יש לנו ביום שבת את מכבי פ"ת בטדי ולשחק 3 משחקים בפחות משבוע זה מיותר ולכן הייתי רוצה לראות היום כמה שיותר שחקנים שלא פתחו נגד סכנין עולים היום בהרכבאבל שום בשלו וזה כנראה ההרכב שנפתח איתו(חבל שורד, ויסה וטיבי לא משחקים): הרוש דנין, בן-יוסף, בנאדו, עזריאל מויאל, דה-לה האסה, ברוכיאן, בן-שושן יצחקי, תמוז
באמת שאני לא מבין את אלישע, הרי זה ברור שארבייטמן ולדו לא יכולים להסתדר ביחד, אין מה לעשות, זה פשוט לא עובד. כבר מספר נסיונות התקפה שלנו כשלו בעקבות חוסר תיאום בין השניים. לגבי רעננה, אם תמשיך לתקוף היא עוד תבקיע.
פה יש שלושה קישורים לצפייה, אך הם ב-justin tv וכנראה שיסגרו את השידור כעבור כמה שניות. http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=62258&part=sports והנה רעננה עולה בצדק ליתרון 3:2, יש לי הרגשה שהם יניפו את הגביע.
בנתיים אני רואה בתוצאה שאנחנו עומדים להפסיד. מכבי חיפה הובילה פעמיים, רעננה פעמיים השוותה ועכשיו מובילה. כעיקרון אני מעדיף להפסיד מאשר לשחק עוד הארכה מטומטמת (או יש מיד פנדלים?). המשחק הזה לא מזיז לי, מצדי רעננה תזכה בניצחון וגם בגביע הזה.
זה היה כל כך צפוי מבחינתי, אני לגמרי מאמין במשפט שקבוצה לא יכולה לנצח אותה קבוצה פעמיים בשבוע. היו, יש ויהיו עוד הוכחות לכך. חבל שאלישע לא עלה עם כל הנוער, אין טעם לשתף שחקני הרכב ראשון בליגה במפעל המיותר הזה, טוב שזה לא נגמר בפציעה כלשהי. כמובן כל המחמאות לרעננה, מענק העלייה לגמר יכול מאוד לעזור להם כלכלית, שיהיה להם בהצלחה בגמר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
Toffeeman, אני לא בהכרח מאמין שטענה הזאת, אבל ברור לי ששחקני ההרכב הראשון שיחקו מנטלית משחק אימון. בשביל רעננה גביע הטוטו הוא פרס אמיתי, בשביל מכבי חיפה הפרס הזה לדעתי לא שווה בכלל. אני אישית הייתי ממליץ לקבוצה בכל שנה לתת לנוער הרבה יותר הזדמנויות במסגרת הזאת. באנגליה ארסנל למשל מעולם לא מופיע בהרכבה הזחק ביותר לגביע הליגה. אני מאד מקווה שרעננה לוקחת את הגביע, אבל ברור לי שבעונה הזאת בית"ר או מכבי ת"א יופיעו למשחק הגמר בצורה יותר רצינית מאשר הירוקים עשו זאת עכשיו.
זה שהופעתם השנה בליגת האלופות לא אומר שאפשר ככה לזלזל בגביע הטוטו, אתם עדיין לא ליגה אחרת. נכון זה מפעל שולי אבל קבוצה ובטח כזאת שדוגלת בספורטיביות ובווינריות(לפי יעקב שחר ואוהדי מכבי חיפה שאני מכיר) צריכה לעלות לכל משחק ולנצח. אני גם יעדיף היום ששום יעלה עם הרכב כמה שיותר משני על מנת לשמור כוחות לליגה אבל עדיין אני רוצה בניצחון של הקבוצה שלי.
סוף סוף עפנו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx אפשר להתכונן בשקט למשחק העונה. NIGEL DE JONG, זה מפעל שווה ערך לליגת מילואים. בגלל שכיום לביתר אין כסף אפילו להביא שחקן כמו שטרכמן, אז אולי בשבילה המפעל חשוב. בשביל מכבי חיפה זה דמי כיס.
אדם, מבחינת תוצאות הליגה אנחנו בליגה אחרת... אני לא ממש יודע למה הטון השלילי בדברים שלך, אבל שנינו יודעים שהגביע הזה פשוט בדיחה. לדעתי אתה pissed off מהעונה של בית"ר ומההצלחה שלנו. זכותך, אבל זה לא משנה את העובדה שמבחינתי גם בית"ר יכולה להופיע עם הנוער בטח אם היא היתה משחקת (או שיחקה) בשלב הבתים של ליגת האלופות/ליגה אירופאית. אפילו בספרד ובאיטליה אין מסגרת שלישית אז למה לנו כן? רק באנגליה ובצרפת עושים את זה וזו זכותם. זה שהפסדנו היום לרעננה לא עושה לי דבר, בסוף השבוע נצטרך לחזור לנצח ואם לא נעשה את זה אז אני אגיד כמה דברים שליליים על המשחק הזה. עכשיו? נותר לי רק לאחל הצלחה לרעננה ולהצטער שאלישע לוי לא נתן מנוחה מוחלטת לשחקן כמו מסיללה.
אני גם לא מתלהב מהמפעל הזה ומבחינתי הוא משני מאוד, גם בגולים אני לא קופץ אבל עדיין אני רוצה שהקבוצה שלי תעלה לנצח בכל משחק ותשאף לכמה שיותר בטח שהיא במעמד חצי גמר. אם בית"ר תזכה אני לא ייצא מגדרי אבל זה יהיה עדיף לי מאשר לא אי-זכייה, לא ככה? והתגובות שלכם ממש מוזרות אחרי החגיגות האובר מוגזמות שלכם אחרי הזכייה בגביע הטוטו לפני שנתיים, פתאום שזכיתם לשחק בליגת האלופות אתם כבר לא קבוצה ישראלית?
אדם, לפני שנתיים לא הייתי פה כדי שתוכל לראות שגם אז לא חגגתי עם הזכייה במפעל הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ברצינות, מכבי חיפה והפועל ת"א היו במהלך הסתיו ותחילת החורף עסוקים עם אירופה לכן גביע הטוטו עוד יותר מיותר. אני בטוח שהיום השחקנים עלו בשביל לנצח, אבל אני משוכנע שרעננה היתה הרבה יותר רעבה מאשר הירוקים. אני משוכנע שאם היינו משחקים נגדכם הקבוצה היתה יותר מרוכזת ומלאת מוטיבציה, אבל נגד רעננה? בוא נראה אם המשחק הזה היה תקרית או שמה פשוט תחילת משבר. אני לא חוגג כשמפסידים (את זה אני משאיר לאלכס...), אבל בסה"כ המשחק מול הפועל רמת גן באמת הרבה יותר חשוב לי. בעונה ארוכה ומלאת משחקים צריכים לקבוע לעצמך מטרות. בשנה שמכבי חיפה שיחקה בשלב הבתים של ליגת האלופות והפועל ת"א עברה בצורה יוצאת מהכלל את שלב הבתים בליגה האירופאית גביע הטוטו פשוט לגמרי מיותר. בשביל בית"ר, מכבי ת"א ורעננה גביע הטוטו הוא פרס יותר חשוב מאשר בשביל שתי המובילות בליגה הישראלית.
גם לי המשחק נגד מכבי פ"ת הרבה יותר חשוב מהמשחק היום כי זה הליגה והפרס הזה לא כל-כך חשוב לי מלבד זה שהכסף שייכנס יעזור למועדון אבל אלו כבר הבעיות של קורנפיין. אין לי בעייה שתעלו גם עם הנוער, אני לא שופט על זה ואם היום בית"ר הייתה נותנת הזדמנות לשחקנים כמו ברק משה, אביתר ברוכיאן ועדן מלכה הייתי מאוד שמח אבל הבעייה שלי היא הזילזול שלך כאוהד. אתה גר בהולנד ושלא טוב לך אתה מכבה את הטלוויזיה ויוצא לטיול עם הכלב אבל מה עם כל אוהדי מכבי חיפה שהלכו למשחק וחזרו לבית מאוכזבים?