אלף ו-500 צופים שהטריחו עצמם ליציעי בלומפילד, לא ממש יכולים להיות מרוצים ממה שראו בדקות הראשונות של המשחק. שתי דקות בלבד עברו משריקת הפתיחה של השופט לוק ווילמס והאורחים ניצלו ריפיון בהגנת בית"ר כדי לעלות ליתרון, משער נגיחה של דליבור סטויקוביץ', ממרכז הרחבה. מתוך: Ynet
וזה הסיקור של one (מצא את ההבדלים): 3000 הצופים שהגיעו לבלומפילד חיכו 2 דקות בלבד עד השער הראשון, שהגיע לכיוון הלא הנכון מבחינתם. יובנובסקי האורח הגיע למצב של אחד על אחד עם סולומון והכניע את שוער בית"ר בבעיטה שטוחה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx
יאללה שתוק שתוק כבר אתה נראה לי בכלל לא אוהד בית"ר.. ונראה לי שהחרטטן פה זה אתה לא הכתב מוואן שהוא יודע הרבה יותר ממך בזה אני בטוח..
קיצר אפשר כבר לסכם את המשחק בלי קשר לתוצאה בסיום..בית"ר לא תנצח, לגומלין אין משמעות, וכן: בית"ר הודחה מהאינטרטוטו...כמו ההתייחסות ככה גם זה מה שמקבלים. אבל מה? העיקר לגבות מאנשים 25 שקל ו-50...ובין 90-120 לתא כבוד...זה העיקר...זה לא משנה שהקבוצה שמה פס ומתייחסת לזה כמובן מאליו גם למפעל וגם לכרטיסים...היו צריכים למכור במחיר של 10 ו-20 שקל...בושה.
שמע לקחו כסף בטח רק בגלל הטיסה למשחק הגומלין שמע זה הוצאות חח אבל בעיקרון לדעתי נשים בכלל חינם גם בליגה כמו פעם..אבל באינטרטוטו משחק כזה חובההה נשים חינם אפילו חיילים חינם..