בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/08.

1. Dimitar Berbatov Member

חבר'ה אתם נאיבים, מאוד נאיבים.
    איציק, הוא בן אדם גדול אם הוא דואג לדברים כאלה? לא ברור לך שהמטרה שלו בכל הטור הזה וההתלהמות הדי טיפשית על ההתאחדות (הציעו לנו לשחק ביום ראשון או בשישי, אנחנו סירבנו ושיחקנו אותה ראש קטן) היא להשיג עוד קלות של החרדים לקראת הבחירות בירושלים, ולקבל עוד תומכים בשביל המפלגה שלו?

2. JR-Riquelme Member

וזה לא משנה את העובדה שהוא עוזר ומכניס כספים איפה שחסר.

3. beitar4ever Member

יניב, את זה שלוזון הציע לשחק ביום שישי או ראשון לא ידעתי. בכל מקרה , באמירתי שהוא בן אדם גדול התכוונתי לכך שאם הוא מצליח לשבור את לוזון וכל המטונפים שיושבים לצידו בהתאחדות אז הוא כן בהחלט בן אדם גדול.
    וכן בהחלט אני יודע שהוא רוצה לקנות קולות, מעשיו שקופים.
    בכל מקרה, כפי שאמרתי בהודעתי הקודמת , ראש עיריית ירושלים או ראש ממשלה הוא לא יהיה ,בזה תהיה בטוח.

4. Andrea21 Member

מישהו דיבר על פוליטיקאים אחרים?אני לא מאמין גם שכבר הגדרת אותו כפוליטיקאי.

הוא עבריין נמלט שמבוקש בחצי עולם,רק במדינה ההזויה שלנו הוא יכול להסתובב חופשי ולעשות ככל העולה על רוחו.ולמה?בגלל שהוא פאקינג יהודי.
    DO YOU REALIZE HOW STUPID IS THAT?

ויופי שהוא עוזר,הוא לא באמת עוזר מטוב לב וכי הוא רוצה לעזור,הוא עוזר מאינטרס.
    מצטער לבשר לך אבל לאנשים כמוך אין כבוד עצמי,בן אדם שמכבד את עצמו לא היה לוקח שום עזרה משום בן אדם,כשהמניעים של הבן אדם העוזר הם לא טהורים.

הוא עבריין שצריך לשבת בכלא,נקודה.

ומה שבכלל מדהים אותי - הוא אפילו לא עושה את זה בתיחכום,אבל עדיין אנשים אוכלים את זה,עצוב.

הלכתי להקיא.

5. shabaaz Member

גם במכבי חיפה עידן טל היה סוציומט לא קטן:כל מי שנפל על המשבצת שלו ישר הופיע "פתאום" במדורים,או נקלע למריבות.ככה זה טל.לא בדיוק ילד טוב ירושלים.
    דווקא הוא נתן לא מעט דקות טובות במכבי חיפה גם באירופה-אבל כשהיה צריך אותו בדקות ה"מאני טיים",עם שער,בישול,בעשרה שחקנים הוא הוא אף פעם לא התעלה לרמה של שחקנים באמת טובים.
    הקבוצה תמיד נסגה אחורה וספגה.בתור מוביל כדור הוא היה צריך לקחת עצמו אחריות ולתת את הטון בדקות הטובות במקום זה:הלם קרב.

6. JR-Riquelme Member

ומה שאני אומר שכל מי שרוצה להיבחר צריך לתפוס את הלב של האנשים.
    גאידמק לא עוזר מטוב לב, אבל הוא עוזר. זה מספיק. כי אני לא ראיתי שכל המיליארדרים כאן בארץ מזיזים תתחת שלהם ותורמים קצת(זכותם לא לתרום אף אחד לא חייב אותם אבל גאידמק תמיד תורם).

תהיה בטוח שהוא לא יבחר לא לעיריית ירושלים ובטח לא לראש ממשלת ישראל כי האנשים פה לא טמבלים על כל הראש.
    בסה"כ אמרתי שהוא מושחת כמו כולם, אבל הוא לפחות תורם ועוזר.

7. Don Joan Roman Member

עוד פעם אתם מתחילים להיטפל לארקדי גאידמק? שיגיד מה שבראש שלו, אתם לא חייבים להתייחחס לזה אם זה כ"כ פוגע בכם ומעליב אתכם.

8. Cup of Tea Liverpool, UK

-חשוב-
    המשחק בין בית"ר ירושלים לויסלה קראקוב בפולין ישודר בערוץ 22.
    שמתי לב עכשיו כי חיפשתי לעשות תזכורת.

9. hai1 Member

יהיה מחר משחק מאוד ק/שה
    יש להם קהל מאוד דוחף לא פחות מהקהל הביתרי וקראקוב בקושי מפסידה בבית
    אני מקווה למשחק רב שערים שבסופו של דבר ביתר עוברים .

10. El Ingeniero Member

בית"ר צריכה ללכת במשחק הזה על התקפה -
    גול אחד והפולנים צריכים 2 כדי להשוות
    2 גולים והפולנים צריכים 4.

11. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

שמחה וצהלה בביתי אין ברצלונה ואין נעלים

12. Maccabi_Haifa Member

איפה מכבי חיפה איפה??
    בלי כל קשר לזה שאני אוהד חיפה אני בטוח שכולם מתגעגעים לחיפה.. היא בחיים לא ביישה אותנו.. שיש בעלים(למרות שאני חושב שהוא קמצן מאוד) אבל חכם מאוד ולא שופך כסף סתם יש תוצאות.. ביתר ירושלים זה אותה קבוצה של מכבי חיפה(עם כמה שינויים) עם בנאדו וגרשון שתמיד היו מקבלים משכורות נמוכות יותר.. מה עשו? לקחו את אותם שחקנים שתמיד החזיקו לנו את הכדורגל הישראלי העלו את המשכורות ואמרו תקציב גבוה והביאו זרים פה ושם שלא מגיעים לחצי מהאיכיות של איגבני וזאטוטאטאס.. אם ביתר של היום שווה 150 מיליון חיפה של אז שווה 300 מיליון..
    ביתר אפילו לא שווה 40 מיליון שקל.. ניסו כבר שלוש שנים הכניסו כסף(פעם באופא) נופלים שנה אחרי שנה.. ככה זה שיש בעלים שרוצים רק את הפרסום.. בשלוש שנים האלה שאני כותב פה ואני אומר צריכים להביא בלמים ברמה גבוהה ושגרשון ובנאדו האיטיים לא שווים גרוש
    וכולם פה אומרים לי הם הבלמים הכי טובים בכדורגל שלנו..
    איפה הצבע הירוק על המגרש? איפה? אפילו בליברפול הם לא ביישו אותנו.. תמיד היו באים עם בטחון עם שמחת משחק ולא רועדים מהבוס.. ארקדי הרס לנו את הכדורגל עם כל השטיות האלה על תקציב גבוה ובלבולי שכל.. היא לא שווה גרוש הביתר הזאת
    הלוואי שיתפרקו ויקבלו שביעייה נמאס כבר.. אחר כך הם חוזרים לליגה וכל התקשורת מהללת אותם על מהלך נפלא נגד הכח..

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/08
  13. Giallorossi Member

קמצן? בלי הכסף שהוא הוציא על חיפה לא הייתם מגיעים לשישית ממה שהשגתם בחצי הראשון של העשור הנוכחי.
    זה שהוא שפוי ומבין ששחקנים ברמה ליגה ז' לא שווים מאות אלפי דולרים (מלבד מקרה יניב קטן בחזרה מאנגליה), לא אומר שהוא קמצן.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/08
  14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי משנה את הכותרת המשנית.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי בבית"ר הייתה צריכה להדלק נורה מאוד אדומה מהתוצאות הכושלות במשחקי המבחן , היום זה התפוצץ להם בפרצוף .