מספר אוהדים רב אינו מקנה את התואר "הקבוצה של המדינה". אם לבני סכנין יבאו עשרת אלפים אוהדים למשחק האם היא תהפוך לקבוצה של המדינה? חוצמזה כמו שבשנתיים האחרונות משחקת אני לא הייתי מדבר בכלל....
בנצור, אחרי לא מעט זמן ששוטטת להנאתך בפורום זה, אתה חושף את טפשותך הרבה, והחלל בין אוזניך. כל הכבוד. בית"ר ירושלים היא הקבוצה האחרונה שתשחק משעמם. אין מה לעשות, גם בימי אלי גוטמן, כשבית"ר הייתה בונקר דגם 2000 - אם הסתכלת על משחק של בית"ר, יכולת איכשהו להשתעמם? לא! תמיד בית"ר תהיה הקבוצה הכי מעניינת בליגה! אם פעם זה הלהטוטים הקרקסיים של הצמד סאביץ' את סטוינובסקי, או המהלכים המצחיקים של ג'ובאני רוסו, המכות והקומבינות של אבוקסיס, הצהובים של שאנדור, הכישרון של חסן, ההצגות של טלסניקוב ההצלות של קורנפיין ובמיוחד הקהל, שמעל כולם, דואג להוסיף כזאת אווירה למשחק... ואוהדי בית"ר אלימים? נכון שהם לא סינדרלות, אבל מתי בפעם האחרונה הם פרצו למגרש, שרו שיר נאצה על אבא של מישהו שנפטר או זרקו אבנים? מספר התקריות הרציניות שקרה עם אוהדי בית"ר (ולא, אני לא מדבר על זריקת קליפה של פיסטוק ליציע של הקבוצה היריבה) ניתן לספירה על יד אחת בלבד. וזה כבר ממש לא רלוונטי לדון על גזענות נגד ערבים ביציעים, כי כבר שמענו את השירים של הפועל "בן-לאדן הוא צהוב", השירים של מכבי על טועמה והקללות של יציע ג' לבאדיר, שלא לדבר על הגיהנום שהיה בשכונה לאחר הבאתו של חסרמה.
אני אישית ראיתי שלושה משחקים של ביתר העונה ואת כולם ראיתי עד האמצע בערך, אין להם מרכז שדה ברוב המשחקים והכדורים הולכים ישר לקוביקה שלפעמים מבקיע אבל רוב הפעמים מפספס. ואת מספר הארועים עם אוהדי ביתר אי אפשר לספור על מאה ידים, רק אנשים שאני מכיר עוקבו לחקירה על זריקת בקבוקים ונפצים לפחות חמש פעמים. אני מכיר בערך 15 אוהדים בצורה טובה, 10 מטומטמים ו9 בערך הולכים באופן קבוע למשחקים וחמישה נעצרים באופן קבוע. לא אמרתי שהמצב של הקבוצות האחרות טוב, רק אמרתי שהמצב של ביתר רע. ואני לא ארד לרמה שלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
טוב, לא אתווכח איתך, כנראה שאתה פשוט מרותק לסגנונות משחק כמו של הסקאוזרים, ורגיל לבונקר שכזה. אני לא מאשים אותך, לכל אחד יש את הטעם והסגנון כדורגל המועדף עליו. ובקשר לאלימות של אוהדי בית"ר - נפצים? בקבוקים? אני אמרתי לך כבר שאני לא מדבר על בקבוק שנזרק "בכאילו", או על נפץ (וואו איזה פשע, רק אוהדי בית"ר עושים את זה), אני מדבר על פריצה למגרש, זריקת אבנים או מכות. ולא על בקבוק פלסטיק שכאב לאחד העשירים מת"א.
באמת???לידיעתך ראיתי היום בעיתון שאתמול במשחק הגביע הטוטו של בית"ר מול מכבי הרצליה'אוהדי בית"ר קיללו ללא הפסקה את אריאל שיימן ואת השחקנים השחקנים הערבים חמודי כיאל וואהבת בראכת.... על איזה גיהנום אתה מדבר בכלל????היו אולי כמה אוהדים,היו אולי 10 אוהדים שלא היו מרוצים מהבאתו של חסארמה אבל אצל שאר האוהדים הוא התקבל בחיבוקים ונשיקות ואפילו באימונו הראשון הוא התקבל בפרחים....
צודק! כולכם אומרים שהוא צודק (רובם לפחות), אז בקיצור ליגה בלי בית"ר זה לא ליגה! אבל אל תדאגו היא לא תרד...
אז אם הם קיללו??? יש אוהדים שלא מקללים? אוהדים שמקללים זה לא אומר שהם אוהדים אלימים(מכות), אין קהל שלא מקלל. לעומת זאת האוהדים של בני יהודה מאד אלימים-בטח ראית מה היה במשחק נגד הפועל ת"א.
האוהדים של בית"ר, האוהדים של בני- יהודה, הכל אותו חרא... רק שבני יהודה זה חרא ממוחזר של בית"ר ירושלים...
אוהדי בית"ר ידועים באלימות שלהם ותפסיק להיתחסד. אוחנה הוריד אותנו ליגה ברח למכבי פ"ת ולא פגענו בו אף פעם ואילו ראה מה אתם עשיתם לאלי גוטמן שבסה"כ כל משחק ניצחתם 1-0 קטן,הוא קיבל התקף לב בגללכם... אגב לפי איך שרשמת בחתימה שלך,חיפה ניצחה אתכם 4-0....
הקופים מאשפזי אמיר רנד בכלל לא יכולים לדבר על אוהדים אחרים. כי הקהל הנפלא שלהם פורץ למגרש כבר פעמיים רצופות ומוחץ אנשים על הגדרות. 4444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 ככה זה במחשב שלך. אבל במחשבים של הרוב פה רואים שבית"ר ניצחה השפילה ושחטה את מכבי חיפה 4-0 ולא ההיפך. וגם אלה שבמחשב שלהם רואים הפוך לא צריכים להתאמץ הרבה כדי להבין ש10 קופים+הקוף הראשי אוואט לא מסוגלים לנצח מועדון כמו בית"ר ירושלים, ובטח שלא 4-0. 4444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 מה עשינו לגוטמן שגרמנו לו להתקף לב? חוץ מזה גוטמן גם הרס את הקבוצה. אל תשכח שאוחנה העלה אותכם עונה אחרי זה ליגה. חוץ מזה אתה לא יכול להשוות בן אדם אחד שקיבל התקף לב לחצי שעה (וגם זה לא באשמת האוהדים) לכמה פצועים מזריקת אבנים של אוהדי בני יהודה.
שמע אני לא גאה במה שעשו קומץ האוהדים שזרקו אבנים... ורק שתדע,אין דבר כזה התקף לב לחצי שעה. נזק שקורה ללב הוא לכל החיים!