מי שכן תתעניין במשחק היא הקבוצה הצ'כית שתפגוש את המנצחת במפגש בין בית"ר לסילקוס, סלובאן ליברץ. הצ'כים שלחו שני נציגים לישראל שיעקבו אחר שתי הקבוצות.
ניראה לי שאם בית"ר יעברו את השלב הזה, הם יישחקו בהרכב מאוד שונה בשלב הבא מול הצ'כים.. סלובן ליברץ לא הייתה ברבע גמר גביע אופ"א לא מזמן?
בהרכב של בית"ר היום יפתחו 7 שחקני בית..והשאר גם כולם ישראלים..מאוד מעניין יהיה.. יוני אליאב יוני קים אלי ששון מור אפרים אבירם ברוכיאן שלומי משה עמית בן שושן בהחלט יהיה מעניין..
לא רק הם. אני מאמין שגם חלק מהותיקים ישולבו. בכל מקרה ההרכב הנוכחי הוא די חזק. אין כמעט שחקנים בכלל לא מנוסים. הם אומנם צעירים אבל מאוד מוכשרים, והם מסוגלים לתת היום הצגה.
בושות?ממש לא אני בפורום של בית"ר ושם היה זילזול מאוד גדול במקדונים של הקהל..אני אמרתי שיגמר 1-1 או 2-1 למקדונים והנה כבר 1-0 למקדונים תעשה לי טובה ההכנה הייתה סתם להפטר מזה אוחנה בכלל לא בארץ..הצוות המקצועי בעצמו לא רוצה את זה אז למה שננצח או משו? ואני רציתי שנסיים מקום 4 רק בגלל המיקום המכובד אחרי הרבה שנים ובגלל הכסף..ידעתי שלא ישקיעו באינטרטוטו..
הצעירים של בית"ר רוצים לנצח..רוצים להוכיח..אבל אני לא בטוח שיכולים..למרות שאני מאוד תופס מששון קים ברוכיאן עזו שושן וכל אלה.. המקדונים באו בהרכב נראה לי הכי חזק שלהם..
לפי ynet, יש 1500 צופים במשחק. אה- ואת השער לא כבש סילקס ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ) אלא דליבור סטויקוביץ' בנגיחה..
חח סילקס זהו שם הקבוצה, הכובש הוא יובנובסקי. לא מבין את בית"ר. אז הם לא רוצים להשקיע במפעל, אבל זאת הזדמנות לתת לרכש החדש לשחק ביחד, למה לא לנסות אותם? המשחק בטדי או בבלומפילד?