בית"ר ירושלים - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏10/6/05.

1. Melixon 15 Member

7 שחקנים שיפתחו מחר בהרכב, הם תוצרת בית של בית"ר ירושלים, חמישה מהם אף שיתפו פעולה בעונת 2003-2004 בקבוצת הנוער של בית"ר תחת הדרכתו של אילן שוקרון.
    החמישה הם מור אפרים, יוני אליאב, יוני קים, אבירם ברוכיאן ועמית בן-שושן. לגבי השניים האחרונים- הם כבר השתלבו במהלך העונה בליגת העל, אך השלושה הראשונים הם חסרי ניסיון בליגת העל ומחר תהיה זאת הזדמנות עבורם לצבור ניסיון ודקות משחק. אילן שוקרון, מאמן הנוער שזכה בעונה החולפת עם נערים א' באליפות, נכח במתחם האימונים בבית וגן ואיחל לכל שחקניו לשעבר בהצלחה מחר במשחק. השחקנים שלא שחכו מי טיפח אותם, הודו לו מקרב לב והבטיחו לתת הכל מחר על המגרש.
    נוסף אל חמשת השחקנים הללו, יצטרפו גם אלי ששון ושלומי משה שעלו גם הם מהנוער של בית"ר.
    מעבר לכך- בהרכב מחר יהיו כל השחקנים פרט לשוער גיא סולומון, מתחת לגיל 23, וזאת בניגוד לעונה החולפת בה היה מורכב ההרכב של בית"ר משחקנים וותיקים סביב גיל ה-30

מתוך: בית"ר.נט

מה שלא ברור לי זה איך קורנפיין פתאום לא משחק ולא כתוב עליו כלום? כתוב רק על העובדה שסולומון יפתח

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מכור לכדורגל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

אגב מישהו יודע אם יש נוער?

3. אלי מתחן Member

4. נדב מיכאלי Member

אם היתה לי אפשרות לבחור בין לבוא למשחק האינטרטוטו המשעמם בין בית"ר לקבוצה המקדונית לבין לטוס לגרמניה ולראות את הקונפדרציות,למרות היותי אוהד בית"ר אני בוחר בקונדפדרציות.
    האמת שעל משחק אינטרטוטו אני מעדיף אפילו לראות משחק בשידור חוזר מלפני 6 שנים.
    את מי מעניין האינטרטוטו?אף אחד.
    אוהדי בית"ר מאושרים עד הגג שהגענו לשם וזוקפים את ה"הישג" בעיקר לזכות אוחנה.
    מה אתם מתלהבים מאינטרטוטו?אוי למה שאוהדי בית"ר הפכו ...מאושרים מאינטרטוטו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

5. בית"רי מלידה Member

ככה זה שקוראים ומאמינים לכתבות של חרטטנים...טוב שהוא לא ניסה למכור לך רינגטון גנוב ב 5 שקל...נו טוב, אין לו זמן, הוא בטח הלך לשחק כדורגל בגן סאקר עם נערים ערבים שעירים...מעניין אם הוא גם מתקלח איתם אחרי המשחק... :aaarofl:

6. Reyes Member

קצת מידע על סיליקס מבחור מקדוני:

הקבוצה סיימה רביעית בליגה המקדונית שהסתיימה לפני שבועיים. הייתה לה עונה גרועה אבל בניגוד לבית"ר היא לוקחת את המשחק ברצינות ומאז שהליגה הסתיימה היא התאמנה מדי יום ושחקניה עדיין לא קיבלו מנוחה. סיליקס תבוא עם ההרכב החזק ביותר שלה (לא שנראה לי שזה יעשה איזשהו הבדל). הקבוצה הייתה 3 פעמים אלופת מקדוניה והיא שיחקה מספר פעמים בגביע אופ"א, היא מגיעה מהעיירה הקטנה קראטובו שמונה בין 8,000 ל-10,000 תושבים ואת משחקיה הביתיים היא משחקת בדר"כ ב"סקופייה", כ-100 קילומטר מקראטובו, מול איצטדיון ריק בדר"כ (לא קבוצה אהודה במקדוניה). בעלה של סיליקס היה האיש העשיר ביותר במקדוניה אך ב-3 השנים האחרונות הוא נמצא בבעיות פיננסיות ולכן הקבוצה לא מתחזקת בשחקני רכש. סה"כ מדובר בקבוצה חלשה שלדעתי לא יכולה להוציא ניצחון בבלומפילד, גם מול המחליפים של בית"ר.

7. Melixon 15 Member

ב-25 ש"חים
    באמא שך... אני דוקא חשבתי שכל אוהד כדורגל בעולם הלך לוותר על הקונפדרציות רק בשביל לראות את בית"ר
    תגיד לי... מה אתה רוצה?

8. נדב מיכאלי Member

משום מה יש תחושה שאוהדי בית"ר בעיקר תומכי אוחנה מאד מאד נלהבים להיות באירופה (אם אפשר לקרוא לאינטרטוטו אירופה).
    והם חושבים שזה המשחק הכי חשוב של בית"ר בתולדות המועדון .
    זה כאילו שהם מנותקים לגמרי מכל מה שהולך סביבם העיקר שבית"ר הגיעה לאינטרטוטו,ממש הגשמתי את יעודי כאוהד בית"ר .
    מה זה אליפות ,גביע המדינה או השתתפות בגביע אופ"א לעומת האינטרטוטו?
    הכל מתגמד ליד האינטרטוטו בטח עם שחקנים כמו יצחקי ומליקסון (והמבין יבין).

9. ozi Member

לי דווקא יש את התחושה ההפוכה. שכל שונאי אוחנה כמוך, נדב, מתעקשים בחירוף נפש להמעיט מערך כל הישג שבית"ר תשיג תחת הדרכתו.
    כמה אפשר לדבר בציניות על הקבוצה שלכם?
    מה- לבית"ר לא היה משחק אחד טוב בתקופת אוחנה? ואם כן, אז אני לא זוכר מילת פירגון אחת של האוהדים לאוחנה. אי אפשר לזקוף לחובתו את כל הרע ולהתעלם מכל דבר טוב שהוא עושה.
    אולי באמת קצת יצאו מהפרופורציות של משחק אינטרטוטו, אבל תאמין לי- אף אחד לא חושב שזה המשחק הכי חשוב בתולדות בית"ר. אל תשכח ששנים שהקבוצה לא שיחקה באירופה והאוהדים התגעגעו. אין שום דבר פסול בזה.

10. Melixon 15 Member

ומזה קשור לציטוט ההודעה שלי?

*"ברק, אני צריך אותך ל-20 דקות ביום שבת, לא יותר מזה", אמר היום לקראת סיום האימון גיא עזורי לשחקן הצעיר, "גיא, אני מת לשחק אבל אני לא יכול לזוז, כל דקה שאני אשחק רק תחמיר את הפציעה".
    המונלוג הזה בין עוזר המאמן גיא עזורי לבין ברק יצחקי מסמל יותר מהכל את מצוקת השחקנים להרכב מול סילקס קורטבו במשחק ביום שבת.

(אוהד בית"ר [אסף שקד] נותן הגדרה חדשה למושג מונולוג)

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/05
  11. נדב מיכאלי Member

אתה יודע למה אני מתגעגע ?
    שהיינו באים לקריית אליעזר ואם היינו מנצחים זאת לא היתה סנסציה .
    ברור שהיו משחקים טובים בתקופת אוחנה .
    אבל יש גם הרבה דברים רעים .הרבה דברים אצלו מקריים (גם החוזה שהוא קיבל לעונה הבאה הוא מקרי לחלוטין ,הרי הוא לא עשה ולא עושה כלום כבר שנתיים למה להאריך את החוזה?) .
    אני שמחתי שסיימנו מקום 4 השנה רק בגלל המענק הכספי,מצידי שבית"ר תובס 10-0 מחר ,זה ממש לא מעניין אותי.

12. ozi Member

תהרוג אותי- אני לא מבין איך אוהד יכול לדבר כמוך.
    כשהפועל אשקלון מפסידה במשחקי אימון אני מתבאס.
    ואתה מדבא באדישות על לחטוף עשירייה מחר במסגרת אירופית.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

13. נדב מיכאלי Member

עם כל הכבוד לאינטרטוטו ואין כבוד כלל ,המפעל הזה רק פוגע בהכנות לעונה הבאה.
    אפילו ראשי בית"ר אמרו את זה שזה קצת תקוע להם באמצע ההכנות.
    אם בית"ר תפסיד מחר זה יהיה ההפסד הכי משמח שראיתי - סוף סוף להיפטר מהאינטרטוטו.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם שמת לב...אני אוהד מכבי ת"א...אני פשוט גר בת"א ואין שום דבר מעניין לעשות אז אני מעדיף ללכת לראות כדורגל.

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/05
  15. נדב מיכאלי Member

אני יודע.
    אז למה לך לראות את בית"ר היריבה הגדולה שלכם (לפחות זה נכון לגבי העבר של הקבוצות) באינטרטוטו?
    מה איבדת שם?
    הרי שיחזור של צ'לסי-בארסה /מילאן -ליברפול זה לא יהיה.