זה בטוח, השאלה היא את מי אתה מציע. הבחירה הטובה ביותר לדעתי היא אחד הלוזונים, מה גם שהם קרובים רעיונית לימין , ואם אינני טועה בשעות המוזרות האלו של הלילה ( ככה זה שרוצים להיות בקשר עם חברים ומשפחה בסוף השבוע באמריקה...) אז נדמה לי אפילו שהם מבית בית"רי, בניגוד לאדון מאיר....
אין לי בעיה עם הלוזונים ,מצידי שיבואו מחר עם גיא ויתחילו להחזיר את בית"ר לגדולה . אם מאמן כמו לוזון מגיע בית"ר תיהיה למעלה עם שחקנים כמו מור אפרים,עמית בן שושן,שלומי משה,יוני קים. אני מאד מחזיק ממנו . אחרי קשטן,גרנט,שום אני מחזיק מאד מגיא לוזון. גם אין לי בעיה עם חזי מגן ,אדם שקט,צנוע ,לא פרובלמט ,איש עבודה .
אם הלוזונים באים שישאירו את גיא מחוץ לעניין, הוא מאמן מוכשר ואני לא מזלזל בו אבל בבית"ר יש ניסיון לא טוב בכלל עם בונקריסטים.
גיא לוזון משחק בונקר? ממש לא. חוץ מזה שאם הוא יגיע לבית"ר ויעשה את אותם דברים שהוא עושה (ובהצלחה ) במכבי פתח תקווה הקהל ינשק לו את הרגליים ויכין לו ג'חנון לשבת.
בית"רי, הגיע הזמן שתבין סוף סוף - אם מישהו לא רוצה את משה דדש (מה לעשות, אני לא אוהב שהקבוצה שלי מפורקת ודנים על גורלה בבתי משפט, לא אוהב שהיו"ר גונב מליונים מהקבוצה לעצמו) זה לא אומר שהוא בהכרח רוצה את מאיר פניג'ל! זאת נבלה וזאת טרפה, אם כבר מישהו שהייתי רוצה שיחזור להנהלת בית"ר זה קובי בן-גור. הלוזונים? אני לא אוהב אותם יותר מדי, אבל אם יש סיכוי אז למה לא.
שמע כמה שהלוזונים מנהלים בצורה משושלמת את פ"ת אני לא חושב שהם מתאימים לבית"ר זה היה שילוב רע הם לא יסתדרו אם כול הכבוד לפ"ת זאת לא בית"ר.
מה אתם אומר... זה בכלל לא בטוח בכלל לא שווה להשקיע בכדורגל הישראלי בינתיים זה דבר ראשון... דבר שני- עם כל הלחץ של הקהל וכל מה שאתם מכירים שחוזר על עצמו שנה אחרי שנה בבית"ר לא כל עסקן שיש לו כסף בכיס יהיה שמח להיכנס לזה חוצ'מזה כל המשקיעים בארץ לא ישקיעו לטווח ארוך כולם ינסו לעשות "גלקטיקוס", וכולנו יודעים שקבוצות כאלה נופלות באותה מהירות שהם עלו, בעיקר אם המועדון לא בנוי לזה.
עזבו את הלוזונים ,למרות ההצהרות בעבר של עמוס שהוא כן רוצה לנהל פעם אחת את בית"ר זה לא יקרה בקרוב. בית"ר צריכה לחפש קונה סימפטי כמו אבשלום נוריאל (בין האנשים היחידים השנה שסיים עונה עם רווח כלכלי ולא עם הפסד) חזי מגן (איש עבודה בלבד,לא רב עם אנשים,לא מדבר הרבה,בקושי מראים אותו).
אני יסביר לכם מה הבעיה: כשמישהו אומרים לו בית"ר - ישר עולות בו הסוציאציות מהקהל הגזעני והמגעיל ורע של בית"ר...זו אחת הבעיות.
בית"ר הפסידה 1: 0 לאיזה קבוצת דייגים מיוון. כל הכבוד לאוחנה - השנה בונים שנה הבאה מזדיינים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
אחלה מחנה: מליקסון כל היום משחק במשחק שלו מליחי כותב יומן ומוכר פלאפונים אוחנה מחפש כבר תירוצים עזו מסתכל על הפקידת קבלה במלון כמו איזה הומו שרואה פעם ראשונה *** של בחורה אבל בלילה כולם בכושר מלא בקזינו
one שוטף לך את המוח, בית"רי, לא הכל רע, אבל הרוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx . הכי מצחיק דוד אמסלם שאמר שאפשרי להאבק על האליפות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx . ההפסד להיראקליס לא אומר כלום, גם פורטו הוציאה 0-0 ממכבי פ"ת. אני רוצה להאמין שבמחנה הבית"רים מתעסקים בעיקר בכדורגל, למרות מה שבוואן דואגים לציין כל הזמן, כנראה שזה עוד צהובון ישראלי אחרי הכל.