זה גם ההנהלה וגם המאמן. הכל נגמר ומתחיל בהנהלה ובצוות המקצועי. הרי בגלל הנהלה הזאת אוחנה בבית"ר ולא סורג סוודרים בבית שלו . אני כבר אחרי השלב של להספיד את אוחנה המאמן,אני כבר בשלב בו אני סבור שקריירת האימון של אוחנה מתה עוד לפני שהתחילה . עומר כתב : לדעתי לא אין סיכוי לבית"ר . ליברץ לא היתה מעולם אלופה,אבל זאת הליגה הצ'כית,יש להם ליגה נהדרת,יש להם נבחרת נהדרת שביורו 2004 הציגה כדורגל יפה לעין והגיעה עד לחצי הגמר והפסידה 0-1 מינימלי ליוון (אלופת אירופה). לא ניראה לי שבית"ר לוקחת את המשחק הזה ברצינות,השחקנים הצעירים לוקחים את המשחק הזה ברצינות,בשבילם זה חלום (ואני מבין את זה) שחקנים שלא משחקים בליגה משחקים פתאום באינטרטוטו,זה חלום בשבילם .גיא עזורי לדעתי יעדיף להפסיד ב-2 המשחקים בתוצאה מכובדת כדי להיפטר כבר מהמפעל הזה . לא ניראה לי שהיא תוסיף וגם אם כן ,ההרכב הנוכחי של בית"ר יתקשה לנצח גם את פתח תקווה ונתניה (אני מדבר על ההרכב שמשחק באינטרטוטו).
איזה יושב ראש לוזר....בושה וחרפה! "לא מאמין שבית"ר תעפיל לגביע אופ"א" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3104293,00.html
זה סתם שקר ,התקשורת אדומה,שונאים את בית"ר ,מה לא יעשו כדי להקניט? זבלים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx פניג'ל בחיים לא היה אומר דבר כזה.
אם בית"ר תעבור את הסיבוב השני, עוד לפני שהיא תשחק מול רודה היא תדע את מי היא יכולה לפגוש בסיבוב הרביעי והחמישי. ההגרלה תהיה ב-11 ביולי בניון, שוויץ.
האוהד דני כהן אמר היום בידיעות אחרונות "המסע לצ'כיה זה היומן שלנו לקראת מוקדמות ליגת האלופות שלשם נגיע בשנה הבאה". או שאני לא חושב שמדובר בבית"ר של שנת 96-97 או שבכל מקום אוהדי בית"ר מצהירים שהשנה לוקחים אליפות. כמה טוב להיות ריאלי .
יחסית לאיש בן 33 הוא שוער לא רע,יש לו את השטויות שלו כמו היציאות הגרועות לכדורי גובה אבל הוא שוער טוב,אדם טוב,דמות טובה לכדורגל.
קורנפיין שוער טוב מאוד. הוא יציב ולא עושה הרבה שגיאות ופאדיחות. שוער שאפשר לסמוך עליו, במיוחד עם קו הגנה טוב כמו שיהיה לבית"ר (כנראה ) בעונה הבאה. למרות שאיציק כבר בן 33, הוא עדיף על רוב השוערים בליגה (כמו שטראובר).
לשוער זה לא גיל מבוגר מדי 33. לחלק מהשוערים זו אפילו תקופת השיא שלהם והם מאוד מנוסים. קורנפיין כמעט ולא עושה פאקים בעונה. גם במשחק מול סכנין (שאוחנה החליף אותו במחצית ב4:0) הוא לא היה כ"כ נורא.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3104350,00.html במקום שייעשו מבצע כזה לבית"ר הרי היא המאמצת הראשית שלנו אני לא מבין מי פה ייצא הדפוק הוט או פניג'ל שבטח לא רצה דבר כזה בדרך כלל נותני החסויות עוזרות לאוהדים כמו אימפריה למשל או סלקום בעבר אבל את הוט בקושי מרגישים שערוצי זהב היו הספונספרים של מכבי פתח תקווה הם חילקו לרוב המנוים שלהם כרטיסים בזול אז אני מאמין שהבעיה היא בפניג'ל
תגיד לי ,אתה לא רואה מה קורה פה? הוט בעצמם הבינו שהם יצליחו למכור המון מנויים של מכבי תל אביב וחיפה מאשר מבית"ר. אם כל הכבוד בית"ר אף פעם לא עברו את ה-4,500 מנויים. סלקום,גלובוס גרופ היו עושים מבצעים למען אוהדי בית"ר כי בית"ר היתה אימפריה. היום תוציא לשוק מנוי של מכבי תל אביב או מנוי של בית"ר ,מה אתה חושב שימכר קודם? בית"ר "הנוצצת על הנייר" של אוחנה,או ברקוביץ',רוסו,נימני,קאקו ודארט'ה? בית"ר היום זאת לא סחורה חמה.
זה גם ככה מבצע ממש לא שווה. שנתיים ב- 279? שוד! אפשר לעבור בין חברה לחברה ולשלם פחות מ-200 על ה-כ-ל, ולקנות מנוי רגיל לשער נורמלי (כי אני בטוח שהוט מחלקים מנויים לשער זהב), וזה עדיין משתלם. חוץ מזה, באמת מוזר שדווקא בית"ר לא בעניין.