בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Don Joan Roman, Jul 8, 2008.

1. *הפועל-רעננה* Member

בקיצור, לקראת העונה הבאה להעיף את קאלה, להביא את אוואט, ככה יתפנה מקום של זר, אפשר להביא מגן שמאלי במקומו של זיו (אין מגינים בארץ הזאת!!!), וכך נהיה אימפריה בכדורגל העולמי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    אה, וגם את עידן טל אפשר להעיף... - סתם עושה כסף טוב ולא נותן שום דבר בתמורה.

2. Messinho Member

אתה צודק - ועל הדרך צריך גם להעיף את אבראו כי הוא לא כבש שער במשחק הראשון שלו בקבוצה, את אלבארז כי הוא נתן משחק חלש מבחינה התקפית, את בואטנג כי יש משחקים שהוא לא נותן 100%, את אוחיון על זה שהוא מרוויח כסף על זה שהוא יושב על הספסל ועוד כמה ששכחתי.

3. אלי מתחן Member

כל מי שהוא נתן עד עכשיו זה שחקנים שבאמת לא שווים הרבה, אני הייתי מעיף את זיו ממזמן כבר.

4. *הפועל-רעננה* Member

ידעתי שיבוא מישהו ויעיר הערה מן הסוג הזה...

5. Dimitar Berbatov Member

אני אנסה להתייחס אליך ברצינות ממר רעננה,
    לגבי קאלה אני עוד מבין. קשה לסמוך על שוער שכל פעם שהוא יוצא לכדור גובה אתה משתין במכנסיים ונכנס לפאניקה ואפשר להביא שוער טוב ממנו. אבל עידן טל? על סמך מה אתה אומר שהוא לא עושה שום דבר בתמורה לכסף שהוא מקבל? על סמך המשחק החלש שהוא תפס נגד קארקוב? זה קורה, בגלל זה יש לנו סגל ארוך מאוד וזנדברג שנכנס במקומו היה טוב מאוד. את העונה שעברה הוא פתח חלש מאוד, אבל בהמשך השתפר מאוד וחזר להיות עידן טל של מכבי חיפה והיה הרבה יותר טוב.

6. JR-Riquelme Member

אבל עכשיו שהביאו את פרננדס טל לא נחוץ. לפחות לא בהרכב.
    הם אותו סוג של שחקן ופרננדס יותר טוב ממנו, אז למה צריך את טל? מה גם שהוא מקבל המון כסף. כבר אמרתי בית"ר צריכים לחפש איזה גרזן כמו אלברמן, הסיכוי שהם ימצאו שחקן שמשתווה לאלברמן הוא אפסי אבל אם יביאו רק שחקן שמזכיר אותו זה כבר טוב.

Last edited: Aug 3, 2008
  7. Dimitar Berbatov Member

בשביל מה צריך גרזן בדיוק? יש בואטנג שעושה את העבודה שלו בקישור האחורי מצוין, פרננדז שהוא 50/50 נהדר, אוחיון, טל..לא מספיק?

לגבי טל, לפני הרכישה של יצחקי, הייתי בטוח שנשחק 4-5-1 עם טל, פרננדז ובואטנג באמצע כשאבראו בחוד. עכשיו עם יצחקי זה די יסתבך ולשום יש כאב ראש, ולטעמי לא חיובי. כרגע נראה ששומי נוטה דווקא לשחק 4-4-2, מה שאומר שטל באמת נדחק הצידה ושום מנסה לשחק איתו קשר שמאלי וזה לא בדיוק הולך. כרגע בכושר שברק נמצא בו, שום צריך לשחק 4-5-1, אבל כשברק יחזור לכושר לשום יש בלאגן גדול.

8. Messinho Member

אם היית כל כך בטוח שיבוא מישהו ויעיר הערה מהסוג הזה אז כנראה שידעת בתת מודע שלך שהתגובה שלך טיפשית

9. JR-Riquelme Member

צריך גרזן כדי לחזק את הקישור של בית"ר מן הסתם.
    טל לא מועיל בכלום. בואטנג לבד לא יכול, הוא הוכיח את זה כמה פעמים כבר. הוא חייב לידו מישהו כמו אלברמן, וטל לא יכול להיות אחד כזה שמחזיק קישור.

בקיצור - ברגע שהביאו את פרננדס עידן טל הפך ללא יעיל. הוא לא מספיק משחק לעומק כמו פרננדס, הוא לא מנסה להוציא את הקבוצה קדימה, הוא פשוט לא מועיל כמו פרננדס. וקשר אחורי הוא לא!

10. Messinho Member

Riquelme
    אתה קובר שחקן בגלל 45 דקות לא טובות
    איך בזמן כל כך קצר החלטת שטל לא יעיל ושהוא לא שחקן שמחזיק קישור?
    זה ידוע שעידן טל תמיד פותח את העונה גרוע ואחרי כמה משחקים חוזר לעצמו
    כנראה שאין בררה, נצטרך לחכות כמה משחקים בשביל להחזיר לך תשובה.

11. Dimitar Berbatov Member

ריקלמה אתה מקשקש. עידן טל לא יכול להחזיק את הקישור? הוא לא מועיל בכלום? כנראה שאתה כמו רעננה, שופט שחקנים על פי משחק אחד.
    וגרזן לא צריך. לפי מה שאתה אומר אנחנו צריכים לשחק עם שני גרזנים באמצע (אלא אם כן בואטנג לא גרזן). גם עידן טל וגם פרננדז יכולים למלא את התפקיד של אלברמן.

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1323657
    אני מאוד מקווה שזה יהיה ההרכב, בדיוק ההרכב שרציתי לקראקוב.

Last edited by a moderator: Aug 3, 2008
  12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שום היה צריך לפתוח עם ההרכב הזה בטדי טוטו צריך לשחק רק באמצע ולא בשמאל.
    לגבי המשחק בפולין אני הייתי מוציא את עידן טל מההרכב ועולה עם משה אוחיון או זנדברג(בתנאי שטוטו נשאר בהרכב) , טל נתן משחק עלוב מול ויסלה שלא מצדיק הרכב בקראקוב .

הטעות של קאלה מול ויסלה הייתה אמנם קריטית אבל לא רק הוא צריך לקבל את האשמה , בן יוסף לא החליט אם להרחיק או לעצור והיה צריך לסמן לקאלה להישאר בשער .
    אני חושב שהוא צריך להישאר , הוא אמנם עשה טעות גדולה אבל הציל חמישה מצבים בטוחים לגול .

13. Dario Member

אני לא מבין למה כולם מאשימים את בן יוסף זה 100% אשמתו של קאלה בשער.

בקשר לויכוח בנוגע לטל, טל בא כדי לתת שידרוג באירופה כי בדוגרי את הליגה אנחנו לקוחים עם אוחיון במקום טל, ולצערי עידן טל לא מחודד במשחקים באירופה שהם מן הסתם בפתיחת העונה (גם שנה שעברה נגד קופנהאגן הוא שיחק גרוע). אם הוא היה מקבל פחות שכר ממה שהוא מקבל אז בסדר, אבל במקום השכר שלו אפשר להביא את אוואט במקום.

דרך אגב, לפני שמתפטרים מקאלה או טל חייבים דחוף להיפטר מיואב זיו קודם .

14. אלי מתחן Member

כמו שלא צריך לשפוט את טל אחרי משחק אחד לא צריך לשפוט את פרננדז, הוא נתן הופעה מכובדת לא יותר מול ויסלה במשחק הראשון, אסור לעשות ממנו איזה כוכב על שאין לו תחליף.

15. Football God Member

אני לא מבין מה כולם מופתעים מיכולתו של עידן טל.זה הרמה שלו מאז הגיע לבית"ר.אני במקום שום כבר בסוף העונה שעברה משחרר אותו ונותן את המושכות למשה אוחיון המוכשר.