בית"ר ירושלים 08/09: גאידמק נשאר לעונה נוספת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Don Joan Roman, ‏8/7/08.

1. Messinho Member

עמית בן שושן זה הבלוף הכי גדול מאז רענן דרעי.. למישהו יש ספק שהשחקן הזה נמצא בבית"ר רק בגלל שהוא שחקן בית והקהל אוהב אותו?

2. Don Joan Roman Member

למה להעיף את בן שושן? הוא חלוץ מחליף מצויין לליגה שלנו.

3. Messinho Member

הוא שחקן גרוע...!!
    כל הגולים שלו הם נגד מכבי פ"ת והפועל כפ"ס שיש להם את ההגנה הכי חלשה בליגה
    וגם כל הגולים שלו זה מול שער ריק שהוא ריק דוחק את הכדור
    גם אם אני אעמוד ברחבת ה5 אני אכניס את הגולים שהוא מכניס
    השחקן הזה הוא בלוף !

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/08
  4. JR-Riquelme Member

אני עוד טענתי את זה כשהוא היה ב'שיאו' בעונה שעברה...
    שחקן חלש מאוד תרתי משמע, הוא אשכרה נופל מהרוח, אין לו שיווי משקל, הוא נותן פה ושם דריבלים שלא יעילים בגרוש... אני אף פעם לא החזקתי ממנו. הוא ימשיך לדחוק את הגולים שלו מריבאונדים נגד קבוצות עלובות בליגה שלנו וימשיכו לתת לו על זה קרדיט

5. Dimitar Berbatov Member

באיזה עמדה פרננדז שיחק נגד סושו?

6. Messinho Member

קשר 50-50
    התפקיד המקורי שלו זה קשר התקפי נטו מאחורי החלוצים..
    אני מאמין שנגד ויסלה נשחק עם קישור אחורי של בואטנג ועידן טל כשמעילהם פרננדז עושה משחק

7. Don Joan Roman Member

אני שמח מאוד שדאריו פרננדס מציג יכולת טובה באימונים ובמשחקיה אימון, הוא היה סימן השאלה הגדול שלי בנוגע לזרים שלנו (למרות שתמיד האמנתי בו כי שחקן שמשחק 5 שנים בליגה היוונית בקבוצה שדרך קבע נאבקת בצמרת, לא יכול להיות שחקן רע) ואני מקווה מאוד שהוא ימשיך להציג יכולת טובה גם במשחקים רשמיים וחשובים יותר, כל שאר הדברים מהמשחק לא ממש מדאיגים אותי כי אין לי ספק לגביי האיכויות של שאר השחקנים.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עשיתם מבן שושן שחקן ליגה ג' , אמנם גם אני לא מחזיק ממנו שחקן ענק אבל יכולות יש לו , הוא לא חלוץ בשום מצב הוא קיצוני שיכול לשחק בשתי הצדדים.
    הבעיה הכי גדולה שלו זה החוזק לעומת ברוכיאן ויצחקי שגם היו חלשים אבל התאמנו על חוזק פיזי והשתדרגו בכמה רמות בן שושן נתקע במקום.

9. beitar4ever Member

איזה שטויות אתה מדבר, אתה הולך באמת רחוק מידי. אומנם עמית לא הציג יכולת טובה במשחק האחרון ואפילו בשנה האחרונה אך הוא לא היה כ"כ גרוע . בקשר להשוואה המטופשת לרענן ,אני יכול להגיד לך שאתה לא מבין על מה אתה מדבר כי בן שושן לפני שנה וחצי(או שנתיים בערך) היה אחד השחקנים הטובים בליגה מה שרענן לא הצליח לעשות. עמית הוא שחקן יעיל לקבוצה ואני מאמין שכאשר הוא יחזור לכושרו האמיתי אתה תבין על מה אני מדבר.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/08
  10. BeitaReaLiverpool Member

אני ממש לא מחזיק מעמית. הוא מחטיא ללא הפסקה, אם הוא היה יודע לשים גולים הוא היה שחקן טוב.

סאגת יצחקי קרובה לסיום, לפי וואן ובית"ר נט. יאללה , שייגמר כבר.

11. Charlton Member

זהו זה נגמר:
    ברק יצחקי חתם ל-4 הקרובות בבית"ר.
    שיהיה הרבה בהצלחה,תוספת כוח משמעותית

12. Messinho Member

13. Don Joan Roman Member

"מחטיא ללא הפסקה" טוב שלא עשית אותו מחמיצן יותר גדול מרוסלאן לוברסקי, אמנם אחזו הניצול שלו הוא לא מהגבוהים שיש אבל הוא בטח לא אחד ש"מחטיא ללא הפסקה", הלו הבן אדם בלי לעשות הכנה ראויה לעונה(היה פצוע בגב לאורך כל מחנה האימון הראשון ובחלק גדול מאוד מהשני), ובלי להיות חלק מההרכב בחצי העונה הראשונה בא ונתן עשרה שערים בכל המסגרות שזה אמנם לא דבר מדהים אבל בטח לא כ"כ גרוע כמו שאתם מציגים את זה.
    חוץ מזה שעמית הוא שחקן בית ואיך שלא תסובבו את זה ואיך שלא תתיחסו לזה, זו עובדה קיימת ובתור אחד כזה אנחנו בהחלט צריכים לשמור אותו כל עוד יכולים גם אם הוא לא ברק יצחקי וגם אם הוא לא עונה על הציפיות האדירות שתלינו בו כי לשמור על הציביון של הקבוצה זה דבר חשוב ואת זה עושים על ידי שמירה על שחקנים שמזוהים ו/או גודלים במועדון כמו ברק יצחקי, עמית בן שושן, אבירם ברוכיאן, דוד אמסלם, קובי מויאל, עזריאל ועוד', כמובן במידה שהם אל "חשים" את עצמם ומאיימים, ועמית לא מאיים.

14. Mr.Eko Member

עמית בן שושן שחקן מצויין,לא יודע מאיפה הבאתם את השטות הזאת שמדובר פה בשחקן גרוע.
    כרגע אני מסכים שהוא עדיין צריך לעבוד על המון דברים אבל זה הכל עניין של אופי,עם מאמן שידע לטפח אותו כמו שצריך אני מאמין שהוא יביא את הפוטנציאל שבו לידי ביטוי.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לזכור שאחרי עונת הפריצה שלו ב2006 תחת לואיס פרננדז וגיא עזורי , הייתה לו עונה רעה(אחרי פתיחה מדהימה) שבה יוסי מזרחי העדיף שחקנים כמו טוטו רושל וקלבר שוונקי וירד לו הביטחון לגמרי.
    תוסיפו לזה את הפציעה בגב . ועוד אחרי זה נתן עונה טובה עם שיא מבחינתו 6 שערי ליגה + 2 בגביע.
    הוא לא יצחקי וברוכיאן אבל הוא לא אפס כמו שעושים ממנו בדיון הזה.