בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Don Joan Roman, Jul 8, 2008.

1. beitar4ever Member

הרשו להכניס , אך כשהמשטרה ראתה את השלט היא מיד הורתה להוריד אותו.

2. Don Joan Roman Member

1. תסמכו על השחקנים שלכם, דרק בואטנג שחקן מספיק טוב כדי ללחום במאורו קאנטורו, חבל שאין לו את גל אלברמן לצדו שהיה מלמד את קאנטורו וגם את הקשר המרכזי השני שלהם מה זה שחקן כדורגל אבל גם עידן טל יודע להגן ולנהל טוב.
    2. בנוגע לשלט, תנסה, מקסימום לא יתנו תזרוק בצד.

3. *הפועל-רעננה* Member

חבר'ה...
    אם, ואני מדגיש אם, בית"ר תעבור את ויסלה מחכה לה ברצלונה!!!
    משחק ראשון בקאמפ נואו ב-12 לחודש והגומלין ב-26 בטדי (אם וכאשר נעבור את ויסלה כמובן...)

סך הכל הגרלה לא קשה במיוחד... אפשר לעבור... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. Fernando Torres9 Member

שאלה לאוהדי בית"ר ירושלים:
    מה דעתכם על תפקודו של טברטקו קאלה בשער? הייתם רוצים לראות אותו ממשיך או שתשמחו בעזיבתו?

(לאור הטעויות השטותיות שעומדות לצד הצלות מדהימות וחילוקי הדעות בנושא)

5. *הפועל-רעננה* Member

למרות ההצלות שיש לו לפעמים, זה לא אמור להיות כתיקון בגלל הטעויות שלו.
    אני לא חושב שבית"ר יכולה להרשות לעצמה שוער כמו קאלה.
    אני לא שוכח את ההצלות שלו בגביע, ונכון, היו לו משחקים טובים.
    אבל בליגה שלנו גם שוער הרבה פחות טוב ממנו זה מספיק.
    שוער זו לא עמדה שתכריע אם בית"ר תקח אליפות או לא, אבל זה כן יכול להכריע בהתקדמות של הקבוצה באירופה.
    והבעיה היא באירופה, ואם בית"ר רוצה להצליח באירופה היא חייבת שוער בהרבה יותר טוב מקאלה.
    קאלה גם ככה מאוד מבוגר ואני חושב ששוער כמו דודו אוואט (השוער הישראלי הטוב ביותר) מתאים מאוד לבית"ר.
    שוער שמפשל פעמיים ברגעים כל כך קריטיים (קופנהאגן וקרקוב) לא צריך להיות בבית"ר.

Last edited: Aug 2, 2008
  6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם דודו אוואט מאותו סוג, בכל הקבוצות ששיחק בהם היו לו טעויות, וגם אוואט לא ילד, והוא לא יחזור לישראל כל כך מהר.

7. *הפועל-רעננה* Member

לכל שוער יש טעויות, אני לא מכיר אחד כזה שלא עושה טעויות.
    אבל אוואט הוא השוער הישראלי הטוב ביותר בארץ, ואין בכלל צל של ספק בנוגע לזה.
    הוא התמודד מול התקפות של קבוצות מהליגה הספרדית כמו ברצלונה וריאל מדריד.
    ולכן חייבים לנסות ולהביא אותו.
    לא חושב שצריך לבזבז מקום של זר בעמדת השוער, במיוחד שהתיאום שלו עם שני הבלמים צריך להיות מושלם, וכאשר השוער הוא זר, זה קצת קשה יותר.

אוואט יהיה השוער הראשון בנבחרת והוא מכיר את בנאדו (מכבי חיפה ונבחרת ישראל) וגרשון (נבחרת ישראל) מצוין.
    ברור שהשנה כבר לא יביאו שוער, אבל אפשר לחשוב על זה בחלון העברות בינואר לקראת פתיחת העונה הבאה שנהיה באירופה.

8. Raulito Madridista

הבעייה אצל קאלה אלו לא רק הטעויות החוזרות(מי שטועה פעם אחת זה בסדר, פעם שנייה זה פחות בסדר ופעם שלישית זה מראה שהוא אידיוט שלא לומד, וקאלה עדיין ממשיך עם היציאות המוזרות האלו שלו), אלא גם העובדה שהוא לא באמת התחבר לשחקנים. יש איתו הרבה בעיות במהלך האימונים, לא פעם הוא מתעמת עם שחקנים אחרים. ניתן לראות בבירור שאריק בנאדו למשל לא סובל אותו רק לפי המבטים שהוא תוקע בו בזמן המשחקים. קאלה לא סומך על אף אחד אלא רק על עצמו וזה לא נכון להתנהג ככה.
    שנית, אוואט בניגוד לקאלה הוא ישראלי וכך בית"ר תוכל לשחרר לעצמה עוד עמדה לזר. הרי בית"ר אלופה בלהביא שחקנים זרים גם אם אין צורך. אני בטוח שאם לשום היה מקום פנוי לעוד זר אז היינו רואים עוד אחד כזה בבית"ר. בית"ר יכלה למשל לחשוב על מחליף ליואב זיו, עם אלבארז הם פגעו בול, הם יכלו לחפש עוד אלבארז פשוט עם רגל שמאל...http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ואני לא מאלו שבאמת מאמינים שקוזוקין ייקבל צ'אנס.
    בנוסף, דודו אוואט צעיר מקאלה בשלוש שנים. שניהם לא ילדים, אבל קאלה עבר את גיל 34 לפני כחודשיים בערך(5 ביוני), ואוואט לעומת זאת יחגוג יום-הולדת 31 באוקטובר.
    דבר נוסף- אני לא בטוח שאוואט נופל היום מקאלה, שבבית"ר לא הצליח לשחזר את היכולת שלו ממכבי. אוואט מאוד השתפר בספרד, הוא ממעט לעשות שם טעויות ויש לו הצלות גדולות. בהחלט היה לו חלק בעובדה שלה קורוניה לא ירדה ליגה.
    ועכשיו סעיף אחרון - אוואט כרגע במצב בעייתי, אין אף קבוצה שהראתה נכונות גבוהה לרכוש אותו ובדפור לא בונים עליו. משום מה בספרד לאוואט יצא שם רע בקשר לפרשה עם מונואה, השם שלו קיבל שם כתם וכנראה שהקבוצות לא סומכות עליו. למרות שאוואט התראיין לא מזמן ואמר שאין לו בעייה לשבת כל העונה ביציע עם הסכום שהוא מרוויח, אני באמת חושב שהצעה קוסמת מבית"ר תגרום לו לחזור ארצה, הרי אלטרנטיבות אחרות לא קיימות.

9. JR-Riquelme Member

הטעויות של קאלה כבר מצחיקות, אלה טעויות שאפשר לשים ביוטיוב. טעויות שהמחיר שלהם כבד.
    אוואט עולה על קאלה, עם כל הכבוד ליכולות הוירטואוזיות של קאלה שוער קודם צריך להיות יציב, הוא לא נמדד לפי מספר הצלות, הטעויות קריטיות יותר. מה לעשות זהו התפקיד האכזרי של שוער.
    גם אוואט לא בדיוק בופון אבל ביחס לקאלה הוא יציב מאוד.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תחפש פעם קאלה-קופנהאגן, בקרוב קאלה-ויסלה או פשוט קאלה ביוטיוב, תאמין לי שתמצא.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אוואט טוב יותר מקאלה, אין בכלל ספק בכך. לדעתי, גם בארץ אפשר למצוא שוערים טובים יותר ממנו. דוידוביץ ולדעתי גם אניימה טוב ממנו, רק שאני לא מוצא דרך הגיונית לגרום לשניים האלו להגיע לטדי. אוואט אולי תמורת סכום גבוה במיוחד יסכים לחזור לארץ, אך גם לזה יש סבירות נמוכה שייקרה, לנוכח העובדה שעדיין מספר מועדונים, גם אם לא בכירים ביותר, מעוניינים לראות אותו משחק בשורתיהם.

דור, Raulito
    אני מבין את כוונתך בנוגע לכך שאפשר לחסוך מקום של זר במידה וקאלה ישוחרר ויוחתם במקומו שוער ישראלי, אך אם זכרוני איננו מטעני, לקאלה יש אזרחות ישראלית (ואם אין לו כעת בקרוב מאוד תהיה לו), שורשים יהודיים או משהו דומה לכך.

Last edited by a moderator: Aug 3, 2008
  12. beitar4ever Member

אין לי ספק בכלל שבית"ר חייבת להביא שוער טוב מקאלה בעונה הבאה אם היא באמת רוצה להעפיל לשלב הבתים. תיראו אני נתתי לקאלה הזדמנות לאחר הטעות שהוא עשה בליגת האלופות והוא אכן שיפר את יכולותיו בליגה, אך לאחר הטעות שהוא עשה מול קרקוב גיליתי את בעייתו האמיתית - פחד במעמדים גדולים. קאלה לא עשה טעויות רק בבית"ר אלא גם עשה לפני שלוש-ארבע שנים בדינמו זאגרב(או קבוצה אחרת שמשחקת בקרואטיה) כאשר הוא גרם להדחתה מליגת האלופות לפי מה שזכור לי ,ולכן לדעתי הוא לא ישפר את היכולות שלו בעונה הבאה בליגת האלופות כי רואים שזה כבר כרוני אצלו והדבר לא קרה רק בבית"ר.
    בעונה הבאה אני ישמח לראות את דודו אוואט בשערה של בית"ר. אין לי ספק שהוא צבר המון נסיון בספרד ואני ישמח לראות אותו משחק עבור בית"ר כי אם כבר בית"ר רוצה לעשות קבוצה גדולה היא גם צריכה שוער שיעמוד בפרמטרים ואוואט בהחלט ראוי.

Last edited: Aug 3, 2008
  13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמרתי שקאלה יותר טוב מאוואט, בחיים לא, רק אמרתי שגם אוואט שוער שמרבה לעשות טעויות.

גם לירן שטראובר, יבריץ' ולטעמי גם אוהד כהן, למרות שהרבה יחלקו על דעתי.

היידוק ספילט.

14. Messinho Member

קאלה שוער שלא היה בארץ מבחינת אינסטינקטים\פנדלים וכו', אבל יש לו בעיה קשה ביציאות לכדורים, קריאת המשחק ועוד בעיה שיש לו זה שהוא לא משרה שקט על ההגנה שלו... כמו שאפילו שוערים פחות טובים ממנו יודעים, זה עניין של אופי.

15. JR-Riquelme Member

לירן שטראובר בטח לא יותר טוב מקאלה, אבל האחרים בהחלט כן.
    לדעתי אם בית"ר מגישה הצעה גדולה לאניימה ולדווידוביץ' אין שום סיבה שהם לא יבואו. בטח לא שדווידוביץ' כל יומיים מבקש העלאה במשכורת.