יאללה יופי עוד 220 אלף לכיסו של פניג'ל אולי סוף סוף סקאוטר ישלח לאפריקה וימצא לנו בלם וקשר הגנתי בשעה טובה??
חברת הבניה והיזמות הכי גדולה בענף הנדל"ן, כוללת בתוכה גם את חברת הביצוע הגדולה דניה סיבוס ועוד חברות. השליטה בחברה היא של היהלומן המיליארדר והנדבן לב לבייב ! העובדה שמאיר הצליח להוציא ממנו רק 220 אלף דולר לעונה מלמדת כמה מאיר עלוב- להבועל יש חוזה אימוץ ב 700 אלף דולר, לדוגמא. רק כדי להבהיר: אין בכך תוספת לתקציב , אלא זה במקום הכסף שהיה אמור להיכנס מרשת המזון "אימפריה" שנמצאת בכינוס נכסים ! לדעתי ,מאיר ושותפיו מלקקים ללב לבייב בעניין המגרשים בבית וגן: כבר הסברתי כאן בעבר שמאיר לפחות , לא מסוגל לממן את חלקו בבניה אם תאושר, וכמו שאני מריח, הפרוייקט הזה סופו של דבר יבוצע כעיסקת קומבינציה , בו יישארו בסופו של דבר לבעלי בית"ר רק 45 אחוז מהפרוייקט בבית וגן.
ההסכם שנחתם םע אפריקה ישראל יכול להיות הדבר שיקפיץ את בית"ר קדימה עם ידעו לנצל את זה טוב יותר. החברה של "אפריקה ישראל" נמצאת בארץ תחת בעלותו של לב לבייב. כאשר יש בחזקתו גם את אי אל אל די יהלומים (ניראה לי זה הסדר אותיות של החברה). השווי של חברת היהלומים הוא 700 אלף דולר.. וזה הכסף הקטן כי אפריקה ישראל שווה 2 מילארד דולר. עם בית"ר ידעו למשוך אותו יותר קרוב לקבוצה לנצל את העובדה שהוא בוכרי ומנהל מעולה של עבודות וידעו לשלב אותו בעסקי הכדורגל. בית"ר תוכל לקפוץ הרבה מדרגות קדימה. מצד שני עם הוא יבין עם מי יש לו עסקים הוא יחתוך. למי שזוכר לפני כמה זמן דובר על אברמוביץ שיקח את הפועל ת"א והוא היה בגישושים עם לב לבייב אז כן זה אותו איש. אחד החזקים בעולם שכמו שזה ניראה כרגע. אחרי המגעים עם הפועל ת"א ועכשיו עם בית"ר הוא מחפש לעצמו איזה צעצוע חדש.. וכל אחד היה רוצה להיות הצעצוע של האדם השני הכי עשיר בארץ.
לב לבייב לא ישקיע בבית"ר כל עוד נמצאים שם יצורים מסוגם של שני המאירים, אברם, והמאמן חסר היכולת ! הוא אומנם נדבן גדול, במיוחד לבתי כנסת , ישיבות, ובתי חינוך , אבל לא יתן גרוש ליצור הזה מאיר. חבל שתהיה תמים יוגב: מאיר חיפש דרך להגיע לפגישה עם לב לבייב, כי הוא צריך אותו לבניית 300 דירות ( הוא רצה 520 , אבל בועדה המחוזית הוא קיבל בעיטה בתחת ) , במתחם האימונים בבית וגן. מאיר , כנראה לא יכול לממן 25 אחוז מעלות הבניה , אז הוא הולך על עיסקת קומבינציה, ואני מקווה שלב לבייב יוריד לו לא רק את המכנסיים, אלא גם את התחתונים.
כי אין לביתר קשר אחורי דומיננטי כמו שאבייר דירסאו, למשל. וכמו שאמר פה "ביתרי מלידה", לאוחנה אין קשר לכדורגל המודרני.
עם כל הכבוד לאסולין הוא לא מתקרב להיות חלוץ חוד קלאסי... אין לו את החדות, את הטכניקה, מהירות אולי יש לו אבל הוא לא מכפר איתה על החסרונות שלו... אוחנה עשה רכש די אידיוטי שביזבז הרבה כסף על התקפה (פניג'ל שותף), זה שאסולין בבית"ר לפני זיו וטוטואנה לא אומר שהוא לא יכול לשבת על הספסל... מבחינה מקצועית עם זיו מאחורי טוטואנה יהיה יותר מוצלח כמה שאני אוהב את אסולין ורוצה שהוא ישחק עוד אפשרות טובה, ברוכיאן ישחק בתפקיד נימני שזה מין 4-4-2 (ברוכיאן הוא החלוץ השני) רק שיעשה את ההתקפה יותר במרכז ויחלק כדורים לטוטואנה ולא בתור חלוץ חוד... אבל שוב הבעיה, אז למה הביאו את זיו? ולמה קנו חצי כרטיס של אסולין? באמת לא מובן הביזבוז הזה בבית"ר שההגנה שלנו בכלל לא מושלמת... דאמט אפילו אני יכול לנהל את המועדון הזה כמו שצריך!
ההגנה תושלם בשעה טובה ומוצלחת?? יום ראשון אכלנו אותה בנייתים ההתקפה מתחילה ממהגנה? או שההגנה מתחילה מההגנה איך זה הולך בבית"ר? אחלה התקפה הלוואי יביאו כבר את השחקנים הנדרשים רוצים לראות תוצאות
חחחחחחחחחחחחחחחח.............הרסת אותי מצחוק: 1. אני לא מנשק גברים - רק נשים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx 2. FETISH זה ממש לא התחום שלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx 3. לא הייתי נוגע במאיר אפילו עם מקל....אולי עם ציין לייזר ללא סוללות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx 4. ביום שהוא ימכור את הקבוצה אני עושה חגיגה גדולה :aaa021: אם מישהו חושב שהכסף יילך לחיזוק הקבוצה הוא טועה, בגדול - הכסף יעזור רק למאיר וקרן פניג'ל ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
הנרקומן הזה כמו שאתה אומר בלעדיו לא הייתה בית"ר אז תפסיק כבר גם שהוא הציל אותנו לפני כמה שנים שקנה את בית וגן וגם שקנה אותה אחרי גד זאבי אפחד לא היה לוקח אותנו חוץ ממנו הם היחידים שהציעו הצעה למכרז בלעדיו לא הייתה בית"ר
נראה לך שעכשיו בלי פניג'ל בית"ר הייתה קיימת???? איזה בית משפט אידה בטיח כמה אפשר לנסות למכור פשוט אפחד לא רצה!
יכול להיות שהיו רוצים, אחרי המוניטין שיצא לבית"ר עם פניג'ל אף אחד כבר לא ירצה. אם בנאדם מציל את החיים שלך ומהשנייה שהוא מציל הוא כל הזמן פוגע בך ומתעלל בך, אתה תמשיך להודות לו?
פניגל הוא כמו אבא שיש לו תינוק ראשון בהתחלה הוא לא יודע כל כך איך לטפל שואל אנשים עושה לפעמיים טעויות אבל בסוף הוא כבר מנוסה ומבין איך להתמודד(דוגמא לא משהו מקווה שהבנת) אבל עדיין בחיים אני לא ייקלל אותו בלעדיו לא היה בית"ר דיי להיות צבועים...