים לראות את לואיס על הקווים/ כמנג'ר. --------------------------------------- :aa1: שום עוד לא פוטר רישמית , אך ע"י הבוסים האמיתיים של הקבוצה(האוהדים) הוא כבר מבין שאין דרך חזרה. הנה מכתב הפיטורים ששלחו האוהדים לשום שבו הם כותבים לו את אשר ליבם. אני חושב שהכול נאמר כאן ואין יותר מדי מה להוסיף.
עצם המועמדות של אוחנה היא בדיחה. אוחנה לא צריך לקבל פרס על שירד ליגה עם חומר שחקנים איכותי. והדברים יפים גם ככל שמדובר במועמדות של מלמיליאן. מלמיליאן הוא אחד האנשים האהובים עלי בכדורגל הישראלי מאז ומעולם, אבל קריירת האימון שלו מעולם לא התרוממה, לצערי. המועדון שלכם ממשיך להתנהל בצורה חובבנית.
לפי ספורט 5 נבדקת אפשרות להחזיר את דדש ואברהם לוי. אם עושים את זה, אני בעצמי שורף את המועדון (http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx). אני מקווה מאוד שאוחנה ומלמיליאן וא יבואו, גם זה יהיה ביזיון רציני. לגבי שפיגל, לא ממש עצוב לי. נכשלנו, הוא צריך גם לשלם את המחיר. לגבי בואטנג, הסיפור די דומה. הגיע זמנו לעזוב, אני מקווה שנעשה עליו קופה יפה.
אני מחכה למחר בשעה 18:00 לךמסיבת העיתונאים של גאידמק, כל השאר שמועות וספקולציות שהכל יכול לקרות בהן, מחר נדע סופית לאן הולך המועדון הזה ואני רוצה לקוות שהוא הולך לכיוון חיובי. בנוגע לסוגיית בואטנג: לאחר שחשבתי על זה טוב טוב במהלך הצום הגעתי למסקנה שכדאי להשאיר את דרק אך ורק אם נביא מאמן כמו לואיס פרננדס שיחזיק אותו קצר ולא ייתן לו לעשות שטויות, אם יבוא מאמן חפיפניק כמו אוחנה אז אין טעם להחזיק אותו כי רמת הזילזול שלו רק תגדל ורמת התפוקה שלו רק תרד, להחזיק אותו לא משתלם לבית"ר כלכלית ואם נמכור אותו ב2.5 מיליון יורו זה יהיה טוב מאוד.
גיורא שפיגל נכשל בתפקידו ואין שום סיבה שימשיך בקבוצה. דרק בואטנג כבר מיצה את עצמו בבית"ר ירושלים. התקרית בין האוהדים לבינו, חוסר-היציבות במשחקיו, היכולת בינונית- והזילזול המופגן מצידו ממחישים עד כמה הגיע זמנו של דרק לעזוב את הקבוצה הירושלמית. אני די בטוח שאלי אוחנה אכן יהיה מינויו של ארקדי גאידמק למרות שידוע עד כמה גאדימק הוא אדם לא צפוי ומלא הפתעות. די קשה לי להאמין שתוך זמן כה קצר הוא כבר הספיק לסכם עם מאמן זר ולכן ההימור שלי הוא אלי אוחנה.
אני בעיקרון גם ככה נגד התפקיד הזה של שפיגל, לא יודע, נשמע לי מיותר, נראה לי תפקיד מצויין של להרוויח אלפי דולרים בלא לעשות כלום. אמור להיות צוות מקצועי, מאמן כמו שום לא צריך מעליו עוד איש מקצועי, יש סקאוטים שיעקבו אחרי שחקנים וקבוצות יריבות... בכדורגל הישראלי אין צורך בדרגה מקצועית שכזו. שפיגל חכם, כסף לא חסר לו, הכבוד שלו יותר חשוב לו, הוא ידע שהוא הולך להיות מפוטר אז שמר על הכבוד של עצמו והקדים את המכה וחסך בושה מסויימת, הוא לא צריך את הפיצויים של גאידמק, הכבוד שלו יותר חשוב לו. רק שלא יעבוד על כל העולם... "זה לא קשור לתבוסה לקראקוב...." נו באמת.... אם בית"ר הייתה עוברת הוא היה מתפטר? תעשה טובה שב בשקט.. לך לנוח, יעשה לך טוב שפיגל. בקשר לאוחנה... אם הוא ימונה זה יהיה אחד הצעדים המקצועיים הכי מגוחכים שנעשו פה.... בת'כלס הוא יכול להצליח, כי כל מאמן עם סגל שכזה צריך חיבור מינימלי של השחקנים ויש לו דאבל בהליכה, ואם יתחברו לו הדברים היטב הוא יכול גם להצליח מעבר, אבל על מה הוא מקבל את המינוי? על זה שגאידמק כבר בעט בו מהמועדון? על זה שהוא המאמן הכי גרוע בכדורגל הישראלי? הבן אדם ירד ליגה עם סגל מצויין... הוא אפס...
את האמת, שמסתכלים על זה מהצד , זה באמת ניראה ששפיגל היה מיותר מאוד בקבוצה. לא זכור לי איזשהו מהלך שהוא עשה. אני חושב כמוך שאחד כמו שום לא היה צריך את שפיגל מעליו כי שום הוא מאמן מספיק מנוסה שיכל לעשות גם את העבודה של שפיגל בלי למצמץ(ואת זה אני אומר לאחר שראיתי ששפיגל לא עשה דבר למען בית"ר העונה, ואם כן אשמח לקבל הוכחות לכך). בכל מקרה, שפיגל אמר שהוא חשב להתפטר כבר מזמן, אבל כולנו יודעים שאם בית"ר היו עוברים ,אז שפיגל היה עוזב את ההתלבטויות בצד וממשיך כמו גדול. כפי שהזכרתי בדפים האחרונים, אוחנה לא ראוי לאמן בבית"ר כי אנו ראינו שבתור מאמן הוא לא היה הצלחה גדולה בבית"ר, וזה בלשון המעטה. בנוסף, ראינו שאוחנה הוריד שתי קבוצות לליגה ה-2, ובעונה שעברה אחת הקבוצות הייתה כפ"ס שהיה לה סגל פשוט נפלא ובקלות היא יכלה לתפוס מקום באמצע הטבלה. אני חושב שזה לא הזמן לתת ניסיון למאמנים שנכשלו בעבר. אנו צריכים מאמנים גדולים בשביל לבנות קבוצה שתוכל לצעוד באירופה, ואפשרות טובה זה לואיס פרננדס. אני בהחלט מאמין שעם בואו של לואיס אנו ניראה קבוצה יותר ממושמעת, יותר מקצועית, מניעה כדור כמו שצריך, ובפשטות קבוצה שבהחלט יכולה לעבור שלב לפחות באירופה.
עם לואיס הקבוצה שיחקה כדורגל מדהים. מה שהיה יפה זה שהוא פתח עם הצעירים : יצחקי, ברוכיאן, בן שושן, דנין, מויאל, עזריאל. אבל מה שבלט היה החוסר יציבות. לצד תצוגות כדורגל ומשחקים גדולים (3-0 ענק על בני יהודה, 4-0 על נתניה, ניצחון על מכבי חיפה), הגיעו הפסדים מבישים (למשל ההפסד להכוח ר"ג בגביע המדינה). אני מקווה שעם סגל כזה, לואיס יצליח יותר - זאת בתקווה שהוא אכן יגיע.
אם דדש חוזר לבית"ר יחד עם אוחנה זאת תהיה אחת מאחיזות העיניים הגדולות ביותר אי פעם. אבל מה לעשות...איך אמרו הגשש:"ישראבלוף". לפי מה שאני סבור אחד מהמועמדים הבאים הם שימונו:גיא עזורי\רוני לוי.
הייתי גם מוסיף, בהמשך למה שציינתי, שלאחר שאוחנה עזב את בית"ר, התפרסם ראיון מקיף עם גאידמק ב-7 ימים ('ידיעות אחרונות'), בו הוא (גאידמק) הפך את אוחנה לכלומניק שבכלומניקים. איך זה יראה עכשיו אם אוחנה, שגאידמק באמת ובתמים חושב שהוא לא מאמן ראוי, ימונה על-ידי אותו גאידמק למאמן הקבוצה? אני אומר לכם - זה יראה רע מאוד, וזו עוד הוכחה לכך שהמועדון הזה מתנהל בצורה קפריזיונרית.
מסיבת העיתונאים הזאת אמורה להיות סופר גורלית. גם בעניין של זהות המאמן, המנג'ר, והיו"ר. אני מקווה שגאידמק יתעשת בשעות הספורות שנשארו, מכיוון שאם יתבצעו היום מינויים לא טובים, זה יהרוס לנו את כל העונה.