אל תהיה כל כך בטוח, קבוצה בסדר גודל של רעננה לא תזלזל במעמד שהגיעה אליו, סכום הזכייה ואפילו הסכום שתזכה אם תסיים כסגנית בגמר יוכל לשרת אותה רבות בהמשך העונה.
לא מזלזל, הפועל רעננה עם כל הכבוד לא משנה באיזה הרכב מכבי חיפה עולה, אין לה מה למכור מולה, רק זילזול מדהים ויוצא דופן יגרום לחיפה להפסיד את המשחק ואני לא רואה את זה קורה גם אם חיפה תזלזל, והיא תזלזל...
מקווה שזה מה שיקרה. לא צריך לסכן שחקנים חשובים לפני המאני טיים. מצידי שרעננה יפתיעו יעלו. העיקר שאף שחקן חשוב שלנו לא יפצע.
מסכים על אלכס, גביע הטוטו באמת לא מזיז לי. למכבי חיפה יש מטרות יותר גדולות ובשביל רעננה זה יכול להיות ארוע של פעם בחיים. ברור שבחצי גמר השני שתי הקבוצות לא ירצו להפסיד ושם אני מצפה לקרב אמיתי.
ההגרלה הייתה ידועה מראש בחיי שאיך שרעננה עלתה ידעתי שהיא תפגוש את מכבי חיפה, בכל מקרה אם בית"ר אכן תזכה בגביע(הסיכויים לא גבוהים במיוחד) אז זה יהיה לפחות נגד שתי קבוצות חזקות כמו מכבי ת"א ומכבי חיפה.
מחר ייערכו שני משחקי חצאי הגמר בגביע הטוטו באיצטדיון רמת גן. המשחק הראשון יפגיש בין מכבי חיפה להפועל רעננה(17:30), שרק ביום שבת האחרון החיפאים הביסו 0:3 את רעננה. במאבק על הכרטיס השני ייפגשו בית"ר ירושלים ומכבי ת"א(20:00) במטרה לעלות לגמר, ומי יודע, אולי לשחזר את ה3:4 הענק שהיה בבלומפילד לפני מספר שבועות. מכבי חיפה נגד הפועל רעננה, 17:30. בית"ר ירושלים נגד מכבי ת"א, 20:00.
עם כמה שאני רוצה לקחת את גביע הטוטו המשחק בשבת הרבה יותר חשוב ואני מעדיף לתת לשחקנים מנוחה מחר בשביל שאולי יבואו במצב יותר טוב לקראת המשחק בשבת (זה שחקנים ישראלין אחרי הכל כך שאי אפשר לדעת באמת מה יהיה ביום שלישי ומה יהיה ביום שבת) אבל עדיין אני אשמח אם נעפיל לגמר אבל עוד יותר כמובן אם ננצח את בני יהודה בשבת זה ישמור על מרחקון של ביטחון בינינו ובין בית"ר/נתניה/בני יהודה במיוחד כשיעמדו לפנינו 4 משחקים מול העולות החדשות שנהיה חייבים לקחת עד הדרבי ואז אני מאמין שנוכל להיות רגועים לגבי המקום השלישי והמשך הדרך. בכל אופן אני מקווה שקומאץ' ויבוריאן יקבלו הזדמנות ובעיקר יבוריאן שיוכיח לא לנו לאוהדים אלא בעיקר לעצמו שיש לו כבוד עצמי ונשאר לו עוד משהו לתת כי באמת הוא נותן כלום יחסית לכסף שהוא מקבל ויחסית ליכולת שהוא יכול להציג ועם כל הכבוד, הוא לא משחק כל שבוע נגד חיפה/הפועל...הייתי רוצה לראות גם ציון צמח וריף פרץ מקבלים הזדמנות. אני מקווה שננצח מהבחינה הכספית כי גולדהאר לפי מה שהבנתי לא מתכוון לתת שקל לחיזוק ומבחינתו מה שהוציאה מקבלת זה מה שיהיה לה להוציא על שחקנים...
חשוב לשמור על התואר משנה שעברה, לא הייתי מזלזל כלל במשחק הזה. חבל ש-3 קבוצות כ"כ גדולות מגיעות למעמד, שבעבר הלא רחוק היה חגיגה, וכרגע יפתחו בסך הכל 4 יציעים כאשר הכרטיס היקר ביותר יעלה כ-60 ש"ח למבוגר ו-30 ש"ח לנוער.
מצטרף לזה וחבל גם שהצילום יעשה משערים 1-4 ממבט של למעלה ולא משער 11 הנגדי ככה לפחות נראה קהל ולא כיסאות.
לרעננה תהיה מחר הזדמנות מצוינת להעפיל לראשונה בתולדותיה לגמר גביע הטוטו של ליגת העל, כאשר ניר דוידוביץ', אייל גולסה ויניב קטן לא ייכללו בסגל. כמובן שבלעדיהם אנחנו עדיין עדיפים עליהם בהרבה, אך אני בטוח שהם יבואו חדורי מוטיבציה להוכיח שהם מסוגלים לעשות את זה, אם יעפילו לגמר המענקים הכספיים שיקבלו יכולים מאוד לעזור להם, מה גם שאני מאמין בקלישאה האומרת שקבוצה לא יכולה לנצח אותה קבוצה פעמיים בשבוע.
זכייה בגביע הטוטו - זה לא מה שאספר בגאווה לנכדים, אך חייבים לקחת את המפעל הזה ברצינות הפעם, עקב המצב הכספי ואי הוודאות סביבנו. אני מאוד מקווה שננצח היום את מכבי.