אז יפה- נדב, לפי מה שאתה כותב פה, הסיבה לנבואות הזעם שלך בקשר לבית"ר, היא שהקבוצות האחרות התחזקו. מה אוחנה אשם בזה?
מה אוחנה אשם בזה שאני לא מסוגל לסמוך עליו שהוא יוביל את בית"ר לצמרת? פשוט מאד -הוא לא יודע לאמן,הוא לא עבר קורס להכשרת מאמנים
עם כל הכבוד, אוזי, מאיר פניג'ל יכול להחתים את למפארד וטרי מחר ועדיין אי אפשר לשכוח את ההתנהגות הבהמתית של הבנאדם הזה (הטרדה מינית, תקיפות וכו'), את חוסר הרצון\יכולת שלו לפעול בנוגע לבעיית האלימות והגזענות המטונפת ששורצת בטדי, את העובדה שהוא וחבריו יצרו לבית"ר מינוס עצום בבנק שאין להם סיכוי לכסות, את זה שהם משקרים לשחקנים שוב ושוב ומשלמים משכורות במקרה הטוב ארבעה חודשים (!!!!!!) אחרי המועד, את כל ההתנהלות החובבנית (רק בהחתמה האחרונה של טוטואנה ואנסומבו פניג'ל וחבריו שכחו להביא לפגישה את חותמת המועדון ולכן החתימה נדחתה, שלא לדבר על זה שבכל חוזה פתאום הוא מתלונן שלא הבין שהחוזה הוא ברוטו ולא נטו, דולרים ולא בשקלים, נותן לארבייטמן לברוח ויום למחרת מציע לפ"ת עליו עשרות אלפי דולרים) - אז הוא הצליח להחתים (והיה סמוך ובטוח שבסוף העונה אתה תראה כותרת גדולה בידיעות על היחס המשפיל שלהם הם זכו והכסף שהגיע להם והם לא ראו) שלושה שחקנים מצוינים, הקבוצה התחזקה בהתקפה, אבל לפני זה אני מצפה ממנו להיות בנאדם מקצועי שראוי לנהל את הקבוצה שלי, והוא פשוט לא כזה.
וזו הטרגדיה הכי גדולה של בית"ר - שככה נראה ה"ניהול" של מועדון שהיה פעם אימפריה...היה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
בית"ר ממשיכה לנסות להתחזק, והפעם בהגנה. בן יוסף, גונזאבלס וקינן במו"מ עם הקבוצה. בעניין של בן יוסף אני לא מבין את מכבי פ"ת- למה הם מוכנים למכור כל שחקן שלהם במחיר המתאים? הם הצהירו שהם ירוצו לאליפות לא? אז למה להחליש את הקבוצה? גם יניב עזרן על הכוונת של בית"ר, כמו על הכוונות של חצי מהליגה.
חבל שאתה קונה את החירטוטים של "עיתונאי" שאין לו על מה לכתוב, ואין לו מקורות, אז הוא זורק באוויר שקרים - דקל קינן סגר בבני יהודה. בן יוסף רוצה לעזוב - הלוזונים דווקא מעוניינים להשאיר אותו, ודורשים עליו 300 ירוקים.
אינדיו: "שחקנים זרים לא רוצים לשחק בבית"ר" הברזילאי אינדיו פריירה פותח פה על קבוצתו לשעבר: "הם צריכים ללמוד לכבד אנשים, במיוחד את השחקנים הזרים". מנגד, ג'פסליי קאלדיירה עזב את הארץ קצת יותר אופטימי: "אני מאחל לבית"ר כל טוב, בעיקר לאוהדים" תומר גנור שלוש שנים שיחק הבלם הברזילאי אינדיו פריירה בבית"ר ירושלים, אך הוא מסיים את דרכו בתחושה קשה. אינדיו מאוכזב מאד, לטענתו, מהיחס שקיבל מהנהלת בית"ר ירושלים ולדעתו צריכים להשתנות דברים רבים במועדון על מנת שהקבוצה תהיה מסוגלת להגיע להישגים. "צריך לשנות הרבה דברים כדי שהקבוצה תצליח", אמר אינדיו ל-ynet והוסיף: "צריך ללמוד שם קודם כל לכבד אנשים, במיוחד את השחקנים הזרים. אני מרגיש שלא כיבדו אותי שלוש שנים. לא שילמו לי בזמן ולא עמדו בהבטחות שנתנו. עובדה, כל הזרים ששיחקו בתקופה שלי בבית"ר עזבו. קאלדיירה, בנטו, צ'וקודי, קוביקה, קאפונה ונדאלה - אף שחקן זר לא רוצה לשחק בבית"ר. עובדה שהשנה היו בבית"ר שלושה זרים ואף אחד לא נשאר". אינדיו טוען שהטענות שהוא מעלה מכוונות לבית"ר ירושלים בלבד ולא לכדורגל ולחברה בישראל באופן כללי: "לא שיחקתי בקבוצות אחרות, אבל כל הברזילאים האחרים אומרים דברים טובים על הקבוצות שלהם ולא אומרים את מה שאני אומר. גבריאל לימה אמר דברים טובים על בני יהודה, ברונו רייס על מכבי תל אביב, דוארטה על נצרת עילית וגם גוסטבו בוקולי משבח כל הזמן את מכבי חיפה. רק בבית"ר לא עומדים בהבטחות. מה זה צריך להיות שארבעה חודשים לא משלמים משכורת? הרי אם שילמו בסוף העונה זה אומר שכן היה כסף לשלם. אז למה לא משלמים כל חודש כמו בכל מקום נורמלי? מה לעשות שאני רגיל למנטליות אחרת?" גם ג'פסליי קאלדיירה היה מאוכזב מאד בתקופה בה לא קיבל את שכרו, אולם לאחר שקיבל לידיו את החוב הוא לא פוסל את האפשרות שישוב לשחק בעתיד בבית"ר: "השנה זה כבר לא יקרה, אבל בעוד שנתיים, מי יודע? אני מקווה שאם אחזור לפה ישתנו דברים וישקיעו יותר בקבוצה כדי שהיא תוכל להצליח. עזבתי בלית ברירה כי לא יכולתי להישאר במצב בו לא משלמים משכורת בזמן, ואני מקווה שישקיעו יותר בשחקנים בעתיד. בית"ר הוא מועדון שיכול לתת יותר לשחקנים שלו ותמיד אזכור לטובה את הקבוצה שנתנה לי הזדמנות. אני מאחל להם כל טוב. האוהדים בכלל היו נפלאים ותמיד תמכו בי". (12.06.05, 11:30) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3092729,00.html ________________________________ הכתבה היא מ"פורום אירוח שחקנים" ??? :aaarofl: "ואל תשכחו איפה קראתם את זה בפעם הראשונה" :aaatv:
יש רכבת אווירית מיפן ועד לישראל . כל קצוות העולם מגיעים לראות את בית"ר באינטרטוטו. שידורים ישירים ב- CNN ,BBC ,BBC PRIME . כל העיתונים יהיו מוצפים בתמונות מהמשחק.תהמר -אחרת לא ישארו לך כרטיסים.
יאללה שתוק נדב בינתיים לא נראה לי שמוכרים כרטיסים אלא בקופות של האיצטדיון והסעה מי-ם אני מאמין שתהיה אם אני אדע משהו אני אגיד לך
בואנה מה לא תהיה כניסה חינם? זין שאנשים יבואו... הם צריכים לפתוח ת'שערים לכל מיש לובש צהוב או מש'ו כזה שלא תהיה שכונה אבל לתת חופשי זה אינטרטוטו... טיפשים *בית"ריסט איפה החתימה שלך של נימני? היא הייתה חזקה... *נדב ת'חלש
" אלי אוחנה פנה לטל בנין וביקש ממנו לקבל את הצעת בית"ר י"ם 15/6/2005 07:56 " מקור : מבזקי האתר www.telesport.co.il " ואל תשכחו איפה קראתם את זה בפעם הראשונה " http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אופיר עזו משום מה מתעקש להמשיך ןולחמם את הספסל של בית"ר ירושלים בעונה הבאה. חבל עליו- עוד כישרון שמתבזבז.